• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فروش بازیهای ایکس باکس 360 بر روی تیگت اصل با قیمت باورنکردنی و ارسال رایگان

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
The Evil Within فعلا دو تا نسخه ازش اومده که یکی زبان انگلیسی نداره و اون یکی دیگه هم ریجنش ماله آمریکاست و به کنسول های معمولی نمیخوره
البته اگه کنسول جیتگ باشه میشه نسخه ی مربوط به ریجن آمریکا رو بازی کرد
فعلا نسخه ای مناسبی از این بازی نیومده...

دقیقا :)

ممنون آقا رامین :)

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
دوست عزیز بازی های راک هیرو اون هایی که اهنگ یزنی با دکمه های دسته و.... داری ؟
با دسته معمولی میشه بازی کرد ؟
کدوم بازی های راک رو با دسته میشه بازی کرد ؟
ممنون
اديت

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
دوست عزیز بازی های راک هیرو اون هایی که اهنگ یزنی با دکمه های دسته و.... داری ؟
با دسته معمولی میشه بازی کرد ؟
کدوم بازی های راک رو با دسته میشه بازی کرد ؟
ممنون

بازیهای راک اینهارو دارم. ولی اینکه کدومش رو میشه با دسته بازی کرد رو اطلاع دقیق ندارم دوست من.

Guitar Hero Smash Hits
Guitar Hero 5
Guitar Hero legends of rock
GUitar Hero METALICA
Guitar Hero Warriors Of Rock

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
بازیهای راک اینهارو دارم. ولی اینکه کدومش رو میشه با دسته بازی کرد رو اطلاع دقیق ندارم دوست من.

Guitar Hero Smash Hits
Guitar Hero 5
Guitar Hero legends of rock
GUitar Hero METALICA
Guitar Hero Warriors Of Rock
يه بازي بود كهpsp داشت اسمش راك بند بود مثل اون ميخواهم اصلا هست؟

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
evil within آومده؟دارین؟
یه ورژنی از این بازی اومده که اصلا انگلیسی نداره، یه ورژنی هم اومده که ریجن NTSC هست و به کنسولهای PAL نمیخوره.

منتظرم ورژن Free اون بیاد که زبان انگلیسی داشته باشه تا اون نسخه رو بگیرم.

HULK2

Registered User
لایک‌ها
98
يه بازي بود كهpsp داشت اسمش راك بند بود مثل اون ميخواهم اصلا هست؟
دوست عزیز. توی یه تاپیک دیگه شما رو راهنمایی کردم من مثل اینه.
فقط بازی های گیتار هیرو 2
گیتار هیرو ویریورز آف راک
گیتار هیرو آیرو اسمیت
رو یمشه با دسته بازی کرد.

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
دوست عزیز. توی یه تاپیک دیگه شما رو راهنمایی کردم من مثل اینه.
فقط بازی های گیتار هیرو 2
گیتار هیرو ویریورز آف راک
گیتار هیرو آیرو اسمیت
رو یمشه با دسته بازی کرد.

ممنونم از اینکه کمک کردید دوست من :)

اطلاعاتتون مفید بود :) تشکر

A.EMIN3M

Registered User
لایک‌ها
19
سلام سلین جان
بازی های من رسید
مثل همیشه عالی

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
بازی ترسناک The Evil Within اضافه شد

The-Evil-Within-XBOX360-NTSC.jpg

توضیحات بازی:

Shinji Mikamiبار دیگر با بازی جدید The Evil Within بازگشته است تا بار دیگر معنای ترس واقعی را به ما نشان دهد، داستان بازی The Evil Within در مورد کارآگاهی با نام سباستین می باشد که در شهری متروکه و در تیمارستانی مرموز به نام Beacon جریان دارد، وی در تماسی متوجه وقوع قتلی می شود و به همین علت با همکارش به صحنه ی جرم در این بیمارستان روانی می رود ، در این مکان جنایتی هولناک رخ داده و یک نیروی مرموز در انتظار این افسران پلیس می باشد. هنگام ورود به بیمارستان افسران پلیس یکی پس از دیگری کشته می شوند و سباستین نیز با ضربه ای بی هوش می شود. در هنگام به هوش آمدن او خود را در یک سرزمین که پر از هیولا است سرگردان می بیند و حال در سفر خود برای زنده ماندن در این دنیای ترسناک باید بفهمد که چه نیروی مرموزی پشت این ماجرا است.

گیم پلی The Evil Within بیشتر ترکیبی از شماره های اول تا چهارم Resident Evil و همینطور عنوان Silent Hill می باشد و به طور کل به نظر می رسد هر چیزی که علاقه مندان عناوین سبک ترس از نوع کلاسیک به آن علاقه دارند در این بازی جمع آوری شده است تا حس ترس و وحشت کاملا به بازیکنان القا شود. دوربین بازی به صورت سوم شخص می باشد و مثل بازی Vanquish (دیگر ساخته میکامی) می توان آن را آزادانه به دور کاراکتر بچرخانید. البته گفته شده بازی در موقعیت های مختلف از دوربین های متفاوتی استفاده می کند. اگر بازی های سبک ترس کلاسیک را بازی کرده باشید حتماً می دانید که مهمات شما بسیار محدود بوده و باید در استفاده از آنها دقت زیادی می شد؛ خوشبختانه در این بازی هم بر این مورد بسیار تاکید شده و خبری از جعبه های سرشار از مهمات و … نخواهد بود و بازی شما را مجبور خواهد کرد تا در حد امکان از سلاح های سرد استفاده کنید، گرافیک بازی هم برای یک بازی ترسناک عالی است ولی خبری از رنگ آمیزی های زیاد نیست ، رنگ آمیزی و طراحی به گونه ای است که گیمر به طور کامل در ترس فرو رود. همچنین افکت های خون و دشمنان بسیار زیبا طراحی شده اند که مدیون موتور گرافیکی جدید بازی یعنی ، Id Tech 5 است .به علاوه نورپردازی در محیط های تاریک بازی هم بی نقص است و با توجه به گفته های آقای Shinji Mikami دشمنان زیاد و چندش آوری در بازی وجود خواهند داشت که در هر جایی از بازی کمین کرده اند و یک دفعه خودشان را به شما نشان میدهند.

تصاویر بازی:

The-Evil-Within-1-300x168.jpg The-Evil-Within-2-300x168.jpg The-Evil-Within-3-300x168.jpg The-Evil-Within-4-300x168.jpg The-Evil-Within-5-300x168.jpg The-Evil-Within-6-300x168.jpg The-Evil-Within-7-300x168.jpg

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
بازی هیجانی سرعتی F1 2014 اضافه شد

F1-2014-XBOX360.jpg

توضیحات بازی:

Codemasters را همگی با سری های متعددش در سبک مسابقه ای می شناسیم. DiRT ،Race Driver و F1 جزو بهترین عناوین این سبک در چند سال اخیر هستند. F1 2014 که توسط شعبه بیرمنگام Codemasters ساخته شده، ششمین نسخه رسمی از این مجموعه است که در سال 2014 برای XBOX360 منتشر شده است. در این نسخه از بازی تغییرات عمده ای بر روی مسابقات و راننده ها ایجاد شده است. همچنین گرافیک بازی بسیار بهتر از گذشته خواهد بود و بافت های با کیفیت تری را در این نسخه از بازی شاهد خواهید بود. سیستم ارزیابی به بازی اضافه شده است که به شما امکان این را می دهد تا قبل از مسابقه سرعت خود را تنظیم کنید و بتوانید بر اساس آن درجه سختی را انتخاب کنید. درجه های سختی گوناگونی به بازی اضافه شده است که تجربه های مختلفی را به شما هدیه می دهد. سازنده این بازی اعتقاد دارد امسال در زمینه ورزشی شاهد بازی های بسیار با کیفیت تر از گذشته بودیم که F1 2014 هم به همینگونه خواهد بود.

تصاویر بازی:

F1-2014-1-300x169.jpg F1-2014-2-300x169.jpg F1-2014-3-300x169.jpg F1-2014-4-300x169.jpg F1-2014-5-300x169.jpg F1-2014-6-300x169.jpg

stryk3r

Registered User
لایک‌ها
560
سلام سلین جان.
این بازی ها رو داری ؟ قیمتشون چند تومن در میاد؟ ارزونترین حالت ممکنه میخوام ( البته یه طوری باشه که بشه نصبش کرد ) واسه محیط لایو و آنلاین و این حرفا نمیخوام
left 4 dead 1
left 4 dead 2
Motogp 14
Fifa 15
le tour de france 2014
forza horizon 2
sacred 3
fifa 15
sleeping dogs
world of tanks
Madden FL

با تشکر

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
سلام سلین جان.
این بازی ها رو داری ؟ قیمتشون چند تومن در میاد؟ ارزونترین حالت ممکنه میخوام ( البته یه طوری باشه که بشه نصبش کرد ) واسه محیط لایو و آنلاین و این حرفا نمیخوام
left 4 dead 1
left 4 dead 2
Motogp 14
Fifa 15
le tour de france 2014
forza horizon 2
sacred 3
fifa 15
sleeping dogs
world of tanks
Madden FL

با تشکر

سلام دوست من

بله تمامی موارد موجود هست :)

اطلاعات تکمیلی خدمتتون پ.خ. شد :)

در خدمتتون هستم :)

eh.zamani

Registered User
لایک‌ها
93
آقا سلین بازی ها رسید.
بابت اون هدیه هم بسیار متشکرم شگفت زده شدم اصلاً جا خوردم اینو دیدم پریا کوچولو هم کلی ذوق کرد
ممنونم

HULK2

Registered User
لایک‌ها
98
Crimes.and.Punishments.Sherlock.Holmes
Alien: Isolation
Murdered: Soul Suspect
How to Train Your Dragon 2
evil within

هزینه اش؟نمیشه حضوری تحویل بگیریم؟

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
بازی سرگرم کننده Pac Man And The Ghostly Adventures 2 اضافه شد

Pac-Man-And-The-Ghostly-Adventures-2-XBOX360.jpg

توضیحات بازی:

همانطور که می دانید Pac-Man نام بازی کلاسیک شرکت نامکو است که در سال ۱۹۸۰ برای کنسول آتاری منتشر شد این بازی با سبک خاص خودش یکی از بهترین بازی های این کنسول بود که توانست موفقیت هایی بسیاری بدست آورد. اگر از گیمر های قدیمی باشید حتماً این بازی را انجام داده اید. شرکت با سابقه نامکو در سال 2013 با انتشار Pac Man And The Ghostly Adventures بار دیگر این بازی را به کنسول ها بازگرداند که حال نسخه دوم این بازی برای XBOX360 منتشر شده است. در این بازی Pac-Man به کمک دوستان خود، Spiral و Cylindria از دنیای خود، یعنی PacWorld در مقابل ارتش Lord Betrayus دفاع خواهد کرد. شخصیت Pac-Man در این بازی از قدرت های مختلف و خودرو های جالبی استفاده خواهد کرد.

تصاویر بازی:

Pac-Man-And-The-Ghostly-Adventures-2-1-300x169.jpg Pac-Man-And-The-Ghostly-Adventures-2-2-300x169.jpg Pac-Man-And-The-Ghostly-Adventures-2-3-300x169.jpg Pac-Man-And-The-Ghostly-Adventures-2-4-300x169.jpg Pac-Man-And-The-Ghostly-Adventures-2-5-300x169.jpg Pac-Man-And-The-Ghostly-Adventures-2-6-300x169.jpg

بالا