• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام امیر جان - یه گوشی خاص هم از نظر ظاهر و قدرت با قیمت مناسب چی پیشنهاد میدی؟ نظر خودم بیشتر روی inew v3 هست
واسه یکی از دوستان میخوام (عمر گوشی و کیفیت ساخت و قدترش مهمه ) قیمت هم هرچی پایین تر بهتر (هم رده قیمت inew v3 باشه)
بعدش اگه من توی این هفته سفارش بدم کی میرسه دستم؟
باسلام
مبافته بعد عید رسیدنش....
تو ظاهر زیباداشتن بهمراه امکانات، گوشی inew v3 و iocean x7Hd و Lenovo s820 و zopo zp780 و....اینها کمی دخترونن..خوشکل میتونه Lenovo s650 هم باشه...سایز بزرگ هم که گوشی cube 5H هست...
ارزونترین چهار هسته ای ها هم گوشیهای jiayu g2f و Elephone p7 mini هست که هردو در سایت هستند....
inew v3 هم احتمالا هفته دیگه دوستم بارش میرسه و توسایت میزاریم تو قسمت موجودیها، باهمون قیمت بین 680 تا 700 تومان
باتشکر

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
باسلام
مبافته بعد عید رسیدنش....
تو ظاهر زیباداشتن بهمراه امکانات، گوشی inew v3 و iocean x7Hd و Lenovo s820 و zopo zp780 و....اینها کمی دخترونن..خوشکل میتونه Lenovo s650 هم باشه...سایز بزرگ هم که گوشی cube 5H هست...
ارزونترین چهار هسته ای ها هم گوشیهای jiayu g2f و Elephone p7 mini هست که هردو در سایت هستند....
inew v3 هم احتمالا هفته دیگه دوستم بارش میرسه و توسایت میزاریم تو قسمت موجودیها، باهمون قیمت بین 680 تا 700 تومان
باتشکر

خب من بیشتر نظرم روی کیفیت ساخت و عمر گوشی هست خوشگلی هم یه طرفه.بنظرت کسی که htc one x داشته با خرید inew v3 میتونه از نظر کیفیت قطعات و قدرت گوشی راضی باشه؟ چون خوشش اومده فقط برند و کیفیتش رو شما باید تایید کنی
راستی قیمت تموم شدش تا اینجا 700 میشه؟

Sent from my C5302

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
خب من بیشتر نظرم روی کیفیت ساخت و عمر گوشی هست خوشگلی هم یه طرفه.بنظرت کسی که htc one x داشته با خرید inew v3 میتونه از نظر کیفیت قطعات و قدرت گوشی راضی باشه؟ چون خوشش اومده فقط برند و کیفیتش رو شما باید تایید کنی
راستی قیمت تموم شدش تا اینجا 700 میشه؟
Sent from my C5302
موجوده دیگه..بنابراین با احتساب هزینه پست پیشتازش بله،برابر همون میشه
من اینو با HTC One XL مقایسه کردم،کیفیت دوربین و کیفیت صفحه نمایشش همونجور که انتظار داشتم، بهتر بود...antutu benchmark هم اگه برات مهمه هم که میدونی بهتره..بزرگترین ایرادش،همون باتریشه
باتشکر

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
موجوده دیگه..بنابراین با احتساب هزینه پست پیشتازش بله،برابر همون میشه
من اینو با HTC One XL مقایسه کردم،کیفیت دوربین و کیفیت صفحه نمایشش همونجور که انتظار داشتم، بهتر بود...antutu benchmark هم اگه برات مهمه هم که میدونی بهتره..بزرگترین ایرادش،همون باتریشه
باتشکر

خب وقتی بار دوستت رسید یدونه سفیدشو بزار کنار واسم
شرایطو با قیمت نهایی و تخفیف پ.خ کن
ممنون

Sent from my C5302

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
سلام خدمت همه دوستان و اقا امیر...
نزدیکای عیده منم بدون گوشی موندم و دنبال یه گوشی خوب هستم شدیدا...
هدفم این بود که زیر 600 هزینه تموم شدم باشه که خوب تا 650 یا 680 هم مشگلی نیست...
الان بین چند تا از گزینه ها موندم...
گزینه اولم inew v3 بود که اگر ضعف باطری نداشت بسییار عالی بود از همه لجاظ!!
گوشی بعدی cube 5H هست که این هم متاسفانه دوربین ضعیفی داره...!اما از بقیه نظر ها گوشی بدی نیست جز اینکه بالای 5 اینچه!!!
گوشی اخر هم گوشی طرح گلکسی نوت 3 هست که فول کپی هست و به گفته سایت 4 هسته و 2.5 گیگ رم داره و دوربین 13 که دوربینشو مطمئن هستم در حد 5 هم نیست!!!
http://www.gooshitarh.com/mobile/14...2.3 گیگاهرتز 4 هسته ای واقعی بدون هک#comments
الان شدیدا من بین این موارد گیر کردم خواهشن اگر کسی اطلاعات کاملی داره منو کمک کنه!!!
یک سوال هم داشتم حالا اگر باطری v3 تقویت نشه نمیشه باطری یه گوشی دیگه رو که حجمش بالاتر هست رو خوروند به این گوشی؟؟؟مثلا باطری 3000Mah یه گوشی دیگه که سایز و اندازه باطریش اندازه باطری خود ای نیو هست رو بخورونیم بهش...
من عمده استفادم ضبط کردن صدای استاد سر کلاس هست و بعد از اون روزانه نیم ساعت بازی سبک بدون دیتا میکنم و تو راه منزل تا دانشگاه هم موزیک گوش کنم که جمعا 2 ساعت نمیشه و شاید روزی چند تا عکس هم بگیرم...!
همین باطری inew جواب منو نمیده؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
هدفم این بود که زیر 600 هزینه تموم شدم باشه که خوب تا 650 یا 680 هم مشگلی نیست...
گوشی بعدی cube 5H هست که این هم متاسفانه دوربین ضعیفی داره...!اما از بقیه نظر ها گوشی بدی نیست جز اینکه بالای 5 اینچه!!!
گوشی اخر هم گوشی طرح گلکسی نوت 3 هست که فول کپی هست و به گفته سایت 4 هسته و 2.5 گیگ رم داره و دوربین 13 که دوربینشو مطمئن هستم در حد 5 هم نیست!!!
http://www.gooshitarh.com/mobile/142/SAMSUNG گلكسي نوت3کلون:سی پی یو 2.3 گیگ چهارهسته ای ؛ رم 2.5 گیگ واقعی و دوربین 13 - سی پی یو 2.3 گیگاهرتز 4 هسته ای واقعی بدون هک#comments
الان شدیدا من بین این موارد گیر کردم خواهشن اگر کسی اطلاعات کاملی داره منو کمک کنه!!!
یک سوال هم داشتم حالا اگر باطری v3 تقویت نشه نمیشه باطری یه گوشی دیگه رو که حجمش بالاتر هست رو خوروند به این گوشی؟؟؟مثلا باطری 3000Mah یه گوشی دیگه که سایز و اندازه باطریش اندازه باطری خود ای نیو هست رو بخورونیم بهش...
من عمده استفادم ضبط کردن صدای استاد سر کلاس هست و بعد از اون روزانه نیم ساعت بازی سبک بدون دیتا میکنم و تو راه منزل تا دانشگاه هم موزیک گوش کنم که جمعا 2 ساعت نمیشه و شاید روزی چند تا عکس هم بگیرم...!
با این ظرایط که گفتین بهتره ای نیو بگیرین باتریش یک روز جواب میده ولی در کل باتریش ضعیفه من خودمم به فکر خریدش هستم فقط یکم گرونه و مسئله باتری

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
http://www.gooshitarh.com/mobile/142/SAMSUNG گلكسي نوت3کلون:سی پی یو 2.3 گیگ چهارهسته ای ؛ رم 2.5 گیگ واقعی و دوربین 13 - سی پی یو 2.3 گیگاهرتز 4 هسته ای واقعی بدون هک#comments

note 3 جالبه، کدوم chip سی پی یو بجز کوالکام سرلغ دارید که روی 2.3 گیگاهرتز کلاک شده باشه؟ فیکه عزیز
باظری inew هم هم سایز هیچ باطری دیگه ای نیست. فقط با یه سری ترفند و عوض کردن قاب باتری thl w8 میشه روش انداخت که اونم زیاد تفاوتی نداره. چون اون 2000 میلی آمپره و خیلی زیاد تر نیست
رو همین رای گیریه کار کنید برای مرحله اول به 1000 تا برسه، رای جمع کنید، تو فیسبوک، اینور و اونور به دوستاتون بگیدد برن رای بدن، تا خود iNew بیاد بگه صدای انقلاب شما رو شنیدم!

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128

قیمتت که نجومیه٬ خودشم زیاد اعتباری بش نیست که سلامت گوشی رو به خطر نندازه خود گوشی همینجوریش توی برق رسانی و شارژ مشکل سخت افزاری داره. احتمالا باتری یه گوشی دیگه رو برچسب و کاورشو میکنن٬ پین های باتری اصلی رو روش میندازن. باتری نوت ۲ رو یکی از بچه ها تو فروم خارجی همین کارو کرده بود ولی دیگه قاب پشت گوشی به هیچ وجه بسته نمیشد. و گوشی و باتری نوار چسب شده تو فلیپ کاور گذاشته بود. ۱۷ ساعت ان اسکرین تایم گرفته بود اینجوری. آخر سر هم گوشی رو فروخت :D
این کارا فایده ای نداره باید خود شرکت رو مجبور کنیم باتری بسازه. رسمی!
همونطور که گفتم iNew قبلا برای گوشی m1 این کارو کرده بود. باطری گوشی ۱۷۵۰ بود با کلی درخواست کاربرا یه باتری ۲۵۰۰ میلی امپری مخصوص گوشی ساخت. به نظرم بجای این همه ژانگولر بازیا و دردسر ، کمک کنید تعداد ارا زیاد بشه. و اینم بدونید هیچ کس بجز خود inew نمی تونه باتری بهتری برای این گوشی بزنه. البته قیمت تموم شدش هم با هزینه پست و سود دلالی که باتری رو برای شما تهیه میکنه میشه نصف این قیمتی گذاشتید.

Sent from my V3-E using Tapatalk

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام اقا امیر گوشی
inew i6000+ octa core میشه سفارش داد قیمت نهاییش چنده فکر کنم جدیدا وارد بازار شده
http://www.inewmobile.com/inew-i600...6592-octa-core-smart-phone-ram-2gb-white.html
صبر بکنید گوشیهای دیگه 6.5 اینچی بیان،بهتره...خودم هم umi cross و هم i6000 و هم thl w300 رو از نزدیک کار کردم، اول umi cross برترین بود بعدش thl و دراخر i6000...
انشالله به سایت اضافه میکنم ولی....
باتری 1830mAh-1850mAh اورجینالش هم با قیمت 35-50 تومان انشالله حدود 150تاش تو بار هست که تو عید میرسه و برای فروش گزاشته میشه....
باتشکر

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
یه سوال این موردی بود که یکی از بچه ها گفت سالی دوتا بسته بیشتر از خارج از کشور نمیشه براتون بیاد، می خواستم بدونم فقط در باره بسته های بالای ۵۰ دلاره؟ یا خورده ریز ها هم شامل میشه؟

delima

Registered User
لایک‌ها
5
MediaPad X1
سلام داداش آقا این فبلت هواوی رو میتونی بیاری؟
قیمتش چنند درمیاد؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
یه سوال این موردی بود که یکی از بچه ها گفت سالی دوتا بسته بیشتر از خارج از کشور نمیشه براتون بیاد، می خواستم بدونم فقط در باره بسته های بالای ۵۰ دلاره؟ یا خورده ریز ها هم شامل میشه؟
کلا ممکنه بسته های کوچیک رو سه چهارتا هم ازخارج براتون بیاد و گیرندن(چک نکنن محدودیت دوبسته رو) ولی کلا بسته های بزرگ مثل گوشی و تبلت و.... فقط همون دوتاست

MediaPad X1
سلام داداش آقا این فبلت هواوی رو میتونی بیاری؟
قیمتش چنند درمیاد؟
کارنمیشه، از فروشنده های داخلی یا نمایندگی بگیریدوقتی رسید

قیمتش چقدر اومده پایین..نمیدونم ریفرش هست یا واقعا اورجینال..قیمتش رو 550 دلار بود و برای همین نرفتم سراغش..حالا بطرفم سپردم و ببینه چجوریاست...اگه درست باشه قیمتش و پایین اومده باشه، توسایت میزارمش

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
امير جان ميشه قيمت اينا رو بهم بگي؟ و اينكه نوشته otg داره قابل اعتماده؟ چون بيشتر سايت ها زدن كه نداره؟
http://www.merimobiles.com/huawei-honor-3c_p/meri10254.htm#reviews
http://www.liaow.com/huawei-honor3c-2gram-white.php?isjump=j&isaddmessage=Y
من huawei 3C رو هم اکثرا دیدم گفتن نداره، شما هم براین اساس قبول کنید، درضمن قیمت این گوشی اصلا مناسب نیست چراکه به عمده فروشها داده شد و قیمتش بسیار بالاست...جاش Iocean x7HD و inew V3 و zopo Zp780 و Elephone p7 mini رو بردارید، انتخاب های بهترین

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا