• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش برد حرفه ای داپلیکیتور آمریکایی Vinpower Digital

saeid223

Registered User
لایک‌ها
20
میشه یه عکس کامل از داپلی اسمبل شده برام ارسال کنید؟

dadasalam

Registered User
لایک‌ها
185
13 عدد پلکستور + 2 عدد برد + 2عدد کیس + 2 عدد پاور فروخته شد.

soheilsaadat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام به همه دوستان
اول از همه ممنون از آقای حدادنیا عزیز بابت این محصول فوق العاده ای که ارائه دادن
مدت های زیادی هست که در زمینه رایت فعالیت میکنم . همیشه هم از گوشه کنار میشنیدم که قبل ها برندی بوده به نام پلکستور ، که خیلی خوب بوده و از وقتی هم که این فرومو پیدا کردم به هرکی گفتم گفته فیک هستش ، پلکستور اصل دیگه وجود نداره گرونه یا هر چیزه . اما همونطور که خود dadasalam عزیز گفتن انقدر ماها درگیر جنس های چینی شدیم که یادمون رفته جنس خوب چه رنگ بوی داره . خلاصه که انقدر مجذوب برند winpower و plextor بودم که گفتم دل رو میزنم به دریا فوقش خراب در میاد .
یه چی میگم خواه پند گیرید خواه . . .
خیییییلیییی وقته تو کار رایتم جنس خوبو از هزار فرسخی میشناسم و به یقین بهتون میگم برای اینکه متوجه بشید چقدر جنس این دو برند خوبه حتی نیازی به تجربه هم ندارید ، جنس درجه یک خودش داد میزنه .
امروز رسید دستم کیس رو اسمبل کردم و یکی از داپا رو راه اندازی کردم . فوق العاده بود . از برد winpower در کنار power فوق العادش نهایت لذت رو بردم ،در مورد DVDrw plextor هم بهتون بگم احتیاج به زمان داره تا ببینم چقدر خوبه اما با میزان رایت بالایی که من در روز دارم به زودی متوجه این موضوع میشم و دوستان رو مطلع میکنم . هرچند که تا اینجا هرچی آقای حدادنیا در مورد جنسشون گفتن انصافا حق بوده و میدونم که برای plextor ها هم همینطور خواهد بود .
کلام آخر : اگر وسعتون به دی وی دی رایتر های فوق العاده پلکستور نمیرسه حداقل برد پاور winpower رو بگیرید . به محض اینکه بیاد زیر دستتون حالتون از acard بهم میخوره این حسیه که الان من دارم .. هرچند که این موضوع برای رایتر ها هم صدق میکنه
این ظلم رو در حق خودتون نکنید برد پاورش با برد پاور آشغال موجود تو بازار از لحاظ قیمت یکیه . دلتون به حال خودتون وقتتون پولتون مشتریتون بسوزه و برید به طرف جنس خوب . . .
یه گله هم از دوستانی که تو همین تاپیک از این آقا خرید کردن و نیومدن نظرشونو بگن میکنم که اگر میگفتن من زودتر ازینا تکلیفم با این جنس روشن میشد . . ( برادر من حالشو نداری بیایی مثل من پر چونگی کنی بیا فقط بگو بخرین یا نخرین خوب بود یا بد بود تا بقیه هم استفاده کنن)
باز هم ممنون از dadasalam عزیز امیدوارم سالم پاینده باشی .

pitpitak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز من برد و کیس میخواستم شمارتون رو برام پخ کنید

datagozar.com

Registered User
لایک‌ها
102
سلام لطفا شماره تماس و اطلاعات حساب خودتون رو برام ارسال کنید
+ قیمت تمام موارد داپلیکیتور ( پاور + .... ) برای شروع من میخوام 1 به 5 کار کنم .
چند سوال هم قبل از خرید دارم ممنون میشم در پیام خصوصی پاسخ بدید . سپاس

neginshopgame

Registered User
لایک‌ها
122
سلام
بنده یکساله باهاشون آشنا شدم دو تا رایتر سونی هم ازشون خریدم و تا حالا آخ نگفتن . دیسک هم ازشون خریدم که واقعا سوخت نداشته .

arezu2011

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
لطفا شرایط خرید، شماره تماس و اطلاعات حسابتان را برایم ارسال کنید.
درخواست خرید برد+کیس+داپلیکتور دارم
با تشکر از شما

بالا