• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فروش بازیهای ایکس باکس 360 بر روی تیگت اصل با قیمت باورنکردنی و ارسال رایگان

A.EMIN3M

Registered User
لایک‌ها
19
سلام سلین جان
خوبید؟
Battlefield Hardline با پچش موجوده؟

2Pac_Shakur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام. بازی های منم همین چند دیقه ی پیش رسید.مثل همیشه خیلی سریع رسید به دستم و مثل همیشه هم قاب و بازی ها باکیفیت هستن.سلین جان خسته نباشید;)

Hossein M

Registered User
لایک‌ها
48
درود

دوست عزیز دو عدد Ninja Gaiden 2 و یک عدد Ninja Blade می خواستم , اگر موجود هستند لطف کنید هزینه اش رو اعلام کنید .

Last edited:

arshia2015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من یه سوال دارم یک بازی ها برنرمکس هستن ؟دو اگر به مثال من چند نا بازی انتخاب کنم قیمت کل بازی ها و هزینه ارسالش رو بهم میگین ممنون..

arshia2015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من یه سوال دارم یک بازی ها برنرمکس هستن ؟دو اگر به مثال من چند نا بازی انتخاب کنم قیمت کل بازی ها و هزینه ارسالش رو بهم میگین ممنون..
هزینه بازی هارو به صورت حضوری مثلا از طریق پیک میشه داد؟؟

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
سلام. بازی های منم همین چند دیقه ی پیش رسید.مثل همیشه خیلی سریع رسید به دستم و مثل همیشه هم قاب و بازی ها باکیفیت هستن.سلین جان خسته نباشید;)

سلام دوست خوبم
ممنون که اطلاع دادید.
خوشحالم که از کیفیت و سرعت کار راضی بودید :)

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613

هزینه بازی هارو به صورت حضوری مثلا از طریق پیک میشه داد؟؟

سلام آقا عرشیا

شما اسامی بازیهارو که برام بفرستید، من براتون فاکتور میکنم :)

هزینه هم بله اگر سفارشتون با پیک باشه، میتونید بدید به پیک تا برامون برگردونه :)

ولی اگر با پست سفارش بدید باید ابتدا لطف کنید و هزینه رو واریز کنید :)

Ramin051

Registered User
لایک‌ها
17
سفارش من هم امروز رسید
در سریع ترین زمان و کیفیت ممکن
ممنون

Gamer.Boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام آقا سلین
بازی های من رسید و مثل همیشه عالی
سپاس

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
بازی زیبای RIDE اضافه شد

Ride-XBOX360.jpg

توضیحات بازی:
بازی RIDE عنوان جدیدی از شرکت Milestone S.r.l می باشد که شبیه ساز مسابقات موتورسواری می باشد که به تازگی برای کنسول XBOX360 منتشر شده است. بازی RIDE شامل چهار سبک موتورسواری از جمله Superbikes ، Supersports ، Naked و Historical bikes است. می توانید از میان صد نوع موتور مختلف که در زمان های مختلف ساخته شده اند، یکی را انتخاب کنید و پس از این که با سلیقه خود آن را شخصی سازی کردید از مسابقه دادن با آن لذت ببرید. در بازی Ride بر خلاف سایر بازی ها در این سبک وظیفه شما تنها مسابقه دادن نیست بلکه حتی می توانید مسائل فنی مربوط به موتور ها را نیز در اختیار بگیرید. مسابقات در سه حالت و شرایط متفاوت برگزار می شوند: پیست های مسابقات بزرگ GP، مسابقات در جاده های بین شهری با دست انداز های زیبا و در نهایت مسابقات در خیابان های شهرهای بزرگ دنیا.

تصاویر بازی:
RIDE-1-300x169.jpg RIDE-2-300x169.jpg RIDE-3-300x169.jpg RIDE-4-300x169.jpg RIDE-5-300x169.jpg RIDE-6-300x169.jpg RIDE-7-300x169.jpg

arshia2015

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا عرشیا

شما اسامی بازیهارو که برام بفرستید، من براتون فاکتور میکنم :)

هزینه هم بله اگر سفارشتون با پیک باشه، میتونید بدید به پیک تا برامون برگردونه :)

ولی اگر با پست سفارش بدید باید ابتدا لطف کنید و هزینه رو واریز کنید :)
بعد ببخشید چگونه ادرس و شماره رو بگم که برام بفرستید؟

pedramj

Registered User
لایک‌ها
9
سلام

دوست عزیز تو آرشیو بازی shenmue 2 برای 360 دارید؟ shenmue روی دریم کست و xbox بود که با کمی تغییر برای 360 تو نت هست.

باسپاس

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
سلام

دوست عزیز تو آرشیو بازی shenmue 2 برای 360 دارید؟ shenmue روی دریم کست و xbox بود که با کمی تغییر برای 360 تو نت هست.

باسپاس

سلام دوست من

بازی shenmue 2 روی شبکه لایو موجوده و بر روی دیسک عرضه نشده.

در صورتیکه کنسولتون جیتگ باشه میتونید بازی کنید.

من ندارم ولی اگر کنسولتون جیتگ باشه و بخواید میتونم براتون تهیه کنم :)

در خدمتتون هستم :)

بالا