• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فروش بازیهای ایکس باکس 360 بر روی تیگت اصل با قیمت باورنکردنی و ارسال رایگان

ferod

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام یه سری بازی تعداد می خواستم ( همه با قاب آلمانی ) ممنون میشم قیمت رو اعلام کنین .

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
سلام یه سری بازی تعداد می خواستم ( همه با قاب آلمانی ) ممنون میشم قیمت رو اعلام کنین .

سلام دوست من

هر دیسک بازی 5000 تومان
هر قاب سبز 1200 تومان

اسامی بازیهارو لطفا برام ارسال کنید تا براتون آماده کنم :)

eh.zamani

Registered User
لایک‌ها
93
سلام اقای زمانی

بازی فیفا 16 ریجن فری داره و موجوده ولی بازی pes 16 ریجن pal رو اماده کردیم و موجوده چون برای ریجن NTSC مشتری ندارم. اگر بخواید میتونم یه هزینه ای برای دانلودش ازتون بگیرم و براتون اماده کنم و بفرستم ☺
هزینه دانلودش چقدر میشه؟

eh.zamani

Registered User
لایک‌ها
93
3000 تومان آقای زمانی :)
خب خیلی خوبه فکر کنم NBA 2K 2016 هم یکی دو روز آینده بیاد اومد یه ندا بدید یکباره همه رو با هم سفارش بدم
متشکر مخصوصاً تشکر بابت قیمت های خوبتون :general406:

cr7gr8

Registered User
لایک‌ها
175
سلام
اینو داری
http://trackeroc.ru/topic-peter_jac...ovie_2005_palrusrussoundp_xbox360-t=1068.html
iiduyjpjqcb0mrqys8er.jpg

o0wt7daf2wfomv63iuth.jpg

hassan2202655

Registered User
لایک‌ها
12
با سلام و خسته نباشید بازی فیفا 16 و pes 16 رو با چاپ روی دیسک و قاب سبز میخواستم البته برای بازی آنلاینش مشکلی نداشته باشه . لطفا فاکتور و نحوه پرداخت رو بگید و اینکه کی میفرستید ؟؟؟ ممنون . منتظرم؟؟؟ پرداخت آنلاین اگه داشته باشید که بهتر .
ایمیل هم فرستادم و منتظر جوابم ...

rejhna

Registered User
لایک‌ها
57
سلام دوست عزیز NBA 2K16 موجود دارین.

cr7gr8

Registered User
لایک‌ها
175
لطفا پیام خصوصی رو جواب بدین
و هم پیام اینجارو

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
بازی زیبای NBA2K16 اضافه شد

NBA-2K16-8.jpg

توضیحات بازی:

در چند سال اخیر فرنچایز پرطرفدار شرکت 2K Sports یعنی NBA 2K از رقیب خود، فرنچایز دیگر پر طرفدار در این زمینه، NBA Live پیشی گرفته و طرفداران بیشتری را به خود اختصاص داده است. هواداران رشته ی بسکتبال، امسال در قالب نسخه ی NBA 2K16 به ملاقات با قهرمانان مورد علاقه ی خود در دنيای مجازی می روند و همانند نسخه های پيشين سری، مسلماً تغييرات مفيد و پيشرفت های مهمی را در ساختار عنوان محبوبشان شاهد خواهند بود. به طور حتم بخش مهمی از پيشرفت های بازی NBA 2K16 نسبت به نسخه های پيشين سری، به ساختار ديداری بازی و کيفيت آن بر خواهد گشت. سازندگان همیشگی اين سری ورزشی یعنی اعضای استوديو Visual Concept ، امسال در طراحی حرکات و انيميشن های بازيکنان حاضر در زمين دقت و ظرافت بيشتری به خرج داده اند و حتی استيل حرکتی خاص و منحصر به فرد هر کدام از بازيکنان مطرح حاضر در ليگ بسکتبال NBA و همچنين نحوه ی حمل توپ و گام زدن آن ها را نيز مو به مو شبيه سازی کرده اند. علاوه بر آن علاقمندان بسکتبال می توانند همين ويژگی را کم و بيش در مورد مربيان حاضر در اين نسخه نيز مشاهده کنند، اگرچه سری NBA 2K نام ليگ بسکتبال پر هوادار امريکا یعنی NBA را با خود يدک می کشد، اما همانند دو نسخه ی اخير اين سری ورزشی، هواداران اين بازی می توانند علاوه بر تيم های حاضر در ليگ امريکا، تيم های بسکتبال فعال در ليگ اروپا را نيز برای انجام مسابقات خود انتخاب کنند.

در NBA 2K16 شما می توانيد 25 تيم اروپایی را برای انجام مسابقات خود در اختيار داشته باشيد که در واقع اين تعداد، تمامی تيم های مطرح باشگاهی اين قاره را در بر می گيرند. علاوه بر آن مد محبوب My Career نيز همانند نسخه های اخير سری، در بازی NBA 2K16 حاضر خواهد بود و شما می توانيد در قالب آن، مثل هميشه کنترل يک بازيکن گمنام و ناشناخته را ابتدا در سالن های بسکتبال یکی از دبيرستان های امريکا در دست بگيريد و سپس او را به صورت پله به پله پيشرفت دهيد و در نهايت به عنوان يک بازيکن سرشناس، سر از ليگ حرفه ای NBA در آوريد. جالب اين جاست که طراحي اين بخش داستانی از NBA 2K16 و در کل بخش مهمی از ساختار اين بازی را اسپايک لی (کارگردان سرشناس سينما و سازنده ی آثاری نظير Malcolm X) بر عهده داشته است و بنابراين استحکام روایی مد My Career در بازی NBA 2K16 می تواند بسيار بيشتر از نسخه های پيشين سری باش

تصاویر بازی:

NBA-2K16-1-300x169.jpg NBA-2K16-2-300x169.jpg NBA-2K16-3-300x169.jpg NBA-2K16-4-300x169.jpg NBA-2K16-5-300x169.jpg NBA-2K16-6-300x169.jpg

eh.zamani

Registered User
لایک‌ها
93
سلام
بی زحمت سه بازی FIFA 16 و PES 16 و NBA 2K 16 با ریجن فری یا NTSC باشه(فقط نمی دونم NTSC U هست یا NTSC J)شما یادته از سفارش های قبلیم؟
بفرمایید چقدر تقدیم کنم.راستی آدرس هم عوض شده
متشکر

eh.zamani

Registered User
لایک‌ها
93
سلام
بی زحمت سه بازی FIFA 16 و PES 16 و NBA 2K 16 با ریجن فری یا NTSC باشه(فقط نمی دونم NTSC U هست یا NTSC J)شما یادته از سفارش های قبلیم؟
متشکر
نشد پست بالا رو ویرایش کنم.ریجن کنسول NTSC U هست.پس بازی ها بی زحمت یا فری باشن یا این ریجن
متشکر

masooooood

Registered User
لایک‌ها
44
مثل قبل سریع و با کیفیت بازیها دست من رسید
تشکر ویژه از سلین عزیز

eh.zamani

Registered User
لایک‌ها
93
خبری نشد سلین جان
نگفتید هزینه چقدر میشه؟

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
سلام
متشکر

نشد پست بالا رو ویرایش کنم.ریجن کنسول NTSC U هست.پس بازی ها بی زحمت یا فری باشن یا این ریجن
متشکر

خبری نشد سلین جان
نگفتید هزینه چقدر میشه؟

فاکتور رو خدمتتون ارسال کردم آقای زمانی :)

بالا