• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین و قوی ترین مدل Note 3 طرح اصلی. با قابلیت اجرای بازی GTA5!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

a_m_i_r_b_o_y

Registered User
لایک‌ها
119
سلام دوستان
اینبار نوت 3 طرح اصل ولی با کیفیت آوردیم که مشخصات واقعیش معلوم نیست توی Antutu اطلاعات اینه :
CPU : MT6589
چهار هسته ای با فرکانس : 2265 مگاهرتز
رم : 2440 مگابایت که 1310 مگابایت در دسترسه
رام 4 گیگ که 1.5 گیگ در دسترسه.
دوربین 12.8 مگاپیکسل همراه با فوکوس اتوماتیک
رزولوشین 1080*1920 در تراکم پیکسل 480dpi
امتیاز پنچمارک بالای 31000!!!
تمام سنسور ها فعال
توی قسمت بوت خود گوشی cpu رو میزنه MT6582
توی cpu-z میزنه : mt6572 دو هسته ای. رم 512
اما مهم اینه این گوشی میتونه بازی های بسیار سنگین که من فکر نمیکنم از GTA san anderyas سنگینتر هم واسه اندروید آمده باشه حجم دیتاش 2.5 گیگه! راحت بدون لگ اجرا میکنه! توجه ( این بازی روی s4 mini اصلی نصب شد و اجرا نکرد!)
نسخه اندروید 4.4.2 هست که جدیدترین نرم افزارا به راحتی قابل نصب هست. گوشی GPS و NFC واقعی داره و تمام سنسور های اصلی هم فعاله.
دوربینش توی تنظیمات خود گوشی 13 میگاپیکسل رو داره ولی 8 واقعیه. فیلم برداری 720 HD میکنه.
کیفیت صفحه با اصلی یکیه از لحاظ زاویه دید و روشنایی. اما از لحاظ تراکم پیکسل یکم پایین تر از اصلیه که به چشم نمیاد. چون اینم صفحش فوق العادست.
ساپورت رم میکرو تا 64 گیگ.
کیفیت تاچ فوق العاده بالا و همینطور سرعت ورق خوردن منو ها با اصلیش هیچ فرقی نداره.
دارای وافای با انتن دهی فوق العاده که بدون قطعی و برد انتنش خیلی زیاده
باتری اصلی 3200 میلی آمپری که راحت 1.5 روزو جواب میده با استفاده معمولی.
ساپورت شبکه های 2g , 3G , 4G
خلاصه با خرید این گوشی اصلا پشیمون نمیشید چون کار کردن باهاش خیلی جذابیت داره.
دارای نمایشگر LED 3 رنگ قرمز : شارژ گوشی کم . سبز :فول شارژ .آبی : تماس یا مسیج که اگه میس کال داشته باشین یا اس ام اس بیاد این چراق چشمک میزنه و مطلعتون میکنه.
دارای قلم حرارتی و شارژر و کابل 3 USB و هندفری.
کیفیت عکس گرفته شده با دوربین این گوشی :

لینک دانلود عکس گوشی :
http://uplod.ir/2dlyhcdoyy3e/Note_3_High_copy.zip.htm
لینک فیلم کارکرد گوشی :

http://www.aparat.com/v/no51a
لینک دانلود فیلم گوشی با حجم کمتر از آپارات :
http://uplod.ir/9l18qgo24gob/Note_3_.mp4.htm
قیمت گوشی 520 هزارتومان.
آدرس سایت ما:
http://clonemobile.blogfa.com
اول ارسال به هیچ وجه نداریم پس درخواست نکنید تمام گوشی ها 24 ساعت مهلت تست دارن و اگه مشکلی داشته باشن ما براتون تعویض میکنیم. پس خیالتون راحت. قبل از ارسالم یه تست کلی میکنم بعد میفرستم که شرمند کسی نشم. از بابت ارسال هم خیالتون راحت با کسانی که معامله کردم میتونید بپرسید. اگه اهل حرام خواری بودم الان این گوشی که گوشش رنگش اندازه 1 نقطه رفته رو مفت نمیفروختم هم جای گوشی اکبند میدادم مشتری چون واقعا به چشم نمیاد! ولی این کارو نمیکنم.

فایل های ضمیمه

• DSC01076.JPG
    DSC01076.JPG
    226 KB · نمایش ها: 127
  • DSC01066.JPG
    DSC01066.JPG
    302.4 KB · نمایش ها: 136
  • DSC01071.JPG
    DSC01071.JPG
    263.6 KB · نمایش ها: 129
  • DSC01078.JPG
    DSC01078.JPG
    188.2 KB · نمایش ها: 129
  • DSC01087.JPG
    DSC01087.JPG
    249.8 KB · نمایش ها: 129
  • DSC01089.JPG
    DSC01089.JPG
    269.6 KB · نمایش ها: 137
  • DSC01090.JPG
    DSC01090.JPG
    378.7 KB · نمایش ها: 139
  • DSC01092.JPG
    DSC01092.JPG
    261.7 KB · نمایش ها: 128
Last edited:

a_m_i_r_b_o_y

Registered User
لایک‌ها
119
1 دونه سفید موجوده که گوشه اش به اندازه 1 نقطه رنگ رفتگی داره قیمت 450 تومن(70 زیر قیمت)!!!

فایل های ضمیمه

• DSC01094.JPG
    DSC01094.JPG
    243 KB · نمایش ها: 64

a_m_i_r_b_o_y

Registered User
لایک‌ها
119
سلام دوست عزیز.مشخصات دقیق گوشی چی هست؟ چیزی در پست اول هست مشخصات 3 نوع cpu هست.
سلام
گفتم که معلوم نیست مشخصات واقعی کدومه. اما من حدس میزنم antutu درست میگه چون مشخصات cpu-z عقلانی نیست که بتونه سنگین ترین بازی اندروید را اجرا کنه.

AlcAtrAz....CBR

Registered User
لایک‌ها
194
resolation صفحش چقدره؟؟ شارژدهی.حافضش و اینکه فیلمبرداری 1080 داره؟

a_m_i_r_b_o_y

Registered User
لایک‌ها
119
رزولوشین خیلی خوبه کلا کیفیت صفحش راضی نگهتون میداره. شارژدهی هم خیلی خوبه با این اندازه صفحه اگه استفاده معمولی داشته باشین تا 2 روز هم جوابگو هست. البته بستگی به سیمکارتش هم داره که اگه رایتل باشه شارژ بیشتری خالی میکنه. حافظه رامش 4 گیگه اینا که 1.5 گیگ در دسترسه. و این مدل با بقیه گوشی ها فرق میکنه . شما نرم افزار و بازی و ... رو روی رم بریزین اجرا میکنه. برعکس همه گوشی ها که باید داخل حافظه داخلی بریزی. یا روت کنین. فیلم برداری 720 هست

goodjavan

Registered User
لایک‌ها
1,138
امیرجان اونی که رنگ رفتگی داره جسارتا بشرط اول ارسال زیر پایه خریدارم دوست عزیز راستی اینا دوسیم کارت هستنا داداش؟؟؟؟؟؟

a_m_i_r_b_o_y

Registered User
لایک‌ها
119
امیرجان اونی که رنگ رفتگی داره جسارتا بشرط اول ارسال زیر پایه خریدارم دوست عزیز راستی اینا دوسیم کارت هستنا داداش؟؟؟؟؟؟
قیمتی که زدم 1 ریال هم کمتر راه نداره. نه داداش دوسیم کارت دیگه چیه! این خیلی کیفیتش بالاست . اگه کسی خواست از این نمونه 300 تومنی هم هست که به لعنت خدا نمیارزه. این با اصلش یکیه.همه چیزش رعایت شده اعم از دکمه هوم- سایز گوشی سایز باتری. اندازه صفحه نمایش. جای سیم کارت و رم. و تمام سنسور ها.

RedDragona

Registered User
لایک‌ها
594
آنتوتو معمولا تو مشخصاتش اشتباه زياد داره به احتمال زياد همون سي پي يو زد درسته.

a_m_i_r_b_o_y

Registered User
لایک‌ها
119
آنتوتو معمولا تو مشخصاتش اشتباه زياد داره به احتمال زياد همون سي پي يو زد درسته.
داداش اصلا من میگم مشخصاتش با گوشی نوکیا 1200 یکیه. فقط نمیدونم چرا این بازی GTA 5 که روی galaxy s4 اصلی اجرا نمیشه رو این اجرا میشه:eek::D

a_m_i_r_b_o_y

Registered User
لایک‌ها
119
من موندم چرا هنوز خیلیها دنبال گوشیهای فیک هستن والا یدونه هواوی جی 610 بگیری 460 شرف داره به این گوشیهای بی اصل ونصب که معلوم نیست تو کدوم زیرزمینی تولید میشن اخه خداییش کدوم شرکت رم 2440 تولید کرده که اینها رو گوشیهاشون استفاده کردن :general707:
داداش لطفا اسپم ندین گزارش میشه. شما رو خیلی از هواوی ها هم نرم افزار cpu-z رو نصب کنین میبینین cpu مال شرکت مدیاتک هست. اون وقت گوشی من که با آرم مدیاتک اصلی بالا میاد اصل و نصب نداره گوشی هواوی که روش cpu مدیاتک هست با آرم هواوی میاد بالا اصل و نسب داره:eek:

a_m_i_r_b_o_y

Registered User
لایک‌ها
119
راستی اگه این رمش 2440 نیست. شما هواویتون که 460 پول دادین بازی GTA San Anderyas رو اجرا میکنه! اگه رم گوشی شما واقعیه و cpu واقعی و اصلیه و مال من اطلاعاتش دروغیه . خوشحال میشم این بازی رو روش تست کنید تا به صحت درستی گوشی من پی ببرید. گلکسی s4 این بازی رو ریختم هنگ کرد فکر کردم خاموش شده نگو صفحه سیاه هنگ کرده بود. اگه گوشیتون اجرا کرد عکسش رو بزارید

amirmehdi850

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ببخشید می خواستم بدونم الان سیاه موجود دارید؟
اگه ندارید کی میارید؟
در ضمن من ساکن تهران هستم ، می خواستم بدونم می تونید برام ارسال کنید؟
راستی ، چرا اینقدر قیمت این گوشی با این قدرت خفن و این امکاناتی که کاملا مثل اصلش هست حتی از اون آیفون 5 اس ه هم کمتره؟
ببخشید زیاد پرسیدم ، ممنون

amirmehdi850

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ببخشید می خواستم بدونم آسفالت 8 رو رون و بدون لگ و سکته میاره میاره؟

a_m_i_r_b_o_y

Registered User
لایک‌ها
119
ببخشید می خواستم بدونم الان سیاه موجود دارید؟
اگه ندارید کی میارید؟
در ضمن من ساکن تهران هستم ، می خواستم بدونم می تونید برام ارسال کنید؟
راستی ، چرا اینقدر قیمت این گوشی با این قدرت خفن و این امکاناتی که کاملا مثل اصلش هست حتی از اون آیفون 5 اس ه هم کمتره؟
ببخشید زیاد پرسیدم ، ممنون
سلام دوست عزیز
سیاه موجود هست 2 تا دونه. بله برایتان ارسال میکنیم. ببینین شما اینجا پول قطعات گوشی رو میپردازید نه پول مارک سامسونگ و ... یه گوشی اصلی که 2 میلیون قیمتشه کلا سر جم واسه کارخونه 300 هزار تومن تموم نشده. پس چرا انقدر گرونه! چون شما پول مارکشو میدین. یه آیفون اصلی ممکنه کیفیتش از یه گوشی 1 میلیونی هم کمتر باشه حتی سخت افزار آیفون خیلی بالا نیست! پس چرا انقدر گرونه! چون که اسمش آیفونه
حالا شما اینجا میاید گوشی هایی میخرید که تولید یه سری شرکت های قطعه سازی و آی سی و ... هستن و این قطعات واسه خودشون ازرون تموم میشه و باهاش گوشی رو تولید میکنن و میدن تو بازار. که جنس چینی درجه بندی میشه از نظر کیفیت کلا ما 2 نوع گوشی طرح و یا چینی داریم. درجه 2 که قیمتشون خیلی پایینه مثلا همین نوت 3 رو میزنن 250 هزار تومن. که شرکت سازندش اینه : http://www.spreadtrum.com/en
میتونم بگم از پردازنده های spreadtrum ما تو دنیا بدرد نخور تر نداریم. این گوشی ها کلا از 2 آی سی متشکل شده اند . cpu و آی سی فلش یا حافظه. عمر مفیدشونم در سرایط خیلی عالی به 6 ماه نمیکشه. و فقط هم cpu میسوزونن چون بجر cpu هم آی سی دیگه ای ندارن اون یکی که حافظش هست. من اصلا از این مدل نمیارم . کسی بخواد واسش میتونم بیارم. مثلا همین نوت 3 رو 260 میشه خرید.
نوع درجه 1 گوشی چینی ساخت شرکت Media Tek هست. این شرکت سال 1997 تاسیس شده و تمام چیپ های CD Rom . DVD , .... ,و انواع تلوزیون LCD همینطور cpu های موبایل رو میسازه. که حتی یک سری از گوشی های اصلی هم از cpu های این شرکت استفاده میکنن. گوشی هایی که این شرکت میزنه عمرشون با گوشی اصلی هیچ فرقی نمیکنه. http://www.mediatek.com
اولین بار گوشی 2 سیم کارت رو این شرکت تولید کرد که تو ایران با نام NEC یا همون TV mobile آمد.هنوز که هنوزه ما یکیشو داریم از سال 86 داره کار میکنه.
خلاصه گوشی چینی رو میخوایید بخرید باید فقط حواستون باشه درجه 1 بگیرید که تشخیصش خیلی آسونه یه نرم افزار cpu-z نصب میکنین تو قسمت مدل cpu گوشی های شرکت spreadtrum اولش با حرف scیا sp شروع میشه مثلا sc6820
اما گوشی های درجه 1 مال شرکت media tek با حرف MT شروع میشه مثلا MT6572
اینارو گفتم که کلا دوستانی که دنبال اینجور گوشی ها هستن بدونن چه جنسی باید بخرن.
و اما جواب سوال شما . هر دوی این گوشی ها ساخت شرکت مدیاتک هست. قیمت تموم شده واسه کارخونش به یه اندازست . نوت 3 صفحه بزرگتر داره در عوض آیفون قاب آلومینیوم داره . به هر حال من واسه دوستانی که یه گوشی بدون دردسر میخوان نوت3 رو پیشنهاد میکنم. چون نوت 3 لوازم جانبی اصلی راحت بهش میخوره ولی آیفون اذیت میکنه. مثلا برچسب صفحه باید بریده بشه بالاش یا قاب ژله ای نمیخوره بهش و ... ولی نوت حتی باتری اصلی بهش میخوره درب پشت اصلی بهش میخوره. کیفیت دوربین بهتری داره کیفیت صفحه بهتری داره لمس قویتری داره و اجرای بازی بالاتری نسبت به آیفون داره در صورتی که قیمتشون در یک رنجه به نظر من نوت خیلی خیلی بهتره. آیفونم واسه کلاسش فقط خوبه همین. معذرت زیاد نوشتم.

a_m_i_r_b_o_y

Registered User
لایک‌ها
119
ببخشید می خواستم بدونم آسفالت 8 رو رون و بدون لگ و سکته میاره میاره؟
بازی آسفالت رو روش تست نکردم. ولی آسفالت حجم دیتاش 1.3 گیگ هست ولی GTA 5 حجم دیتاش 2.5 گیگ هست. وقتی GTA را راحت اجرا میکنه مطمئنا آسفالت رو هم راحت اجرا میکنه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا