سلام امیر اقا میخوام درجه کیفیت این برند ها رو برام مشخص کنید :
1:umi
2:Zopo
3:neken
4:NEO
5:elephone
6:Thl
7:jiayu
8:inew
9:coolpad
10:zte
باتشکر
سلام و ممنونسلام آقا امیر خسته نباشید
این zte nubia Z5S آیا NFC هم داره؟ تو این رنج قیمت غیر از این چی پیشنهاد می کنین که بهتر باشه؟
ممنون از زحماتتون... .
گوشیهای star از بهترین درجه سه ها هستند البته تقریبا سه شرکت داره میزنه با این نام (که یکیش کارش خوبه)ودرضمن بعضی وقتها، برندهای بی نام رو هم با نام استار میدن.سلام
اقا امیر نظرتون درباره گوشی زیر چیه؟؟
http://www.androidcellulari.com/sta...e-android-4-2-2g-ram-16g-rom-5-7-pollici.html
توی دنیا، بین ده برند پرفروش دنیا، برند zte،هواوی ، بین رتبه سوم تا هشتم بودندوهستند-چندین ساله-سلام امیر اقا میخوام درجه کیفیت این برند ها رو برام مشخص کنید :
1:umi
2:Zopo
3:neken
4:NEO
5:elephone
6:Thl
7:jiayu
8:inew
9:coolpad
10:zte
باتشکر
فعلا ورژن lite یامعمولی اون تولید شده که FHDهست....قیمت ندارم هنوز ولی نزدیک 1.600.000تا1.700.000 شایدبشه.سلام قیمت این گوشی چقدر میشه ممنونم
OPPO FIND 7
سلامسلام بزرگوار احسانی هستم
نظرت رو راجع به این مدل میخواستم بدونم:
http://www.gsmarena.com/xiaomi_announces_redmi_note_in_china_costs_130-news-8080.php
امیر جان من درجه اش رو میخواستم که 1 یا 2 یا 3 یا... یعنی هر کدوم از این برند ها تو کدوم درجه استسلام و ممنون
خیر،
گزینه pantech a880 و xaiomi Mi3 و lenovo k910 هم هست...البته انشالله طی یکی دوهفته اینده بتونیم گوشی عالی قیمت IUNI رو هم توبازار پیدا بشه و قیمت پیدا کنیم(که تورنج قیمت زیر 1.400 یافته)
لینک ریویو اون اینجاست:
http://www.igadgetnews.com/2014/03/21/iuni-u2-snapdragon-800-metal-fuselage-smartphone-review
گوشیهای star از بهترین درجه سه ها هستند البته تقریبا سه شرکت داره میزنه با این نام (که یکیش کارش خوبه)ودرضمن بعضی وقتها، برندهای بی نام رو هم با نام استار میدن.
بنابراین درکل پیشنهاد میدم گوشیهای Iocean G7 و Thl t200 و zopo zp998 و Zopo zp990+ plus رو جای اون انتخاب کنید.
توی دنیا، بین ده برند پرفروش دنیا، برند zte،هواوی ، بین رتبه سوم تا هشتم بودندوهستند-چندین ساله-
توی چین، coolpad برند فروش دوم بعد از سامسونگ رو یدک میکشه.
از برندهای قدیمی چین بودن، برند zopo,Jiayu و thl هستند .یکمی بعدتر umi و Neo...
inew تازست و تاحدی تیم روسی پشتشه و از کارخونه ThL درخط تولیدش استفاده میکنه که کمترین خرابی رو همین برند ThL داره(البته inew اینجوری نشد)
برند elephone و Neken جدیدن
فعلا ورژن lite یامعمولی اون تولید شده که FHDهست....قیمت ندارم هنوز ولی نزدیک 1.600.000تا1.700.000 شایدبشه.
ورژن QuadHD اون هنوز عرضه نشده
سلام
خسته نباشید
هنوز قیمت ازش نیست و توبازار چین موجودیش خوب نیست..همینکه بیاد،طرفم اطلاع میده و تو سایت میزارم و اطلاع میدم
بجز zte بقیه رو درجه دوحساب کن..چون درجه سه که اصلا کارنمیکنمامیر جان من درجه اش رو میخواستم که 1 یا 2 یا 3 یا... یعنی هر کدوم از این برند ها تو کدوم درجه است
بجز zte بقیه رو درجه دوحساب کن..چون درجه سه که اصلا کارنمیکنم
تودرجه دوها هم گفتم قدیمیها خب کیفیت بالاتری دارند(jiayu&coolpad و....)توخود درجه دوها...بعدش شرکتهای تازه کار مثل Neo و...هستند
Meizu هم ازقدیمیهاست که گوشیهای عالی زده بیرون و شهرت دارهسلام
iOcean و cubot و meizu و newman در چه حد هستن؟ (راستی iOcean چطور تلفظ میشه؟)
همچنین یه برندی مقل اینکه جدید داره میاد به نام one plus. جریانش چیه؟
باسلامببخشید سایتتون به مشکل خورده باز نمیشه
یعنی از k2s بهتره..همون لنز گوشیهای برتر دنیا و inew هست.سلام امیر خان
این گوشی newman k18 هم مثل k2s خیلی گوشی خوبیه پیشنهاد میکنم به سایت اضافه کنید
فقط مدل سنسور دوربینش رو گفتند اینه Sony IMX135 Exmor RS (Stacked CMOS)
این یعنی چی؟ یعنی کیفیتش بالاست یا از k2s پایین تره؟
باسلامسلام سایتتون باز نمیشه در مورد گوشی که افر ان را برای اول ودوم فروردین زده بودین سوال داشتم که کیفییت چه جوری ایا تمدید شد یا نه