• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

iroption

Registered User
لایک‌ها
55
درتعداد jiayu g2f و elephone p7 mini...بقیه گوشیها دقیقا معلوم نیست، تعدادی از لنوو و همچنین گوشیهایی مثل Xiaomi re drice و k910و bird وpantech هرکدوام درتعداد زیر 2-5 تا میاریم برای سمپل تاحدی

گوشی اصلی خیر..

بله، دوربین inew خیلی خیلی بهتر از Haier w910 هست....رم دو میتونید منتظر گوشی smartnote x1 یا همون neken x1 باشید که هشت هسته ای هست..لینک مشخصات در زیر:
http://en.miui.com/thread-16415-1-1.html
http://androidadvices.com/smartnote-x1-android-phone-specs-features-info/#.UyNKVj_VndU
امیر اقا شما هنگ گوشی رو تایید میکنید که میگن جوابگو نیست و رام 1 گیگ براش کم هست ... لطفا توضیح دهید.. سپاس.....

hofhom

Registered User
لایک‌ها
12
سلام من یه گوشی lenovo a820 دارم که از یه هفته پیش شرو کرد به ریسیت شدن رامشو هم عوض کردم ولی بازم وسط کار هنگ میکنه و بعدش ریسیت میشه .
اگه کسی میدونه مشکل چیه یه راهنمایی کنه.
ممنون.

Rain-boy

Registered User
لایک‌ها
451
سلام امیر جان گوشی اصلی نیست در واقع اینه مدلش که رام هاشم تو نیدرام موجوده و خیلیم تعریف میشه ازش...
HDC one M7
بعد دادا عرضه این گوشی smartnote x1 کی هست...؟قیمتش خیلی عالی هستش تقریبا 145 دلار هست که عالیه!!!
قیمت حدودیش همینه؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
امیر اقا شما هنگ گوشی رو تایید میکنید که میگن جوابگو نیست و رام 1 گیگ براش کم هست ... لطفا توضیح دهید.. سپاس.....
شاید برای خیلیها 1 گیگ کافی نباشه....درضمن بعضی ها رمشون 780 مگ هست و نه یک گیگ واقعی...بنابراین بسته به گوشی و رام روش(که چقدر فضای خالی رم بهتون میده) و یوزر استفاده کننده(که چقدر برنامه درحال اجرا یا...داره روگوشیش)میتونه جواب نه یا بله باشه...
اگه پولتون میرسه،خب مسلما سخت افزار بالاتر و رم دو،بهتر میتونه باشه
سلام من یه گوشی lenovo a820 دارم که از یه هفته پیش شرو کرد به ریسیت شدن رامشو هم عوض کردم ولی بازم وسط کار هنگ میکنه و بعدش ریسیت میشه .
اگه کسی میدونه مشکل چیه یه راهنمایی کنه.
ممنون.
حتما رام اوریجینالش توسط Flashtools رو بریز روش دوباره(نه نصب رام توسط zip & recovery)

سلام امیر جان گوشی اصلی نیست در واقع اینه مدلش که رام هاشم تو نیدرام موجوده و خیلیم تعریف میشه ازش...
HDC one M7
بعد دادا عرضه این گوشی smartnote x1 کی هست...؟قیمتش خیلی عالی هستش تقریبا 145 دلار هست که عالیه!!!
قیمت حدودیش همینه؟
خب نوشته بودی HTC....!!
برند کپی و درجه سه کارنمیکنم...کارهاشون ممکنه خوب باشه و بعدا بد بشه یا....کپیها مسایل خاص خودشونو دارند
قیمت اون گوشی عالی هست(رایتل پشتیبانی نمیکنه) ولی اینکه با همون قیمت به طرفمون داده میشه یا کمتر، ویا حتی بیشتر(به عمده فروشها داده بشه)، بعد از عره مشخص میشه..انشالله احتمالا یکماه دیگه خواهد شد
حدود 550-600 هزینه سفارشش خواهد.

iroption

Registered User
لایک‌ها
55
امیر خان گوشی جدید که میارید nfc ساپورت میکنه ؟ چون شنیدم نسل جدید این گوشی ارم nfc رو نداره و اصلا ساپورتش هم نمیکنه در ضمن با باطری 1800 هست یا 2800 ؟ کاور و پک کامل هست؟

paeez1961

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام آقا
. میخام بدونم شما گوشی huawei honor 3c هم میارین؟
اگه آره اگه بیارین چقد تموم میشه. منظورم قیمت نهاییشه

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام آقا
. میخام بدونم شما گوشی huawei honor 3c هم میارین؟
اگه آره اگه بیارین چقد تموم میشه. منظورم قیمت نهاییشه
موجود خیر وفقط سفارشی...هرچند که با اون قیمت فعلی گوشی Coolpad f1رو پیشنهاد میکنم و Pantech A850 رو....
ولی هانر با گمرک و همه چیز حدود 700 تموم میشه
امیر خان گوشی جدید که میارید nfc ساپورت میکنه ؟ چون شنیدم نسل جدید این گوشی ارم nfc رو نداره و اصلا ساپورتش هم نمیکنه در ضمن با باطری 1800 هست یا 2800 ؟ کاور و پک کامل هست؟
NFC رو چک میکنیم
باتری اصلی گوشی 1800 هست(2800 مال دبی هست وباید باشه وگرنه سایت رسمی نمایندگیش -inewmobile-هم 2800 اضافه میکرد)کاور و کیف همراشه دیفالت

Last edited:

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
دوستان یه سوال: سفارش های جزئی زیر ۵۰ دلار هم هزینه ترخیص داره ؟؟

Sent from my V3-E using Tapatalk

A E

Registered User
لایک‌ها
189
دوستان یه سوال: سفارش های جزئی زیر ۵۰ دلار هم هزینه ترخیص داره ؟؟

هزینه ترخیص به قیمت بستگی نداره , یه جورایی ‍‍‍‍پول زوره که توی بعضی شهرها میگیرن و بعضی نمیگیرن
فقط هزینه گمرک به قیمت بستگی داره

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
هزینه ترخیص به قیمت بستگی نداره , یه جورایی ‍‍‍‍پول زوره که توی بعضی شهرها میگیرن و بعضی نمیگیرن
فقط هزینه گمرک به قیمت بستگی داره
ممنون
این گمرکیای شیرازم که ماشالا پر توقعن. ببینم فردا چند میگیرن ازم برای یه سفارش ۳۰ دلاری!

علیرضا ساعی

Registered User
لایک‌ها
93
سلام اقا امیر گوشی های
Pantech زبان فارسی ساپورت می کنه یا باید خودمون دست به کار شیم ممنون اگه پاسخ بنده رو بدید

مخصوصا گوشی

Last edited:

amir1818

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
دوستاني كه اطلاع دارند لطفا راهنمايي كنند:
كد رهگيري بسته من از 5 روز پيش اطلاعات زير را نشان مي ده كه با پست سنگاپور به مقصد ايران-تهران ارسال شده
2014-03-11 00:00, Despatched to overseas (Country code: IR)
مراحل بعد از اين چيه؟ يعني وقتي برسه خودم بايد پيگيري كنم يا بايد منتظر تلفن باشم؟
وقتي برسه تهران از كجا بايد برم تحويل بگيرم؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام اقا امیر گوشی های
Pantech زبان فارسی ساپورت می کنه یا باید خودمون دست به کار شیم ممنون اگه پاسخ بنده رو بدید
مخصوصا گوشی
http://amirexpress.ir/index.php?route=product/product&product_id=146&search=Pantech
داداش منظورم این بود

بله ، روی همشون رام بیم المللی Cyanogen نصبه که فارسی هم داره...عکس از منو هم یکبار گذاشتم برای یکیش
01423144929378281540.png

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
دوستاني كه اطلاع دارند لطفا راهنمايي كنند:
كد رهگيري بسته من از 5 روز پيش اطلاعات زير را نشان مي ده كه با پست سنگاپور به مقصد ايران-تهران ارسال شده
2014-03-11 00:00, Despatched to overseas (Country code: IR)
مراحل بعد از اين چيه؟ يعني وقتي برسه خودم بايد پيگيري كنم يا بايد منتظر تلفن باشم؟
وقتي برسه تهران از كجا بايد برم تحويل بگيرم؟
خودتون میتونی پیگیری کنید...مراحل بعدی، میشه arrivet at overseas/airport و یا جملاتی که شامل custom میشه..درآخرین حالت هم که ثابت میشه معمولا با کلمه recieved یاdelivery تموم میشه
معمولا یک روز تا حداکثر دو روز تو حالت custom هست(دوروز اولیکه تو ایرانه) و بعدش، دیگه قابل تحویل توسط گمرک هست(با داشتن کارت شناسایی معتبر-کارت ملی- گیرنده بسته و کدرهگیری)
تهران، چهار راه لشگر

علیرضا ساعی

Registered User
لایک‌ها
93
دوست من برسه تهران اول میره گمرکی بعد پست مرکز ...پست مر کز هم توزیع می کنه لازم نیست برید پست اگه تاخیر داشت بله برید پیگیری کنید ..احتمالا باید 2 روزه دیگه تو تهران باشه با اون نوشته ای که شما ارسال کردید

mohsen6099

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
لطفا میشه چک کنین قیمت گوشی huawei honor 3x g750 چقدر در میاد که سفارش بدم

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
لطفا میشه چک کنین قیمت گوشی huawei honor 3x g750 چقدر در میاد که سفارش بدم
حدود 1.020.000 درمیاد هزینه سفارش از چینش...پیشنهاد میکنم گوشیهای Newman k2s و zopo zp998 و ThL t100s و حتی Pantech a880 و Bird dragon xl رو مدنظر داشته باشید.همگی در سایت amirexpress.ir هستند...
داداش میشه بگید ایا باتری اضافه برای thl w8 دارید?
خیر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا