• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

reza2047

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
امیر جان مرسی بالاخره امروز دوستم تونست بعد از سه ساعت مذاکره هسته ای گوشی رو ازشون بگیره ظاهرا کد رهگیری برا پست ابادان در حد کشکه دارم میرم گوشی رو ازش بگیرم اگه برسم امشب یه انباکسینگ ازش میزارم هزینه گمرک هم 20 تومن شد با بند پ امروز بعد از سه روز متوالی اصرار از ما و انکار از اونا اخرش رفتیم پرینت رهگیری رو از بیرون اوردیم و بعدش راضی شدن همچین مرسوله ای است تازه پست خرمشهر دوستم از طریق سیستمشون چک میکرد تو ابادان می گفتن ما دسترسی به پورتال پست نداریم فکر کنم میخاستن هاپولیش کنن

sanup2006

Registered User
لایک‌ها
107
سلام امیر خان
این گوشی Doogee DG550 که گفتید حدودا چقدر هزینش در میاد ؟یک قیمتی بگید که ببینم میصرفه واسش صبر کنم.
اگر قیمت ها قراره بره بالا که گوشی رو ثبت خرید کنم!!!!

berayan

Registered User
لایک‌ها
143
داش امیر پ.خ ما رو ندیدی ؟ کد رهگیری اوکی نشد ؟

saee.naghi

Registered User
لایک‌ها
17
سلام آقا امیر یه قاب ژله ای برای vowney v5 میخوام آیا میتونید برام سفارش بدید اگه قاب ژله ای براش نیست نمیشه از یه مدل قاب دیگه روش سوار کرد یا نه لطفا یه عکسی از قاب ژله ای بزارید ممنونم در ضمن به همراهشم یه infocus M320 همراه با قاب ژله ای میخواستم میتونید برام سفارش بدید ممنون میشم جوابم رو بدید
اینم میشه بگید چیه ؟
http://www.pandawill.com/slim-smart...d-cool-gadget-for-android-devices-p87559.html

Last edited:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
امیر جان خبر نداری ورژن wcdma این مدل جدید Dakele کی میاد؟
مدل 2/16 گیگش رو هم توی سایتش زده به زودی ، تاریخ ازش نداری؟
با این دوربین و قیمت واقعا عالیه
میدنید چینیا اول برای خودشون میدن بعد بقیه دنیا(یا کاربران Unicom حتی)
شاید شد یکماه ونیم دیگه
امير جان اين Nibiru h1 واقعا 3g نداره؟تو آپديتاش درست نميشه؟
coolpad F1 فقط همين يه رنگه؟خيلي بد رنگه
فعلا ورژن T بقولی هست، ورژن wcdma/3g بعدا احتمالا میزنه
سفید....
سلام به همه ی دوستان
اینم شاهکار جدید NEO با دو سیستم عامل:eek: اندرویید & ویندوز فون & gorilla galss III & ... فک کنم دیگه inew v3 زیر پای این گوشی له میشه:D
http://www.neomobile.me/neo-m1-feature
ممنون ولی همونطور که نوشته احتمالا در نسخه اولیه و ماه های اولیه،فقط اندروید روشه...
امیر جان مرسی بالاخره امروز دوستم تونست بعد از سه ساعت مذاکره هسته ای گوشی رو ازشون بگیره ظاهرا کد رهگیری برا پست ابادان در حد کشکه دارم میرم گوشی رو ازش بگیرم اگه برسم امشب یه انباکسینگ ازش میزارم هزینه گمرک هم 20 تومن شد با بند پ امروز بعد از سه روز متوالی اصرار از ما و انکار از اونا اخرش رفتیم پرینت رهگیری رو از بیرون اوردیم و بعدش راضی شدن همچین مرسوله ای است تازه پست خرمشهر دوستم از طریق سیستمشون چک میکرد تو ابادان می گفتن ما دسترسی به پورتال پست نداریم فکر کنم میخاستن هاپولیش کنن
مبارکتون باشه
سلام امیر خان
این گوشی Doogee DG550 که گفتید حدودا چقدر هزینش در میاد ؟یک قیمتی بگید که ببینم میصرفه واسش صبر کنم.
اگر قیمت ها قراره بره بالا که گوشی رو ثبت خرید کنم!!!!
فعلا دلار داره میره بالا..امیدواریم بیاد دوباره پایین...
انهم قیمت ازش ندارم طی یکی دوروز آینده حتما
داش امیر پ.خ ما رو ندیدی ؟ کد رهگیری اوکی نشد ؟
فردا یاپسفردا کدهای رهگیری m320 هاییکه با قاب ژله ای میخواستند(تازه امروزساخته شد توسط شرکت)، داده میشه.
سلام آقا امیر یه قاب ژله ای برای vowney v5 میخوام آیا میتونید برام سفارش بدید اگه قاب ژله ای براش نیست نمیشه از یه مدل قاب دیگه روش سوار کرد یا نه لطفا یه عکسی از قاب ژله ای بزارید ممنونم در ضمن به همراهشم یه infocus M320 همراه با قاب ژله ای میخواستم میتونید برام سفارش بدید ممنون میشم جوابم رو بدید
اینم میشه بگید چیه ؟
http://www.pandawill.com/slim-smart...d-cool-gadget-for-android-devices-p87559.html
همه قابل سفارشند...
کیف اورجینال رو 32 بگیرید برای v5
اون m320 هم با قاب ژله ای با قیمت ارز امروزی:705 تومانه(اگه دلار برگرده مثل حالت سابقش،دلار3000 تومان، هزینه سفارش میشد670 تومان)
درمورد اون قطعه، انار یک دکمه جدید بهتون اضافه میشه بدین صورت که اه وارد جک بشه، میتونه مثل یک دمه ای عمل کنه،مثلا دکمه گرفتن عکس، یا حتی تعریف کنید برنامه خاصی اجرا بشه
آقا امیر اگه قاب ژله ای براش نبود از این کیف هم سفارش میگیرید ؟؟؟
http://www.aliexpress.com/item/case...owney-V5-fit-lenovo-s820-a800/1498861345.html
رنگش این رنگی باشه
http://i01.i.aliimg.com/wsphoto/v2/...-newman-n2-Vowney-V5-fit-lenovo-s820-a800.jpg
کیفهای کشویی هم حدود 12-15 بشه

berayan

Registered User
لایک‌ها
143
با کیف قرار شد برای ما سفارش بدی امیر جان نه قاب ژله ای..

خواهشا حواست باشه اشتباه نشه.

Last edited:

jamshid51

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
vivo Xplay 3S
موجود دارید ؟ قیمت لطفا ؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
با کیف قرار شد برای ما سفارش بدی امیر جان نه قاب ژله ای..
خواهشا حواست باشه اشتباه نشه.
شما هم فردا..نه نگاه نکردم سفارشت چی بود خب...انشالله مثل مرد دارای کد زیر خوش شانس باشی(6روزه کل سفارشش شد ورسیده تهران و..)
RF223457749SG

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام
vivo Xplay 3S
موجود دارید ؟ قیمت لطفا ؟
نه عزیز..سفارشی...قیمت توسایت+50 تومان هزینه پستی میشه هزینه سفارشت...سه هفته بعد وقتی رسید،حدود90 تومان هم گمرک ازت میگیرن

berayan

Registered User
لایک‌ها
143
سفارش من اینفوکوس 320 + کیف + محافظ صفحه بود که یک هفته پیش مبلغش رو هم واست واریز کردم داداش.
انشاا.. واسه ما هم 6 روزه میاد

reza2047

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
امیر جان چطور میتونم بهت امتیاز بدم

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
لامصب دلار هم رفت بالا
گوشیهای داش امیر هم گرون شدن:general208:

VAHID_RIP

Registered User
لایک‌ها
5
امیرجان Lenovo S939 چند درمیاد؟ به نسبت +Lenovo A850 تاییدش میکنی؟

A E

Registered User
لایک‌ها
189
داش امیر مطمئنی dakele نسل سوم رایتل رو پشتیبانی نمیکنه؟
اکثر فروشنده های aliexpress توی اطلاعات نوشتن dual band و توی اطلاعات نتورک هم wcdma نوشتن
توی نقد و بررسی های گوشی هم wcdma نوشتن و هم td-sdma
مثلا فروشنده لینک زیر
http://www.aliexpress.com/item/2014...ual-mode-4GB-Standard-Edition/1698460084.html
Mobile 3G (TD-SCDMA),HSPA +China Unicom 3G (WCDMA),Unicom 2G / mobile 2G (GSM)
فکر کنم هر دو تا شبکه رو همزمان ساپورت میکنه
اگه لطف کنی از طرف چینیتون بپرسی ممنون میشم

Last edited:

saee.naghi

Registered User
لایک‌ها
17
آقا امیر موبایل اینفوکوس 320 با قاب ژله ای شیشه ای نشکن برای اینفکوس و کیف کشویی صورتی پر رنگ برای وونیی (vowney)

http://i01.i.aliimg.com/wsphoto/v2/...-newman-n2-Vowney-V5-fit-lenovo-s820-a800.jpg

شماره تراکنش 3273721

فقط میخواستم بدونم انشالله کارت وارانتی هم روشه دیگه ؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا