• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فروش بازیهای ایکس باکس 360 بر روی تیگت اصل با قیمت باورنکردنی و ارسال رایگان

eh.zamani

Registered User
لایک‌ها
93
هم اینکه تاپیک بیاد بالا و هم اینکه فکر می کنید NBA2K 15 کی لیک بشه؟

poma_2

Registered User
لایک‌ها
26
سلین جون abgx باز نمیشه خبر داری فیفا فیکس شده یا نه؟

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
سلین جون abgx باز نمیشه خبر داری فیفا فیکس شده یا نه؟

گروه xecuter بجای سایت abgx یه سایت دیگه راه اندازی کرده بود که دیروز چک کردم فیکس فیفا هنوز نیومده بود ولی forza horizon 2 فیکسش اومده بود. امروز اون سایت هم باز نمیشه. باید منتظر خبر جدبد از گروه xecuter باشیم.

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
خبر خوش برای دوستانی که لایو بازی میکنند

پچ لایو Forza Horizon 2 اومد :)

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
بازی زیبای NBA2K15 اضافه شد

NBA-2K15-XBOX360.jpg

توضیحات بازی:

بازی جدید NBA 2K15 پانزدهمین نسخه از سری بازیهای پر فروش NBA می باشد . در این سری از بازی با توجه به لایسنس های خریداری شده توسط کمپانی ۲K sports در حدود ۲۵ تیم از لیگ Turkish Airlines Euroleague به بازی اضافه شده اند. سال گذشته تعداد تیم های اروپایی این بازی تنها ۱۴ عدد بود. از تیم های بزرگ اضافه شده می توان به FC Bayern Munich از کشور آلمان، Partizan NIS Belgrade از کشور صربستان، JSF Nanterre از کشور فرانسه اشاره کرد.معمولاً در سری بازی‌ها NBA 2K هسته اصلی گیم پلی یک چیز است و در نسخه های بالاتر بیشتر شاهد پیشرفت در آن‌ها بوده‌ایم و معمولاً تغییر بزرگی در آن‌ها دیده نمی‌شود و به نظر می‌آید که همین موضوع در مورد NBA 2K15 هم صدق کند. تیم سازنده گفته است ما می‌خواهیم حسی را به شما القاء کنیم که فکر کنید واقعاً در ورزشگاه هستید و تجربه هاییی را ایجاد کنیم که هرگز قبلاً روی آن‌ها کار نکرده بودیم. بازی با Eco-Motion ساخته خواهد شد انجینی قدرتمند که با آن می‌توان واقعیت را به بازی منتقل کرد و این دقیقاً همان چیزی است که تیم سازنده می خواهد. قرار است بازیکنان طوری ساخته شوند که رفتار آن‌ها مطابق با طرز بازی کردن و رفتارشان در واقعیت است.

NBA 2K همانطور که مشخص است توسط ۲K ساخته می‌شود و تنها رقیب آن در بسکتبال NBA LIVE است که توسط EA در حال توسعه است. این دو عنوان تا مدت‌ها رقیب یکدیگر بوده‌اند ولی تقریباً با منتشر شدن ۲K9 و ۲K10 تیر خلاص به NBA LIVE زده شد هر چند که تجربه ی NBA LIVE هم خالی از لطف نیستNBA 2K14 با پیشرفت‌هایی که داشت باعث درخشیدن دوباره این سری بازی‌ها شد. گرافیک بازی پیشرفت چشمگیری داشت به طوری که چهره‌ها و مدل های بازیکنان بسیار فوق‌العاده طراحی شده بودند و حتی عرق بازیکنان نیز قابل دیدن بود که اینگونه جزییات بازی را منحصر به فرد کرد. یکی از نکات و تفاوت‌های جالبی که خیلی دوست دارم به آن اشاره کنم این است که شما مجبور بودید در بازی از هوش و ذهن خود استفاده کنید NBA 2K14 مانند نسخه های قبلی پاس دادن اوتوماتیک نداشت یعنی باید کاملاً حواس خود را جمع می‌کردید و با عقل جلو می‌رفتید و این حس را به شما القاء می‌کرد که گویی شما الان در ورزشگاه هستید و دارید بازی می کنید. بازی دارای یگ بسکتبال هم بود که به نوع خود جالب بود و همچنین هنوز هم مسابقات خیابانی هم در بازی وجود داشتند. در کل NBA 2K14 یک عنوان اصلاح شده با المان های جدید بود که همیشه از بهترین بازی‌های ورزشی خواهد ماند. البته در این بین باید بگویم این عنوان دارای منویی گیج کننده بود و این مسئله باعث می شد که خیلی از افراد از بازی زده شوند. امیداورم که در نسخه ۲K15 این مشکل بر طرف شده باشد و همانند نسخه قبلی گیج کننده و عذاب آور نباشد. از بخش های جالب این بازی گزارشگر آن بود. تحلیل حرکات بازیکنان در اکثر بازی های ورزشی وجود دارد که باید با دقت و درست ساخته شده باشد. اگر شما در بازی حرکت نابجا و یا اشتباهی می کردید گزارشگر با کنایه شما را مسخره می کرد که در نوع خود جالب بود.

تصاویر بازی:
NBA-2K15-S1-s.jpg NBA-2K15-S2-s.jpg NBA-2K15-S3-s.jpg NBA-2K15-S4-s.jpg NBA-2K15-S5-s.jpg NBA-2K15-S6-s.jpg

Ramin051

Registered User
لایک‌ها
17
سلین جان منظور از پچ لایو فیفا چیه؟ الان بقیه دارن رو X360 آنلاین میزنن هیچ مشکلی هم ندارم

Last edited:

A.EMIN3M

Registered User
لایک‌ها
19
سلام سلین جان
بیزحمت یه Forza Horizon 2 برای من آماده میکنی؟
راستی dvd 1 gta v هم گم شده(دی وی دی خود بازی...نه یکی نصبیش)میتونی اونم برام بفرستی؟
دوتاشون با قاب سبز و پرینت روی دیسک

eh.zamani

Registered User
لایک‌ها
93
حالا که NBA اومد پس سفارش قبلی من یعنی Sniper Elite III و dirt 3 و Port Royale 3 بعلاوه NBA 2K 15
بفرمائید هزینه چقدر میشه
ممنون

saeidshah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.اقا سلین 1هارد 1tb چند میشه قیمتش بخوام کامل ایمیج بازی بریزی؟

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
سلین جان منظور از پچ لایو فیفا چیه؟ الان بقیه دارن رو X360 آنلاین میزنن هیچ مشکلی هم ندارم

بله آقا رامین رفتن رو میشه رفت ولی تا موقعیکه سایت abgx360 پچ لایو رو اعلام نکنه رفتن به لایو ریسک داره. چون مایکروسافت تو بعضی از دیسکهاش یه قسمتی میزاره که اگر بدون پچ لایو به لایو وصل بشید کنسول رو فلگ میکنه و تو موج بعدی بن، کنسولتون بن میشه.

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
سلام.اقا سلین 1هارد 1tb چند میشه قیمتش بخوام کامل ایمیج بازی بریزی؟

سلام اقا سعید

روی هارد 1 ترا تقریبا 120 تا بازی جا میشه.

من هزینه 20 تا بازی رو میگیرم، یعنی 100 هزار تومان و بازیهارو براتون کپی میکنم روی هارد.

بقیه 100 تا بازی هم اشانتیون :)

اگر خواستید پیام بدید تا بقیه موارد رو هماهنگ کنیم :)

در خدمتتون هستم :)

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
سلام سلین جان
بیزحمت یه Forza Horizon 2 برای من آماده میکنی؟
راستی dvd 1 gta v هم گم شده(دی وی دی خود بازی...نه یکی نصبیش)میتونی اونم برام بفرستی؟
دوتاشون با قاب سبز و پرینت روی دیسک

سلام دوست من :)

فاکتور خدمتتون ارسال شد :)

vahidabdi

Registered User
لایک‌ها
10
سلام آقا سلین گل
این چندتا بازیو زحمتشو میکشی برام. مثل همیشه

Forza Horizon 2
Sherlock Holmes Crimes and Punishments
Destiny
Sniper Elite III

ممنون و موفق باشی

hamdijam

Registered User
لایک‌ها
7
سلین جان بازی ها رسید
عالیییییییی..
دستت درد نکنه..
ایشالا خودت و رایترهات همیشه سلامت باشید..

2Pac_Shakur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام. سلین داداش 2.3 روز پیش پی ام دادم بهتون ولی هنوز جواب ندادید!!!!!:(

بالا