سلام
گوشی پنتک a880 اسمارت کاور روش هست یا جدا تهیه کنیم؟
قیمت خرید اسمارت کلورش چنده؟
فقط قاب ژله ای روشه
اسمارت کاور هوشمند جداونه باید تهیه بشه که برابر50 تومانه
اقا امیر قیمتی ک برا inew v3 توی پست اول گذاشتید تحویل ایران هست یا به قیمتش هزینه گمرک هم اضافه میشه؟
هزینه سفارشش 580 تومانه(تنها هزینه گمرک اضافه میشه و برابر35-65 تومانه)
موجود هیچ وسفارشی،پیشنهاد میکنم یکم بودجتونو ببرید بالا(حدود 50-60 تومان) و گوشیهای زیر رو انتخاب کنید:
Elephone p7 mini :420
Jiayu g2f :420
(تنها هزینه گمرک اضافه میشه و برابر35-65 تومانه)
عههههههه . چه بد
مگه تو گمرک در بسته رو باز میکنن؟
آقا من ی سوال دارم.
الآن بسته اول میره گمرک لب مرز؟ بعد ازونجا میفرستنش گمرک شهرمون؟ بعد اونجا خودشون بازش میکنن و میبیننش و بعد به ما زنگ میزنن میگن بیا ببرش؟
کلا چند بار در این بسته رو باز میکننو میبینن؟
امیر آقا ممنون میشم جواب بدید
بعد داش امیر الآن بهترین گزینه تا زیر 700 همین اینفکوس ام 320 هست دیگه؟ میگم تا 1 ماه آینده گوشی بهتری تو این رنج قیمت نمیاد؟ خبردارید؟ صبر کنم یا هم الآن همینو سفارش بدم؟
توچین روز به روز چیزهای خوبی میاد..قیمها رو هم کم میکنند، الان شما ،thl w200s هم ارزونتر شده, یا nibiru h1 اومد...یا مثلا گوشی dakele small عکسهاشو گذاشتم و میبینید بهترین دوربین رو داره توزیر یکملیون تا یک نیم اگه کسی بهترین دوربین رومیخاد فقط....
یک روز رو برای انتخاب سفارشتون درنظر بگیرید و همون روز بهترین گوشی رو انتخاب و خریداری کنید.
ذرمورد گمرک هم، میره مرکز استان و اونجا تحویلتون میدن...جاهای مختلف متفاوته..بعضی جاها جلوی خودتون باز میکنن و بعضی جاها از قبل باز میشه و....همه جورکاری و چیزی ما میبینیم تو ایران