amirbahalegharn
Registered User
کلا مشکلی چهارهسته ای ها در اجرای هیچ فایل 1080P ندارند...میخواد یک موزیک ویدئو چهار دقیقه ای با حجم 60 مگ باشه یا 250 مگ....بازی هم براحتی همه بچه ها بازیهای asphalt7 وفکر کنم 8 و سایربازیهاو......رو اجرا کردنآقا امیر من zte رو به کلی از انتخابم خارج کردم. به خاطر همون مساله gapp و غیره. هر چند من عمرن رام رسمی کار کنم ولی ساپورت کاستومش کمه و هنوزم این مساله گوگل اپو تو دو مدل که مد نظرم بودن حل نکردن. آخرش مجبور شدم هزینه رو ببرم بالا و دارم به این سه تا فک میکنم. و ظاهرا مشکل حل نشدنی ای باهاشون ندارم.
zopo z980 که گویا چند مدل داره پردازنده و رم مختلف. هشت هسته اییش رم یک گیگ داره و از چهار هسته ایی با رم دو هم بنجمارکش خیلی بیشتره درسته؟
umi x2 که کیفیت ساخت و ظاهرش رو خیلی میپسندم ولی احساس میکنم توان کافی خصوصا واسه پردازش 1080p رو نداره و بنجمارکاش پایینه متاسفانه وگرنه انتخاب اولم بود. و گوشی سوم که به umi x2 یه جورایی ترجیحش میدم xiaomi m2a هست. که اینم اگه اسلت مموری داشت یا نسخه 32 انتخابم خیلی راحتتر بود و احتمالا انتخابم همین لعتنی بود واقعا دوست داشتنیه. و انتخاب چهارمم xiaomi red rice هست.
اگه دوستان مساله هست که میخوان بهش اشاره کنن خوشحال میشم بشنوم. و یه راهنمایی بکنید ممنون میشم که از تمام جوانب هم بررسی کرده باشم. و چیزی رو از قلم ننداخته باشم. فقط به این 4 lمدل فکر میکنم. سایز هم تا حدی واسم مهمه ولی به خاطر کیفیت بیشتره شیاومی هست قبل از zp980 قرارش دادم.
حالا تاآخرهفته گوشیهای کاملترو هشت هسته ای thl t100s و thl w200s و thl t200 وzopo zp998 وcoolpad f1 و......اضافه میشند.
اینهم پستی که یکی از بچه ها زده بود برای گوشی 8 هسته ای زوپو :
http://forum.persiantools.com/threa...لا-amirexpress-ir.427700/page-96#post-9155302
همه رو دادم ولی اگه میدونی میخوای روزه شک دارنشه، یکبار دیگه برام الان بفرست تا چک کنم که ازقلم نیافتاده باشهامیر برادر چند تا خورده چیز بود تو واتس اپ گفتم همچنان قیمت نتونستی بگیری ؟
Sent from my V3-E using Tapatalk