• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فروش بازیهای ایکس باکس 360 بر روی تیگت اصل با قیمت باورنکردنی و ارسال رایگان

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
بازی اکشن Borderlands The Pre-Sequel اضافه شد

Borderlands-The-Pre-Sequel-21.jpg

توضیحات بازی:

The Pre-Sequel نام قسمت جدیدی از سری بازی های Borderlands می باشد که به تازگی توسط 2K Games برای کنسول XBOX360 منتشر شده است. اتفاقات بازی The Pre-Sequel بین Borderlands و Borderlands 2 و بر روی ماه رخ خواهد داد و در مورد ظهور Handsome Jack نیز خواهد بود. این بازی دنیایی کوچک تری از دنیای شماره دوم Boredrlands و بزرگتر از شماره اول Boredrlands خواهد داشت. همچنین در این بازی در مجموع چهار شخصیت قابل بازی با نام های Athena ، Wilhelm ، Claptrap و Nisha وجود خواهد داشت. Athena یک قاتل حرفه ایست که برای شرکت Atlas فعالیت می کند و قابلیت اصلی او زره ای است که ضربات وارد شده را جذب می کند و با آپگرید کردن آن می توان از آن به عنوان سلاحی تهاجمی نیز استفاده کرد.

Nisha در نسخه دوم به عنوان کلانتر شهر Lynchwood معرفی شد، قابلیت اصلی او باعث بالا رفتن قدرت اسلحه و سرعت کاراکتر می شود و به بازیکنان این امکان را می دهد که به سرعت بین دشمنان موجود در محیط سوئیچ کنند. Claptrap که ربات محبوب این سری و آخرین بازمانده این نسل از ربات هاست با توجه به موقعیتی که در آن قرار دارد می تواند به همراهان و خودش قابلیت های متفاوتی اضافه کند و در عین حال از قابلیت های کاراکترهای نسخه دوم نیز بهره می برد. Wilhelm نیز که تعمیرکار شرکت Hyperion است در طول بازی با افزودن تجهیزات مختلف تبدیل به موجودی ربات مانند می شود که در نسخه دوم به عنوان یکی از باس های مهم بازی حضور داشت. گیم پلی بازی مشابه نسخه قبل است اما مکانیک های جدیدی به آن اضافه شده است. تفنگ های لیزری و آیتم هایی که به وسیله آن می توان دشمنان را یخ زد از ویژگی های جدید بازی هستند، علاه بر این به دلیل حضور در سیاره ماه دیگر خبری از گرانش زمینی نیست و پرش ها بلندتر اما آهسته تر شده و آیتم ها و غنیمت های بدست آمده از دشمنان در هوا معلق می شوند. کپسول های اکسیژن مختلفی وجود دارد که هر یک تاثیر خاصی روی کاراکتر اصلی می گذارند و از آنها می توان به عنوان Jetpack برای پرش های دو جانبه و سپس وارد آوردن ضربات به سطح سیاره استفاده نمود.

تصاویر بازی:
Borderlands-The-Pre-Sequel-1-300x168.jpg Borderlands-The-Pre-Sequel-2-300x168.jpg Borderlands-The-Pre-Sequel-3-300x168.jpg Borderlands-The-Pre-Sequel-4-300x168.jpg Borderlands-The-Pre-Sequel-5-300x168.jpg Borderlands-The-Pre-Sequel-6-300x168.jpg Borderlands-The-Pre-Sequel-7-300x168.jpg

Last edited:

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
آقا سلین بازی ها رسید.
بابت اون هدیه هم بسیار متشکرم شگفت زده شدم اصلاً جا خوردم اینو دیدم پریا کوچولو هم کلی ذوق کرد
ممنونم

خوشحالم که راضی بودید آقای زمانی :)

من هدیه دادن به بچه هارو خیلی دوست دارم. خیلی خوشحال میشم که بچه خوشحال میشه :) و خیلی خوشحالم که پریا کوچولو هم خوشحال شده :) خدا نگهش داره :)

در خدمتتون هستم :)

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
Crimes.and.Punishments.Sherlock.Holmes
Alien: Isolation
Murdered: Soul Suspect
How to Train Your Dragon 2
evil within

هزینه اش؟نمیشه حضوری تحویل بگیریم؟

بازیهای شما با پیک خدمتتون ارسال شده و رسیده بدستتون :)

از خریدتون ممنونم :)

mammad72

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
سلام آقا سلین خسته نباشید.میخواستم بپرسم بازی های سفارش تهران چند روزه میرسه (بدون پیک و با پیک) و آیا امکان خرید حضوری هست؟

Last edited:

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
دوست عزيز بسته بنده ارسال شده؟

mohandes --

Registered User
لایک‌ها
15
سلام.من تهران هستم.بازی gear123 و رزیدنت 5 رو به صورت برنر مکس با قابلیت نصب روی هارد میخوام. خبرم کن

mohandes --

Registered User
لایک‌ها
15
میفرستید درب منزل ببینم حساب کنم؟gears of war 1 va 2 va 3
resident evil 5
call of ghost به صورت برنر قابل اجرا از هارد کنسول

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
سلام آقا سلین خسته نباشید.میخواستم بپرسم بازی های سفارش تهران چند روزه میرسه (بدون پیک و با پیک) و آیا امکان خرید حضوری هست؟

سلام آقا محمد

بسته ههای هران که با پست پیشتاز میرسند اصولا 24 ساعته میرسه. مگر اینکه پستچی تنبلی کنه و 48 ساعته برسه.

من برای چند تا از مشتریهای ثابت همیشه با پست پیشتاز میفرستم و هر روز که بفرستم فرداش میرسه بدستشون :) منطقه 15 پستی

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613

valivand

Registered User
لایک‌ها
48
شما کدوم شهر هستید ؟

clickestan

Registered User
لایک‌ها
613
سلام.من تهران هستم.بازی gear123 و رزیدنت 5 رو به صورت برنر مکس با قابلیت نصب روی هارد میخوام. خبرم کن

میفرستید درب منزل ببینم حساب کنم؟gears of war 1 va 2 va 3
resident evil 5
call of ghost به صورت برنر قابل اجرا از هارد کنسول

سلام دوست من

خواستم بهتون پیام بدم ولی صندوق پیامتون پر بود.

سلام دوست من
خوب هستین؟

بازیهاتون میشه:

gears of war 1
gears of war 2
gears of war 3
resident evil 5
call of ghost دو دیسک

شامل 6 دیسک برنرمکس هر کدام 5000 تومان که میشه 30000 تومان
و 5000 تومان هزینه ارسال با پست

که کل سفارشتون میشه 35000 تومان

طریقه سفارش هم به این صورت هست که شما لطف میکنید هزینه رو واریز میکنید و سفارش خدمتتون پست میشه.

اگر بخواید بازیها خدمتتون پیک بشه باید بگید کجای تهران تشریف دارید، من از پیک قیمت بگیرم، در اینصورت میتونید بازیهارو تحویل بگیرید و بعد هزینه رو بدید به پیک تا برامون برگردونه :)

تصمیم با شماست

من در خدمتتون هستم :)

mohandes --

Registered User
لایک‌ها
15
جناب واسه gears 123 و رزیدنت 5 و کال اف گست گفتی 35 میشه؟اگه پیک بیاره چقد فرقشه؟

بالا