• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فروش بازیهای ایکس باکس 360 بر روی تیگت اصل با قیمت باورنکردنی و ارسال رایگان

farapadideh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام چهار بازي زير را مي خواستم ،موجود بودن و چگونگي ارسال را لطفا جواب دهيد.
dead or alive 5
battlefield hardline
street fighter 6
fainal fantasy xiii lightning returns

mammad72

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
سلام . دوشنبه سفارش من تکمیل شد و آقا سلین فرستاد امروز صبح به دستم رسید . همه دیسک ها سالم و قاب ها عالی بود و از سفارشم کاملا راضیم .
با تشکر از سلین جان ...

moviesdr2

Registered User
لایک‌ها
10
gta v
phantom pain
fifa15
arkham origins
cod:ghosts
splinter cell : black list
برام پخ کنید بازیای بالارو مرسی با ه پست یا تپاکس

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
سلام به همگی.بازی های منم خیلی سریع به دستم رسید.مثل همیشه عالی و باکیفیت
مرسی سلین جان

ممنون که اطلاع دادید آقا مهرداد :)

خوشحالم که از کیفیت بازیها راضی بودین :)

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
با سلام چهار بازي زير را مي خواستم ،موجود بودن و چگونگي ارسال را لطفا جواب دهيد.
dead or alive 5
battlefield hardline
street fighter 6
fainal fantasy xiii lightning returns

فاکتور همراه با اطلاعات تکمیلی خدمتتون ارسال شد دوست من :)

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
سلام . دوشنبه سفارش من تکمیل شد و آقا سلین فرستاد امروز صبح به دستم رسید . همه دیسک ها سالم و قاب ها عالی بود و از سفارشم کاملا راضیم .
با تشکر از سلین جان ...
ممنون که اطلاع دادید آقا محمد :)

خوشحالم که از کیفیت بازیها راضی بودین :)

Farzamzohdi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
Batman Arkham city
Batman arkham origins
Mortal kombat complete editation
Injustice (هر كدوم بهتره)
با قاب بلوري ابي
دستتون هم درد نكنه

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
نحوه پرداخت لطفا!؟

واس سفارش همينجا بايد پيام بدم؟

Batman Arkham city
Batman arkham origins
Mortal kombat complete editation
Injustice (هر كدوم بهتره)
دستتون هم درد نكنه

اطلاعات تکمیلی خدمتتون ارسال شد دوست من :)

ملانصرالدین

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
Alan Wake - 2010
Homefront - 2011
Dishonored - 2013
The Devil Within - 2014
Resident Evil: Revelations 2 - 2015

هرکدومشُ که میشه، برنر بزن، بقیه ـشم همون 97 خودمون...
Ghelyon.gif

Dishonored یه ورژن Game of the Year داره که 2013 منتشر شده، اونو میخوام.
112.gif

RE: Revelations 2 + The Devil Within تو لیست نبود، اگه نداری بوگو بَبَم جان یه خاکی تو سرمون بریزیم!!
connie_1.gif

بجا Homefront بازی Enemy Front رو نفرستی یوخت
vahidrk.gif

در پایان؛ چاکرات​

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
Alan Wake - 2010
Homefront - 2011
Dishonored - 2013
The Devil Within - 2014
Resident Evil: Revelations 2 - 2015

هرکدومشُ که میشه، برنر بزن، بقیه ـشم همون 97 خودمون...
Ghelyon.gif

Dishonored یه ورژن Game of the Year داره که 2013 منتشر شده، اونو میخوام.
112.gif

RE: Revelations 2 + The Devil Within تو لیست نبود، اگه نداری بوگو بَبَم جان یه خاکی تو سرمون بریزیم!!
connie_1.gif

بجا Homefront بازی Enemy Front رو نفرستی یوخت
vahidrk.gif

در پایان؛ چاکرات​

سلام دوست من

تمامی بازیها موجود هست :)

اطلاعات تکمیلی رو خدمتتون فرستادم.

لیست تکمیل نیست که انشالله تا چند روز تکمیلشون میکنم. 30 عنوان بازی آرشیوی قدیمی به لیست اضافه شده :)

cr7gr8

Registered User
لایک‌ها
175
سلام دوست من

لیست تکمیل نیست که انشالله تا چند روز تکمیلشون میکنم. 30 عنوان بازی آرشیوی قدیمی به لیست اضافه شده :)
سلام
30 تا بازی آرشیوی قدیمی چیه؟
آخرین دانلودات کدوم بوده؟

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
بازی ورزشی NHL Legacy Edition اضافه شد

NHL-Legacy-Edition.jpg

توضیحات بازی:

سری بازی های NHL کمپانی EA را می توان از معتبر ترین و بهترین بازی های ورزشی در رشته هاکی روی یخ دانست . شرکت EA که همیشه در زمینه تولید بازی های ورزشی پیشتاز بوده با انتشار بازی های ورزشی با شبیه سازی بسیار دقیق بخش بزرگی از بازار بازی های ورزشی را در اختیار دارد . این شرکت همیشه سعی داشته تا در بازی های که هر ساله نسخه جدید از آن منتشر می شود سیر تکاملی خوبی را در بازی ها ایجاد کند که NHL نیز جزوی از این دسته بازی ها بوده است. کمپانی EA امسال عنوان NHL 16 را برای کنسول های نسل هشتمی Xbox One و PlayStation 4 و عنوان NHL Legacy Edition را برای X360 و PS3 معرفی کرد. در حالی که نسخه نسل هفتمی شامل همان مُد های معروف همیشگی سری بازی NHL می باشد، نسخه نسل هشتمی ویژگی هایی که غیبت آن ها آشکار بوده اند را به بازی برمیگرداند. طرفداران هاکی دو راه دارند، تجربه NHL Legacy Edition که فهرست تمامی بازیکنان و برنامه های مسابقات را آپدیت کرده و یک هاکی کامل می باشد. تجربه NHL 16 که تیم های آنلاین 6v6 ، پشتیبانی از co-op آنلاین، یک لیگ ورزشی ارتقا یافته EA Sport و دو مُد Be A Pro و Be A GM را ارائه می دهد وMascots نیز به بازی اضافه می شود. بهترین قسمت این بازی گیم پلی و فیزیک بازی است که با شبیه سازی بی نظیر EA حسی کامل و تکرار نشدنی را از ورزش هاکی روی یخ به شما منتقل می کند . بدون شک اگر شما نیز از علاقه مندان به بازی های ورزشی و مخصوصا این رشته ورزشی هستید این بازی یکی از خاطره انگیز ترین بازی های شما خواهد بود.

تصاویر بازی:
NHL-Legacy-Edition-1-300x169.jpg NHL-Legacy-Edition-2-300x169.jpg NHL-Legacy-Edition-3-300x169.jpg NHL-Legacy-Edition-4-300x169.jpg NHL-Legacy-Edition-5-300x169.jpg

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
بازی زیبای Destiny The Taken King Legendary Edition اضافه شد

Destiny-The-Taken-King-Legendary-Edition-8.jpg

توضیحات بازی:
این باندل The Taken King و هر دو توسعه دهنده و محتویات اضافه ای که تحت عناوین King یا پادشاه به انتشار رسیده است را دارا می باشد. نسخه Destiny The Taken King Legendary Edition به بازیکنان Destiny عنوان پایه و اصل بازی را به همراه دو گسترش دهنده و محتویات قبلی یعنی The Dark Below و House Of Wolves را ارائه می دهد. این دو گسترش دهنده به انتشار رسیده قبلی هر دو بخشی از Destiny’s Expansion Pass بوده است. عنوان Destiny: The Taken King یک نام تجاری جدید همراه با کمپین داستانی جدید و جست و جو ها و مکاشفات جدید، دشمنان جدید برای مبارزه، مکان های جدید برای کشف، Strike های جدید و نقشه های Crucible، و یک یورش و مبارزه جدید که بازیکنان را در یک آزمون قوی قرار می دهد می باشد.

تصاویر بازی:

Destiny-The-Taken-King-Legendary-Edition-1-300x169.jpg Destiny-The-Taken-King-Legendary-Edition-2-300x169.jpg Destiny-The-Taken-King-Legendary-Edition-3-300x169.jpg Destiny-The-Taken-King-Legendary-Edition-4-300x169.jpg Destiny-The-Taken-King-Legendary-Edition-5-300x169.jpg Destiny-The-Taken-King-Legendary-Edition-6-300x169.jpg

ملانصرالدین

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوست من

سفارش من امروز رسید.
ولی بازی Dishonored زبانش فرانسویه!
یعنی بازی ای که خیلی قسمتاش باید دیالوگ انتخاب کنی و خط داستانی رو دنبال کنی، زبانش تغییر نمیکنه.
شما نسخه هایی رو که از بازی میفروشی رو خودت دیگه باید آمارش دستت باشه تا همچین مشکلی واسه یه بازی 2 دیسکه پیش نیاد.

Last edited:
بالا