امیر اقا شما هنگ گوشی رو تایید میکنید که میگن جوابگو نیست و رام 1 گیگ براش کم هست ... لطفا توضیح دهید.. سپاس.....
شاید برای خیلیها 1 گیگ کافی نباشه....درضمن بعضی ها رمشون 780 مگ هست و نه یک گیگ واقعی...بنابراین بسته به گوشی و رام روش(که چقدر فضای خالی رم بهتون میده) و یوزر استفاده کننده(که چقدر برنامه درحال اجرا یا...داره روگوشیش)میتونه جواب نه یا بله باشه...
اگه پولتون میرسه،خب مسلما سخت افزار بالاتر و رم دو،بهتر میتونه باشه
سلام من یه گوشی lenovo a820 دارم که از یه هفته پیش شرو کرد به ریسیت شدن رامشو هم عوض کردم ولی بازم وسط کار هنگ میکنه و بعدش ریسیت میشه .
اگه کسی میدونه مشکل چیه یه راهنمایی کنه.
ممنون.
حتما رام اوریجینالش توسط Flashtools رو بریز روش دوباره(نه نصب رام توسط zip & recovery)
سلام امیر جان گوشی اصلی نیست در واقع اینه مدلش که رام هاشم تو نیدرام موجوده و خیلیم تعریف میشه ازش...
HDC one M7
بعد دادا عرضه این گوشی smartnote x1 کی هست...؟قیمتش خیلی عالی هستش تقریبا 145 دلار هست که عالیه!!!
قیمت حدودیش همینه؟
خب نوشته بودی HTC....!!
برند کپی و درجه سه کارنمیکنم...کارهاشون ممکنه خوب باشه و بعدا بد بشه یا....کپیها مسایل خاص خودشونو دارند
قیمت اون گوشی عالی هست(رایتل پشتیبانی نمیکنه) ولی اینکه با همون قیمت به طرفمون داده میشه یا کمتر، ویا حتی بیشتر(به عمده فروشها داده بشه)، بعد از عره مشخص میشه..انشالله احتمالا یکماه دیگه خواهد شد
حدود 550-600 هزینه سفارشش خواهد.