خیر، کیفش 50 تومانه...یک ضدخش اورجینال داره که نزیک 85 تومان قیمت داره و یک ضدخش معمولی با قیمت 20 توماناقا همراه این گوشی m320 کیف وضد خش وغیره هست
سه هفته ایinfocus M320 حدودا چند روزه میرسه ؟؟
آپدیت میشه..نگران نباشید.شرکت درستیه، برای بقیه گوشیهاشونم تا اواسط همین امسال آپدیتها میاد.میتونید بپرسید infocus m320 به 4.4 اپدیت میشه یا نه؟ اخه تو یه سایت چینی نوشته بود اپدیت میشه!
ضدخش و محافظ صفحه...1.155.000 تومانpantech a880 چند قیمته
همراهش تو جعبه چی داره؟
بله،برای لبتاپ نیست یعنی مبدلشو نداره، چراکه پاوربانکهایی داریم که بدل لبتاپ هم داره ولی بعضا قیمتاشون روی 150 به بالاست(با میلی آمپر بالا)درود بر شما من 2تا پرسش داشتم .گوشی های پنتک otgساپورت میکنه ومیشه موس بهش وصل کرد؟
و Xiaomi power bank 10400mAh فقط برای شارژ تبلت و موبایل هست یا اینکه میشه لپ تاپ هم شارژ کرد ؟
سپاسگزارم
فعلا بار زده شده و رو تعداد زیر 60 تا هم بار جدید حرکت نمیکنه و در این تعداد هم قیمت این گوشی بهترمیشه که میشه وحدود 700-720 فروشندگان بخان بدننمیشه m320 رو تعداد بالا سفارش بدید که هزینه ها هم بیاد پایین؟
1-گاردژله ای هم پیداشد و 10 تومانهسلام
infocus M320 -1 گارد ژله ای هم داره؟
2-ورژن 16 گیگ داره؟
قاب سیلیکونی بصورت هدیه روش گذاشته شده..کیف اورجینالش هم البته قابل سفارشه با قیمت حدود 45 تومانسلام، این پنتک a850 گارد یا کیفی همراش نیست؟
اصلا دیگه تولید نمیشه، گفت phased out هست..شاید برای همینم قیمت محصولاتش افت کردهسلام
امیر جان ، نظرت درباره برند Faea چیه؟
مثل این که قیمتاش به شدت افت کرده ، لطف میکنی قیمت جدید از گوشیای این برند بگیری
ممنون
No newsچه خبر از inew v3 ?
اون s5 dual sim هنوز نیومده و خیرامیر جان گوشی zopo zp998 و jiayu g6 چجورین؟ کدوم بهتره؟ از pomp بهترن؟ والا یه گوشی میخوام اکثر سنسورارو داشته باشه به همراه mhl و nfc و دوسیم. کیفیتش خوب باشه. سامسونگ galaxy s5 دو سیم هست؟ میشه سفارش داد؟
Sent from my 2013023 using Tapatalk
اولین 4G رو مبین نت خریده بود..امیرخان این ZTE Grand S II با این قیمت واقعیت داره؟ 276 دلار و این همه امکانات؟
http://androidadvices.com/zte-grand-s-ii-android-phone-details/
http://www.gizchina.com/2014/04/01/zte-grand-s-ii-lte-pricing-launch/#disqus_thread
البته به نظر نسخه LTE هستش
من شنیدم از 6 ماهه دوم امسال اپراتورهای همراه اول و ایرانسل قراره نسل چهارم بیارن. به نظرتون کدوم ورژن 4G خواهد بود و آیا این گوشی ها پشتیبانی میکنند؟
مگه الان با همون قیمت 700-720 عرضه نمیکنین؟ منظورم از همون فروشهایی بود که تو سایت انجام میدین که قیمت گوشی میاد پایین .فعلا بار زده شده و رو تعداد زیر 60 تا هم بار جدید حرکت نمیکنه و در این تعداد هم قیمت این گوشی بهترمیشه که میشه وحدود 700-720 فروشندگان بخان بدن
بالاخره هرفروشنده کمیسیون و سود خودشو داره و من فقط دارم براش جنس رو تهیه و بدستش میرسونممگه الان با همون قیمت 700-720 عرضه نمیکنین؟ منظورم از همون فروشهایی بود که تو سایت انجام میدین که قیمت گوشی میاد پایین .