• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehran0152

Registered User
لایک‌ها
948
note 3 جالبه، کدوم chip سی پی یو بجز کوالکام سرلغ دارید که روی 2.3 گیگاهرتز کلاک شده باشه؟ فیکه عزیز
باظری inew هم هم سایز هیچ باطری دیگه ای نیست. فقط با یه سری ترفند و عوض کردن قاب باتری thl w8 میشه روش انداخت که اونم زیاد تفاوتی نداره. چون اون 2000 میلی آمپره و خیلی زیاد تر نیست
رو همین رای گیریه کار کنید برای مرحله اول به 1000 تا برسه، رای جمع کنید، تو فیسبوک، اینور و اونور به دوستاتون بگیدد برن رای بدن، تا خود iNew بیاد بگه صدای انقلاب شما رو شنیدم!
دادا ما هر کس و تو خیابونم دیدیم گفتیم برن رای بدن صدای انقلاب ما شنیده بشه:cool::D

delima

Registered User
لایک‌ها
5
داداش vivo xplay 3s ازش خبری نشد؟
هنوز نمیتونید سفارش بدید این رو؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
داداش vivo xplay 3s ازش خبری نشد؟
هنوز نمیتونید سفارش بدید این رو؟
انشالله کارخونه ارسال گوشیهایش رو بین 6-8 روز دیگه انجام میده، بنابراین از اون موقع قابل سفارش میشه، حدود 2100-2200 هزینه سفارشش میشه

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
دادا ما هر کس و تو خیابونم دیدیم گفتیم برن رای بدن صدای انقلاب ما شنیده بشه:cool::D
اقا این خارجیا خیلی بی بخار هستن. این هزار تا رو باید خودمون جور کنیم . سرعت زیاد شدن ارا کمه. روزی فقط ۳۰ تا رای اضاف میشه.
این مردم جوگیر ما که هرچی میشه میلیونی تو اینترنت حماسه میافرینند. اینم تو فیسبوکاتون پخش کنید زودتر نتیجه بگیریم...

Sent from my V3-E using Tapatalk

P30star

Registered User
لایک‌ها
208
٬ خودشم زیاد اعتباری بش نیست که سلامت گوشی رو به خطر نندازه خود گوشی همینجوریش توی برق رسانی و شارژ مشکل سخت افزاری داره. احتمالا باتری یه گوشی دیگه رو برچسب و کاورشو میکنن٬ پین های باتری اصلی رو روش میندازن. باتری نوت ۲ رو یکی از بچه ها تو فروم خارجی همین کارو کرده بود ولی دیگه قاب پشت گوشی به هیچ وجه بسته نمیشد. و گوشی و باتری نوار چسب شده تو فلیپ کاور گذاشته بود. ۱۷ ساعت ان اسکرین تایم گرفته بود اینجوری. آخر سر هم گوشی رو فروخت :D
این کارا فایده ای نداره باید خود شرکت رو مجبور کنیم باتری بسازه. رسمی!
همونطور که گفتم iNew قبلا برای گوشی m1 این کارو کرده بود. باطری گوشی ۱۷۵۰ بود با کلی درخواست کاربرا یه باتری ۲۵۰۰ میلی امپری مخصوص گوشی ساخت. به نظرم بجای این همه ژانگولر بازیا و دردسر ، کمک کنید تعداد ارا زیاد بشه. و اینم بدونید هیچ کس بجز خود inew نمی تونه باتری بهتری برای این گوشی بزنه. البته قیمت تموم شدش هم با هزینه پست و سود دلالی که باتری رو برای شما تهیه میکنه میشه نصف این قیمتی گذاشتید.

قیمتت که نجومیه : فکر کنم همچین بجا نباشه که ما بخوایم روی تخصص بقیه قیمت گذاری کنیم شما الان بخوای باتری اصلی گوشی رو سفارش بدید از این گرون تر در میاد براتون ( می تونم براتون محاسبه کنم )

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
قیمتت که نجومیه : فکر کنم همچین بجا نباشه که ما بخوایم روی تخصص بقیه قیمت گذاری کنیم شما الان بخوای باتری اصلی گوشی رو سفارش بدید از این گرون تر در میاد براتون ( می تونم براتون محاسبه کنم )

کسی رو منع نکردم از سفارش این باتری دست ساز. با توجه به اینکه قیمت باتری گوشی دستمه نظرم رو گفتم.
اگرم با دوتا یکی کردن دوتا باتری این کار انجام میشه اسمش نمیشه تخصص.
اما ممنون میشم برام حساب کنید باطری inew v3 چجوری قراره بشه ۷۵۰۰۰ تومان ( حالا میگیم گرون تر هم در نیاد، همین قیمت باشه اصلا ) :)

در کل بازم میگم من کسی رو منع نمیکنم از خریدش.
نظرم شخصیم اینه باتری از طرف خود inew بدون هیچ دردسری تولید بشه بهتره و قیمت معقولانه تری خواهد داشت.

عذر میخوام دیگه بیش از حد تو تاپیک فروش اقا امیر پست خارج از موضوع نوشتم دیگه این بحث رو ادامه نمیدم. هر کسی صاحب اختیاره خرید خودشه. من فقط نظرم رو گفتم.

Last edited:

bob1977

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دو تا سوال داشتم اول اینکه mi3 دو سیمکارتست یا نه؟دوم اینکه بین red rice و idol x از نظر پردازنده و گرافیک فکر نمیکنم فرق زیادی داشته باشن فرقشون بیشتر صفحه نمایشه و حافظه و دوربین. به نظرتون ارزش هزینه بیشترو داره idol x بردارم یا همون red rice هم خوبه.

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
حالا اگرم مطمئن بشیم که خوب کار میکنه باطریه 75 هزارتومانی بازم ارزشش رو داره بخرید
ضمنا یکی از بچه ها گفتش که از باطری اس 4 مینی بدون مشکل و دسکاری رو گوشی استفاده کرده و گویا راضی تره

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
اقا امیر گوشیهاتون نرسیدن هنوز
قیمت نهایی اینیو (خرید ازخودتون نه چین) چقدر حساب میکننید بالاخره ؟

milimilad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا امیر
آقا Lenovo a820T رایتل ساپورت میکنه ؟ شنیدم سری T ساپورت 3g فقط برا چینه، و رایتل ساپورت نمیکنه، درسته؟
سپاسگزارم

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
یه گوشی با مشخصات و خوشگلی inew v3 ولی با باطری قویتر معرفی میکنی؟تا اخر همین هفته سفارش میدم

Sent from my C5302

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام دو تا سوال داشتم اول اینکه mi3 دو سیمکارتست یا نه؟دوم اینکه بین red rice و idol x از نظر پردازنده و گرافیک فکر نمیکنم فرق زیادی داشته باشن فرقشون بیشتر صفحه نمایشه و حافظه و دوربین. به نظرتون ارزش هزینه بیشترو داره idol x بردارم یا همون red rice هم خوبه.

فکرکنم شما دنبال گوشی red rice 2 رفتید ونه red rice....چراکه اختلاف قیمت اون دوتا کمه وگرنه مشخصاتشون هم خیلی تفاوت داره(همونطور که از قیمتش مشخصه،ی چک بفرماییدممنون میشم
درضمن red rice 2 هنوز فروش نرفته و درضمن قیمتش همیشه بالاتر از اون چیزیه که کارخونه میده...
حالا اگرم مطمئن بشیم که خوب کار میکنه باطریه 75 هزارتومانی بازم ارزشش رو داره بخرید
ضمنا یکی از بچه ها گفتش که از باطری اس 4 مینی بدون مشکل و دسکاری رو گوشی استفاده کرده و گویا راضی تره
باتری رو میشه دستی ساخت ولی بقولی، هیچکی گارانتی نمیکنه اگه خراب شد زود یا به دستگاه صدمه ای وارد شد و یا.....
برای همینم سراغ اینجور چیزها نرفتم چه تبلت و چه گوشی
باتری اورجینالش سفارش از چین رو خود گوشی سفارش بدید(که بعدا با بار بیاد براتون) حدود 30 تومان با دلار فعلی میشه
گفتم انشالله بعد عید، باتری اضافه در تعداد 150 تا-اگه نبرن یک دفعه ای--تو حدود قیمت 35-50 تومان با هزینه پست، میاریم...

اقا امیر گوشیهاتون نرسیدن هنوز
قیمت نهایی اینیو (خرید ازخودتون نه چین) چقدر حساب میکننید بالاخره ؟
گفتم، برای دوست فروشندمونه، بنابراین قیمت ایشون هم مثل سایر سایتها، رو همون 680-700 هست...
یه گوشی با مشخصات و خوشگلی inew v3 ولی با باطری قویتر معرفی میکنی؟تا اخر همین هفته سفارش میدم
Sent from my C5302
تو ظاهر زیباداشتن بهمراه امکانات، گوشی inew v3 و iocean x7Hd و Lenovo s820 و zopo zp780 و....اینها کمی دخترونن..خوشکل میتونه Lenovo s650 هم باشه...سایز بزرگ هم که گوشی cube 5H هست...
ارزونترین چهار هسته ای ها هم گوشیهای jiayu g2f و Elephone p7 mini هست که هردو در سایت هستند....
inew v3 هم احتمالا هفته دیگه دوستم بارش میرسه و توسایت میزاریم تو قسمت موجودیها، باهمون قیمت بین 680 تا 700 تومان
سلام آقا امیر
آقا Lenovo a820T رایتل ساپورت میکنه ؟ شنیدم سری T ساپورت 3g فقط برا چینه، و رایتل ساپورت نمیکنه، درسته؟
سپاسگزارم
بله، درسته ودرضمن تفاوت قیمتی ندارن که بخواید برید سراغ اون مدلش..البته دراون رنج قیمت حتما گوشی های zopo zp700 و jiayu g2f و elephone p7 mini و thL w100 رو مدنظر داشته باشید

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
باشه داداش بازم تاکید میکنم هرموقع بار رسید پ.خ بزن تا واریز کنم که بفرستی

Sent from my C5302

HITBOY

Registered User
لایک‌ها
132
Xiaomi power bank
موجود دارین؟
قیمت تموم شدش چقدر میشه؟

akatsuki021

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
کلا ممکنه بسته های کوچیک رو سه چهارتا هم ازخارج براتون بیاد و گیرندن(چک نکنن محدودیت دوبسته رو) ولی کلا بسته های بزرگ مثل گوشی و تبلت و.... فقط همون دوتاست

کارنمیشه، از فروشنده های داخلی یا نمایندگی بگیریدوقتی رسید

قیمتش چقدر اومده پایین..نمیدونم ریفرش هست یا واقعا اورجینال..قیمتش رو 550 دلار بود و برای همین نرفتم سراغش..حالا بطرفم سپردم و ببینه چجوریاست...اگه درست باشه قیمتش و پایین اومده باشه، توسایت میزارمش[/quote
امیر جان داداش چیشد

alislow

Registered User
لایک‌ها
28
بهترین گزینه lenovo یا Huawei یا ZTE در حدود 400 تومن به نظر شما کدومه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا