• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ایپاد 4 8 گیگ

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ItsMeRSeDe

Registered User
لایک‌ها
60
یکی از دوستان 290 پیشنهاد داده ( با تمام وسایل ) تا آخر هفته هم ایشالا معامله می کنیم ، اگر کسی دیگه هست بسم الله ، این آپپپپ :)

a.abbas

Registered User
لایک‌ها
0
شما بین 250-300 حساب کنید
داداش شما ميگي 8 گيگ هست
اونوقت قيمت اين رو ميدي
خـــــــــــــــــــــــــــــــيلي بالاست
210 خريدارم

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
بحث های خصوصی تون رو وارد تاپیک نکنید!

ItsMeRSeDe

Registered User
لایک‌ها
60
چشم عزیز ، دوستان هنوز موجوده بازم تاکید می کنم با 32 هم معاوضه میشه ، گوشیه اندرویدی هم شاید معاوضه کنم بستگی به گوشی داره !

ItsMeRSeDe

Registered User
لایک‌ها
60
دوستان این رو هم اضافه کنم با گوشی های دیگه هم معاوضه میشه ، پیشنهادتون رو بگین ، فعلا که معاوضه با یکی از دوستان هست که اگر خدا بخواد تا آخر هفته انجام میشه

ItsMeRSeDe

Registered User
لایک‌ها
60
دوستان ایپاد تا آخر این هفته موجود هست ، بیشتر مد نظرم معاوضه با Live With Walkman , Xperia Mini , Xperia Mini Pro , nokia 603 , Wave 725 هست ولی اگر چیز دیگه ای هم بود بهم بگین ایشالا که معاوضه می کنم ! پیشنهادتون رو خاستین اینجا بگین نخواستین هم پ.خ بدین ، ممنون :D

ItsMeRSeDe

Registered User
لایک‌ها
60
دوستان این دوستمون گفتن که تا آخر ماه خبر میدن ( واقعا چقدر زود :دی) اگر کسی هست که بخواد معاوضه کنه یا با قیمت مناسب بخره خبرم کنید ، هر چی دارین بگین ایشالا که معاوضه می کنیم :D ولی خوب بیشتر مد نظرم معاوضه هست

poyantbr

Registered User
لایک‌ها
609
اقا عجب زمونه ای شده ایپاد منو که دلار حدود 1900 بود دو هفته پیش دلال ها زدن تو سرش 205 دادم رفت ( مبارک خریدارش باشه ) تورو خدا به دلال جماعت نفروش ، خریدار خودش میاد سراغت اینا که قیمت میدن میرن خریدار نیستن -- ( دعای امروز : خدایا شر هرچی دلاله از زمین بردار... الهی آمین ) زیر 260 نفروش

ItsMeRSeDe

Registered User
لایک‌ها
60
اقا عجب زمونه ای شده ایپاد منو که دلار حدود 1900 بود دو هفته پیش دلال ها زدن تو سرش 205 دادم رفت ( مبارک خریدارش باشه ) تورو خدا به دلال جماعت نفروش ، خریدار خودش میاد سراغت اینا که قیمت میدن میرن خریدار نیستن -- ( دعای امروز : خدایا شر هرچی دلاله از زمین بردار... الهی آمین ) زیر 260 نفروش

چشم داداش ، والا نمی دونم قضیه چیه ، اس 2 یه مدت اگه یادت باشه 600-650 تومن هم شد ، بعد یه دفه رفت 1100-1200 ، الان هر کی می خواد دست 2 بخره ، 700-900 میخره ، ولی نمی دونم چرا این ایپاد بدبخت که قبلا 260 بود الان شده 460 رو کسی نمی بینه هنوزم می خوان با قیمت قدیم بخرن ، والا منم بخاطر همین گفتم بیشتر مد نظرم معاوضه هست ، چون شانس ما هرکی می خواد ازمون بخره قیمت 10 سال میده ، از هر کی می خوایم بخریم ، تاریخچه گوشی رو نگاه می کنه ، بیشترین قیمتی که تا الان داشته رو بر میداره 20-25% کم می کنه ، قربونت داداش ، چشم:rolleyes:

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594

ItsMeRSeDe

Registered User
لایک‌ها
60
آقا قیمت آخر با تمام لوازم 300 ، اگرم قاب رو نخواستین ، قاب رو بر میدارم 290 ، هزینه پست رو هم کنار میایم ، اگه خریدار واقعی باشی تخفیف هم میدم !:D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا