باتری 1830Mah حدود 45 تومان با هزینه پستاین باطری های اورجینال چند میلی امپرن وقیمتشون چنده؟
راستی اخرش قیمت فروش خود گوشیتون چقدر شد؟
680-670-700؟
دقیقا مهم برام لطفا بگید
حدود 580 تومانامیر خان ، هزینه سفارش zp600+ چقدر میشه؟
از رامهایی استفاده کنید که باید از flashtools استفاده کنید برای نصب اونهاسلام
گوشیم روی ارم لنوو گیر کرده دگمه ولوم با پاودرم میگیرم مینویسه شارژینگ .
هرکی بلده یه راهنمایی کته گیرم
میشه لینک یه رام و اموزش نصبشو بدیناز رامهایی استفاده کنید که باید از flashtools استفاده کنید برای نصب اونها
نمیدونم مربوط به کدوم مدل لنوو هست ولی درسایت :میشه لینک یه رام و اموزش نصبشو بدین
برای سفارش بله ولی قیمتهاشون نمیارزه الان(ورژن Mx3 فقط قابل سفارشه، اون مدلهای قبلیش فقط دست دوم و...هست چون تولید نمیشه دیگه)سلام، گوشی های میزو هم برای سفارش موجود هست؟
به نظر شما میزو خوبه یا شاءمی؟برای سفارش بله ولی قیمتهاشون نمیارزه الان(ورژن Mx3 فقط قابل سفارشه، اون مدلهای قبلیش فقط دست دوم و...هست چون تولید نمیشه دیگه)
یکی با بار میارمسلام آقا امیر. گارد برای Lenovo A820 میخوام. به چه طریقی به دستم میرسونید که خیلی هم بالا نزنه قیمت؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
هردو خوبن ولی باید قیمتش ه به بازار داخلی بخوره..درضمن پردازشگر هشت هسته ای سامسونگ، فعلا از MTK6592 عقب تره هرجور نگاه کنید،بنابراین باتوجه به گوشیهایی مثل Bird Dragon Xl , ThL T100s و......، اون گوشی جدید meizu واقعا نمیارزهبه نظر شما میزو خوبه یا شاءمی؟
یکی با بار میارم
من علاقه خاصی به شاءمی و میزو دارم. به خصوص میزو. از یه منبعی هم شنیدم که قراره ایران نمایندگی بده. باید کمی سرچ کنم ببینم کدوم مدل از میزو یا شاءمی بهتره.هردو خوبن ولی باید قیمتش ه به بازار داخلی بخوره..درضمن پردازشگر هشت هسته ای سامسونگ، فعلا از MTK6592 عقب تره هرجور نگاه کنید،بنابراین باتوجه به گوشیهایی مثل Bird Dragon Xl , ThL T100s و......، اون گوشی جدید meizu واقعا نمیارزه
رنگ؟؟۲ تا بیارید پس بیزحمت. نحوه سفارش و پرداخت؟
رنگ؟؟
35 تومان دونه ای(باهزینه پست پیشتاز وقتی رسید ایران)
باتشکر
درتعداد jiayu g2f و elephone p7 mini...بقیه گوشیها دقیقا معلوم نیست، تعدادی از لنوو و همچنین گوشیهایی مثل Xiaomi re drice و k910و bird وpantech هرکدوام درتعداد زیر 2-5 تا میاریم برای سمپل تاحدیببخشید چه گوشی های بعد از عید موجود میشه همشهری
گوشی اصلی خیر..امیر جان htc one M7 رو اضافه نمیکنید به سایت؟؟؟
بله، دوربین inew خیلی خیلی بهتر از Haier w910 هست....رم دو میتونید منتظر گوشی smartnote x1 یا همون neken x1 باشید که هشت هسته ای هست..لینک مشخصات در زیر:سلام
اقا امیر من هایر w910 دارم
دوربین و عملکرد کاملا راضی هستم
ایا واقعا inew v3 کیفیت دوربین بهتری داره ؟ نسبت به هایر ؟
چون شنیدم رام 1 گیگ داره و هنگ زیاد میکنه و جوابگو نیست برای همین قراره رام 2 گیگ براش بزنن.