ghafooriyan
Registered User
داداش یعنی وقتی روشن میکنی آرم سامسونگ نمیاد؟
چرا داداش تو فیلم و عکس مشخصه دیگه . در حالت عادی نمیاد یعنی وقتی ریست کلی کنی مارک مدیا تک میاد. بعدش کد میزنی تبدیل میشه به آرم ساسونگ. تماااااااااااااااااااااااااااام گوشی های طرح همینه.داداش یعنی وقتی روشن میکنی آرم سامسونگ نمیاد؟
سلام خیر:general710:داداش یعنی وقتی روشن میکنی آرم سامسونگ نمیاد؟
کدش چیه؟چرا داداش تو فیلم و عکس مشخصه دیگه . در حالت عادی نمیاد یعنی وقتی ریست کلی کنی مارک مدیا تک میاد. بعدش کد میزنی تبدیل میشه به آرم ساسونگ. تماااااااااااااااااااااااااااام گوشی های طرح همینه.
بههه آقای محمودی.. چیه دادش عصبی هستی ریست زدی آرمش رفته؟ کد #8800#* بزن میاد دوبارهسلام خیر:general710:
مگه همچین چیزی میشه چمیدونم والا این بچه داداشتون چکار میکنه با این بیچاره بهر حال اینا تنظیماتشون پیچیدست ریست بزن. حل میشه. کد هم که بالا گفتمکدش چیه؟
ساعت گوشیم برعکس میزنه اس ام اس هم زبان فارسی میکنی عدد هارو برعکس میده
بچه برادرم مخمو خورده از صبح
اصلا همون روز اولم که فرستادین ساعت تنظیم کردم برعکس زد پیامک هم همینطورمگه همچین چیزی میشه چمیدونم والا این بچه داداشتون چکار میکنه با این بیچاره بهر حال اینا تنظیماتشون پیچیدست ریست بزن. حل میشه. کد هم که بالا گفتم
والا ساعتش مشکلی نداره من نمیدونم چیه منظورتون. در رابطه با اس ام اس هم مربوط میشه احتمالا به تنظیمات کیبورد اونجا بزارین روی فارسی حل میشه دیگهاصلا همون روز اولم که فرستادین ساعت تنظیم کردم برعکس زد پیامک هم همینطور
بیخیال مشکلی نیست
بیخیال عزیز طبیعیه مشکل..والا ساعتش مشکلی نداره من نمیدونم چیه منظورتون. در رابطه با اس ام اس هم مربوط میشه احتمالا به تنظیمات کیبورد اونجا بزارین روی فارسی حل میشه دیگه
والا ساعتش مشکلی نداره من نمیدونم چیه منظورتون. در رابطه با اس ام اس هم مربوط میشه احتمالا به تنظیمات کیبورد اونجا بزارین روی فارسی حل میشه دیگه
اصلش 1.800 هست میخوای اینو که 1/4 قیمت پول دادین با اصل مقایسه کنین؟بیخیال عزیز طبیعیه مشکل..
فردا اصلش میرسه دسته خودم یه نفس راحتی بکشم:general702:
اتفاقا میخواستم بیام سراغت بگم آشنا داری با کارخونه xperia X2 یه قرار داد بنویسم؟سجادی جون بیخیال فروش این تو این فروم بشی بهتره
عزیزم من حرف ار مشکل زدم؟؟؟؟؟؟؟نه میخوام بدونم ؟بالارو بخون 1بار قصد بدی به کالای شما نداشتم درضمن من خودم همیشه انگلیسی میکنم گوشیرو بچه برادرم 10سالشه فارسی کردماصلش 1.800 هست میخوای اینو که 1/4 قیمت پول دادین با اصل مقایسه کنین؟
اینایی هم که گفتین اسمشو نمیشه مشکل گذاشت نهایتش اینه اگه رو فارسی مشکل داره میشه 1000 جور نرم افزار نصب کرد که اونی که خودتون میخوای از آب در بیاد. بعدم گوشی اصلیش فارسی داره که بزارین روی فارسی ببینین ساعتش برعکس میشه یا نه! اینم با انگلیسی کار کنین
حالا چرا قاطی میکنی. خدایش نه خدایشش با این پول گوشیه بدی یا نه؟ کیفیتش چه طوره؟ دوربینش چه طوره!؟عزیزم من حرف ار مشکل زدم؟؟؟؟؟؟؟نه میخوام بدونم ؟بالارو بخون 1بار قصد بدی به کالای شما نداشتم بعدشم من خودم همیشه انگلیسی میکنم گوشیرو بچه برادرم 10سالشه فارسی کردم
شب خوش
اون قیمتی که من ازتون خریدم 20تومن کمتر نهایت به نظرم میصرفه..دوربینش بد نیست خوبم نیست.کیفیت نمایشش خوبه ولیحالا چرا قاطی میکنی. خدایش نه خدایشش با این پول گوشیه بدی یا نه؟ کیفیتش چه طوره؟ دوربینش چه طوره!؟
اتفاقا میخواستم بیام سراغت بگم آشنا داری با کارخونه xperia X2 یه قرار داد بنویسم؟
خوب کردی الان قیمتش چنده؟ دیگه خریدار داره؟کل سهام خط تولید این دستگاه رو خریدم
اگه میخوای قرارداد ببندی باید مستقیم با خودم ببندی
خوب کردی الان قیمتش چنده؟ دیگه خریدار داره؟
با اینکه زیاد هنگ میکرد و کلافم کرده بود منم دلم واسش تنگ شدهقیمت دستم نیست
خودم که خیلی دلم واسش تنگ شده ولی دیگه فک نکنم کسی ازش دست بگیره الان دیگه واسه مردم افت کلاس داره ولی هرکی اون گوشیو دست میگیره با مرامه