• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

arya00

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
امیر جان

میخواستم دو تا گوشی و دو تا تبلت سفارش بدم
فقط خواهشن همون اول دقیق بررسی کنید و زمان دقیق بدید
در ضمن فاصله بین پرداخت تا انجام سفارش از طریق شما به حداقل برسه چون همه از موقع پرداخت پول حساب میکنن زمان رو
اگه قرار باشه اینطوری عذاب بکشیم همون اول بگید تا تکلیفمون رو بدونیم و یکم گرونتر ولی مطمئن تر به یه جای دیگه مراجعه کنیم
ببخشید من خیلی رک میگم آخه خیلی سر گوشیها اذیت شدم

winphone7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستانی که دائما ایراد میگیرن که چرا پست دیر میاره-- توجه کنید که امیر تو شرکت پست کار نمیکنه-- این درسته که ضمانت میکنه 14 روزه میرسه ولی وقتی مثلا پست سنگاپور مشکل داره امیر که هیچی رئیس جمهور هم نمیتونه کاری انجام بده - از آقا امیر هم میخوام که به پستهای بچه ها بیشتر توجه کنن تا سوء تفاهمی پیش نیاد

vahid_mc

Registered User
لایک‌ها
277
فردا دوشنبه هست!انشالله کد رهگیری فعال بشه

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام دوست گرامی
من الان می خوام یه گوشی سامسونگ اس 4 دو سیم سفارش بدم
مشکلی که دارم اینه که آیا شما مسیولیت رسیدن گوشی به دست من رو بر عهده می گیرید یا نه ؟
بعد هم اینکه چند رئزه میرسه دست من ؟ مثل سفارش بعضی از دوستان دیر میرسه یا دقیق هست ؟

ممنون
من الان یک سفارش s4 دارم که البته با بار یکی از دوستهام داره میاد و نه با پست...
من تو این قسمت مشکلی ندارم و هیچ مساله ای پیش نمیاد...

پست سنگاپور حدود 8 تا 12 روز طول میکشه، منم هفته بعد روز دوشنبه(بعضی وقتها هم روز پنجشنبه همون هفته) به بچه ها کد میدم(یعنی ارسال میشه) که با هم جمعش کنید میشه هفته سوم که به ایران میرسه و دستتون... اگه پست دیرکرد داشته باشه، نه دست من هست نه کس دیگه...واقعا پیگیریش هم نمیکنن ولی گم شدن نداره..البته اگه سفارش بچه ها برای هفته اینده(یا اخر همین هفته-که هنوز سفارشی نگرفتم- ) به تعداد 10 برسه، با dhl میفرستیم به دبی و از اونجا میاریمش که حدود کلا دو هفته میشه..هزینه گمرک دبی رو پرداخت میکنیم(برای موبایل کمتره تا ایران) و اینجا هم که دیگه نمیخوره و با پست پیشتاز یا سریع میفرستیم دم خونتون تا دیگه نخواید با گمرک و فرهنگشون در ارتباط باشید و اذیت بشید(بجز خود هزینه گمرکیش که مسالست)

آقا w910 هایر رو تعداد 5 عدد چند میشه با ارسال و گمرک خلاصه تا بیاد در خونه اینجا؟

قیمت این مدل رو خیلی ها میگیرن،منم سپردم ...انشالله اگه خوب بود، حتما همینجا اعلام میکنم که بیاریمش

خدایا ممنون که منو از زیر این بار مسئولیت نجات دادی و گوشی به ایران رسید . من برا دوستم سفارش داده بودم هی میگفت کی میرسه دهنم سرویس شده بود حالا استارترو فرض کنید رفته بود تو چه آمپاسی .خدایا همه رو از تو آمپاس در بیار.
اشالله که مشکل پست حل بشه همه راحت بتونن سفارش بدن و این همه دلشوره و استرس نداشته باشن

هنوز هم سنگاپور سایتش مشکل داره،انشالله حل بشه از اونجاییکه بعد ارسال پست، تنها چیزی که همه درگیرش میشن دیگه فقط سایت رهیابی پستهاست وکاری با افیس و غیره ندارند...

امیر جان

میخواستم دو تا گوشی و دو تا تبلت سفارش بدم
فقط خواهشن همون اول دقیق بررسی کنید و زمان دقیق بدید
در ضمن فاصله بین پرداخت تا انجام سفارش از طریق شما به حداقل برسه چون همه از موقع پرداخت پول حساب میکنن زمان رو
اگه قرار باشه اینطوری عذاب بکشیم همون اول بگید تا تکلیفمون رو بدونیم و یکم گرونتر ولی مطمئن تر به یه جای دیگه مراجعه کنیم
ببخشید من خیلی رک میگم آخه خیلی سر گوشیها اذیت شدم
بالا گفتم....
اون سفارش اولیها، حدود پنج روز تا یک هفته بیشتر شد که دلیلشو عرض کردم (مشکل خانواده واسطمون)
در ضمن بالا گفتم، انشالله اگه سفارش بگیرم، هم با DHL راحت ترید...
سنگاپور خب بین 8 تا 12 روز ماکسیمم هست ولی الان نزدیک 18 روز شد، یعنی تقریبا یک هفته و نیم بیشتر(بجز کد که فکرمیکنم جای سه روز، حدود پنج تا هفت روز بعد زدند) برای همینم خیلی طول کشید..کلا از طولانی ترین پستهای سنگاپور شد اون سفارشات...

دوستانی که دائما ایراد میگیرن که چرا پست دیر میاره-- توجه کنید که امیر تو شرکت پست کار نمیکنه-- این درسته که ضمانت میکنه 14 روزه میرسه ولی وقتی مثلا پست سنگاپور مشکل داره امیر که هیچی رئیس جمهور هم نمیتونه کاری انجام بده - از آقا امیر هم میخوام که به پستهای بچه ها بیشتر توجه کنن تا سوء تفاهمی پیش نیاد

سعی میکنم تو تماس و پخ با بچه ها در ارتباط باشم تا تنش با بودن در تاپیک بیشتر نشه..زمان اومدن بچه ها هم بالا گفتم، میبینید که حرف سه هفته بصورت معمول اتفاق میافته و این چیز عادیه..متاسفانه الان کدبچه ها جواب هم نمیده(چون سایت خرابه) و واقعا از وضعیت مرسولات سفارشات اون هفته، بیخبریم....

Rq200801069sg
این رسید؟

این کد جز کدهایی که متاسفانه هنوز تو سایت زده نشده یا بهتربگیم، سایت مساله دارشده....ولی باتوجه به رسیدن مرسولات قبلی ولی اپدیت نشدن در خود سایت سنگاپور، میتونید فرض کنید کارهای پستی و مراحلش داره طی میشه، هرچند که میخواد چراع خاموش باشه.....

باتشکر

rezaz8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود بر شما
دوستان من ديدم اينجا استارتر و خريداران دچار مشكل پستي شدن گفتم بيام يك چيزي بگم شايد خيالتون راحت بشه كه استارتر بيچاره بيگناه بوده توي اين داستان.
من برادرم از آلمان با DHL قبلا هم خيلي چيز ميفرستاد و بين يك هفته تا 10 روز مي رسيد دستمون.
اما اين سري يك كارتون برامون جنس فرستاد كه 1 ماه و 20 روزه طول كشيده هنوز به دستم نرسيده.
امروز بعد از 10 بار زنگ زدن توي اين مدت مامور پست بهم گفت كه بسته رسيده گمركه فردا مياد شما پس فردا بيا بگير.
اصلا خودشونم موندن كه چرا بسته ها از خارج اينقدر دير مي رسه...خود پست به من گفت ما نامه شكايت فرستاديم به DHL.
فكر مي كنم اين مشكلات پستي هم 99% از بركت و نعمات تحريم ها باشد. (خدا رو شكر)

خلاصه ما هم فكر ميكرديم بسته به دستمون نميرسه ولي رسيد.

اينم رهگيري بسته پستي من از DHL

Date/timeCityStatus
Tue, 11.06.2013 17:05 hGermanyThe shipment has been posted by the sender at the retail outlet
Wed, 12.06.2013 19:50 hGreven, GermanyThe international shipment has been processed in the parcel center of origin
Thu, 13.06.2013 04:57 hSaulheim, GermanyThe international shipment has been processed in the export parcel center
Thu, 27.06.2013 13:38 hIPZ-Ffm, GermanyThe shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: http://tntsearch.post.ir/)
Wed, 31.07.2013 09:25 hIranThe shipment has arrived in the destination country
Sat, 03.08.2013 12:19 hIranShipment is prepared for customs clearance in country of destination

vahid_mc

Registered User
لایک‌ها
277
این کد جز کدهایی که متاسفانه هنوز تو سایت زده نشده یا بهتربگیم، سایت مساله دارشده....ولی باتوجه به رسیدن مرسولات قبلی ولی اپدیت نشدن در خود سایت سنگاپور، میتونید فرض کنید کارهای پستی و مراحلش داره طی میشه، هرچند که میخواد چراع خاموش باشه.....

باتشکر[/QUOTE]
میخوام اون کدرهگیری که کارنکنه 100سال سیاه رهگیری نباشه جسارتا استارتر محترم

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
كشور ما واسه جامعه بين الملل ضرره...امكانات بين المللي مثل پست كه بقيه كشورها استفاده ميكنن واسه ما نيست..ديگه چينم پشتمون. كامل خالي ميكنه..
همون پست به دوبي اگه هزينش كم باشه بهترين گزينس،چون جامعه بين الملل هيچي از خوديم داريم ميخوريم(گمرك)...
بايد گوشياي آشغال هايتل و جي ال ايكس با قيمت سامسونگ بخريم...

Sent from my NOKIA1100 using Tapatalk

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
كشور ما واسه جامعه بين الملل ضرره...امكانات بين المللي مثل پست كه بقيه كشورها استفاده ميكنن واسه ما نيست..ديگه چينم پشتمون. كامل خالي ميكنه..
همون پست به دوبي اگه هزينش كم باشه بهترين گزينس،چون جامعه بين الملل هيچي از خوديم داريم ميخوريم(گمرك)...
بايد گوشياي آشغال هايتل و جي ال ايكس با قيمت سامسونگ بخريم...

Sent from my NOKIA1100 using Tapatalk

گفتم دهتا بشه، مساله ای نیست که معمولا طی یک هفته تا یک هفته و نیم جمع میشه

ازالان هرکی میخواد بگه، خودتون هم میتونید شمارش کنید،خوبیش اینه که هزینه نهاییتون بدلیل اینکه گمرک ایران نمیخورید، کمتره و درضن درب منزل تحویل یگیرید و از طرف دیگه، میشه در تعداد به یک ادرس فرستاد(برخلاف پست که شما بیش از دوقلم جنس شد، میگن اقتصادی هست و کمیسیون تاجر ازتون میگیرن(وحالا کارت بازرگانی که بماند)

trexx

Registered User
لایک‌ها
33
با DHL یه هفته طول میکشه جنسا جمع شه و 2 هفته هم تا برسه همون سه هفته سنگاپوره اگر هزینه هم کمتر در بیاد که عالی میشه
اقا امیر قیمت دلاری k900 32gb رو برام پ خ میکنی (ضربش با خودم)
اگر امکانش هست zte geek هم به لیست اضافه کن همه چی تمومه ولی خب lenovo یه چیز دیگس :)

rzah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
سلام
اميرآقاشنبه باشماتلفنى صحبت كردم وگفتيدآخرهفته سفارش بدهم من يه zp980+وبراى گوشى دوم كه گفتم مى خواهم يه گوشى ٥اينچ كه حدود٦٠٠تا٧٠٠فول اچ تى وازسخت افزارخوبى برخوردارباشد
معرفى كنيدتا دوتا اول رامن سفارش دهم ممنون

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام
اميرآقاشنبه باشماتلفنى صحبت كردم وگفتيدآخرهفته سفارش بدهم من يه zp980+وبراى گوشى دوم كه گفتم مى خواهم يه گوشى ٥اينچ كه حدود٦٠٠تا٧٠٠فول اچ تى وازسخت افزارخوبى برخوردارباشد
معرفى كنيدتا دوتا اول رامن سفارش دهم ممنون

ارزونترین FHD مربوط به شرکت و مدل iocean x7 youth هست که هزینه سفارشش (با دلار حوالجاتی صرافی جلالی برابر 3250-3300)برابر 710 تومانه

باتشکر

ngn

Registered User
لایک‌ها
26
سلام دوست عزیز من میخواستم بینم این گوشی Xiaomi M2a نصبت به قیمتش می ارزه یعنی بازی و نرم افزارهای جدید و قوی روش نصب میشه؟مثلا بازیهای که روی s4 جواب میده روی اینم میده؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام دوست عزیز من میخواستم بینم این گوشی Xiaomi M2a نصبت به قیمتش می ارزه یعنی بازی و نرم افزارهای جدید و قوی روش نصب میشه؟مثلا بازیهای که روی s4 جواب میده روی اینم میده؟

CPU و گرافیک این گوشی، همونیه که در HTC و برندهای مطرح دنیا استفاده میشه ...
گرافیک adreno 320 از قویترین گرافیکهای ساخته شده موجود در گوشیهای تاپ روز دنیاست(اگه نگیم قویترین)

مدل مشابه سخت افزاری و قیمتی تو چینیها، Zte nubia z5 mini هست که در تاپیک اول گذاشتم....

باتشکر

alireza3165

Registered User
لایک‌ها
17
Lenovo a830 موجود دارید؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
از این مدل گوشی (Haier w910) نمیاریند؟؟مخصوصا سفید

海尔手机 超级战舰HW-W910(月光白) 报价 规格参数 评价 - 海尔商城
بچه ها از دبی میارن و قاچاق، قیمت بهتری میارن....
البته اگه کسی خواست، پیداکرد کسیو که میتونه بیاره ولی برای تعداد بالا میاره و نه تکی :

پارت یا بسته 50 تایی این گوشی haier w910 تحویل ده-12 روزه، برابر هرکدوم 460 تومان..
...

سلام امیرخان، Inbox تون پره، میشه خالیش کنید ؟ چندتا سوال دارم ازتون
ممنون

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk HD
باور کن :
شما 2,311 پیام خصوصی از 100,000 عدد پیغام خصوصی مجاز و تعیین شده را دارید

همین چند لحظه پیش پاسخ یکی ازبچه ها رو دادم...یکبار دیگه امتحان کن....

Lenovo a830 موجود دارید؟

خیر سفارشی هست با هزینه سفارش 650 تومان
امروز کدهاتو اینترنت زده شدند

Last edited:

ngn

Registered User
لایک‌ها
26
CPU و گرافیک این گوشی، همونیه که در HTC و برندهای مطرح دنیا استفاده میشه ...
گرافیک adreno 320 از قویترین گرافیکهای ساخته شده موجود در گوشیهای تاپ روز دنیاست(اگه نگیم قویترین)

مدل مشابه سخت افزاری و قیمتی تو چینیها، Zte nubia z5 mini هست که در تاپیک اول گذاشتم....

باتشکر
Xiaomi M2aاین گوشی رو سفارش بدم چند روزه میرسه
ممنون

.ASHKAN.

Registered User
لایک‌ها
9
امیر جان سلام

تفاوت zopo zp980-32gb با c2 - 32gb چیه که قیمتاشون فرق میکنه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا