• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

ashkan.sam

Registered User
لایک‌ها
16
سلام دوست گرامی
اگر الان بتده بخوام یه اس 4 دو سیم کارت بخرم ، خریدبه چه صورتی هست و شما تصمین می کنید که گوشی بدون هیچ مشکلی بیا ؟ و یالم باشا ؟

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
سلام امیر خان
ما و دوستان انتظار پیگیری و پاسخگویی شما رو بیشتر از این داشتیم و داریم هرچی باشه پای اعتبار شما هم در میان هست لطفا هرجوری که میتونید از فرستنده ، پست و .... مورد رو پیگیر باشید

دقيقا تاييد ميشه!
بنده به خاطر دادن اطمينان و قبول همه مسئوليت سفارش توسط امير آقا تصميم به خريد ازيشون كردم..
الان همين كد كه دوستان دارنو ميگه جنس ارسال شده رو هم حتي من ندارم كه دلمم خوش كنم! كد من نامعتبره!جنسي با اين كد كلا وجود نداره تو پست سنگاپور
لطفا كد سفارش منرو چك كنيد
مطمئن باشید هر مساله ای برای پست پیش بیاد، با من واسطه فروش هست و سلب مسولیت نخواهم کرد

Sent from my NOKIA1100 using Tapatalk 2

Last edited by a moderator:

vahid_mc

Registered User
لایک‌ها
277
میشه شفافتر توضیح بدید عزیز؟
شاید دوستان زیادی باشند که بخوان سفارش بدن
ممنون
داداش یعنی ما اعتماد کردیم به ایشون که حالا معلوم نیست گوشی اصلا برسه یا نه!!تاخیرش بخوره تو..

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
باسلام

من توی پیغام خصوصی و موبایل با بچه ها صحبت میکنم...تو فروم تا اپدیت کدها توسط آفیس سنگاپور و رسیدن سفارش بچه ها مال یک ماه پیش، چیزی نمینویسم و نیستم و سفارش جدیدی هم نگرفتم تا وضعیت اون پستها مشخص بشه...متاسفانه پست جوابگو نیست و میگه: بعضی وقتها گمرک بازرسی میکنه بعضی از بسته ها و..... ولی جواب اینکه چرا همه بسته ها افتادند تو اون بازرسی و یا چرا کدهای جدید در سایت اینقدر دیر زده میشن و هنوز زده نشده.....
مطمئن باشید هر اطلاع جدیدی باشه، از همینجا تو تاپیک اصلی تا پخ، اعلام میکنم خدمتتون......

با پوزش از مساله پیش اومده..... و توجهتون رو به spoiler زیر جلب میکنم.....

اینهم تعدادی کد برای کسانیکه فرض ممکنه بکنند که مساله دار شدن پست سنگاپور(و جایگزینی اون) مساله قابل پیش بینی بوده وچرا این پست اینجور شده، بمنزله اینه که کیفیت کارش داره نزدیک میشه به پست هنگ کنگ و پست چین و......... :

از سایت 17track.net برای رهیابی کدها استفاده کنید.....

RF115637794SG
RQ134429335SG

RQ134429202SG
RQ132874056SG

RQ132874025SG

RQ134429193SG

RF025623324SG

RF025623298SG

باتشکر

modi1362

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
20
سلام
الان من سفارش بدم یا صبر کنم ببینم تکلیف پست چی میشه؟؟؟؟
تا اخر هفته صبر کنید، از اونجاییکه احتمالا دلار هم ثابت خواهد بود و مساله ای در تغییرات دلار نداریم، حتما صبر کنید
متشکرم

Last edited by a moderator:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485

vahid_mc

Registered User
لایک‌ها
277
دوشنبه هفته پیش قرار بود کد رهگیری کار کنه!!این هفته دیگه باید کارکنه!

GOD OF WAR_021

Registered User
لایک‌ها
12
منم میخواستم 10تا گوشی سفارش بدم ولی دیدم مثل اینکه تاخیر داره و داستان داره منصرف شدم!اگه استارتر محترم بدقولی نمیکردن من تا 30تا هم سفارش میدادم

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
منم میخواستم 10تا گوشی سفارش بدم ولی دیدم مثل اینکه تاخیر داره و داستان داره منصرف شدم!اگه استارتر محترم بدقولی نمیکردن من تا 30تا هم سفارش میدادم

باسلام

برای تعداد بالا، من با پست نمیفرستم، با DHL همیشه کار کردم و میفرستم دبی، اونجا دیگه میفرستیم میاد ایران....اگه واقعا مساله پست سنگاپور اینجوری باشه،(و عین پست چین و هنگ کنگ باشه،چون کد داریم که 19 جولای تحویل پست داده شده و هنوز تو ایترنت نیست
([FONT=微软雅黑]RQ134429437SG
RQ134429423SG
RQ200801069SG
RQ200801041SG )
[/FONT]میزارم سفارشات ده تا ده تا بشه،(چون اونوقت میارزه بفرستیم دبی با پست گرون DHL و از اونجا میاریمش ایران و با پست پیشتاز میدیم به فروشنده ها، هزینه بعدی داخل ایران(گمرک) هم بالاخره کاهش پیدا میکرد به هزینه حمل کالا از دبی تا اینجا(نزدیک 50 تومان) ، معمولا کلا دو هفته ای یکبار اینقدر تعدادشون میشه....(فقط در دوماه اخیر بیش از 10000 دلار حواله زدم(ماسوا از سودیاکمیسیون کار)

باتشکر

arya00

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
باسلام

برای تعداد بالا، من با پست نمیفرستم، با DHL همیشه کار کردم و میفرستم دبی، اونجا دیگه میفرستیم میاد ایران....اگه واقعا مساله پست سنگاپور اینجوری باشه،(و عین پست چین و هنگ کنگ باشه،چون کد داریم که 19 جولای تحویل پست داده شده و هنوز تو ایترنت نیست
([FONT=微软雅黑]RQ134429437SG
RQ134429423SG
RQ200801069SG
RQ200801041SG )
[/FONT]میزارم سفارشات ده تا ده تا بشه،(چون اونوقت میارزه بفرستیم دبی با پست گرون DHL و از اونجا میاریمش ایران و با پست پیشتاز میدیم به فروشنده ها، هزینه بعدی داخل ایران(گمرک) هم بالاخره کاهش پیدا میکرد به هزینه حمل کالا از دبی تا اینجا(نزدیک 50 تومان) ، معمولا کلا دو هفته ای یکبار اینقدر تعدادشون میشه....(فقط در دوماه اخیر بیش از 10000 دلار حواله زدم(ماسوا از سودیاکمیسیون کار)

باتشکر

امیر خان
ما تکلیفمون چیه ؟
این راه راه حل واسه سفارشهای بعدی ، ما الان چیکار کنیم ؟
عزیز یه جواب درست و حسابی بده به ما
این همه تاخیرو تحمل کردیم گفتیم زشت چیزی نگیم حالا شده دیگه و ...
ولی فکر نکنی مردم ......
من تا دوشنبه صبر میکنم .........................
شما مسئول این کارید و باید کارتون رو درست انجام بدید .

اصلاح میشه :

وای خدا بالاخره گوشیها رسید تهران
فقط این همه تاخیر و فشار دوستانی که براشون سفارش داده بودم و نامعلوم بودن شرایط پست و ... باعث شد یکم همه عصبی بشیم
ولی این تاخیر به هر دلیلی قابل قبول نیست امیر خان شما باید بیشتر بررسی کنید و تلاشتون رو هم بیشتر کنید
تا هم سفارشها سریع انجام بشه و هم از هر طریقی که سریعتره و مطمئن تره اقدام بشه
تا دوستان اینقدر تو استرس و نگرانی نیافتن

Last edited:

vahid_mc

Registered User
لایک‌ها
277
امیر خان
ما تکلیفمون چیه ؟
این راه راه حل واسه سفارشهای بعدی ، ما الان چیکار کنیم ؟
عزیز یه جواب درست و حسابی بده به ما
این همه تاخیرو تحمل کردیم گفتیم زشت چیزی نگیم حالا شده دیگه و ...
ولی فکر نکنی مردم ......
من تا دوشنبه صبر میکنم اگه نیاد اقدام میکنم
شما مسئول این کارید و باید کارتون رو درست انجام بدید .

قربونه حرفت دادا .صبره ماهم حدی داره دیگه.قرار بود هفته پیش دوشنبه تازه کدرهگیری کارکنه توسایت!!!بماند کی میرسید حالا!
الان که اصلا از اون هفته گذشته هنوزم کد کارنمیکنه اخه اینم شد جوابه اعتماد ما امیرخان؟جواب درست هم نمیدی حاشیه فقط..

Tensta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

من هم دیروز تقاضای قیمت برای ۴ تا گوشی کردم که اصلا جواب ندادند

فقط همش دم از عمده فروشی میزنند ، که براتون میفرستم دوبی‌ ، و اینجوری میاد

و اونجوری به دستتون می‌رسه ،

ولی‌ کسی‌ که در خرده فروشی همه از دستش ناراضی هستدند فکر نکنم در عمده فروشی

هم بشه بهش اعتماد کرد .

Deathlord

Registered User
لایک‌ها
4
بسته من رسیده ایران

8/3/2013 11:02:50 AM, Receive item at office of exchange (Inb), TEHRAN A, IR

Destination Country - Iran:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2013/08/04 09:06:21
8/3/2013 11:02:50 AM, Receive item at office of exchange (Inb), TEHRAN A, IR
Origin Country - Singapore:Tracking Consuming:1872 Millisecond, Cache Time:2013/08/03 04:03:43
23-07-2013, Despatched to overseas (Country code: IR)
20-07-2013, INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)

از سایت 17track[Together Tracking], International Registered/Parcel/EMS/Express Tracking System چک کردم چون تو singpost درست نمایش نمیده و میزنه Despatched to overseas

تو سایت پست ایران هم اومده بود کد

فکر کنم بسته دوست عزیز arya00 هم رسیده ایران

Last edited:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
کدهمه بسته های پستی بچه از سه هفته پیش بیشتر پیش به این طرف، همه ایران هستند و چک شد...
درمورد کدهای دوستان هم که حدود 20 جولای درحقیقت ارسال شده، همونطور که اشاره بچه ها کردن، بنظر میرسه سایت رسمی سنگاپور مشکل داره و اپدیت کدها رو نمیزنه(برای همین بچه ها هم همونطور که deathlord گفت، تو سایتش، رسیدن به کشور مقصد رو نزده)بنابراین حدود هجده روزه جای هشت تا حداکثر دوازده روزمعمول اومده...انشالله کدهای سفارشات دو هفته پیش هم پس کارهای پستیش احتمالا داره انجام میشه ولی اپدیت نشده تو سایت....

شما خودتون اگه یکبار پست خارجی داشته باشید، (پست داخلی هم گم بشه، به این راحتیها جوابتون رونمیگیرید)و مساله ای در زمانش پیش بیاد، جوابتون رو درست نمیدند و از حیطه اختیارات فرستنده یا گیرنده خارجه.....درهرصورت همونطور که تاحالا برای هرچیزی، تلاشمونو کردم، اینجا هم میکنم ولی انتظار نداشته باشید من روی همه چی کنترل داشته باشم....از بسته ای که فقط یک هفته تو گمرک تهران مونده بود تا ارزیاب قیمت بزاره روش مثلا و یا بسته ای که ایران رسیده باشه(تو سایت) و بگن اینجا نیست.....من تو جنس و ارسالش و 24 ساعت اول دریافت کالا، کاملا میتونم کنترل داشته باشم، غیر از اون، خیر(نه من،بقیه هم همینطور...پست آروم خدمات مشتری ندارند اونجوری، DHL و غیره که نیستن که پاسخگویی مناسب رو برامون به ارمغان بیارن)

باتشکر

sarvmk

Registered User
لایک‌ها
112
آقا w910 هایر رو تعداد 5 عدد چند میشه با ارسال و گمرک خلاصه تا بیاد در خونه اینجا؟

ashkan.sam

Registered User
لایک‌ها
16
کدهمه بسته های پستی بچه از سه هفته پیش بیشتر پیش به این طرف، همه ایران هستند و چک شد...
درمورد کدهای دوستان هم که حدود 20 جولای درحقیقت ارسال شده، همونطور که اشاره بچه ها کردن، بنظر میرسه سایت رسمی سنگاپور مشکل داره و اپدیت کدها رو نمیزنه(برای همین بچه ها هم همونطور که deathlord گفت، تو سایتش، رسیدن به کشور مقصد رو نزده)بنابراین حدود هجده روزه جای هشت تا حداکثر دوازده روزمعمول اومده...انشالله کدهای سفارشات دو هفته پیش هم پس کارهای پستیش احتمالا داره انجام میشه ولی اپدیت نشده تو سایت....

شما خودتون اگه یکبار پست خارجی داشته باشید، (پست داخلی هم گم بشه، به این راحتیها جوابتون رونمیگیرید)و مساله ای در زمانش پیش بیاد، جوابتون رو درست نمیدند و از حیطه اختیارات فرستنده یا گیرنده خارجه.....درهرصورت همونطور که تاحالا برای هرچیزی، تلاشمونو کردم، اینجا هم میکنم ولی انتظار نداشته باشید من روی همه چی کنترل داشته باشم....از بسته ای که فقط یک هفته تو گمرک تهران مونده بود تا ارزیاب قیمت بزاره روش مثلا و یا بسته ای که ایران رسیده باشه(تو سایت) و بگن اینجا نیست.....من تو جنس و ارسالش و 24 ساعت اول دریافت کالا، کاملا میتونم کنترل داشته باشم، غیر از اون، خیر(نه من،بقیه هم همینطور...پست آروم خدمات مشتری ندارند اونجوری، DHL و غیره که نیستن که پاسخگویی مناسب رو برامون به ارمغان بیارن)

باتشکر

سلام دوست گرامی
من الان می خوام یه گوشی سامسونگ اس 4 دو سیم سفارش بدم
مشکلی که دارم اینه که آیا شما مسیولیت رسیدن گوشی به دست من رو بر عهده می گیرید یا نه ؟
بعد هم اینکه چند رئزه میرسه دست من ؟ مثل سفارش بعضی از دوستان دیر میرسه یا دقیق هست ؟

ممنون

hofhom

Registered User
لایک‌ها
12
خدایا ممنون که منو از زیر این بار مسئولیت نجات دادی و گوشی به ایران رسید . من برا دوستم سفارش داده بودم هی میگفت کی میرسه دهنم سرویس شده بود حالا استارترو فرض کنید رفته بود تو چه آمپاسی .خدایا همه رو از تو آمپاس در بیار.

اشالله که مشکل پست حل بشه همه راحت بتونن سفارش بدن و این همه دلشوره و استرس نداشته باشن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا