• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش انواع کتابخوان (آمازون کیندل، نوک و ...) و تبلت با قیمت کمتر از بازار

shahram_s

Registered User
لایک‌ها
7
ممنون از شهرام از عزیز ، امروز نوک سیمپل تاچ به دستم رسید
از مدت زمان 15 تا 20 روزی هم که گفته بودند ، زودتر رسید !! فقط بسته بندی کالا رو نمیدونم گمرک بود یا اداره پست زده بودند داغون کرده بودند :|
بازم ممنون

خواهش میکنم و مارو هم خوشحال کردید. ما اینجا بسته رو در یک کارتون نو سوا که پست به ما فروخت گذاشتیم دوست عزیز . بسته بندی ها حکم جان نثار رو دارن. سوغات هم برای پدر مادرم میفرستم مخصوصا مواد غذایی که اصلا خود بسته بندی رو خیلی شده باز میکنن انگار بچشن ! :))

در هر حال امیدوارم از خریدت راضی بوده باشی و اگه امتیاز بازارچه به ما بدبد هم کمک بزرگی برای ما هست هم کمکی به دوستان دیگه برای اعتماد.

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
سلام
کسی رو میشناسید که Paperwhite داشته باشه ؟
یه سوال مهم قبل از خرید دارم

خیلی خیلی متشکرم :)

shahram_s

Registered User
لایک‌ها
7
سلام اگه امکان داره قیمت حدودی گلکسی نوت2 لاک رو برام حساب کنید اینم لینک اپراتور at&t هست Cell Phones, Cell Phone Plans, & Wireless Accessories from AT&T با تشکر

سلام دوست عزیز امکان خرید از امریکا فعلا بطور مستقیم وجود نداره و هنوز فورواردرمون رو تست نکردیم که بهش اطمینان کنیم

سلام
کسی رو میشناسید که Paperwhite داشته باشه ؟
یه سوال مهم قبل از خرید دارم

خیلی خیلی متشکرم :)

سلام نه متاسفانه. انجمن کتاباخوان هم سایتشون گویا دچار مشکل شده بالا نمیاد وگرنه اونجا احتمالا میتونستید پیدا کنید. شاید بتونم سوالتون رو پاسخ بدم؟

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
سلام نه متاسفانه. انجمن کتاباخوان هم سایتشون گویا دچار مشکل شده بالا نمیاد وگرنه اونجا احتمالا میتونستید پیدا کنید. شاید بتونم سوالتون رو پاسخ بدم؟

ظاهرا این مدل با PDF ها مشکل داره و خظای کمبود حافظه نشون میده و هنگ می کنه !
می خواستم اگه کسی پیدا بشه دو تا از فایل های من رو تست کنه ببینم با اینا مشکل داره یا نه

2005 Technologies for 3D mesh compression A survey-2005_Dec_k2opt.pdf
Simplification.pdf

تو فروم آمازون هم نوشتم ... امیدوارم سریع تر جواب بگیرم :)
اگه کسی رو پیدا کردید لطفا کمک کنید.

خیلی متشکرم :)

shahram_s

Registered User
لایک‌ها
7
ظاهرا این مدل با PDF ها مشکل داره و خظای کمبود حافظه نشون میده و هنگ می کنه !
می خواستم اگه کسی پیدا بشه دو تا از فایل های من رو تست کنه ببینم با اینا مشکل داره یا نه

2005 Technologies for 3D mesh compression A survey-2005_Dec_k2opt.pdf
Simplification.pdf

تو فروم آمازون هم نوشتم ... امیدوارم سریع تر جواب بگیرم :)
اگه کسی رو پیدا کردید لطفا کمک کنید.

نه متاسفانه کسی رو سراغ ندارم اما مشکل مورد نظر رو خودندم در موردش چند نفر محدود این مشکل رو داشتن و گویا با آپدیت کردن نرم افزار دستگاه به ورژن 5.3.3 این مشکل برطرف شده

Amazon.com: Customer Discussions: Kindle Paperwhite Update Version 5.3.0

فروم امازون سریعتر جواب مناسب رو دریافت میکنید

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
نه متاسفانه کسی رو سراغ ندارم اما مشکل مورد نظر رو خودندم در موردش چند نفر محدود این مشکل رو داشتن و گویا با آپدیت کردن نرم افزار دستگاه به ورژن 5.3.3 این مشکل برطرف شده

Amazon.com: Customer Discussions: Kindle Paperwhite Update Version 5.3.0

فروم امازون سریعتر جواب مناسب رو دریافت میکنید

یکی از کاربرای آمازون برام تست کرد.
مشکلی نداشت
ظاهرا همونطور که گفتید مشکل از نسخه 5.3.0 به بعد حل شده :)

خیلی متشکرم

mantreh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،

علت اختلاف بهره بین مدل های مختلف چیه؟
Kindle Paperwhite 3G قیمت شما 270 - قیمت سایت مرجع با تبلیغ 179 - بهره 91
Kindle Paperwhite قیمت شما 234 - قیمت سایت مرجع با تبلیغ 119 - بهره 115
Kindle قیمت شما 132 - قیمت سایت مرجع با تبلیغ 69 - بهره 63
...
و اینکه اینها با تبلیغ هستن یا بدون تبلیغ؟

من پست ها رو کامل مطالعه نکردم، اگه سوالام تکراریه عذرخواهی میکنم.

shahram_s

Registered User
لایک‌ها
7
سلام،

علت اختلاف بهره بین مدل های مختلف چیه؟
Kindle Paperwhite 3G قیمت شما 270 - قیمت سایت مرجع با تبلیغ 179 - بهره 91
Kindle Paperwhite قیمت شما 234 - قیمت سایت مرجع با تبلیغ 119 - بهره 115
Kindle قیمت شما 132 - قیمت سایت مرجع با تبلیغ 69 - بهره 63
...
و اینکه اینها با تبلیغ هستن یا بدون تبلیغ؟

من پست ها رو کامل مطالعه نکردم، اگه سوالام تکراریه عذرخواهی میکنم.

با درود

سوال که بله تکراری هست . در هر حال. خرید ها از بازار کشوری که هستم انجام میشه. در هزینه های بالا هزینه های حمل و نقل به ایران بصورت هوایی و بیمه و نقل و انتقال ارز و کارمزد ما لحاظ شده. نرخ سایت مرجع بدون مالیات و برای بازار داخل امریکا هست و هزینه حمل و نقل بین المللی نداره . کما اینکه قیمت بازار در اینجا هم کمی بالاتر هست چون فروشنده هم سودی برای خودش در نظر میگیره.

اما قیمت بعضی کالاها مثلا نوک رو از هیچ جای دیگه با این قیمت نمیتونید تهیه کنید. قیمت کیندل های جدید هم پایین خواهد اومد کما اینکه قیمت بالاتر از اینها بود. چون کالا جدید هست و تقاضا بالاست

با تبلیغ هستن

mantreh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله قیمت نوک عالیه
[h=1]GlowLight و paperwhite رو چقدر موثر میدونید؟[/h]شما برای مطالعه کدوم مدل پیشنهاد میکنید؟
کاور و لوازم جانبی هم میفروشید؟

shahram_s

Registered User
لایک‌ها
7
بله قیمت نوک عالیه
[h=1]GlowLight و paperwhite رو چقدر موثر میدونید؟[/h]شما برای مطالعه کدوم مدل پیشنهاد میکنید؟

گلو لایت به نظر من بهتر هست چون هم از انظر قیمتی الان خوبه هم اینکه نرم افزار پرشیا نوک هم براش موجوده. پیپروایت هم خوب هست .

بله تمام لوازم جانبی موجود هست.

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
بله قیمت نوک عالیه

امکانام Paperwhite برای PDF خیلی بهتره ولی اگه Epub می خونید شاید نوک بهتر باشه
و اگه قرار باشه روت کنید، Nook سیستم عاملش اندرویده و بعد از روت کردن می تونید روش برنامه های اندرویدی نصب کنید مثل برنامه های کتاب خوندن !!! که کیندل اینطور نیست
کیندل دکمه نداره و همه چیزش لمسیه . 1.2 گیگ هافظه داره که کارت حافظه هم نمی خوره !
و...

تصمیم نهایی به کاربردتون بستگی داره

Last edited:

mantreh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال دیگه،
متون فارسی دچار مشکل نمیشه؟ (منظورم کتاب های اسکن شده نیست، اونایی که تایپ شده هستن)
از این نظر کدوم دستگاه بهتره؟

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
یه سوال دیگه،
متون فارسی دچار مشکل نمیشه؟ (منظورم کتاب های اسکن شده نیست، اونایی که تایپ شده هستن)
از این نظر کدوم دستگاه بهتره؟

البته این تاپیک جای مناسبی برای ادامه بحث نیست (مگه اینکه صاحب تاپیک اجازه بده :) )
متن فارسی اگه PDF باشه هیچ ریدری مشکلی برای نمایش نداره . مشکل اینجاست که این ریدر ها نمی تونن فونت متن فارسی رو بزرگ کنن. برای همین باید صفحه رو بچرخونی که نوک این کار رو قبل از روت کردن نمی کنه !
می تونید با برنامه K2PDF OPT فونت رو توی PC بزرگ کنید بعد توی ریدر کپی کنید.
ولی اگه متن تایپ شده زیاد دارید و می تونید به epub تبدیل کنید، می تونید نوک رو روت کنید و با برنامه هایی که فونت فارسی رو ساپورت می کنن بخونیدش .اینجوری فونت رو هم میشه بزرگ کرد و کارای دیگه ...
کلا بستگی داره چه کتاب هایی بخونید . جدول و فرمول دارند یا متن خالی ؟ pdf یا epub ؟ فارسی یا انگلیسی ؟
من تا به حال Sony PRS-T1 و Nook Simple Touch داشتم

برای نوک فرمویری رو آماده کردند که فونت فارسی و ریدر های دیگه توش آماده هست و میشه باهاش epub فارسی خوند ولی کیندل اندرویدی نیست و به این راحتی ها نمیشه تغییرش داد :

PersiaNook پرشیانوک - 2

البته نمی دونم روی گلو لایت هم کار می کنه یا نه ...
سوالاتتون رو هم می تونید توی همون فروم بپرسید :)

nook.jpg

shahram_s

Registered User
لایک‌ها
7
البته این تاپیک جای مناسبی برای ادامه بحث نیست (مگه اینکه صاحب تاپیک اجازه بده :) )
متن فارسی اگه PDF باشه هیچ ریدری مشکلی برای نمایش نداره . مشکل اینجاست که این ریدر ها نمی تونن فونت متن فارسی رو بزرگ کنن. برای همین باید صفحه رو بچرخونی که نوک این کار رو قبل از روت کردن نمی کنه !
می تونید با برنامه K2PDF OPT فونت رو توی PC بزرگ کنید بعد توی ریدر کپی کنید.
ولی اگه متن تایپ شده زیاد دارید و می تونید به epub تبدیل کنید، می تونید نوک رو روت کنید و با برنامه هایی که فونت فارسی رو ساپورت می کنن بخونیدش .اینجوری فونت رو هم میشه بزرگ کرد و کارای دیگه ...
کلا بستگی داره چه کتاب هایی بخونید . جدول و فرمول دارند یا متن خالی ؟ pdf یا epub ؟ فارسی یا انگلیسی ؟
من تا به حال Sony PRS-T1 و Nook Simple Touch داشتم

برای نوک فرمویری رو آماده کردند که فونت فارسی و ریدر های دیگه توش آماده هست و میشه باهاش epub فارسی خوند ولی کیندل اندرویدی نیست و به این راحتی ها نمیشه تغییرش داد :

PersiaNook پرشیانوک - 2

البته نمی دونم روی گلو لایت هم کار می کنه یا نه ...
سوالاتتون رو هم می تونید توی همون فروم بپرسید :)

مشکلی نیست دوست عزیز ممنون از پاسختون به دوست دیگه. توضیحات کامل بودن. و فروم معرفی شده هم جای بسیار مناسبی هست برای بحث های فنی.

کتابخوان های نوک در حال حاضر با نیاز های شما تطابق بیشتری دارن بطور کلی.

دوست عزیز مورد پیپروایت شما هم منتظر موقعیت مناسب هستم تا تماس بگیرم چون محل کار هستم و زیاد دستم باز نیست.

فقط اینکه میتونیم از امریکا هم سفارش بدیم بیارن. اما سایت امازون زده اگر سفارش بدیم از 21 دسامبر احتمال داره ارسال کنن چون تقاضا خیلی بالا هست و موجود ندارن . یکی از دلایلی هم که قیمت اینجا توی بازار هنوز پایین نیومده میتونه این باشه. چون مردم اگه اینجا ببینن قیمت توی بازار اینه و سایت امازون اونقدر ، مجال نمیدن و از امازون سفارش میدن.

در هر حال قیمت خرید از امریکا هم حدود 572 تموم میشه و تحویل هم تا 45 روز البته بعد از تاریخی که کالا دست خریدار ما در امریکا برسه

Last edited:

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
سلام دوست عزیز امکان خرید از امریکا فعلا بطور مستقیم وجود نداره و هنوز فورواردرمون رو تست نکردیم که بهش اطمینان کنیم

همکارتون رو برای خرید از آمریکا تست کردید ؟
قابل اعتماد هستند ؟

shahram_s

Registered User
لایک‌ها
7
همکارتون رو برای خرید از آمریکا تست کردید ؟
قابل اعتماد هستند ؟

بله قابل اعتماد هستن. فقط اینکه طبق گفته سایت خود امازون الان سفارش داده بشه احتمال داره 21 دسامبر یا حتی دیرتر ارسال کنن که بیاد اینجا.

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
بله قابل اعتماد هستن. فقط اینکه طبق گفته سایت خود امازون الان سفارش داده بشه احتمال داره 21 دسامبر یا حتی دیرتر ارسال کنن که بیاد اینجا.

خیلی متشکرم

ممکنه قیمت یک محافظ صفحه خوش قیمت و خوب رو با یک کیف محکم ولی ارزون بدید ؟
اگه اینا رو هم از آمازون بخرید کارمزد جدا می خرید یا فقط همون قیمت دلاریش اضافه میشه ؟

قیمت امروز Paperwhite توی اکراین چقدر بود ؟ ارزون شده ؟
قیمت کیندل توی آمریکا چند دلار پیپال هست ؟
متشکرم

shahram_s

Registered User
لایک‌ها
7
خیلی متشکرم

ممکنه قیمت یک محافظ صفحه خوش قیمت و خوب رو با یک کیف محکم ولی ارزون بدید ؟
اگه اینا رو هم از آمازون بخرید کارمزد جدا می خرید یا فقط همون قیمت دلاریش اضافه میشه ؟

قیمت امروز Paperwhite توی اکراین چقدر بود ؟ ارزون شده ؟
قیمت کیندل توی آمریکا چند دلار پیپال هست ؟
متشکرم

خواهش میکنم
نه اینجا ارزون نشده یک دلار هم گرون تر هست الان چون فروشنده اولمون تموم کرده بخاطر همین. توجه داشته باشید از اینجا 15 روزه دستتونه. اما امریکا از وقتی تحویل نماینده بدن امریکا 45 روزه میرسه.

اگر از خود امازون جلد و ... رو بخواید همون قیمتی که امازون داده روی سایتش به هزینه اضافه میشه و البته کمی هم قیمت کل چون نماینده امریکا 10 درصد ارزش کل رو کارمزد برمیداره اما هزینه حملش همون میمونه چون یک کیلو بیشتر نمیشه.

bahmanalidadi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
به نظر من سونی prs t2 بگیرید، من یکی رو از شیپینگ ایران شفارش داده بودم امروز به دستم رسید.
البته توی مدت 16 روز.

راستی میشه کیبورد فارسی هم روش نصب کرد.

بالا