• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehran0152

Registered User
لایک‌ها
948
به چینی ساده هم شوآمی با ریتم تند تلفظ میشه

victor203

Registered User
لایک‌ها
50
حالا آق امیر به نظرت کی میتونیم MI3 نسخه اسنپ 64 رو سفارش بدیم؟؟؟
در ضمن من این گوشی رو با گارد و محافظ کتابی که تو سایت شیاومی هست میخاما .... میشه؟؟؟
من واقعا موندم با این قیمت این گوشی رو بگیرم یا نوت 3 یا جی2 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا طراحی و امکاناتشو دوست دارم ..... نظری نداری :(
تو رده این دیگه چه گوشی هست برای خرید؟
از همه مهمتر اگه بعد خرید مشکلی پیش اومد چطور باید تعمیرش کرد:eek:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
درسته xiaomi مدلاش کمه میشد کاریش کارد! آقا امیر دستت درد نکنه. اینا رو نگاه میکنم. تو لنوو هم شک داشتم آخرشم ویرایش کردم ورش داشتم عذر میخوام. به zte و xiaomi علاقه دارم و دوس دارم از این دوتا باشه. بقیه برند ها هم اینطوری نیستم بگم انتخاب نمیکنم شما یا دوستان صفحشو تایید کنید مشکلی ندارم. من فقط رو این مورد صفحه نمایش حساسم بقیه موارد خیالی ندارم حقیقتا! شما بگو دوربین نداره!
فقط به دلایل متعدد من کنتراست قابل تحمل و گوریلا میخوام. قیمت هم بدون گمرک تا 700 اگه پیدا نشه با این قیمت بهش اضافه میکنم وگرنه قصد ندارم بیشتر بشه.
inew v3 رو از نزدیک دیدم و عکسهاشم گذاشتم:
http://www.shiaupload.ir/viewer.php?file=57105217093722640052.jpg
http://8pic.ir/images/69164549361426468840.jpg
http://8pic.ir/images/63325784503934921516.jpg
http://8pic.ir/images/43623401492983984207.jpg
http://8pic.ir/images/56209313073548020138.jpg
باتشکر

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
سلام امیر جان
داداش یه گوشی میخوام که از همه نظر اخره گوشی باشه پولش اصلا مهم نیست!
ظاهرشم تک باشه اینو فاکتور بگیر.واسه دست خودم میخوام پیشنهادت چیه؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
من تقریبا zte v975 geek رو انتخاب کرده بودم این دیگه چیه؟ کلا برنامه های گوگل رو نداره که. امیر آقا کدوم برندا و کدوم رامها اینطورین؟‌ کدوما نیستن؟
برنامه های گوگل بهش میگن gapps میتونی براحتی یجورایی گیر اورد و نصب کرد...
نمیشه صد درصد گفت،معمولا تو نیدرام اینو مینویسند Gapps included و یا no gapps
مثلا لینک زیر برای بعضی گوشیها Gapp رو اورده که از طریق ریکاوری فلش میکنید
http://goo.im/gapps
امیر از روز اول تا الان تلفظ این برندت داره هی آپگرید میشه ها :پی:p
اوایل زایومی بود، بعد شد شامی، شایومی ، شیاومی ، یاومی...
خوب برادر من چه کاریه . فقط خود چینیا میتونن درست تلفظش کنن.انگلیسی زبانا هم هرکدوم یه جور تلفظش میکنن که در نهایت نه اونی که ما فارسی زبانا میگیم درسته نه اونی که مردمان سایر نقاط جهان (بجز چین)، یکیشو بگیر هی آپگرید نکن خوب :p

حالا واقعا تلفظ درستش چیه؟ :دی
بهترین تلفظ شیاومی هست..زیاومی بدلیل یک سایت ریویو نویس بود..بقیه، غلطای املایین که ادیتورها تصحیح نمیکنن،تقصیر من چیه، ربان فارسی T9 نداره...:D

حالا آق امیر به نظرت کی میتونیم MI3 نسخه اسنپ 64 رو سفارش بدیم؟؟؟
در ضمن من این گوشی رو با گارد و محافظ کتابی که تو سایت شیاومی هست میخاما .... میشه؟؟؟
من واقعا موندم با این قیمت این گوشی رو بگیرم یا نوت 3 یا جی2 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا طراحی و امکاناتشو دوست دارم ..... نظری نداری :(
تو رده این دیگه چه گوشی هست برای خرید؟
از همه مهمتر اگه بعد خرید مشکلی پیش اومد چطور باید تعمیرش کرد:eek:
ورژن اسنپ 800 16 اومده ومیزارم انشاله تو سایت ولی 64 نمیدونم، تا یکهفته دیگه خبرشو بهتون میدم و اگه بود،توسایت میزارم...قیمت k910 فقط ارزونتر شده و آپدیت میکنم طی روزهای آینده
لوازم بله،میشه ولی همون قیمت یا نه رو تضمین نمیکنم
پیش نمیاد..چندتا نوت سه یا g2 خرابی داشتیم؟؟کلا رده بالای روز خرابیشون کمه...

باتشکر

Last edited:

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
داش امیر چرا این نوشته های منو نقل قول نمیکنی؟:confused:

mehran0152

Registered User
لایک‌ها
948

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام امیر جان
داداش یه گوشی میخوام که از همه نظر اخره گوشی باشه پولش اصلا مهم نیست!
ظاهرشم تک باشه اینو فاکتور بگیر.واسه دست خودم میخوام پیشنهادت چیه؟
فعلا بهترین گوشی Gionee elife e7 هست ولی اگه صبر کنی، تا آخر اینماه، عرضه میشه vivo 3s و اولین گوشی 2K رو میتونی بخری..البته هندزفریشم جدا بگیر و حال کن باهاش

victor203

Registered User
لایک‌ها
50
ورژن اسنپ 800 16 اومده ومیزارم انشاله تو سایت ولی 64 نمیدونم، تا یکهفته دیگه خبرشو بهتون میدم و اگه بود،توسایت میزارم...قیمت k910 فقط ارزونتر شده و آپدیت میکنم طی روزهای آینده
لوازم بله،میشه ولی همون قیمت یا نه رو تضمین نمیکنم
پیش نمیاد..چندتا نوت سه یا g2 خرابی داشتیم؟؟کلا رده بالای روز خرابیشون کمه...

باتشکر
دستت طلا
بگرد قربون دستت من 64 رو میخام 16 خیلی کمه
منظورم از خرابی این بود که مثلا خدایی نکرده از دست بیوفه و اسیب ببینه یا ..... چون خیلی کم وارد شده تعمیرش خیلی مشکل میشه ... نه؟

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
امیرجان یه گوشی میخوام که تکرار نشه دیگه از هیچ نظری!هرچی لوازم جانبی هم که خودت میدونی باهاش کامل میشه رو درنظر بگیر!وقتش رسید واسه سفارش یه کار تک بهم حتما خبر بدید گوشی برند دیگه جالب نیست واسم.قرار بود یه سری گوشی واسم بیارید خبری نشد؟
مشخصات این مدلی رو که گفتید عادیه.یه چیز خیلی بالاتر از نوت 3میخوام!اصلا موجوده؟رو چینی ها یه جور دیگه حساب میکنم:D

Last edited:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام.
امیرآقا lenovo a850 هزینه سفارشش چقدرمیشه؟
zte v967s هم بگید.
ممنون.راستی اون پست قبلیمم جواب بدین.تشکر.
a850 هم قیمتش عوض شده، انشالله اپدیت میشه تو سایت طی همین هفته
zte v967s دیگه تولید نمیشد، البته پیشنهادش هم نمیدم دیگه...گوشیهای بهتر اومده باهمون باتری و سایز 5 اینچ..میگمتون

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
خسته نباشید
میشه بگید شرکت HDC معتبر هست یا نه؟
درجه سه هست که کار نمیشه...مکنه خوب باشه...ازش ریویو در ییوتیوب و غیره زیاده
امیرجان یه گوشی میخوام که تکرار نشه دیگه از هیچ نظری!هرچی لوازم جانبی هم که خودت میدونی باهاش کامل میشه رو درنظر بگیر!وقتش رسید واسه سفارش یه کار تک بهم حتما خبر بدید گوشی برند دیگه جالب نیست واسم.قرار بود یه سری گوشی واسم بیارید خبری نشد؟
مشخصات این مدلی رو که گفتید عادیه.یه چیز خیلی بالاتر از نوت 3میخوام!اصلا موجوده؟رو چینی ها یه جور دیگه حساب میکنم:D
پس صبر کنید و گوشی oppo find 7 رو بگیرید...البته باید دید zte nubia z7هم چجوره ولی معمولا اوپو چیز دیگست....

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
دستت طلا
بگرد قربون دستت من 64 رو میخام 16 خیلی کمه
منظورم از خرابی این بود که مثلا خدایی نکرده از دست بیوفه و اسیب ببینه یا ..... چون خیلی کم وارد شده تعمیرش خیلی مشکل میشه ... نه؟
کیف بگیر...خودشم که گوریلاگلس هست چیزیش نمیشه ایشالله راحتی تو این قضیه...
تعمیرکلا گوشیهاییکه پشتش باز نمیشن کارهرکسسی نیست و اوستا میخواد و پیداکردنش سخته، ممکنه فرستادنش به چین بهتر باشه
درهرصورت ببخشید که همه معطل قیمت دادن و گرفتن شدن..ایشالله خوب بخرید واستفاده کنید ...وخوب هم در انجام خرید اسراف کنید....کار خیلی وقته خوابیده، نزدیک عیده، پول لازمه..خریداتونو زیادکنید..ماراضی،شما هم راضی....گوشی elephone p7 mini هم به سایت اضافه میشه
vizio vp800 هم ارزونترینه نسبت به مشخصاتش ولی کیفتش نامشخصه..توسایت نمیزارم ولی کسی خواست، بگه..قیمتش زیر 700-750 تموم میشه احتمال زیاد با همه چیزازجمله گمرک و...
درضمن بار انشالله قبل از 8 زده میشه، پس حتما عمده خرهای عزیز، قبل از اون تاریخ سفارشاتشونو بدن تا قبل عید برسه...
باتشکر

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
این گوشی oppo find7چیز بهتریه!چقد باید صبر کنم؟یه چیزی تو همین رنج میخوام یا بالاتر

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
این گوشی oppo find7چیز بهتریه!چقد باید صبر کنم؟یه چیزی تو همین رنج میخوام یا بالاتر
19 ماه آینده، رونمایی ومعمولا یکماه بعد هم عرضه میشه..یه دوماه بعد میشه....دیگه از شرکتای بزرگ،فقط xiaomi mi4 احتمال داره بیاد بیرون طی سه ماه آینده..lenovo هم البته درحال ساخت یک گوشی با رزیلوشن 2K هست و احتمالا در سری K خواهدزد....گوشی خاص البته گوشی Sugar ss129 هم هست....
Bird dragon xl هم به سایت اضافه میشه....

zanyar.sew

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
آقا امیر من zte رو به کلی از انتخابم خارج کردم. به خاطر همون مساله gapp و غیره. هر چند من عمرن رام رسمی کار کنم ولی ساپورت کاستومش کمه و هنوزم این مساله گوگل اپو تو دو مدل که مد نظرم بودن حل نکردن. آخرش مجبور شدم هزینه رو ببرم بالا و دارم به این سه تا فک میکنم. و ظاهرا مشکل حل نشدنی ای باهاشون ندارم.
zopo z980 که گویا چند مدل داره پردازنده و رم مختلف. هشت هسته اییش رم یک گیگ داره و از چهار هسته ایی با رم دو هم بنجمارکش خیلی بیشتره درسته؟
umi x2 که کیفیت ساخت و ظاهرش رو خیلی میپسندم ولی احساس میکنم توان کافی خصوصا واسه پردازش 1080p رو نداره و بنجمارکاش پایینه متاسفانه وگرنه انتخاب اولم بود. و گوشی سوم که به umi x2 یه جورایی ترجیحش میدم xiaomi m2a هست. که اینم اگه اسلت مموری داشت یا نسخه 32 انتخابم خیلی راحتتر بود و احتمالا انتخابم همین لعتنی بود واقعا دوست داشتنیه. و انتخاب چهارمم xiaomi red rice هست.
اگه دوستان مساله هست که میخوان بهش اشاره کنن خوشحال میشم بشنوم. و یه راهنمایی بکنید ممنون میشم که از تمام جوانب هم بررسی کرده باشم. و چیزی رو از قلم ننداخته باشم. فقط به این 4 lمدل فکر میکنم. سایز هم تا حدی واسم مهمه ولی به خاطر کیفیت بیشتره شیاومی هست قبل از zp980 قرارش دادم.

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
امیر برادر چند تا خورده چیز بود تو واتس اپ گفتم همچنان قیمت نتونستی بگیری ؟

Sent from my V3-E using Tapatalk

mahdi255

Registered User
لایک‌ها
42
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا