• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ایپاد 4 8 گیگ

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ItsMeRSeDe

Registered User
لایک‌ها
60
فروخته شد

سلام دوستان یک iPod 4 G 8 GB دارم برای فروش گذاشتم ، ترجیحا هم تا آخر همین هفته چون آخر هفته قرار بیام تهران ، اگر قیمت خوب و مد نظر خودم باشه تا آخر هفته میام تهران واسه ی معامله در غیر اینصورت هم بعدا یا می فرستم تهران برای معامله یا اینکه اول واریز بعد ارسال ، لوازم هم 1 قاب گریفین هست ، 1 شارژر ماشین هست با 1 شارژر معمولی با 2 کابل یو اس بی ، فقط هندزفری خودش متاسفانه گم شده و بجاش 1 هندزفری فراسو گذاشتم که تقریبا هم سطح هست !!

قیمت رو هم با وجود اینکه اپل سنتر میده 450 ، شما بین 250-300 حساب کنید ، راستی اگر هم کسی شارژر رو نخواست مشکلی نداره ، ولی هندزفری فراسو رو با یکی از قاب ها رو بهتون میدم ، ضمنا دستگاه ورژن ioS 5 هست و جیل شده ، کلید هوم هم سالمه ، اگر هم چیز دیگه ای رو از قلم انداختم بهم پخ بدین ! فقط عذر می خوام اگر عکس ها بد کیفیت هست ، پشت دستگاه خشش در حد نرمال هست ، کیس که بیفته هیچی خش پیدا نیست معمولی هم نرماله !Photo0216.jpgPhoto0217.jpg

راستی یادم رفت بگم که با ایپاد 32 هم معاوضه میشه

با گوشی های دیگه هم توی همین سطح معاوضه میشه

این رو هم فراموش کردم بگم ، لطفا دوستانی که خریدار نیستن ، از گفتن هرگونه پیشنهاد ، نظر ، قیمت ، ارزونی یا گرونی خودداری فرمایند ، چون همونطور که خودم این کار رو نمی کنم خوششحال میشم اگر کسی این کار رو نکنه !!!

ضمنا قیمت خیلی واضحه ، 15 هندزفری ، 15 قاب ، 30 جیلبریک و نرمافزار ، 20 شارژر ، اینطور که دوستان میگن هندزفریش تو بازار نیست اگرم باشه 40-50 تومنه ، بنابراین دوستانی که این هندزفری رو نمی خوان بنده می تونم براشون هندزفری آک از روی آیپاد یا ایفون بردارم و بهشون بدم ولی 30-40 تومن میره روی قیمت ، با تشکر !

Last edited:

SIR.IMAN TM

Registered User
لایک‌ها
0
داداش اینا همیناست که سیمکارت نمیخورن دیگه
درسته :D

poyantbr

Registered User
لایک‌ها
609
200 خریدارم !!!!:cool: (یادتونه سر ایپاد من چه بلایی آوردین)

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594

ItsMeRSeDe

Registered User
لایک‌ها
60
یه پیل بگیری واسش سیم کارتم میخوره میشه یه آیفون کامل که فقط دوربینش ضعیفتره

اینم حرفیه ، ولی خوب به نظر من از قیافه میفته به هرحال انتخاب با خودتون هست ، ممنون از yasho0ra جان

Roy@l

Registered User
لایک‌ها
123
200 بدون لوازم مال من
تهران هستم

در جواب دوستمون که گفتن سیم کارت نمیخوره

http://forum.persiantools.com/t238281.html

یک سر به اینجا بزنین
کارتون راه میوفته

ItsMeRSeDe

Registered User
لایک‌ها
60
200 بدون لوازم مال من
تهران هستم

در جواب دوستمون که گفتن سیم کارت نمیخوره

http://forum.persiantools.com/t238281.html

یک سر به اینجا بزنین
کارتون راه میوفته

داداش درسته من شهرستان ام ولی انقدرام ببو نیستم دیگه ، خبر دارم که توی پایتخت تا 500-600 تومن هم میدن ، شما داری به جای اینکه 30% کم کنی ، 30% قیمت اصل می خری ، نه عزیز :D

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
داداش درسته من شهرستان ام ولی انقدرام ببو نیستم دیگه ، خبر دارم که توی پایتخت تا 500-600 تومن هم میدن ، شما داری به جای اینکه 30% کم کنی ، 30% قیمت اصل می خری ، نه عزیز :D

داداش شما قیمت 32 و 64 رو داری میگی 8 گیگ این قیمت نیستشا!شما با وسایل 250 60 بفروشی خوبه

Navidion

Registered User
لایک‌ها
5
خدا اونروزو نياره كه ٨ گيگ رو ٥٠٠ بدن
اطلاعاتت غلطه داداش

ItsMeRSeDe

Registered User
لایک‌ها
60
داداش این سایت اپل سنتر دیگه Iran Apple Center - صفحه اصلی حالا شما حساب کن وقتی اینجا که مثلا سنتر هست این قیمت میده وای به حال مغازه های دیگه ، قشنگیش هم اینه که قیمت 32 رو از 64 بیشتر زده :D

Roy@l

Registered User
لایک‌ها
123
نه عزیز خبر گرفتم ، نگفتم که همه این قیمت می دن ، منظورم این بود که تو پایتخت تا 500 تومن هم بعضی مغازه ها میفروشن

شما هم که دید بعضی مغازه ها این قیمت میفروشن
خواستی به بالاتترین قیمت بفروشی
من هم پیشنهادم رو دادم
و به کسی توهین نکردم

شما تازه وارد هستی

کم کم روال کار اینجا دستت میاد

ItsMeRSeDe

Registered User
لایک‌ها
60
نه داداش من نگفتم شما توهین کردی ، لطفا اخترام خودتون رو هم دست خودتون نگه دارین چون پول ارزش این کارا رو نداره ، من پایین ترین قیمتی که دارم ، همین 450 تومن اپل سنتر هست ، از 30% هم دارم بیشتر کم می کنم ، حالا شما اگه جایی سراغ داری پایینتر از این بفروشه بگو من برم چک کنم اگر درست بود چشم با اون قیمت حساب می کنیم !

ItsMeRSeDe

Registered User
لایک‌ها
60
منظورش اینه جا آیفون میخوای بفروشی!

اِااِااِ ، نه داداش ، شما ایفوناتون رو این قیمت می فروشین ؟ اگه می فروشی خبر بده :D ، ممنون بابت اطلاع رسانی :D

Uppppp...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا