pomp
درجه کیفی سه داره ، من کارنمیکنم ولی ممکنه خوب باشه یا بد....این مدلش خاصه بعد از اون w99 ولی حالا ببینیم چکارمیکنه و اینا
چرا umi x3 نیازاتو برطرف نمیکنه ولی این گوشی که باتریشق ابل تعویض نیست و مموری هم نمیخوره و گوریلاگلس هم نیست، میخوره؟؟
گوشی UMI جدیدش MHL نداره.. و اینکه ژیروسکوپ و چندتا سنسور دیگه نداره.. و ولی pomp c6s
همه چی داشت نسخه ۳۲ gb رو ور میدارم که مشکلی نداشته باشم. اگه لطف کنی از طرفت بپرسی این گوشی کیفیتش مث vowney هست یا نه؟ چون من قبلا vowney داشتم انصافا خوب بود. ولی الان hongmi دارم واقعا عالیه.
من تو سایت www.devicespecifications.com تمام مشخصات گوشی هارو میزنه نگاه کردم.
سلام امیر جان
دادا من میخواستم zte v967s بخرم. ولی هرچی تو سایت خود zte سرچ میکنم همچین چیزی نیست.
آیا این مدل تقلبیه ؟
به قیمت 480 گزینه ی خوبی انتخاب کردم ؟
یک کمک فنی بده بی زحمت.
ممنون.
گوشی خیلی خوبیه و16 گیگش دیگه نو یافت نمیشه 32 تو بازاره..توسایت هست عزیز..
البته پیشنهادمیکنم با اون قیمت،گوشیهای 8 هسته ای با پردازشگر MTK6592 بگیرید.
باسلام
مبلغ سایتamirexpress.ir : قیمت خام کالا
هزینه پست ازچین تا ایران برای هرگوشی: 50 تومان
مبلغ واریزی برای سفارش از امیراکسپرس: مجموع دو مبلغ بالا
انجام سفارش و ارسال بسته پستی به آدرس خریدار
رسیدن بسته پستی بین 10-21 روزبعد
هزینه گمرک به رقمی بین 35 تا 75 تومان که باخریداره و دریافت اون توسط اداره پست هنگام تحویل مرسوله پستی
باتشکر
pantech a850 محصول تقریبا دوسال پیشه، ولی m320 infocus مربوط یه همین یکی دوماه اخیر
هردو کیفیت ساخت مطمئنا خوبی دارند.درموردعمرشون مدنظرتون باشه یکی دوسال از ساخت پنتک میگذره..
توی دوربین و پردازشگر و کیفیت صفحه نمایش، اینفوکوس بهتره..توباتری تقریبا هم اندازه همن..
باسلام
مبلغ سایت amirexpress.ir: قیمت خام کالا
هزینه گمرک به رقمی بین 35 تا 75 تومان که باخریداره و دریافت اون توسط اداره پست هنگام تحویل مرسوله پستی
باتشکر
سلام امیر جان
دادا من میخواستم zte v967s بخرم. ولی هرچی تو سایت خود zte سرچ میکنم همچین چیزی نیست.
آیا این مدل تقلبیه ؟
به قیمت 480 گزینه ی خوبی انتخاب کردم ؟
یک کمک فنی بده بی زحمت.
ممنون.
پیشنهاد میکنم اگه بخاطر باتری میخواید بگیرید، گوشیهای زیر رو جاش درنظر بگیرید: Jiayu g2f و elephone p7 mini
اون گوشی اصل هست ولی تو بازار ریفرش شده و...هست از وقتیکه دیگه نزد این مدل رو..
قیمتها یادتون نره :
باسلام
مبلغ سایت : قیمت خام کالا
باتشکر
هنوز پیش فروشه و اونهایی هم که تو بازاره با قیمتهای نزدیک 250 تا300 دلاره 900 تا یکملیون تومانه..بنابراین فعلا خریدازش نداریم و اگه قابل سفارش بشه، به سایت اضافه میشه..
پیشنهاد جایگزین: infocus m320 هست.
پیشنهاد میکنم اگه بخاطر باتری میخواید بگیرید، گوشیهای زیر رو جاش درنظر بگیرید: Jiayu g2f و elephone p7 mini
اون گوشی اصل هست ولی تو بازار ریفرش شده و...هست از وقتیکه دیگه نزد این مدل رو..
این گوشی هایی که معرفی کردید برام جالب نیست. من صفحه نمایش بزرگ با باتری خوب میخوام.
Jiayu g2f که صفحه نمایش کوچک داره.
elephone p7 mini برند معروفی نیست و میترسم خراب بشه و هیچ پشتیبانی واسش نباشه.
فقط دو مدل zte v967s و lenovo a880 مناسب کار من هست نسبت به قطعات و کاراییشون. و از همه مهم تر قیمت.
واسه صفحه 5 اینچ 460 بیشتر خرج نمیکنم و واسه صفحه 6 تا 570.
حال اگر zte بگیرم از کجا بفهمم رفرش شده نیست و اصلی هست ؟ آیا امکان تشخیص وجود داره ؟