فکر نکنم زیر 1 تومن بشه !OnePlus One خیلی سر و صدا کرده و گوشی فوق العاده ایه همه چی کامله اونم با قیمت 300 دلار
انشالله زودتر قابل سفارش بشه و خدا کنه اونم با قیمت زیر یک تومن بیارید تا تهیه کنیم:general112:
انشالله همینکه قیمت گوشی quad HD اش بیرن اومد،حتما توسایت میزارمسلام اگه میشه Oppo Find 7 رو اعلام قیمت کنید.
https://en.oppo.com/products/find7
http://www.gsmarena.com/oppo_find_7-6214.php
چی شد؟؟؟zte یا acer??? باید قیمت جدید اون گوشی ر بپرسم، اما پیشنهادم گوشیهای خوب infocus m310 و Lenovo s898t وحتی elephone p7 bade هست..یک گوشی قدیمی شده ساختش(نزدیک یکسال از ساختش میگذره)سلام
این ZTE V967s از برند acer هست؟
چه رنگایی موجود هست؟
در مقایسه با g525 چطوره ؟
با تشکر
با تشکر از پاسختونانشالله همینکه قیمت گوشی quad HD اش بیرن اومد،حتما توسایت میزارم
چی شد؟؟؟zte یا acer??? باید قیمت جدید اون گوشی ر بپرسم، اما پیشنهادم گوشیهای خوب infocus m310 و Lenovo s898t وحتی elephone p7 bade هست..یک گوشی قدیمی شده ساختش(نزدیک یکسال از ساختش میگذره)
http://amirexpress.ir/index.php?rou...h=24&sort=p.price&order=DESC&limit=100&page=2
کلا هواوی پیشنهاد نمیدم نسبت به گوشیهای دیه توسایت..خیلیاشون بهتر از اون میتونن باشن
یه چیزی بگم به دوستانی که همش دنبال گوشی های گوریلا گلاس یا ضد خش این چیزا هستن
من گوشی های قبلیی که داشتم با اینکه گوریلا گلاس ضد خش از این آتو آشغالا داشت بازم خش میوفتاد !
و یه گوشی داشتم X6 نوکیا گوریلا گلس فکر نمیکنم داشت !!! یه دفعه تو کوچه توی سرازیری روی آسفالت ایران که میدونید چطوریه خورد زمین مستقیم رفت تو جوب !
بیرونش که آوردم چون برچسب روش بود صفحه چیزیش نشده بود اصلا نشکسته بود حتی روشنم مونده بود خودم تعجب کردم چون فاتحهشو خونده بودم.
اما گوشی دیدم زمین خورد با اینکه آتو آشغال زیاد داشت پودر شد
اصلا فکر گوریلا گلس نباشید اگه مانستر گلسم بزنن بازم خش میوفته یا میشکه
بیشتر به نحوه ی زمین خوردن بستگی داره و وارد شدن ضربه و استحکام بدنه.
گوشی های مبتنی بر مدیاتک ۶۵۹۵ هم ظاهرا در راهند. شنیدم امتیاز بالای ۴۰ هزار دارند.
به نظرتون تا آخر این ماه عرضه میشن؟
اینم اضافه کنم که این پردازنده ها که هی بیرون میدن همش دارن شرکتا با هم رقابت میکنن و شما مجبور میشید برید چیزایی دیگه بخرید شما 1 گوشی بگیرید و باهاش حال کنید.
این شرکتا دارن شمارو سرگرم میکنن وهروز یه چیز و یه تکنولوژی میسازن مطما باشید بیشتر فکر جیبشونن تا حقوق مشتری
داداش جواب پستمو ندادی.سلام داداش این تبلت ifive mini3gs رو میخوام بلاخره سرمو ترکوندم چه قدر میشه قیمتش تا در خونه برسه؟
علیکم سلامسلام دوست عزیز کاملا در اشتباهی اتفاقا بهترین نوع شیشه محافظ برا گوشی همینGorilla Glass هست شما گوشیت چی بوده که گوریلا گلس داشته؟ (خوبه خوده شما هم میگید برچسب داشته!!!) البته ناگفته نماند که یاقوت مصنوعی هم هست ولی کم پیداست:general402: من خودم تست فشار و اعوجاج در سطوح گوریلا گلس رو دیدم و واقعا شدم من خودم هایر 910 دارم که گوریلا گلس2 هست و nبار امتحانشو پس داده و هیولا گلس هم که شما گفتید الحق که برازنده گوریلا گلسه:general601: پس شما هم ذهن بقیه رو خراب نکن اگه اطلاعات نداری...
بله این نسل از مدیا تک از معماری Cortex A17 &Cortex A7 برخورداره و اولین گوشی مجهز به این پروسسور Meizu MX4G است. حالا 40 هزار خیلی زوده برا این پردازنده بگید...
هر تکنولوژی یه عمری داره و یه چیزه جدیدتری وارد صحنه میشه بحث سرگرم شدن نیست بحث کار راحت تر و بهینه است پس این حرف شما کاملا غلطه
علیکم سلام
من در اشتباهم شما خوبی
یه برچسب پلاستیکی گفتم داشته نگفتم برچسب شیشه ای داشته که اگه توجه میکردی گفته بودم نوکیا X6 بیشتر توجه کن به جمله و گفتم نداشته نگفتم داشته
مثلا همین اس 4 دیدم که افتاد از دست کسی و شیشه که شکست کامل هیچ دیگه روشنم نشد
شما لطف کنید 1 گوشی موبایل 1100 نوکیا و گوشیه خودتونو که مانستر گلاس داره و خیلی ازش مطما هستید از بالای پشت بام یه جا که ارتفاعش 2-3 متر باشه بندازید.
اونوقت میفهمید که حرفتون کاملا غلط هست
البته من نگفتم گوریلا گلس چیز بدیه گفتم به دوستان سرشون با این گرم نکنن یه وقتا این مانسر گلاس شما جواب نمیده
و خورد میشه من منظورم این بود که همیشه کار نمیکنه لطفا به جمله ها توجه کنید بعد جواب بدید.
اگه مطما هستی زیاد تست کن چیزی که گفتم نتیجشم اینجا بزار با فیلم باشه بهتره
هر تکنولوژی یه عمری داره بله اما کسی که با یه گوشی با رم 2 و سی پیوی 4 هسته ای راحته چه کاریه هی سی پیو رم اضافه بزنن که هی طرف که گوشی بازه بره یه گوشی جدید بخره
پس دارن سرگرم میکنن
مثلا به سی پیو 8 هسته ای و رم 3 چیکار میشه کرد که با گوشی 4 هسته ای رم 2 نمیشه ؟
بجز s898t بقیه رایتل رو ساپورت میکنن...با تشکر از پاسختون
از بین 3 گوشی پیشنهادی و گوشی hase e50 s1 کدومشون 3G و رایتل پشتیبانی میکنند؟
هر 3 موجود هستند؟
infocus M310 چه رنگ هایی موجود هست؟
ممنون
هنوز نیومده...اگه عرضه بشه، تو سایت اضافه میکنمداداش جواب پستمو ندادی.