• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

reza1391

Registered User
لایک‌ها
95
باسلام
شرکت خوبیه در کل...آپدیتهای ماهانه میده حدودا..بله
بهترین سایت برای قیمت وسخت افزار واقعی : amirexpress.ir.............شک نکنید...(پاسخگو)

ممنون

منظورم سایت خارجی بود برای قیمت و سخت افزار.

سایت إِلفون رو لطف میکنید ،بنده هر چی گشتم پیدا نکردم،یکی رو پیدا کردم که خیلی قدیمی هست و بروز نیست،تشکر که جواب میدین

Sent from my NexusHD2 using Tapatalk

sanup2006

Registered User
لایک‌ها
107
ﻗﯿﻤﺘﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺳﻪ دﺳﺘﻢ و ﮐﺎﻣﻞ درب ﺧﻮﻧﻪ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺑﮕﯿﺮم و ﻫﯿﭻ ﻫﺰﯾﻨﻪ ای ﻧﻤﻮﻧﻪ. ﻣﺪل ﻫﺎی زﯾﺮ رو ﭼﻪ ﻗﯿﻤﺘﯽ ﻣﯿﺪﯾﺪ دوﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ؟ Lenovo S898T
lenovo a680-
- lenovo a880--
Elephone p7 mini-
- ZTE v967s
Lenovo A708 -
-Coolpad 8720
Coolpad 8950

Infocus M310

ﺧﻮﻧﺪن و ﻓﯿﻠﻢ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﺮدن ﻣﯿﺨﻮام. ﺑﺎﺗﺮی 2100 ﺑﻪ ﺑﺎﻻ ﺻﻔﺤﻪ ﻧﻤﺎﯾﺶ 5 ﺑﻪ ﺑﺎﻻ. ﯾﺎ ﯾﮏ ﮔﻮﺷﯽ ﮐﻪ ﺷﻤﺎ ﺧﻮدﺗﺎن ﺑﻬﺘﺮ ﻣﺘﺨﺼﺺ ﻫﺴﺘﯿﺪ ﭘﯿﺸﻨﻬﺎد دﻫﯿﺪ.

اﮔﺮ 6 اﯾﻨﭻ ﺑﻮد ﺗﺎ 580 ﻫﻢ ﻣﯿﺘﻮﻧﻢ ﺑﺪم.

ﺑﻮدﺟﻪ ﻫﻢ 500 دارم. اﮔﺮ رزوﻟﻮﺷﻦ ﺗﺼﻮﯾﺮ 1280*270 ﻫﻢ ﺑﺎﺷﻪ ﮐﻪ ﻋﺎﻟﯿﻪ. ﺑﺮای

Sent from my X8 using Tapatalk 2

Last edited:

reza2047

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
امیر جان بین
infocus M310 و
Elephone p7 mini کدوم رو پیشنهاد میکنید به لحاظ سخت افزار ساپورت شرکتی صفحه مولتی تسکینگ گیم و باتری و غیره

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
ﻗﯿﻤﺘﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺳﻪ دﺳﺘﻢ و ﮐﺎﻣﻞ درب ﺧﻮﻧﻪ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺑﮕﯿﺮم و ﻫﯿﭻ ﻫﺰﯾﻨﻪ ای ﻧﻤﻮﻧﻪ. ﻣﺪل ﻫﺎی زﯾﺮ رو ﭼﻪ ﻗﯿﻤﺘﯽ ﻣﯿﺪﯾﺪ دوﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ؟ Lenovo S898T
lenovo a680-
- lenovo a880--
Elephone p7 mini-
- ZTE v967s
Lenovo A708 -
-Coolpad 8720
Coolpad 8950
Infocus M310
ﺧﻮﻧﺪن و ﻓﯿﻠﻢ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﺮدن ﻣﯿﺨﻮام. ﺑﺎﺗﺮی 2100 ﺑﻪ ﺑﺎﻻ ﺻﻔﺤﻪ ﻧﻤﺎﯾﺶ 5 ﺑﻪ ﺑﺎﻻ. ﯾﺎ ﯾﮏ ﮔﻮﺷﯽ ﮐﻪ ﺷﻤﺎ ﺧﻮدﺗﺎن ﺑﻬﺘﺮ ﻣﺘﺨﺼﺺ ﻫﺴﺘﯿﺪ ﭘﯿﺸﻨﻬﺎد دﻫﯿﺪ.
اﮔﺮ 6 اﯾﻨﭻ ﺑﻮد ﺗﺎ 580 ﻫﻢ ﻣﯿﺘﻮﻧﻢ ﺑﺪم.
ﺑﻮدﺟﻪ ﻫﻢ 500 دارم. اﮔﺮ رزوﻟﻮﺷﻦ ﺗﺼﻮﯾﺮ 1280*270 ﻫﻢ ﺑﺎﺷﻪ ﮐﻪ ﻋﺎﻟﯿﻪ. ﺑﺮای
Sent from my X8 using Tapatalk 2
باسلام
هیچکدوم مستقیم بدستتون نمیرسه وباید برید اداره گمرک و مبلغ 35-75 تومانی که مربوط به گمرک کالاتونه، بپردازید به اداره پست
اما هزینه سفارشون برای کالاها:
Lenovo s898t : 505
Lenovo A680 : 380
Lenovo a880 black / white : 550 / 517
Elephone P7 mini : 420
Zte V967s : 450
Lenovo a708T : 442
Coolpad 8270 , coolpad 8950 قابل سفارش نیست
infocus m310 : 536
باتوجه به بودجتون، بهترین انتخاب همون elephone p7 mini و zte v967s هست...
امیر جان بین
infocus M310 و
Elephone p7 mini کدوم رو پیشنهاد میکنید به لحاظ سخت افزار ساپورت شرکتی صفحه مولتی تسکینگ گیم و باتری و غیره
بزرگترین تفاوتشون بجز سایز، در OTG پشتیبانی کردنه..تو قسمت باتری و دوربین و....مثل همند...البته infocus خوشدست تره

Last edited:

MRM6

Registered User
لایک‌ها
727
سلام. گوشی
Infocus in810
چطوره؟ چند درمیاد قیمتش؟

dark.lord

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
کمکککککککککککککککککک سافت بریک کردم رفت (استارت آپ لوپ افتاده) ... چیکار کنم ؟؟؟
دستگاه lenovo a820 هست ... cwm recovery ریختم بعد backup گرفتم و خواستم ببینم کار میکنه یا نه یعنی همون backup رو restore کردم ولی بعدش که reboot کرد فقط لوگو lenovo میاد وجلوتر نمیره !!!

saee.naghi

Registered User
لایک‌ها
17
سلام آقا امیر
میخواستم بدونم کدوم یکی از گوشه های زیر از نظر دوام کیفیت ساخت و بروز رسانی (رام جدید) و خدمات پس از فروش (تعمیر و بدست آوردن قطعات) بهترن یعنی اگه خودت بودی کدوم رو میگرفتی اگه زحمتی نیست هزینه گوشی و پست دم در منزل چقدر میشه در ضمن میخواستم بدونم زبان فارسی رو هم ساپورت میکنن و کیفیت دوربین و باتری و صفحش رو هم یه نقدی اگه میشه بکنید ممنون میشم آقا امیر اجرت با خدا
من بیشترم بین اولی و آخری گیر کردم
Infocus M320 Octa core
Lenovo A850+ Octa core
Elephone P7 Mini
Haier w910

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام. گوشی
Infocus in810
چطوره؟ چند درمیاد قیمتش؟
گرونه یکم...Panetch a870 و zte nubia z5s mini و Thl t100s بهترند.(توهمون سایز)
1.100.000 هزینه سفارششه
کمکککککککککککککککککک سافت بریک کردم رفت (استارت آپ لوپ افتاده) ... چیکار کنم ؟؟؟
دستگاه lenovo a820 هست ... cwm recovery ریختم بعد backup گرفتم و خواستم ببینم کار میکنه یا نه یعنی همون backup رو restore کردم ولی بعدش که reboot کرد فقط لوگو lenovo میاد وجلوتر نمیره !!!
با flashtool فلشش کن...فقط حواست باشه گزینه preloader رو تیکشو برداری..
نحوه نصب با فلش تولز:
http://forum.persiantools.com/t483847.html
رام مورد نیاز:
http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2013/03/en-cn-A820-rom-20130325.zip
لینکش:
http://www.needrom.com/mobile/lenovo-a820

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام آقا امیر
میخواستم بدونم کدوم یکی از گوشه های زیر از نظر دوام کیفیت ساخت و بروز رسانی (رام جدید) و خدمات پس از فروش (تعمیر و بدست آوردن قطعات) بهترن یعنی اگه خودت بودی کدوم رو میگرفتی اگه زحمتی نیست هزینه گوشی و پست دم در منزل چقدر میشه در ضمن میخواستم بدونم زبان فارسی رو هم ساپورت میکنن و کیفیت دوربین و باتری و صفحش رو هم یه نقدی اگه میشه بکنید ممنون میشم آقا امیر اجرت با خدا
من بیشترم بین اولی و آخری گیر کردم
Infocus M320 Octa core
Lenovo A850+ Octa core
Elephone P7 Mini
Haier w910
دم منزل گفتم نمیشه(تو یکی دوپست قبلی درجواب دوستان توضیح دادم)
Infocus M320:660
Lenovo A850+ : 570
elephone p7 mini:420
Haier W910 : نه موجود و نه قابل سفارش هست.
مسلما از روقیمت هم مشخصه کدوم بهتره...فعلا تبلیغ اصلیم رو اون گوشی بوده که خداروشکر با استقبال بچه ها هم همراه بوده(15سفارش هفته پیش بصورت تک یا دوتا)
زبون فارسی هم بله
HDC و thunderbird چطورن ؟؟ ازین 5s Clone تاندربیرد خوشم اومده !
نظرت چیه امیرجان ؟؟
http://www.fastcardtech.com/Thunderbird-Golden-i5s-6572.html
کارنمیشه عزیز....خودت مقایسه کن امکانات و ویژگیها رو باهم و قیمتی که دارند:
http://forum.amirexpress.ir/index.p...oduct_id=212&sort=p.price&order=ASC&limit=100
http://forum.amirexpress.ir/index.p...oduct_id=207&sort=p.price&order=ASC&limit=100

Last edited:

hofhom

Registered User
لایک‌ها
12
این رامی که الان اقا امیر دادن رامش نصبش با فلش تول نیست و فقط ریکاوریش با فلش تول هست . تو فایل رام دانلودی پوشهinfهست که این روع رام ها باید از روی مموری نصب بشن

hadyman

Registered User
لایک‌ها
31
سلام آقا امیر . در تاپیک زیر دوست عزیز mehran0152 فروش گوشی i new v3با باطری 2800 میلی آمپری را دارند . تو تاپیک شما در مورد ضعف باطری گوشی i new v3 خیلی صحبت شده ولی در مورد اومدنش با باطری جدید حرفی زده نشده . شما که بیشتر با گوشیهای چینی سرو کار دارید این قضیه رو تایید می کنید ؟
http://forum.persiantools.com/threads/پیش-فروش-گوشی-با-باتری-جدیدinew-v3.545204/page-5#post-9480965

ppoliut

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
عزیز coolpad f1 8297w ظاهرا تازه اومده که networkش wcdma هست و رایتل رو پشتیبانی میکنه.
میخاستم بدونم قابل سفارش هست؟ اگه باشه من یدونه میخام

sanup2006

Registered User
لایک‌ها
107
تشکر فراوان بابت قیمت ها.

قیمت هایی که بالا دادی قیمت خام هست؟ .به دستم برسه این هزینه ها بهش اضافه میشه:؟
50 پست
35-70 پول گمرک. این 35 تا 70 رو چه اساس کم و زیاد میشه ؟الان بچه هایی که سفارش میدن چقدر پول گمرک میدن ؟

با چندین ساعت فکر کردن بین lenovo a880 (سفید )و lenovo s898T موندم.
شما که تخصص داری امیر جان کدوم یکی باتری قوی تری داره ؟
من برای پی دی اف خوندن و وبگردی میخوام.
هر کدوم یک مزایایی دارن.
در ضمن قیمت تموم شده هر کدوم تا به دستم برسه رو یه جمع و تفریق بکن با تخفیف براام پخ کن.
خیلی آقایی.

Last edited:

m.rsalar

Registered User
لایک‌ها
31
سلام
مبلغ مورد نظر برای گوشی lenovo s898t واریز شد.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
قیمت چهار هسته ای ها ، گوشیهای مختلف ، دارند بشدت کاهش پیدا میکنند، فعلا Lenovo k900 و TCL s950 کاهش داشتند، Neken هم آپدیت میشه توسایت و......حتما این دلینک زیر رو دخیره کنید تا همیشه قیمت همه گوشیها و مدلها رو داشته باشید.

http://amirexpress.ir/index.php?rou...th=24&sort=p.price&order=ASC&limit=100&page=1
http://amirexpress.ir/index.php?rou...th=24&sort=p.price&order=ASC&limit=100&page=2

سلام آقا امیر . در تاپیک زیر دوست عزیز mehran0152 فروش گوشی i new v3با باطری 2800 میلی آمپری را دارند . تو تاپیک شما در مورد ضعف باطری گوشی i new v3 خیلی صحبت شده ولی در مورد اومدنش با باطری جدید حرفی زده نشده . شما که بیشتر با گوشیهای چینی سرو کار دارید این قضیه رو تایید می کنید ؟
http://forum.persiantools.com/threads/پیش-فروش-گوشی-با-باتری-جدیدinew-v3.545204/page-5#post-9480965
هیچکدام از باتریهای 2800 مال خود شرکت اینیو نیستن..الحمدالله فیک و کپیهای این دستگاه هم اومده...البته ارزونتره
من نمیدونم بقیه از دبی یا ازکجا میگیرن ولی من و طرف مسقیم از کارخونه میگیریم و دیگه خیالمون توتقلبی بودن ماجرا نیست(شما میبینید سایت بزرگی مثل antelife فقط تونسته 100 تاشو از کارخونه بگیره--نمیده و کم کم هم تعطیل میکنه تولید این محصول کم سودشو ولی حتی سایت بظاهر انگلیسیش هم همیشه زده داره و.....)
حرفی از بیشتر کردن باتری توسط کارخونه نیست..البته باتری اورجینالش درتعداد 150-200 تا، اواسط اردیبهشت میارم..اگه کسی خواست برای اورجینالش درخدمتم
سلام
عزیز coolpad f1 8297w ظاهرا تازه اومده که networkش wcdma هست و رایتل رو پشتیبانی میکنه.
میخاستم بدونم قابل سفارش هست؟ اگه باشه من یدونه میخام
هنوز قابل سفارش نیست البته هزینه سفارشش هست 700 تومان
گوشی زیر هم مدنظرتون باشه : Thl w200s
البته 4 هسته ای ها هم بشدت دارند افت قیمت پیدا میکنن و جای خوشدونو به هشت هسته ایها میدن
تشکر فراوان بابت قیمت ها.
قیمت هایی که بالا دادی قیمت خام هست؟ .به دستم برسه این هزینه ها بهش اضافه میشه:؟
50 پست
35-70 پول گمرک. این 35 تا 70 رو چه اساس کم و زیاد میشه ؟الان بچه هایی که سفارش میدن چقدر پول گمرک میدن ؟
با چندین ساعت فکر کردن بین lenovo a880 (سفید )و lenovo s898T موندم.
شما که تخصص داری امیر جان کدوم یکی باتری قوی تری داره ؟
من برای پی دی اف خوندن و وبگردی میخوام.
هر کدوم یک مزایایی دارن.
در ضمن قیمت تموم شده هر کدوم تا به دستم برسه رو یه جمع و تفریق بکن با تخفیف براام پخ کن.
خیلی آقایی.
قیمتایی که تو پرشین تولز میدم، هزینه سفارش هست(قیمت خام کالا + 50 تومان هزینه پست سنگاپور)..تنها هزینه گمرک اضافه میشه که بعدا هست(3 هفته بعد)
دست گمرکه هرچند که نرخ درصدی داشته باشه ولی براساس قیمت گزاری خودشون قیمت حدودیه که شما میگید
تفاوت زیادی تو باتری ندارند .
هزینه سفارشم که گفتم

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام
مبلغ مورد نظر برای گوشی lenovo s898t واریز شد.
ایمیل سفارش یادتون نره:
درصورت تمایل به خرید ، مبلغ مورد نظر رو به حساب زیر واریز کنین و اطلاع بدین که واریز کردین برای چه کالایی تا خرید و سفارش رو براتون انجام بدم {یا از طریق همین فروم(پخ) یا میل بزنین به آدرس میل زیر :
[email protected]}
شماره کارت بانک ملی
6037/9918/0036/3172
امین الله فاضل
حتما نام و نام خانوادگی،آدرستون به صورت کامل، کدپستی،شماره تماس(همراه و ثابت) را هم بفرستید ،چون برای فرستادن بسته پستی از چین به نشانی منزلتان مورد نیاز است.
درصورت داشتن هرگونه سوالی: شماره تماس من:
09178947742
امیر فاضل

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا