• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فروش بازیهای ایکس باکس 360 بر روی تیگت اصل با قیمت باورنکردنی و ارسال رایگان

pedramj

Registered User
لایک‌ها
9
ممنون بابت توضیحتون. سیستم من درایوش از سری اول لانچ هست (سامسونگ یا هیتاچی فکر کنم) بخاطر همین فکر کنم lt3 باید روش نصب باشه و جیتگ نیست. توی چند تا فروم یه نسخه پیدا کردم که روی ورژن های قبل از lt+ کار میکنه. اگر امکانش هست این لینک و کامنت هاش رو یه بررسی بکنید.
https://thepiratebay.se/torrent/6316062/SHENMUE_2_XBOX360_PAL
مرسی

saeed94

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام و خسته نباشید اگر آدرس و شماره تلفن فروشگاه برای من ارسال کنید ممنون میشم،بنده تهران هستم

oha2012

Registered User
لایک‌ها
5
سلام سلین جان
خوبی؟سال نوت مبارک :)

بازی bioshock infinite complete edition ، میخواستم بدونم من فقط میخوام dlc هاشو بازی کنم دیسک دومو بگیرم کافیه؟یا باید حتما دو دیسک باشه؟
نسخه ی اصلیشو رو pc بازی کردم میخوام فقط dlc هاشو بازی کنم.ممکنه؟؟

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
سلام سلین جان
خوبی؟سال نوت مبارک :)

بازی bioshock infinite complete edition ، میخواستم بدونم من فقط میخوام dlc هاشو بازی کنم دیسک دومو بگیرم کافیه؟یا باید حتما دو دیسک باشه؟
نسخه ی اصلیشو رو pc بازی کردم میخوام فقط dlc هاشو بازی کنم.ممکنه؟؟

سلام آقا امید گل

آقا امید شما اگه bioshock infinitie رو داشته باشی فقط دیسک دوم complete edition رو بگیری کافیه و روی قبلی نصب میشه و میتونید dlc هارو بازی کنید :)

در خدمتتون هستم :)

oha2012

Registered User
لایک‌ها
5
سلام آقا امید گل

آقا امید شما اگه bioshock infinitie رو داشته باشی فقط دیسک دوم complete edition رو بگیری کافیه و روی قبلی نصب میشه و میتونید dlc هارو بازی کنید :)

ممنونم سلین جان :)
نه متاسفانه من این بازیو رو 360 بازیش نکردم روی pc بود.پس باید هر دو دیسکو (complete edition)بگیرم تا بتونم dlcهاشو بازی کنم.درسته؟

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
ممنونم سلین جان :)
نه متاسفانه من این بازیو رو 360 بازیش نکردم روی pc بود.پس باید هر دو دیسکو (complete edition)بگیرم تا بتونم dlcهاشو بازی کنم.درسته؟

بله آقا امید باید هر دو دیسکش رو تهیه کنید :)

ho3ein.fr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
ببخشید قیمت بازی های برنمکس چنده؟

check_shark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
هرچی از سربازی GTA که روی xbox slim اجرا میشرو میخواستم بعلاوه سری mortal combat فقط این دستگاه من از کانادا اومده لطفا ورژنی که میدین به دستگاهم بخوره فکر کنم بهش میگید PAl اگر اشتباه نکنم

ممنون

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
هرچی از سربازی GTA که روی xbox slim اجرا میشرو میخواستم بعلاوه سری mortal combat فقط این دستگاه من از کانادا اومده لطفا ورژنی که میدین به دستگاهم بخوره فکر کنم بهش میگید PAl اگر اشتباه نکنم

ممنون

سلام دوست من

فاکتور خدمتتون ارسال شد.

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
زینه ارسال پس کرایه میشه با تیپاکس،خودتون موقع دریافت کالا هزینه رو میدین!

این بازی بر روی دیسک عرضه نشده آقا شهرام

فقط برای کنسولهای جیتگ اومده.

اگر کنسولتون جیتگ باشه میتونید بازی کنید :)

mohsenzare_1364

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بعد ۳ روز گشتن به این ادرس رسیدم دوست عزیز من زیاد به این استلاحات اشنا نیستم و میخوام بازی GTA V رو آنلاین بازی کنم اما هرجا رفتم یا برنر مکسش رو ندارن یا الکی میگن برنر مکس هست میخوام ببینم شما داری
ایکس باکس 360
LT.3

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
سلام بعد ۳ روز گشتن به این ادرس رسیدم دوست عزیز من زیاد به این استلاحات اشنا نیستم و میخوام بازی GTA V رو آنلاین بازی کنم اما هرجا رفتم یا برنر مکسش رو ندارن یا الکی میگن برنر مکس هست میخوام ببینم شما داری
ایکس باکس 360
LT.3

سلام آقا محسن

جای درستی اومدین :)

بله موجود هست.

اطلاعات کامل رو خدمتتون با پیغام خصوصی فرستادم :)

بالا