از چی داداش؟
از چی؟از اعتماد که کردم..
از چی داداش؟
میشه شفافتر توضیح بدید عزیز؟از چی؟از اعتماد که کردم..
سلام امیر خان
ما و دوستان انتظار پیگیری و پاسخگویی شما رو بیشتر از این داشتیم و داریم هرچی باشه پای اعتبار شما هم در میان هست لطفا هرجوری که میتونید از فرستنده ، پست و .... مورد رو پیگیر باشید
داداش یعنی ما اعتماد کردیم به ایشون که حالا معلوم نیست گوشی اصلا برسه یا نه!!تاخیرش بخوره تو..میشه شفافتر توضیح بدید عزیز؟
شاید دوستان زیادی باشند که بخوان سفارش بدن
ممنون
یعنی ایشون اصلا جوابگو نیستند؟داداش یعنی ما اعتماد کردیم به ایشون که حالا معلوم نیست گوشی اصلا برسه یا نه!!تاخیرش بخوره تو..
تا اخر هفته صبر کنید، از اونجاییکه احتمالا دلار هم ثابت خواهد بود و مساله ای در تغییرات دلار نداریم، حتما صبر کنید
متشکرم
منم میخواستم 10تا گوشی سفارش بدم ولی دیدم مثل اینکه تاخیر داره و داستان داره منصرف شدم!اگه استارتر محترم بدقولی نمیکردن من تا 30تا هم سفارش میدادم
باسلام
برای تعداد بالا، من با پست نمیفرستم، با DHL همیشه کار کردم و میفرستم دبی، اونجا دیگه میفرستیم میاد ایران....اگه واقعا مساله پست سنگاپور اینجوری باشه،(و عین پست چین و هنگ کنگ باشه،چون کد داریم که 19 جولای تحویل پست داده شده و هنوز تو ایترنت نیست
([FONT=微软雅黑]RQ134429437SG
RQ134429423SG
RQ200801069SG
RQ200801041SG )
[/FONT]میزارم سفارشات ده تا ده تا بشه،(چون اونوقت میارزه بفرستیم دبی با پست گرون DHL و از اونجا میاریمش ایران و با پست پیشتاز میدیم به فروشنده ها، هزینه بعدی داخل ایران(گمرک) هم بالاخره کاهش پیدا میکرد به هزینه حمل کالا از دبی تا اینجا(نزدیک 50 تومان) ، معمولا کلا دو هفته ای یکبار اینقدر تعدادشون میشه....(فقط در دوماه اخیر بیش از 10000 دلار حواله زدم(ماسوا از سودیاکمیسیون کار)
باتشکر
امیر خان
ما تکلیفمون چیه ؟
این راه راه حل واسه سفارشهای بعدی ، ما الان چیکار کنیم ؟
عزیز یه جواب درست و حسابی بده به ما
این همه تاخیرو تحمل کردیم گفتیم زشت چیزی نگیم حالا شده دیگه و ...
ولی فکر نکنی مردم ......
من تا دوشنبه صبر میکنم اگه نیاد اقدام میکنم
شما مسئول این کارید و باید کارتون رو درست انجام بدید .
منم میخواستم 10تا گوشی سفارش بدم ولی دیدم مثل اینکه تاخیر داره و داستان داره منصرف شدم!اگه استارتر محترم بدقولی نمیکردن من تا 30تا هم سفارش میدادم
کدهمه بسته های پستی بچه از سه هفته پیش بیشتر پیش به این طرف، همه ایران هستند و چک شد...
درمورد کدهای دوستان هم که حدود 20 جولای درحقیقت ارسال شده، همونطور که اشاره بچه ها کردن، بنظر میرسه سایت رسمی سنگاپور مشکل داره و اپدیت کدها رو نمیزنه(برای همین بچه ها هم همونطور که deathlord گفت، تو سایتش، رسیدن به کشور مقصد رو نزده)بنابراین حدود هجده روزه جای هشت تا حداکثر دوازده روزمعمول اومده...انشالله کدهای سفارشات دو هفته پیش هم پس کارهای پستیش احتمالا داره انجام میشه ولی اپدیت نشده تو سایت....
شما خودتون اگه یکبار پست خارجی داشته باشید، (پست داخلی هم گم بشه، به این راحتیها جوابتون رونمیگیرید)و مساله ای در زمانش پیش بیاد، جوابتون رو درست نمیدند و از حیطه اختیارات فرستنده یا گیرنده خارجه.....درهرصورت همونطور که تاحالا برای هرچیزی، تلاشمونو کردم، اینجا هم میکنم ولی انتظار نداشته باشید من روی همه چی کنترل داشته باشم....از بسته ای که فقط یک هفته تو گمرک تهران مونده بود تا ارزیاب قیمت بزاره روش مثلا و یا بسته ای که ایران رسیده باشه(تو سایت) و بگن اینجا نیست.....من تو جنس و ارسالش و 24 ساعت اول دریافت کالا، کاملا میتونم کنترل داشته باشم، غیر از اون، خیر(نه من،بقیه هم همینطور...پست آروم خدمات مشتری ندارند اونجوری، DHL و غیره که نیستن که پاسخگویی مناسب رو برامون به ارمغان بیارن)
باتشکر