• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

reza2047

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
نه این سی پی یوش فرق داره

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام
امیر خان با بودجه تا 1 ت گوشی دوربین کفت بالا چی بگرم ؟
در مورد این افر که گذاشتید NFC داره ؟ هیچ اسم و .. نداره !؟
-----------------
امیر خان یه مشاوره بدید
Neken N6+
INEW V3
HUAWEI ASCEND P2
MYSAGA M2
کدوم دوربین بهتری داره ؟ و کدوم رو پشنهاد میکنید
فقط هواوی و INEW این 2 فقط NFC دارند بهترین گوشی با دوربین 13 با کیفیت عالی و NFC دار اکبند تا 1 میلیون چی پیشنهاد میدید ؟
-----------------
در ضمن 2 مورد تو سایت گذاشتید
Neken n6
Neken n6+
فرق این 2 چی هست !؟
N6 چهارهسته ای و n6 +plus هشت هسته ایه...ورژن هشت هسته ای از دوربین Sony exmor استفاده میکنه که خب نیازی به تعریفش نیست دیگه
هواوی رو گوشیهایی که از پردازشگرخودش استفاده میکنه، انتخاب نکن، گرافیکشون vivante هست که بازیها ازش زیاد پشتیبانی نمیکنن...درضمن اون مدل نسبت به thl t100 و Iocean x7s و Zopo zp980+ Plus و neken n6+Plus که گوشیهای هشت هسته ای هستند، ازلحاظ باتری کمتره(نه نسبت به زوپو) و یا کیفیت صفحه نمایش و حتی قدرت پرازشگری...بماند که دوسیمکارته هم نیست...گوشی zte nubia z5s mini هم گوشی خوبیه که فعلا باوجود هشت هسته ایها زیاد پیشنهاد نمیشه
mysaga رو که اصلا هیچ
ThL t100 دارای NFC هست و از لحاظ سخت افزاری هم کامله...
آفر اسم داره که تو آنتوتو گفته شده ولی رسم وغیره خیر...

میشه لطقا قیمت این گوشی ها
ulefone p6+ (p6 plus)
iocean g7
و این تبلت ها رو بگید
onda v975m 16gb
ifive x3
Ulefone درجه سه هست و کارنمیشه
اما هزینه سفارش برای گوشیهای زیر:
Iocean g7 : 985
Onda v975M 16GB : 740
Ifive 3: 830

دوست عزیز این مدل رو نمیتونین تهیه کنید ؟
Xiaomi MI-3
http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_3-5678.php
ممنون
در دولینک زیر هست...50 تومان هزینه پستی از چین تا ایران داره که جز هزینه سفارشتونه
تو ایران هم گمرکی بین 35-90 تومان میخوره که با خریداره
http://amirexpress.ir/index.php?route=product/product&product_id=209
http://amirexpress.ir/index.php?route=product/product&product_id=208
میتونید گوشیهای دیگه که snapdragon800 دارند رو با قسمت جستجو در توضیحات کالا پیدا کنید از جمله pantech a880 و lenovo k910 و....
کل گوشیها در دوصفحه زیر هستند:
http://amirexpress.ir/index.php?rou...th=24&sort=p.price&order=ASC&limit=100&page=2
http://amirexpress.ir/index.php?rou...th=24&sort=p.price&order=ASC&limit=100&page=1
با سلام قیمت xiaomi mi3 با محافظ صفحه کیف و کاور و کابل otg چقدره
http://www.merimobiles.com/xiaomi-mi-3-miui-v5-5inch-smartphone_p/meri8614.htm
قیمتاشو جداگونه بزار
هزینه سفارش ورژن 16 گیگ برابر :1.340.000 تومان
هزینه سفارش ورژن 64 گیگ برابر :1.540.000 تومان
محافظ صفحه : 10 تومان
کیف: معمولی 22 تومان - کیف مخصوص و کیفیت بالا نزدیک به 50 تومانه اگه خواستید
کابل otg هم 8 تومان
-----------------------------
هزینه سفارش گوشی zte nubia z5s رقیب mi3 هم:
16GB : 1.200.000
32GB : 1.370.000

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485

reza2047

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
امیر جان ببخشید البته اون سایتی که معرفی کردم فری شیپنگ داره پس احتمالا هزینه پستی نداره دیگه

iroption

Registered User
لایک‌ها
55
ممنون ازت امیر جان اخرین انتخابم 2 گوشی زیر هست به نظرت کدوم ؟
inew v3 - thl t100
هر 2 nfc و دوربین 13 داره
5 اینچ و صفحه ضد خش
سخت افزار thl قوی تر هست...
الان ملاک انتخاب یکی از این 2 برای من دوربین هست کدوم یکی دوربین عقب با کیفیت و عالی داره ؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
امیر جان ببخشید البته اون سایتی که معرفی کردم فری شیپنگ داره پس احتمالا هزینه پستی نداره دیگه
Freeshipping یعنی هزینه پستی رایگان، بصورت لفظی...شما تاحالا شده پست داخلی(خالا خارجی که نزدیک 50 تا 80 تومانه) بگن به هردلیلی همون 3 هزار تا 8 هزار تومان رایگان هست؟؟پس حتما لحاظ شده تو قیمت...کلا رایگان چیزی والا تو دنیا من ندیدم مگر اینکه .....
فریشیپینگ معمولا یعنی هزینه پست چین لحاظ شده..پست چین از لحاظ سرعت و امنیت سلامتی بسته پستیتون، در درجه پایینی قرار داره...بسته ها رو با پست سنگاپور میفرستیم که امنیت و سرعت بهتری داره که قیمت بالاتری حدود 20-30 تومان از پست چین داره...
درضمن از سایت خرید نمیکنم و از طرف چینی خودمون خرید میشه ، 24 ساعت مهلت تست داده میشه و....
باتشکر

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485

reza2047

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
امیر جان یه xiaomi mi3 64 gigالبته مدل اسنپ دراگون (بعدش یه تو ضیح در مورد مدل تگرا هم بدید) مشکی با لوازم جانبی محافظ صفحه قاب کیف کابل otg چند کی برات واریز کنم شماره حساب کدوم بانک داری نحوه ارسال و زمان ارسال بعد رسید دیجتال پستی هم میدین که رهگیری کنیم اخه مدل تگراش 3g رو ساپورت نمیکنه من مدل اسنپ دراگون میخام با تشکر

Last edited:

red veyron

Registered User
لایک‌ها
33
امیر جان یه xiaomi mi3 64 gigالبته مدل اسنپ دراگون (بعدش یه تو ضیح در مورد مدل تگرا هم بدید) مشکی با لوازم جانبی محافظ صفحه قاب کیف کابل otg چند کی برات واریز کنم شماره حساب کدوم بانک داری نحوه ارسال و زمان ارسال بعد رسید دیجتال پستی هم میدین که رهگیری کنیم اخه مدل تگراش 3g رو ساپورت نمیکنه من مدل اسنپ دراگون میخام با تشکر
از نظر فنی ورژن تگرا کمی قوی تره ، ولی تنها مشکل ش اینه که 3g ساپورت نمیکنه
من با اینکه به ورژن تگرا علاقه داشتم بر خلاف میل باطنی یکم اینده نگری کردم و مدل اسنپ دراگون گرفتم
البته در ایران به طرز عجیبی نسل سوم شبکه تلفن همراه یا همون 3g تا پایان شهریور 93 در انحصار رایتل میباشد(تکنولوژی 13 ساله رو انحصاری کردن انگار ارث باباشونه و خودشون اختراع کردن)
شایعه شده بعد اتمام انحصار دو شرکت دیگه میخواد خودشون رو به نسل بعد ارتقا بدن
این چارت قدرت soc ها
gsmarena_003.jpg

miaadba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این دو مدلم میشه قیمتاشو بگید
ifive mini 3retina
onda v975

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
فرقش همون 3Gپشتیبانی نکردن هست.
از طرق سایت و لینک مربوطه سفارش گوشی رو بگیر، از طریق"درگاه پرداخت آنلاین پایین صفحه،قیمت لوازم جانبیهارو پرداخت کن ودرقست توضیحات، شماره سفارش رو اعلام کن..کدرهگیری هم بله

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام
k900 , k910 لنوو الان موجوده یا سفارشی ؟ چه قیمت ؟
k900 موجود:1.330.000
k910 سفارشی فقط
قیمت سفارشی هر دو گوشی هم :
K900 برابر 1.070.000 تومان
k910 برابر 1.290.000 تومان
گوشیهای :
Pantech a880
Bird Dragon XL
Iocean G7
ThL t200
هم توسایزهای بزرگ مدنظر بگیرید.
http://amirexpress.ir/index.php?rou...62_24&sort=p.price&order=ASC&limit=100&page=2
این دو مدلم میشه قیمتاشو بگید
ifive mini 3retina
onda v975
هزینه سفارش Onda v975M 16GB برابر 740 تومان و ورژن 32 گیگ برابر 795 تومانه
ifive mini retina هم 630 هزینه سفارش داره
-------------------------------------------------------
برای inew و باتری نگه داشتن پرسیده بودند، شخصا رو سمپل خودم از دو برنامه greenify و OPG pro استفاده میکنم که هردو البته نیاز به روت دارند که با برنامه framaroot انجام شده

Mortezaxman4

Registered User
لایک‌ها
75
آقا امیر در مورد کیفیت کار این آفر شرکتی که تو سایتت گذاشتی و اینکه شما تاییدش میکنید از همه نظر که بچه های pt و من همه ازت بخریم چون خیلی چشممو گرفته

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
سلام به همه ی دوستان و داداش امیر گل اتفاقا منم از خیلی وقته میخوام یه گوشی بخرم ولی هر گوشی یه کم و کاستی داشت:general710: تا اینکه این camer k9 رو دیدم:eek: که هیچ کم و کاستی نداره اگه میشه داداش امیر کیفیت و نکات فنی همین گوشی رو تایید کن که منم بعد این همه کشمکش گوشی نخریدن بلاخره ازت اینو بخرم:general406:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام به همه ی دوستان و داداش امیر گل اتفاقا منم از خیلی وقته میخوام یه گوشی بخرم ولی هر گوشی یه کم و کاستی داشت:general710: تا اینکه این camer k9 رو دیدم:eek: که هیچ کم و کاستی نداره اگه میشه داداش امیر کیفیت و نکات فنی همین گوشی رو تایید کن که منم بعد این همه کشمکش گوشی نخریدن بلاخره ازت اینو بخرم:general406:
اینم یک ایراد داره ها...پشتیبانی نرم افزاری یا آپدیت مسلما نداره....
انشالله فردا پسفردا سمپل گیرش بیاد(امروز تعطیلن دیگه) و من هم حتما اطلاعات و ...رو اطلاع میدم
مسلما جنس درجه سه هست و نه دو(از پنج درجه)....
انشالله بشه، میکنمش تا اخر تعطیلات عید چن بهش گفته بودند قیمت نزدیک به 120-200 تومان گرونتر بعدا میدن.

reza2047

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
سلام امیر جان حواسم نبود کل مبلغ گوشی و لوازم جانبی رو از درگاه پایین صفحه پرداخت کردم گوشی xiaomi mi3 64 gig snapdragon 800 با کابل otg محافظ صفحه قاب و کیف اسمارت لطف کن یه نگاهی بنداز از درگاه بانک سامان

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا