سلام دوست گرامی
من الان می خوام یه گوشی سامسونگ اس 4 دو سیم سفارش بدم
مشکلی که دارم اینه که آیا شما مسیولیت رسیدن گوشی به دست من رو بر عهده می گیرید یا نه ؟
بعد هم اینکه چند رئزه میرسه دست من ؟ مثل سفارش بعضی از دوستان دیر میرسه یا دقیق هست ؟
ممنون
من الان یک سفارش s4 دارم که البته با بار یکی از دوستهام داره میاد و نه با پست...
من تو این قسمت مشکلی ندارم و هیچ مساله ای پیش نمیاد...
پست سنگاپور حدود 8 تا 12 روز طول میکشه، منم هفته بعد روز دوشنبه(بعضی وقتها هم روز پنجشنبه همون هفته) به بچه ها کد میدم(یعنی ارسال میشه) که با هم جمعش کنید میشه هفته سوم که به ایران میرسه و دستتون... اگه پست دیرکرد داشته باشه، نه دست من هست نه کس دیگه...واقعا پیگیریش هم نمیکنن ولی گم شدن نداره..البته اگه سفارش بچه ها برای هفته اینده(یا اخر همین هفته-که هنوز سفارشی نگرفتم- ) به تعداد 10 برسه، با dhl میفرستیم به دبی و از اونجا میاریمش که حدود کلا دو هفته میشه..هزینه گمرک دبی رو پرداخت میکنیم(برای موبایل کمتره تا ایران) و اینجا هم که دیگه نمیخوره و با پست پیشتاز یا سریع میفرستیم دم خونتون تا دیگه نخواید با گمرک و فرهنگشون در ارتباط باشید و اذیت بشید(بجز خود هزینه گمرکیش که مسالست)
آقا w910 هایر رو تعداد 5 عدد چند میشه با ارسال و گمرک خلاصه تا بیاد در خونه اینجا؟
قیمت این مدل رو خیلی ها میگیرن،منم سپردم ...انشالله اگه خوب بود، حتما همینجا اعلام میکنم که بیاریمش
خدایا ممنون که منو از زیر این بار مسئولیت نجات دادی و گوشی به ایران رسید . من برا دوستم سفارش داده بودم هی میگفت کی میرسه دهنم سرویس شده بود حالا استارترو فرض کنید رفته بود تو چه آمپاسی .خدایا همه رو از تو آمپاس در بیار.
اشالله که مشکل پست حل بشه همه راحت بتونن سفارش بدن و این همه دلشوره و استرس نداشته باشن
هنوز هم سنگاپور سایتش مشکل داره،انشالله حل بشه از اونجاییکه بعد ارسال پست، تنها چیزی که همه درگیرش میشن دیگه فقط سایت رهیابی پستهاست وکاری با افیس و غیره ندارند...
امیر جان
میخواستم دو تا گوشی و دو تا تبلت سفارش بدم
فقط خواهشن همون اول دقیق بررسی کنید و زمان دقیق بدید
در ضمن فاصله بین پرداخت تا انجام سفارش از طریق شما به حداقل برسه چون همه از موقع پرداخت پول حساب میکنن زمان رو
اگه قرار باشه اینطوری عذاب بکشیم همون اول بگید تا تکلیفمون رو بدونیم و یکم گرونتر ولی مطمئن تر به یه جای دیگه مراجعه کنیم
ببخشید من خیلی رک میگم آخه خیلی سر گوشیها اذیت شدم
بالا گفتم....
اون سفارش اولیها، حدود پنج روز تا یک هفته بیشتر شد که دلیلشو عرض کردم (مشکل خانواده واسطمون)
در ضمن بالا گفتم، انشالله اگه سفارش بگیرم، هم با DHL راحت ترید...
سنگاپور خب بین 8 تا 12 روز ماکسیمم هست ولی الان نزدیک 18 روز شد، یعنی تقریبا یک هفته و نیم بیشتر(بجز کد که فکرمیکنم جای سه روز، حدود پنج تا هفت روز بعد زدند) برای همینم خیلی طول کشید..کلا از طولانی ترین پستهای سنگاپور شد اون سفارشات...
دوستانی که دائما ایراد میگیرن که چرا پست دیر میاره-- توجه کنید که امیر تو شرکت پست کار نمیکنه-- این درسته که ضمانت میکنه 14 روزه میرسه ولی وقتی مثلا پست سنگاپور مشکل داره امیر که هیچی رئیس جمهور هم نمیتونه کاری انجام بده - از آقا امیر هم میخوام که به پستهای بچه ها بیشتر توجه کنن تا سوء تفاهمی پیش نیاد
سعی میکنم تو تماس و پخ با بچه ها در ارتباط باشم تا تنش با بودن در تاپیک بیشتر نشه..زمان اومدن بچه ها هم بالا گفتم، میبینید که حرف سه هفته بصورت معمول اتفاق میافته و این چیز عادیه..متاسفانه الان کدبچه ها جواب هم نمیده(چون سایت خرابه) و واقعا از وضعیت مرسولات سفارشات اون هفته، بیخبریم....
این کد جز کدهایی که متاسفانه هنوز تو سایت زده نشده یا بهتربگیم، سایت مساله دارشده....ولی باتوجه به رسیدن مرسولات قبلی ولی اپدیت نشدن در خود سایت سنگاپور، میتونید فرض کنید کارهای پستی و مراحلش داره طی میشه، هرچند که میخواد چراع خاموش باشه.....
باتشکر