• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
آقا امیر من zte رو به کلی از انتخابم خارج کردم. به خاطر همون مساله gapp و غیره. هر چند من عمرن رام رسمی کار کنم ولی ساپورت کاستومش کمه و هنوزم این مساله گوگل اپو تو دو مدل که مد نظرم بودن حل نکردن. آخرش مجبور شدم هزینه رو ببرم بالا و دارم به این سه تا فک میکنم. و ظاهرا مشکل حل نشدنی ای باهاشون ندارم.
zopo z980 که گویا چند مدل داره پردازنده و رم مختلف. هشت هسته اییش رم یک گیگ داره و از چهار هسته ایی با رم دو هم بنجمارکش خیلی بیشتره درسته؟
umi x2 که کیفیت ساخت و ظاهرش رو خیلی میپسندم ولی احساس میکنم توان کافی خصوصا واسه پردازش 1080p رو نداره و بنجمارکاش پایینه متاسفانه وگرنه انتخاب اولم بود. و گوشی سوم که به umi x2 یه جورایی ترجیحش میدم xiaomi m2a هست. که اینم اگه اسلت مموری داشت یا نسخه 32 انتخابم خیلی راحتتر بود و احتمالا انتخابم همین لعتنی بود واقعا دوست داشتنیه. و انتخاب چهارمم xiaomi red rice هست.
اگه دوستان مساله هست که میخوان بهش اشاره کنن خوشحال میشم بشنوم. و یه راهنمایی بکنید ممنون میشم که از تمام جوانب هم بررسی کرده باشم. و چیزی رو از قلم ننداخته باشم. فقط به این 4 lمدل فکر میکنم. سایز هم تا حدی واسم مهمه ولی به خاطر کیفیت بیشتره شیاومی هست قبل از zp980 قرارش دادم.
کلا مشکلی چهارهسته ای ها در اجرای هیچ فایل 1080P ندارند...میخواد یک موزیک ویدئو چهار دقیقه ای با حجم 60 مگ باشه یا 250 مگ....بازی هم براحتی همه بچه ها بازیهای asphalt7 وفکر کنم 8 و سایربازیهاو......رو اجرا کردن
حالا تاآخرهفته گوشیهای کاملترو هشت هسته ای thl t100s و thl w200s و thl t200 وzopo zp998 وcoolpad f1 و......اضافه میشند.
اینهم پستی که یکی از بچه ها زده بود برای گوشی 8 هسته ای زوپو :
http://forum.persiantools.com/threa...لا-amirexpress-ir.427700/page-96#post-9155302
امیر برادر چند تا خورده چیز بود تو واتس اپ گفتم همچنان قیمت نتونستی بگیری ؟
Sent from my V3-E using Tapatalk
همه رو دادم ولی اگه میدونی میخوای روزه شک دارنشه، یکبار دیگه برام الان بفرست تا چک کنم که ازقلم نیافتاده باشه

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام جناب امیرخان
اگه این گوشی را خودتون شخصا تست هم کردین نظرتون را راجع بهش بگید. عیب و ایرادش چیه؟
ممنون
باتریش....بقیه چیزهاش خیلی خوبه...البته کاشکی قطرش رو هم بجای 8 میلی متر رو 6.5 تونسته بود نگه داره که نشده....کیفیت صفحش و تاچش بدلیل استفاده از رتینا و عمل کردن با دست خیس یا دستکش، عالیه...دوربینش هم از بهترین 13 های موجود بازار چین و ایران زیر 1ملیون هست..سبکیش خیلی خوبه....انشالله رام و اپدیت براش زیاد میاد....توخرید این گوشی شک نکنید،البته با باتری اضافه 25 تومانی و یا پاوربانک 82 تومانی

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
سلام...
تو خود inew یکی پرسیده بود میشه باطری Jiayu g5 3000mAh میشه بزاره روی وی3 که گفتن میشه ولی عواقبش پای خودتونه؟؟؟
میشه به نظرتون من همینجوریشو دیدم ابعاد و ولتاژ یکی بود

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
سلام...
تو خود inew یکی پرسیده بود میشه باطری Jiayu g5 3000mAh میشه بزاره روی وی3 که گفتن میشه ولی عواقبش پای خودتونه؟؟؟
میشه به نظرتون من همینجوریشو دیدم ابعاد و ولتاژ یکی بود

خیر ممکن نیست. بر فرض محال ممکن هم باشه دردی از من و شما دوا نمیکنه. چون مشکل از جای دیگه ای هست اگر همه چیز هم بی عیب و نقص کار کنه، این گوشی ماکسیموم 4.350 ولت باتری رو میشناسه. یعنی علننا از اون باتری 3000 میلی آمپری ، 2000~2100 میلی آمپر به گوشی میرسه. حالا بماند که اون باتری 3000 میلی امپری که میگید، قطرش بیشتر از باطری خود inew v3 هست و اگر اونو بذارید دیگه قاب پشت گوشی بسته نخواهد شد.
علت اصلی کمبود شارژ inew v3 ، باتری اون نیست چرا که در عمل باتری 1830 میلی آمپری باید روی این گوشی حداقل 5 ساعت on-screen تایم بده اما در واقع چیزی حدود 3 ساعت نصیب کاربر میشه. مشکل از خود گوشی هست که اولا نمیتونه باتری رو تا ظرفیت کامل شارژ کنه، (ظرفیت باتری 4.350 ولت هست، اما هر فول شارژ گوشی باتری رو تا 4.100 ولت شارژ میکنه.) و ثانیا مدیریتی رو مصرف برق گوشی نداره (سند این حرف هم درصد باتری گوشی هست که هیچ حساب و کتابی نداره. از فول شارژ 100 % 10 دقیقه طول میکشه میرسه به 80 درصد. حدود 2 الی 3 ساعت توی درصد بین 70 تا 10 میمونه، از 10 تا 0 هم توی چند دقیقه خالی میکنه.) خیلیا معتقد هستن که این مشکل سخت افزاریه. و بعیده با نرم افزار درست بشه. یه سری هم میگن cpu مدیاتک mtk6582 خیلی باتری خوره، مشکل از اونه.(البته این احتمالش کمتره و عامل اولی معقول تر به نظر مباد.)
راهکار های احتمالی موجود:
1) شارژ کردن باتری با یه شارژر اکسترنال و خارج از گوشی
2) همراه داشتن همیشگی یه باتری زاپاس
بماند که خود من به شخصه به عنوان inew v3 دار، چشم انتظار آپدیت رسمی برای حل شدن مشکل باتری هستم و کور سوی امیدی دارم :D
ولی واقعا کاستومر سرویس خیلی بدی دارن. تو این 1 ماهه 5 بار به خود شرکت CXQ (صاحب برند iNew) مسیج دادم در باره این مشکلات، اما حد اقل یه بار هم جواب ندادن که دل آدم خوش بشه. آپدیت هایی هم که برا گوشی دادن تو سایت خودشون نمیذارن! باید با هزار بدبختی تو سایتای چینی دنبالش بگرم یا اینکه صبر بدم تا needrom.com برا دانلود بزاره.

zanyar.sew

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
هر چی گشتم نفهمیدم کنتراست red rice چقده. تو ویدیوها به نظر میرسه کنتراست خوبی نداره. و در حالت خاموشی هم کامل سیاه نیست که این مورد رو معمولا تو ال سی دی های با کنتراست پایین مبیینیم. یکی نیست این گوشی رو داشته باشه ؟ یا یه ریویوی کامل بده به من که صفحه نمایشش کامل بررسی شده باشه؟ xiomi m2a هم که 16 گیگه. قید این دو مدله که مثلا انتخابای اصلیم بودنو باید بزنم پس!
میمونه umi x2 و zopo zp980. کسی اینجا نظری نداره و نمیتونه راهنمایی کنه؟

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
خیر ممکن نیست. بر فرض محال ممکن هم باشه دردی از من و شما دوا نمیکنه. چون مشکل از جای دیگه ای هست اگر همه چیز هم بی عیب و نقص کار کنه، این گوشی ماکسیموم 4.350 ولت باتری رو میشناسه. یعنی علننا از اون باتری 3000 میلی آمپری ، 2000~2100 میلی آمپر به گوشی میرسه. حالا بماند که اون باتری 3000 میلی امپری که میگید، قطرش بیشتر از باطری خود inew v3 هست و اگر اونو بذارید دیگه قاب پشت گوشی بسته نخواهد شد.
علت اصلی کمبود شارژ inew v3 ، باتری اون نیست چرا که در عمل باتری 1830 میلی آمپری باید روی این گوشی حداقل 5 ساعت on-screen تایم بده اما در واقع چیزی حدود 3 ساعت نصیب کاربر میشه. مشکل از خود گوشی هست که اولا نمیتونه باتری رو تا ظرفیت کامل شارژ کنه، (ظرفیت باتری 4.350 ولت هست، اما هر فول شارژ گوشی باتری رو تا 4.100 ولت شارژ میکنه.) و ثانیا مدیریتی رو مصرف برق گوشی نداره (سند این حرف هم درصد باتری گوشی هست که هیچ حساب و کتابی نداره. از فول شارژ 100 % 10 دقیقه طول میکشه میرسه به 80 درصد. حدود 2 الی 3 ساعت توی درصد بین 70 تا 10 میمونه، از 10 تا 0 هم توی چند دقیقه خالی میکنه.) خیلیا معتقد هستن که این مشکل سخت افزاریه. و بعیده با نرم افزار درست بشه. یه سری هم میگن cpu مدیاتک mtk6582 خیلی باتری خوره، مشکل از اونه.(البته این احتمالش کمتره و عامل اولی معقول تر به نظر مباد.)
راهکار های احتمالی موجود:
1) شارژ کردن باتری با یه شارژر اکسترنال و خارج از گوشی
2) همراه داشتن همیشگی یه باتری زاپاس
بماند که خود من به شخصه به عنوان inew v3 دار، چشم انتظار آپدیت رسمی برای حل شدن مشکل باتری هستم و کور سوی امیدی دارم :D
ولی واقعا کاستومر سرویس خیلی بدی دارن. تو این 1 ماهه 5 بار به خود شرکت CXQ (صاحب برند iNew) مسیج دادم در باره این مشکلات، اما حد اقل یه بار هم جواب ندادن که دل آدم خوش بشه. آپدیت هایی هم که برا گوشی دادن تو سایت خودشون نمیذارن! باید با هزار بدبختی تو سایتای چینی دنبالش بگرم یا اینکه صبر بدم تا needrom.com برا دانلود بزاره.
دوست عزیز اگه اینیو دارید میشه یه ریویو کامل بذارید با این قیمت خوبه بخریم و ایراداتش چیه بین این گوشی با جی700 کدوم یکی بهره ممنون

a-shafiei

Registered User
لایک‌ها
112
آقا کمک!! من گوشیم رو روت کردم بعد یه نرم افزار اومد رو گوشیم مثه تسک منیجر ، با این نرم افزار برنامه اندروید گوشی رو استوپ کردم اسم برنامه این بود com.andriod.phone ..الان گوشیم رو روشن میشه میخواد که بره تو منو ارور میده که com.andriod.phone was stoped بعد گوشی خاموش میشه و رو آرم گوشی گیر میکنه ، گوشیم هم cube 5h هستش ، تورو خدا کمکم کنید موندم بی گوشی.

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
گوشی های جدید کی اضافه میشه امیر؟

Sent from my C2 using Tapatalk

victor203

Registered User
لایک‌ها
50
امیرخان این دو روز تموم نشد ؟
مردیم از انتظارا
به نظرت تا کی میتونیم خرید کنیم که قبل عید برسه دستمون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سیدامیر

Registered User
لایک‌ها
16
سری جدید گوشی Inew v3 که قرار بود تغییراتی داشته باشه عرضه شده؟
اصلاً کارخونه سازنده اش گفته که قراره چه تغییراتی داشته باشه؟

mehran0152

Registered User
لایک‌ها
948

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
بله شده تغییر خاصی نکرده فقط رنگ مشکی عرضه شده و مشکل nfcو otgرفع شده
اینم عکسش
http://upload7.ir/imgs/2014-02/51634652112647642481.jpg

این الان مشکیشه برادر من؟؟ nfc و otg تو هیچ سری ای هیچ مشکلی نداشته! فروشنده چینی این شایعه رو راه انداخت و گوشی های من سری جدیده که گوشی هاش فروش بره، لطفا دیگه انقدر این شایعه رو شما پخش نکنید
رنگ مشکی inew v3 هم به تعداد محدود تولید و فروخته شد داخل چین. الان بیشتر فروشنده ها ندارن. اما احتمالا باز هم تولید میشه
اینم عکس inew v3 مشکی. قسمت آلومینیومی بغلش هم مشکی شده، به نظرم همون سفیدش بهتر بود
dfdf_6_24.jpg

mehran0152

Registered User
لایک‌ها
948
:eek:
این الان مشکیشه برادر من؟؟ nfc و otg تو هیچ سری ای هیچ مشکلی نداشته! فروشنده چینی این شایعه رو راه انداخت و گوشی های من سری جدیده که گوشی هاش فروش بره، لطفا دیگه انقدر این شایعه رو شما پخش نکنید
رنگ مشکی inew v3 هم به تعداد محدود تولید و فروخته شد داخل چین. الان بیشتر فروشنده ها ندارن. اما احتمالا باز هم تولید میشه
اینم عکس inew v3 مشکی. قسمت آلومینیومی بغلش هم مشکی شده، به نظرم همون سفیدش بهتر بود
dfdf_6_24.jpg
لینک و اشتباه گذاشتم

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
گوشیهای جدید اضافه شد..دربفل سایت، قسمت کالاهای جدید اضافه شده،یتونید ببینید و خرید رو ه آنلاین با درگاه تبیه شده درسایت، انجام بدید
ببخشید معطل شدید
انشاله تا قبل از سوم اسفند سفارشاتو بدید،حتما قبل از آخر اسفند میرسه دستتون..پارسال ما خریداری رو داشتیم که 29 حتی تحویل گرفته بود
باتشکر

shm744

Registered User
لایک‌ها
168
dfdf_6_24.jpg
حرص نخور برادر من ...
این بنده خدا هرجا شروع کرده مثلا راهنمایی کنه ، یه سری مطالب بی در و پیکر می نویسه ...
قیمت Inew هارو برام پ.خ می کنی عزیز ؟
چی موجود دارین الان ؟

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
امیر به سفارش ۳۵۷ یه باطری و کاور ژله ای اضاف کن.کاور ژله ای کیوب هم با همین بسته بفرست
ممنون

Sent from my C2 using Tapatalk

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا