یعنی کیندل جدبد میشه 200+15(کارمزد)+10(حمل به اکراین)+15(هزینه ارسال به ایران)=240دلار پی بال؟
به نظره من برای کاربران با سابقه یه مقدار کمشو اول بگیرید بقیشم موقع تحویل این مدلی بهتره
بله موردی نداره. توی پست های قبلی هم اشاره کردم کاربران با سابقه می تونن اینکار رو انجام بدن. منتهی یک شرط داره اینکه هزینه بیمه رو هم تقبل کنن. چون همونطری که گفتم ما نمیتونیم صحت کار شرکت های بستی رو تضمین کنیم از جیب خودمون. منتهی به هزینه ای که حساب کردید کارمزد فوروادر امریکایی هم اضافه میشه. توی پست های قبلی هم اشاره کردم فعلا خرید از امریکا نداریم تا یک یا دو هفته دیگه.
همه میدونن که خرید از خارج ریسک داره حالا حتی شده 5 تا 10 درصد. این درصد ریسک هم مربوط میشه به شرکت های پستی. دوستانی که مثلا 20 درصد وجه رو میدن صد در صد انتظار دارن کالا بدون مشکل بدستشون برسه و در غیر اینصورت بیعانه رو میخوان.
حتی اگه خود شما هم دوست و یا فامیلی در امریکا یا هرجای دیگه داشته باشین یا حتی خودتون امکان خرید از سایت های مثل امازون رو داشته باشید، متوجه هستید که پست های معمولی کشور ها دارای ریسک هست حالا حتی جزئی. مثلا پست های چینی 5 درصد احتمال گم شدن کالا و یا معیبوب شدن دارن (البته با توجه به تعداد بسیار بالای معاملات درصد کمی هست)، یا پست امریکا 2 تا 3 درصد. پست اوکراین 3 درصد. تضمین این درصد ها حتی اگر شما هم جای بنده بودید انجام نمیدادید.
البته کالاهایی که از اوکراین تهیه میکنیم و ارسال میکنیم به ایران رو شاید از جیب خودمون بیمه رو بپردازیم چون هم جنس رو اینجا تست میکنیم و ارسال میکنیم و خیالمون راحت هست و هم مبلغ بیمه 2 درصد ارزش کالا زیاد نیست.
در پاسخ دوست دیگه هم، بله یکی از مشکلات خرید اینترنتی همین هست. اما... اعتماد رو خریدار باید به فروشنده بکنه نه اینکه فروشنده. والا هیچکس حاضر نیست جنس رو برای شخصی بخره و بعدا انتظار دریافت پول رو داشته باشه. مخصوصا توی ایران