• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش انواع کتابخوان (آمازون کیندل، نوک و ...) و تبلت با قیمت کمتر از بازار

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
سلام
تبلت ASUS Eee Pad Transformer Prime TF201 32GB+keyboard

قیمت 32 گیگ؟

تبلت ASUS Eee Pad Transformer TF101 16Gb + keyboard
قیمت؟

shahram_s

Registered User
لایک‌ها
7
تبلت ویندوزی دارید ؟

بله در لیست Acer Iconia Tab W500 ویندوزی هست

سلام
تبلت ASUS Eee Pad Transformer Prime TF201 32GB+keyboard

قیمت 32 گیگ؟

تبلت ASUS Eee Pad Transformer TF101 16Gb + keyboard
قیمت؟

مورد اول 463 دلار پی پال و قیمت داک 153 دلار پی پال (درصورتی که داک رو با تبلت خریداری کنید)

قیمت مورد دوم 448 دلار پی پال

برای تبدیل به ریال قیمت لحظه ای دلار پی پال رو از این سایت می تونید مشاهده کنید
خرید و فروش دلار پی پال و ویزا ، انجام خریدهای اینترنتی | payment24

ارسال با پست هوایی تحویل 15 روزه
درصورت درخواست بیمه برای پست 2 درصد ارزش کالا هزینه بیمه هست.

Last edited:

march87

Registered User
لایک‌ها
0
سلام , این کیندل های Paper white دو نوع داره , اون مدل 119 دلاریش نهایت چقدر در میاد ؟؟ اصلا فروش شروع شده , چون همین چند وقت پیش رونمایی شد .

shahram_s

Registered User
لایک‌ها
7
سلام , این کیندل های Paper white دو نوع داره , اون مدل 119 دلاریش نهایت چقدر در میاد ؟؟ اصلا فروش شروع شده , چون همین چند وقت پیش رونمایی شد .

با سلام

نه هنوز فروشش شروع نشده. فقط مدل Kindle جدید شروع شده و سری paperwhite بزودی فروشش از طرف امازون شروع خواهد شد.

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
من این رو نفهمیدم
ASUS Eee Pad Transformer Prime TF201 32GB+keyboard
قیمت کل جدا جدا نگید

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
با سلام

نه هنوز فروشش شروع نشده. فقط مدل Kindle جدید شروع شده و سری paperwhite بزودی فروشش از طرف امازون شروع خواهد شد.

درود
دوست عزیز من یه دونه کیندل paperwhite صد در صد می خوام
شما کی می خواید این کتابخوان رو بیارید ؟
تو وبسایت امازون زده اگه الان سفارش بدید از ۲۲ اکتبر به بعد می تونید تحویل بگیرید.

digitalsnake

Registered User
لایک‌ها
0
سلام . من یک عدد از این کتابخوان های جدید کیندل یعنی Kindle Paperwhite میخواهم .و شدیدا هم نیاز دارم.
اما نمیتوانم به همین راحتی مبلغ را بپردازم و اطمینان کنم . اما اگر پول را هنگام تحویل محصول بگیرید آماده خریداری هستم ، یا هر روش دیگری که اعتماد را جلب کند.
با تشکر

shahram_s

Registered User
لایک‌ها
7
من این رو نفهمیدم
ASUS Eee Pad Transformer Prime TF201 32GB+keyboard
قیمت کل جدا جدا نگید

616 دلار پی پال دوست عزیز

درود
دوست عزیز من یه دونه کیندل paperwhite صد در صد می خوام
شما کی می خواید این کتابخوان رو بیارید ؟
تو وبسایت امازون زده اگه الان سفارش بدید از ۲۲ اکتبر به بعد می تونید تحویل بگیرید.

هنوز فروش رسمی شروع نشده. ما فقط وقتی که فروش رسمی آغاز بشه امکان ثبت سفارش از طریق نمایندمون داریم

سلام . من یک عدد از این کتابخوان های جدید کیندل یعنی Kindle Paperwhite میخواهم .و شدیدا هم نیاز دارم.
اما نمیتوانم به همین راحتی مبلغ را بپردازم و اطمینان کنم . اما اگر پول را هنگام تحویل محصول بگیرید آماده خریداری هستم ، یا هر روش دیگری که اعتماد را جلب کند.
با تشکر

فروش رسمی هنوز شروع نشده. شرایط و قوانین فروش ما رو میتونید در انجمن ما ملاحظه کنید انجمن شیپینگ ایران - خرید از سایت های خارجی

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282

/url]

خب این قلم که بصرفه نیست چون دیروز با بیمه و گارانتی ۱۳۰۰ بازار رضا قیمت گرفتم
موفق باشید

/url]

موفق باشید

mohamadhunter

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
15
شرایط و قیمت این کیندل جدید hd ها رو محاسبه میکنید بگید لطفا ریز به ریزش کنید بفهمیم مثلا هزینه پست کالا و...

shahram_s

Registered User
لایک‌ها
7
موفق باشید[/QUOTE]

بله فروشنده اولمون موجود نداشتند. دلیله دیگه هم افزایش نرخ دلار پی پال هست.
ممنون

شرایط و قیمت این کیندل جدید hd ها رو محاسبه میکنید بگید لطفا ریز به ریزش کنید بفهمیم مثلا هزینه پست کالا و...

در حال حاضر خرید از امریکا تا اطلاع ثانوی امکان پذیر نیست دوست عزیز. 15 دلار کامزد ما هست (خرید های امریکا) که از این 15 دلار 3 دلارش فقط میشه هزینه نقل و انتقال پی پال به حساب ما. 10 دلار هزینه حمل به اوکراین برای هر کیلو و بسته به وزن 15-16 دلار هزینه پست به ایران (حمل مستقیم از امریکا به ایران گرون تر تموم میشه و مدت زمان رسیدن کالا بصورت مستقیم با مدت زمان رسیدن کالا بصورت غیر مستقیم فرقی نداره، حتی بصورت غیر مستقیم گاهی سریعتر میرسه بسته به روزی که کالا بدست نماینده ما در امریکا میرسه) 5 درصد هم از ارزش کالا هزینه نماینده امریکا هست. همه اینا با هم جمع بشه میشه هزینه نهایی یا چند دلاری پایین تر یا بالاتر بسته به کالا.

sarukhan

Registered User
لایک‌ها
1,367
موفق باشید

بله فروشنده اولمون موجود نداشتند. دلیله دیگه هم افزایش نرخ دلار پی پال هست.
ممنون

در حال حاضر خرید از امریکا تا اطلاع ثانوی امکان پذیر نیست دوست عزیز. 15 دلار کامزد ما هست (خرید های امریکا) که از این 15 دلار 3 دلارش فقط میشه هزینه نقل و انتقال پی پال به حساب ما. 10 دلار هزینه حمل به اوکراین برای هر کیلو و بسته به وزن 15-16 دلار هزینه پست به ایران (حمل مستقیم از امریکا به ایران گرون تر تموم میشه و مدت زمان رسیدن کالا بصورت مستقیم با مدت زمان رسیدن کالا بصورت غیر مستقیم فرقی نداره، حتی بصورت غیر مستقیم گاهی سریعتر میرسه بسته به روزی که کالا بدست نماینده ما در امریکا میرسه) 5 درصد هم از ارزش کالا هزینه نماینده امریکا هست. همه اینا با هم جمع بشه میشه هزینه نهایی یا چند دلاری پایین تر یا بالاتر بسته به کالا.[/QUOTE]

شما چه جوری اعتماد سازی می کنید ؟
دریافت پول از خریدار به چه صورت هست ؟

digitalsnake

Registered User
لایک‌ها
0
شما چه جوری اعتماد سازی می کنید ؟دریافت پول از خریدار به چه صورت هست ؟
دقیقا مساله اصلی همین اعتماد سازیه ، اگر مغازه یا فروشگاهی خارج از اینترنت و در جهان واقعی دارید ، آدرسش رو بدید . چون کپی یا اصل مدارک شناسایی دلیل محکمی برای اعتماد نیست.

shahram_s

Registered User
لایک‌ها
7
بله اوکراین هستیم و ادرس دقیق رو در فروشگاهمون هم درج کردیم shippingiran.com

قوانین و شرایط خرید از ماهم در انجمن ما موجود هست forum.shippingiran.com

اول از همه منظور از اعتماد سازی چی هست؟

خرید از امریکا رو بعنوان واسطه ای از طرف شما این کار رو میکنیم چون شما امکان دریافت و خرید ندارید. تضمینی برای انجام صحیح کار پست به شما نمیتونیم بدیم . ما نمیتونیم ضامن شرکت های پستی باشیم. مگر اینکه شما هزینه پست های دی اچ ال و .. و بیمه پستی رو پرداخت کنید. که فکر نکنم اونوقت به صرفه باشه بهتر هست از ایران عزیز خرید کنید.

خرید های بازار اوکراین رو درصورتی که هزینه بیمه پستی رو هم پرداخت کنید ، کالا رو تضمین شده دریافت می کنید اگر هم کالا صدمه ببینه پست و بیمه هزینه رو به شما برمیگردونه. برای خرید از اوکراین میتونید تشریف ببرید پیش برادر من حضوری و رسید دریافت کنید برای پرداخت وجه. اینکه پول رو نخواید بدید ، اونوقت تضمین شما چی هست دوست عزیز که تا 15 روز که کالا به شما برسه نظرتون عوض نشه ؟!

خرید های چین هم، کالا مستقیم به ادرس شما ارسال میشه. باز میتونید درخواست بیمه یا پست های درجه یک بکنید تا سلامت کالاتون تضمین بشه و درصورت صدمه کالا در حین پست قرامتش پرداخت بشه. این مورد رو هم میتونید رسید دریافت کنید.

اینها شرایط ما برای فروش هست. یا شما قبول میکنید و خرید انجام میدید و یا نه و از فروشنده دیگه خریداری می کنید.

Last edited:

digitalsnake

Registered User
لایک‌ها
0
بله اوکراین هستیم و ادرس دقیق رو در فروشگاهمون هم درج کردیم shippingiran.com

قوانین و شرایط خرید از ماهم در انجمن ما موجود هست forum.shippingiran.com

اول از همه منظور از اعتماد سازی چی هست؟

خرید از امریکا رو بعنوان واسطه ای از طرف شما این کار رو میکنیم چون شما امکان دریافت و خرید ندارید. تضمینی برای انجام صحیح کار پست به شما نمیتونیم بدیم . ما نمیتونیم ضامن شرکت های پستی باشیم. مگر اینکه شما هزینه پست های دی اچ ال و .. و بیمه پستی رو پرداخت کنید. که فکر نکنم اونوقت به صرفه باشه بهتر هست از ایران عزیز خرید کنید.

خرید های بازار اوکراین رو درصورتی که هزینه بیمه پستی رو هم پرداخت کنید ، کالا رو تضمین شده دریافت می کنید اگر هم کالا صدمه ببینه پست و بیمه هزینه رو به شما برمیگردونه. برای خرید از اوکراین میتونید تشریف ببرید پیش برادر من حضوری و رسید دریافت کنید برای پرداخت وجه. اینکه پول رو نخواید بدید ، اونوقت تضمین شما چی هست دوست عزیز که تا 15 روز که کالا به شما برسه نظرتون عوض نشه ؟!

خرید های چین هم، کالا مستقیم به ادرس شما ارسال میشه. باز میتونید درخواست بیمه یا پست های درجه یک بکنید تا سلامت کالاتون تضمین بشه و درصورت صدمه کالا در حین پست قرامتش پرداخت بشه. این مورد رو هم میتونید رسید دریافت کنید.

اینها شرایط ما برای فروش هست. یا شما قبول میکنید و خرید انجام میدید و یا نه و از فروشنده دیگه خریداری می کنید.
سلام.
دقیقا یکی از مشکلات خرید اینترنتی همینه ، شما نمیتونی به من اعتماد کنی من هم به شما، چرا؟ چون دلیلی نداره.
برای اینکه شما به من اعتماد کنید، من هم آدرس رو میدم هم نام هم شماره تلفن تا محصول رو ارسال کنید ، اما خودم هم می دونم که این دلیلی برای اعتماد شما به من نیست.
با اینحال امیدوارم اونایی که اینجوری خرید میکنن یا جنس میفروشن با چشم باز عمل کنن تا هیچ یک از طرفین متضرر نشه.
با تشکر

mohamadhunter

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
15
یعنی کیندل جدبد میشه 200+15(کارمزد)+10(حمل به اکراین)+15(هزینه ارسال به ایران)=240دلار پی بال؟

به نظره من برای کاربران با سابقه یه مقدار کمشو اول بگیرید بقیشم موقع تحویل این مدلی بهتره

shahram_s

Registered User
لایک‌ها
7
یعنی کیندل جدبد میشه 200+15(کارمزد)+10(حمل به اکراین)+15(هزینه ارسال به ایران)=240دلار پی بال؟

به نظره من برای کاربران با سابقه یه مقدار کمشو اول بگیرید بقیشم موقع تحویل این مدلی بهتره

بله موردی نداره. توی پست های قبلی هم اشاره کردم کاربران با سابقه می تونن اینکار رو انجام بدن. منتهی یک شرط داره اینکه هزینه بیمه رو هم تقبل کنن. چون همونطری که گفتم ما نمیتونیم صحت کار شرکت های بستی رو تضمین کنیم از جیب خودمون. منتهی به هزینه ای که حساب کردید کارمزد فوروادر امریکایی هم اضافه میشه. توی پست های قبلی هم اشاره کردم فعلا خرید از امریکا نداریم تا یک یا دو هفته دیگه.

همه میدونن که خرید از خارج ریسک داره حالا حتی شده 5 تا 10 درصد. این درصد ریسک هم مربوط میشه به شرکت های پستی. دوستانی که مثلا 20 درصد وجه رو میدن صد در صد انتظار دارن کالا بدون مشکل بدستشون برسه و در غیر اینصورت بیعانه رو میخوان.

حتی اگه خود شما هم دوست و یا فامیلی در امریکا یا هرجای دیگه داشته باشین یا حتی خودتون امکان خرید از سایت های مثل امازون رو داشته باشید، متوجه هستید که پست های معمولی کشور ها دارای ریسک هست حالا حتی جزئی. مثلا پست های چینی 5 درصد احتمال گم شدن کالا و یا معیبوب شدن دارن (البته با توجه به تعداد بسیار بالای معاملات درصد کمی هست)، یا پست امریکا 2 تا 3 درصد. پست اوکراین 3 درصد. تضمین این درصد ها حتی اگر شما هم جای بنده بودید انجام نمیدادید.

البته کالاهایی که از اوکراین تهیه میکنیم و ارسال میکنیم به ایران رو شاید از جیب خودمون بیمه رو بپردازیم چون هم جنس رو اینجا تست میکنیم و ارسال میکنیم و خیالمون راحت هست و هم مبلغ بیمه 2 درصد ارزش کالا زیاد نیست.

در پاسخ دوست دیگه هم، بله یکی از مشکلات خرید اینترنتی همین هست. اما... اعتماد رو خریدار باید به فروشنده بکنه نه اینکه فروشنده. والا هیچکس حاضر نیست جنس رو برای شخصی بخره و بعدا انتظار دریافت پول رو داشته باشه. مخصوصا توی ایران

mamadbahal

Registered User
لایک‌ها
33
مجید خان
رابطت تو امریکا هرچه زودتر اوکی کن که انشاالله استارت خرید کیندل جدید رو بزنیم داداش

digitalsnake

Registered User
لایک‌ها
0
من تو کل تجربه ام تو اینترنت تا حالا ندیدم که خریدار باعث ضرر فروشنده شده باشه . در صورتی که بار ها و بارها دیدم فروشنده هایی رو که باعث ضرر بسیاری از خریداران شده اند ( حالا به هر نحو).
من هم چون خودم خریدار هستم اینهارو میگم وگرنه هرکسی مسئول کار خودشه ، شما هم اگه قرار باشه ضرر کنید که نمیصرفه براتون.

shahram_s

Registered User
لایک‌ها
7
من تو کل تجربه ام تو اینترنت تا حالا ندیدم که خریدار باعث ضرر فروشنده شده باشه . در صورتی که بار ها و بارها دیدم فروشنده هایی رو که باعث ضرر بسیاری از خریداران شده اند ( حالا به هر نحو).
من هم چون خودم خریدار هستم اینهارو میگم وگرنه هرکسی مسئول کار خودشه ، شما هم اگه قرار باشه ضرر کنید که نمیصرفه براتون.

من تجربشو دارم. رزرو کردم هتل برای پنج شب برای خریدار و یک شب هزینه رو برای رزرو پرداخت کردم. اما ایشون بعد پرواز نه اونجا رفتن و نه هزینه ما رو برگردوندن. به همین راحتی...
البته هر کاری شرایط خودش رو داره

مجید خان
رابطت تو امریکا هرچه زودتر اوکی کن که انشاالله استارت خرید کیندل جدید رو بزنیم داداش

دنبالشم

بالا