• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین و قوی ترین مدل Note 3 طرح اصلی. با قابلیت اجرای بازی GTA5!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirmehdi850

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا امیر واقعا دستت درد نکنه پولی که می گیری حلالت باشه من تو ایسامم به شما پیام دادم که می تونید بفرستید یا نه اما اون گوشی چی بود و این گوشی چیه...
راجب گوشیای چینی هم یکمی هم اطلاعات دارم چون 5 تا گوشیه چینی داشتم! و آخریش هم یک اندروید بودکه تست آن توتو 2851 رو بهم داد!
راستش من دنبال یک گوشی با این قیمت بودم واسه ی بازی که حالا پیدا کردم. واقعا دستتون هم درد نکنه که این همه واسه من ارزش قائل شدید تا برام این همه تایپ کنید.
و فقط یه سوال دیگه :اندازه ی این نوت 3 با اندازه ی نوت 3 اصل یکی هست یا نه؟(از نظر خرید قاب و محافظ صفحه)
خسته نباشید ، تو رو خدا ببخشید که من سوالام تولانیه!

plusoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
دوست عزیز به دلیل این که توی اندروید ما از دیتا های مشترک استفاده می کنیم ممکنه روی یه گوشی بیاد روی یه گوشی نیاد . در حالی که هر گوشی دیتای مختص به خودش و گرافیکش داره که برای اون گوشی بهینه تره . مطمینا اگه دیتای اس فور رو دانلود کنید بازی رو بدون لگ میاره

a_m_i_r_b_o_y

Registered User
لایک‌ها
119
آقا امیر واقعا دستت درد نکنه پولی که می گیری حلالت باشه من تو ایسامم به شما پیام دادم که می تونید بفرستید یا نه اما اون گوشی چی بود و این گوشی چیه...
راجب گوشیای چینی هم یکمی هم اطلاعات دارم چون 5 تا گوشیه چینی داشتم! و آخریش هم یک اندروید بودکه تست آن توتو 2851 رو بهم داد!
راستش من دنبال یک گوشی با این قیمت بودم واسه ی بازی که حالا پیدا کردم. واقعا دستتون هم درد نکنه که این همه واسه من ارزش قائل شدید تا برام این همه تایپ کنید.
و فقط یه سوال دیگه :اندازه ی این نوت 3 با اندازه ی نوت 3 اصل یکی هست یا نه؟(از نظر خرید قاب و محافظ صفحه)
خسته نباشید ، تو رو خدا ببخشید که من سوالام تولانیه!
خواهس میکنم. بله قبلا هم توضیح دادم که برچسب اصلی و درب پشت اصلی و باتری اصلی و شارژر و هندفری بهش میخوره.

a_m_i_r_b_o_y

Registered User
لایک‌ها
119
دوست عزیز به دلیل این که توی اندروید ما از دیتا های مشترک استفاده می کنیم ممکنه روی یه گوشی بیاد روی یه گوشی نیاد . در حالی که هر گوشی دیتای مختص به خودش و گرافیکش داره که برای اون گوشی بهینه تره . مطمینا اگه دیتای اس فور رو دانلود کنید بازی رو بدون لگ میاره
ممنون از توضیحاتتون. ولی این بازی یه دونه فابل دیتا بیشتر براش منتشر نشده

amirmehdi850

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
راستی من ویدیو کار کرد گوشی رو دیدم... و توی تست آن تو تو مگا پیکسل دوربین جلو رو مزده بود!
حالا می خوام بدونم یعنی دوربین جلو داره یانه؟
راستی توی پخش ویدیو چرا با تکون دادن گوشی ویدیو استوپ می شد و دوباره که تکونش می دادید ادامش رو می رفت؟(منظورم اینکه اشگال گوشیه یا یه نوع تکنولوژی خاص هست؟)
خیلی خیلی شرمنده و ممنون

Last edited:

amirmehdi850

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ببخشید مزده نه نزده:general406::general406:

a_m_i_r_b_o_y

Registered User
لایک‌ها
119
راستی من ویدیو کار کرد گوشی رو دیدم... و توی تست آن تو تو مگا پیکسل دوربین جلو رو مزده بود!
حالا می خوام بدونم یعنی دوربین جلو داره یانه؟
راستی توی پخش ویدیو چرا با تکون دادن گوشی ویدیو استوپ می شد و دوباره که تکونش می دادید ادامش رو می رفت؟(منظورم اینکه اشگال گوشیه یا یه نوع تکنولوژی خاص هست؟)
خیلی خیلی شرمنده و ممنون
هر امکاناتی اصلی که گوشی اصلی داره اینم داره. دوربین جلو هم داره مگه میشه نداشته باشه:D
بله توی پخش ویدیو دارای سنسور smart pause هست که در هنگام تماشای ویدیو وقتی سرتون رو از روی صفحه برگردونین فیلم اتوماتیک استوپ میشه و وقتی دوباره صفحه رو نگاه کنید فیلم پخش میشه. مثل نمونه اصلیش. که البته میشه تمام این سنسور ها رو خاموش کرد

a_m_i_r_b_o_y

Registered User
لایک‌ها
119
اینم تست بازی آسفالت 8 . اصلا هم لگ نداشت.
و آرم اصلیه شرکت مدیا تک که بدونید این گوشی رو شرکت های متفرقه مونتاژ نکردن و خود شرکت مدیاتک ساختش.

فایل های ضمیمه

• DSC00653.JPG
    DSC00653.JPG
    70.6 KB · نمایش ها: 31
  • DSC00654.JPG
    DSC00654.JPG
    84.9 KB · نمایش ها: 31
  • DSC00655.JPG
    DSC00655.JPG
    103.6 KB · نمایش ها: 30

amirmehdi850

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا امیر واقعا دستت درد نکنننننننننننننننننننه!

plusoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
ممنون از توضیحاتتون. ولی این بازی یه دونه فابل دیتا بیشتر براش منتشر نشده
مشکل این بازی هست . خیلی روش کار نکردن و فقط پورتش کردن رو سیستم عامل های گوشی . مشکل زیاد داره . هم رو اندروید و هم رو ویندوزفون که تست کردم !!! با چندین مورد مشکل داره !!!

rezaovo

Registered User
لایک‌ها
120
شاخ تر از s4 هست ؟ خخخخخخخ

amirmehdi850

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
داداش خوبی شما اخه گوشی که کلا کپی هستش و فیکه یه برند دیگه را شما میگی اصل ونصب دار حالا چونکه پردازشگر مدیاتک روشه این گوشی شده اصل خوب معلومه که واسه گوشی کپی از کوالکوم استفاده نمیکنن همه هم میدونن هواوی هم از مدیاتک استفاده میکنه ولی کپی برداری از برند دیگه که نکرده الان این گوشی شما یه مشکلی واسه رام گوشی بوجود بیاد و احتیاج به فلش رام داشته باشه تو اینترنت ورژنی واسش پیدا میشه قاعدتا خیر چونکه اگه لینکی از این گوشی باشه سامسونگ پدر بابای صاحب کارخانه را درمیاره تا دیگه نوت 3 را کپی نکنه با یک سوم قیمت بفروشه بازم موندم چرا خیلیها میان به به وچهچه میکنن واسه گوشی قلابی
بعدشم اینها اسپم نیستن واقعیتیه که شما نگفتید الان اونی که 520 هزار پول داده بابت این گوشی کوچکترین مشکلی واسه گوشیش پیش بیاد شما لوازمش را دارید
داداش من کاری به بقیه ی هر فای شما ندارم چون تا حدودی که فهمیدم نسبتا حق باشما اما لوازم یدکی رو اشتباه گفتید!
چون همون طوری که عرض کردم من 5 تا گوشی چینی داشتم و می دونم که از کجا می تونید لوازمش رو گیر بیارید.
اولا گوشی های چینی کلا اگه ضربه نخورن فقط ممکنه باطریش یا شارژرش یاسی پی یو و رمش خراب بشه که معمولا شارژراشون حتما خراب می شه!
شما اگه واقعا گوشی چینی تون رو دوست داشته باشید یا به هر دلیلی بخواید درستش کنید می تونید به پاساژ علاالدین تو ی تهران یا توی قشم توی بازار مدرنش توی مغازه ی نامبر وان هرچی که خراب است رو عوض بکنید که تازه ارزون تر از تهران هم هست!
راستی اگه ممکنه یه مقداری واضح تر و باز تر راجب اون قسمتی که گفتید : "احتیاج به فلش رام داشته باشه و تو اینترنت..." صحبت بکنید تا منظورتون رو کاملا بفهمم!
موفق باشید

amirmehdi850

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
شاخ تر از s4 هست ؟ خخخخخخخ
من بعید می دونم که شاخ تر از s4 باشه اما به احتمال زیاد و با توجه به گفته ی دوستمون دیتا ی جی تی ای با پردازنده ی s4 همخونی نداشته چون بعیده که "شاخ تر از s4 " باشه.
اما بازم خیلی قدرتمنده
موفق باشید

amirmehdi850

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
رزولوشین خیلی خوبه کلا کیفیت صفحش راضی نگهتون میداره. شارژدهی هم خیلی خوبه با این اندازه صفحه اگه استفاده معمولی داشته باشین تا 2 روز هم جوابگو هست. البته بستگی به سیمکارتش هم داره که اگه رایتل باشه شارژ بیشتری خالی میکنه. حافظه رامش 4 گیگه اینا که 1.5 گیگ در دسترسه. و این مدل با بقیه گوشی ها فرق میکنه . شما نرم افزار و بازی و ... رو روی رم بریزین اجرا میکنه. برعکس همه گوشی ها که باید داخل حافظه داخلی بریزی. یا روت کنین. فیلم برداری 720 هست
ببخشید یه سوال: می خواستم بدونم منظورتون از این جمله چیه؟ "حافظه رامش 4 گیگه اینا که 1.5 گیگ در دسترسه. و این مدل با بقیه گوشی ها فرق میکنه . شما نرم افزار و بازی و ... رو روی رم بریزین اجرا میکنه. برعکس همه گوشی ها که باید داخل حافظه داخلی بریزی. یا روت کنین"
مرسی

a_m_i_r_b_o_y

Registered User
لایک‌ها
119
ببخشید یه سوال: می خواستم بدونم منظورتون از این جمله چیه؟ "حافظه رامش 4 گیگه اینا که 1.5 گیگ در دسترسه. و این مدل با بقیه گوشی ها فرق میکنه . شما نرم افزار و بازی و ... رو روی رم بریزین اجرا میکنه. برعکس همه گوشی ها که باید داخل حافظه داخلی بریزی. یا روت کنین"
مرسی
منظور از رام یعنی حافظه داخلی گوشی که دقیق 1.28 GB هست. این یعنی اینکه اینا مثل گوشی های اصلی نیستن که حتما بازی رو داخل حافظه داخلی بریزین تا اجرا بشه همون داخل رم هم بریزین اجرا میکنه. گوشی های اصلی و بقیه حتما باید بازی داخل حافظه داخلی ریخته بشه. اگه گوشی حافظه داخلیش کم باشه و نشه بازی توش ریخت اینارو روت میکنن یعنی هک میکنن و جای حافظه داخلی و خارجی گوشی رو عوض میکنن تا بازی رو از روی رم اجرا کنه. ولی اینا کارخونه ای خودشون اینطور برنامه ریزی شده.

amirmehdi850

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
واقعا ازتون ممنونم که من این همه سوال داشتم و همش رو هم جواب دادین.
ایشالله نماز روزه هاتون قبول و هر چی که از خدا می خواید تو همین ماه مبارک به دستتون برسه.

a_m_i_r_b_o_y

Registered User
لایک‌ها
119
واقعا ازتون ممنونم که من این همه سوال داشتم و همش رو هم جواب دادین.
ایشالله نماز روزه هاتون قبول و هر چی که از خدا می خواید تو همین ماه مبارک به دستتون برسه.
خواهش میکنم. ممنون مرسی. همچنین

a_m_i_r_b_o_y

Registered User
لایک‌ها
119
داداش کلون ۱ هست؟
ببین داداش یه چیز بگم خیالت راحت بشه. ما اصلا شرکتی به اسم کلون نداریم!
معنی کلون یعنی کپی. اینا همشون کپی هستن و اصل نیستن.
یه نرم افزار هم داریم به اسم clone CD که از CD های خط و خش دار کپی میگیره. معنی کلون کلا یعنی همون کپی!
شرکتی هم نیست که اسمش کلون باشه. من برای دوستمون توضیح دادم بالا. اگه بخونین متوجه میشین 2 تا شرکت کلی هستن که CPU و آی سی های موبایل های طرح رو میسازه . یه شرکت که گوشی هاش ارزون و بدردنخور چینی هست به اسم spreadtrum و یه شرکتم هم هست که بهترین جنس رو میزنه به اسم MEDIA Tek که شرکتش توی تایوان هست. این گوشی ها تمام آی سی هاشون مال این شرکته و مونتاژ ویتنام هست. روی کارتوناشون نوشته Made In Vietnam از بابت اینکه بهترین جنس هست اصلا شک نکنید. اینارو ریست که کنین با آرم MediaTek میاد بالا.پس ساخت شرکت های متفرقه نیست. برای فهمیدن بیشتر صفحه 1 همین تاپیک پست 20# رو بخونید

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا