• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mraeisi

Registered User
لایک‌ها
293
سلام دوست عزیز:بنده میخوام یدونه گوشی infocus m320 به همراه یه قاب ژله ایی ازتون بخرم ، لطفاً قیمت نهایی محصول+هزینه گمرک چقدر میشه؟(پخ کنید)
*شرایط خرید رو هم بفرمائید

doflamingo

Registered User
لایک‌ها
25
امیر جان جواب من رو ندادی قرار بود از واسطت در مورد خرید از چین برام سوال کنی

Eyeless

Registered User
لایک‌ها
509
OnePlus One خیلی سر و صدا کرده و گوشی فوق العاده ایه همه چی کامله اونم با قیمت 300 دلار:eek:
انشالله زودتر قابل سفارش بشه و خدا کنه اونم با قیمت زیر یک تومن بیارید تا تهیه کنیم:general112:
فکر نکنم زیر 1 تومن بشه !
گوشیه جالبی به نظر میاد !

Last edited:

asesin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام
این ZTE V967s از برند acer هست؟
چه رنگایی موجود هست؟
در مقایسه با g525 چطوره ؟
با تشکر

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
انشالله همینکه قیمت گوشی quad HD اش بیرن اومد،حتما توسایت میزارم
سلام
این ZTE V967s از برند acer هست؟
چه رنگایی موجود هست؟
در مقایسه با g525 چطوره ؟
با تشکر
چی شد؟؟؟zte یا acer??? باید قیمت جدید اون گوشی ر بپرسم، اما پیشنهادم گوشیهای خوب infocus m310 و Lenovo s898t وحتی elephone p7 bade هست..یک گوشی قدیمی شده ساختش(نزدیک یکسال از ساختش میگذره)
http://amirexpress.ir/index.php?rou...h=24&sort=p.price&order=DESC&limit=100&page=2
کلا هواوی پیشنهاد نمیدم نسبت به گوشیهای دیه توسایت..خیلیاشون بهتر از اون میتونن باشن

asesin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
انشالله همینکه قیمت گوشی quad HD اش بیرن اومد،حتما توسایت میزارم

چی شد؟؟؟zte یا acer??? باید قیمت جدید اون گوشی ر بپرسم، اما پیشنهادم گوشیهای خوب infocus m310 و Lenovo s898t وحتی elephone p7 bade هست..یک گوشی قدیمی شده ساختش(نزدیک یکسال از ساختش میگذره)
http://amirexpress.ir/index.php?rou...h=24&sort=p.price&order=DESC&limit=100&page=2
کلا هواوی پیشنهاد نمیدم نسبت به گوشیهای دیه توسایت..خیلیاشون بهتر از اون میتونن باشن
با تشکر از پاسختون
از بین 3 گوشی پیشنهادی و گوشی hase e50 s1 کدومشون 3G و رایتل پشتیبانی میکنند؟
هر 3 موجود هستند؟
infocus M310 چه رنگ هایی موجود هست؟

ممنون

Last edited:

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
یه چیزی بگم به دوستانی که همش دنبال گوشی های گوریلا گلاس یا ضد خش این چیزا هستن :)
من گوشی های قبلیی که داشتم با اینکه گوریلا گلاس ضد خش از این آتو آشغالا داشت بازم خش میوفتاد !
و یه گوشی داشتم X6 نوکیا گوریلا گلس فکر نمیکنم داشت !!! یه دفعه تو کوچه توی سرازیری روی آسفالت ایران که میدونید چطوریه :) خورد زمین مستقیم رفت تو جوب !
بیرونش که آوردم چون برچسب روش بود صفحه چیزیش نشده بود اصلا نشکسته بود حتی روشنم مونده بود خودم تعجب کردم چون فاتحهشو خونده بودم.
اما گوشی دیدم زمین خورد با اینکه آتو آشغال زیاد داشت پودر شد :)
اصلا فکر گوریلا گلس نباشید اگه مانستر گلسم بزنن بازم خش میوفته یا میشکه :)
بیشتر به نحوه ی زمین خوردن بستگی داره و وارد شدن ضربه و استحکام بدنه.

سلام دوست عزیز کاملا در اشتباهی اتفاقا بهترین نوع شیشه محافظ برا گوشی همینGorilla Glass هست شما گوشیت چی بوده که گوریلا گلس داشته؟:cool: (خوبه خوده شما هم میگید برچسب داشته!!!:confused:) البته ناگفته نماند که یاقوت مصنوعی هم هست ولی کم پیداست:general402: من خودم تست فشار و اعوجاج در سطوح گوریلا گلس رو دیدم و واقعا :eek: شدم من خودم هایر 910 دارم که گوریلا گلس2 هست و nبار امتحانشو پس داده و هیولا گلس هم که شما گفتید الحق که برازنده گوریلا گلسه:general601: پس شما هم ذهن بقیه رو خراب نکن اگه اطلاعات نداری...;)

گوشی های مبتنی بر مدیاتک ۶۵۹۵ هم ظاهرا در راهند. شنیدم امتیاز بالای ۴۰ هزار دارند.
به نظرتون تا آخر این ماه عرضه میشن؟

بله این نسل از مدیا تک از معماری Cortex A17 &Cortex A7 برخورداره و اولین گوشی مجهز به این پروسسور Meizu MX4G است. حالا 40 هزار خیلی زوده برا این پردازنده بگید...

اینم اضافه کنم که این پردازنده ها که هی بیرون میدن همش دارن شرکتا با هم رقابت میکنن و شما مجبور میشید برید چیزایی دیگه بخرید شما 1 گوشی بگیرید و باهاش حال کنید.
این شرکتا دارن شمارو سرگرم میکنن وهروز یه چیز و یه تکنولوژی میسازن مطما باشید بیشتر فکر جیبشونن تا حقوق مشتری :)

هر تکنولوژی یه عمری داره و یه چیزه جدیدتری وارد صحنه میشه بحث سرگرم شدن نیست بحث کار راحت تر و بهینه است پس این حرف شما کاملا غلطه ;)

Last edited:

reza1391

Registered User
لایک‌ها
95
سلام اقا امیر

امروز ظاهرا محموله ما ارسال شد،میخواستم بدونم چه مدت طول میکشه به ایران برسه ؟

Sent from my NexusHD2

Eyeless

Registered User
لایک‌ها
509
سلام دوست عزیز کاملا در اشتباهی اتفاقا بهترین نوع شیشه محافظ برا گوشی همینGorilla Glass هست شما گوشیت چی بوده که گوریلا گلس داشته؟:cool: (خوبه خوده شما هم میگید برچسب داشته!!!:confused:) البته ناگفته نماند که یاقوت مصنوعی هم هست ولی کم پیداست:general402: من خودم تست فشار و اعوجاج در سطوح گوریلا گلس رو دیدم و واقعا :eek: شدم من خودم هایر 910 دارم که گوریلا گلس2 هست و nبار امتحانشو پس داده و هیولا گلس هم که شما گفتید الحق که برازنده گوریلا گلسه:general601: پس شما هم ذهن بقیه رو خراب نکن اگه اطلاعات نداری...;)

بله این نسل از مدیا تک از معماری Cortex A17 &Cortex A7 برخورداره و اولین گوشی مجهز به این پروسسور Meizu MX4G است. حالا 40 هزار خیلی زوده برا این پردازنده بگید...

هر تکنولوژی یه عمری داره و یه چیزه جدیدتری وارد صحنه میشه بحث سرگرم شدن نیست بحث کار راحت تر و بهینه است پس این حرف شما کاملا غلطه ;)
علیکم سلام
من در اشتباهم شما خوبی :)

یه برچسب پلاستیکی گفتم داشته نگفتم برچسب شیشه ای داشته که اگه توجه میکردی گفته بودم نوکیا X6 بیشتر توجه کن به جمله و گفتم نداشته نگفتم داشته :)
مثلا همین اس 4 دیدم که افتاد از دست کسی و شیشه که شکست کامل هیچ دیگه روشنم نشد:)
شما لطف کنید 1 گوشی موبایل 1100 نوکیا و گوشیه خودتونو که مانستر گلاس داره و خیلی ازش مطما هستید از بالای پشت بام یه جا که ارتفاعش 2-3 متر باشه بندازید.
اونوقت میفهمید که حرفتون کاملا غلط هست :)
البته من نگفتم گوریلا گلس چیز بدیه گفتم به دوستان سرشون با این گرم نکنن یه وقتا این مانسر گلاس شما جواب نمیده
و خورد میشه :) من منظورم این بود که همیشه کار نمیکنه لطفا به جمله ها توجه کنید بعد جواب بدید.
اگه مطما هستی زیاد تست کن چیزی که گفتم نتیجشم اینجا بزار با فیلم باشه بهتره :)

هر تکنولوژی یه عمری داره بله اما کسی که با یه گوشی با رم 2 و سی پیوی 4 هسته ای راحته چه کاریه هی سی پیو رم اضافه بزنن که هی طرف که گوشی بازه بره یه گوشی جدید بخره
پس دارن سرگرم میکنن :)
مثلا به سی پیو 8 هسته ای و رم 3 چیکار میشه کرد که با گوشی 4 هسته ای رم 2 نمیشه ؟

Last edited:

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
علیکم سلام
من در اشتباهم شما خوبی :)

یه برچسب پلاستیکی گفتم داشته نگفتم برچسب شیشه ای داشته که اگه توجه میکردی گفته بودم نوکیا X6 بیشتر توجه کن به جمله و گفتم نداشته نگفتم داشته :)
مثلا همین اس 4 دیدم که افتاد از دست کسی و شیشه که شکست کامل هیچ دیگه روشنم نشد:)
شما لطف کنید 1 گوشی موبایل 1100 نوکیا و گوشیه خودتونو که مانستر گلاس داره و خیلی ازش مطما هستید از بالای پشت بام یه جا که ارتفاعش 2-3 متر باشه بندازید.
اونوقت میفهمید که حرفتون کاملا غلط هست :)
البته من نگفتم گوریلا گلس چیز بدیه گفتم به دوستان سرشون با این گرم نکنن یه وقتا این مانسر گلاس شما جواب نمیده
و خورد میشه :) من منظورم این بود که همیشه کار نمیکنه لطفا به جمله ها توجه کنید بعد جواب بدید.
اگه مطما هستی زیاد تست کن چیزی که گفتم نتیجشم اینجا بزار با فیلم باشه بهتره :)

هر تکنولوژی یه عمری داره بله اما کسی که با یه گوشی با رم 2 و سی پیوی 4 هسته ای راحته چه کاریه هی سی پیو رم اضافه بزنن که هی طرف که گوشی بازه بره یه گوشی جدید بخره
پس دارن سرگرم میکنن :)
مثلا به سی پیو 8 هسته ای و رم 3 چیکار میشه کرد که با گوشی 4 هسته ای رم 2 نمیشه ؟

خوبم داداش ممنون
مگه برچسب شیشیه ای هم داریم؟ مردم داریم...:D
در ضمن برا تست گوریلا گلس تو ایران آقای بحرینی زحمت این کارو کشیدن عزیز (لطفا بقیه دوستان هم نگاه کنید تا یه بنده خدایی از گمراهی در بیاد:cool:)←http://www.aparat.com/v/fXe4F
البته فک کنم ارتفاع سقفشون 3 متر نباشه دیگه شرمنده اوستا بنا نبود اونجا سقفو ببره بالاتر...!!!
حالا گفتید بدرد نمیخوره یا نه ولی من یه آتو آشغالی یادمه...
در ضمن من هم تست کردم برا ضد خش بودنش ولی فیلم شاهد و گواه این قضیه هست...↑↑↑
20% حرف شما درسته ولی در آینده نزدیک به این سی پی یو ها با این رم ها احتیاج میشه.
داداش گلم با هم که جنگ و دعوا که نداریم اومدیم اینجا تبادل اطلاعات و تجربیات کنیم تا همه به نتیجه برسیم.

Last edited:

Eyeless

Registered User
لایک‌ها
509
بله برچسب شیشه ایم داریم اما برای ایفون مردم داریم چی ؟
ایران چیش خوبه که تستش خوب باشه :) پیشنهاد میدم یه سر به یوتیوب بزنید دوستان تا از گمراهی دربیاید.
اصلا به آپارات فیلم های توش سر نزنید :) چون کیفیتش پایینه معلوم نیست به درستی.
جایی که شما هستید به ویترین میگن سقف ؟ عجیبه نشنیده بودم !!!!!
من اینقدر فیلم خورد شدن موبایلهایی که گوریلا گلس داشتن و از نزدیک دیدم که ایمان دارم هنوز هیچی نساختن که 100 درصد محافظت کنه.
اینم بگم هیچوقط با شیشه به نتیجه نمیرسن باید روی بدنه کار کنن :) بازم دارن سرگرم میکنن توجه کنی:)
آتوشغال منظورم کاور محافظ این چیزا هم بود.
نه دیگه شما جوری میگید گوریلا گلس گوریلا گلس من میخوام شما اینکارو کنید. تا به حرف های من برسید.شما این تستیو که گفتم بکن تا من بهش ایمان بیارم :)
بله بدرد میخوره اما بدرد ما ایرانیا نمیخوره :) ما همین سیپیو 2 هسته ای و رم 512 بسمونه :)
منم جنگ دعوا ندارم عزیز هرکس تجربه ی کار خودشو داره اما شما جوری میگید گوریلا گلس که انگار 100 درصد گوریلا گلس جلوی ضربرو میگیره منم میگم دارید اشتباه میکنید.

Last edited:

Mortezaxman4

Registered User
لایک‌ها
75
آقای ایلسس حق با آقای محمد پی دبلیو ام هست شما هم لطفا تاپیک آقا امیر رو خراب نکن با این جور حرف زدن تحقیر آمیزت بهتره از آقا محمد یاد بگیری...

MohammadPWM

Registered User
لایک‌ها
510
داداش امیر و بقیه دوستان واقعا از شما عذر خواهی میکنم بابت به انحراف کشیدن تاپیک ولی این بنده خدا قانع نمیشه که هیچ به ایران توحین میکنه-اصلا نوشته هامو نمیخونه ج میده-بی احترامی هم میکنه دیگه چی بگم میخوام دوستان دیگه قضاوت کنند...
من از بحث با ایشون کنار میکشم (نه از این بابت که حق با ایشون بلکه برعکس و فکر میکنم ایشون از یه جایی بابت همین مسئله زخم خوردن...)
در ضمن داداشEyeless اگه ناراحتت کردم حلالم کن

Mortezaxman4

Registered User
لایک‌ها
75
آقا محمد دمت گرم فیلم که گذاشتی عالی بود من نگا کردم یارو گوشی رو پرت کرد به سقف خورد باز گفت قبول نیست دوباره پرت کرد:D آقای ایلیسس سقف بود نه ویترین این آقا محمد حق داره به خدا یعنی اگه دکمه 10 تا تشکر هم باشه براش بزنم کمه

nafas2000

Registered User
لایک‌ها
264
لطفا تو تاپيك ديگه از اين بحث هاي جنجالي نكنيد فكر ميكنم اين فروم مجهز به بخش پيام خصوصي هست ميشه دو نفر كه خيلي از علوم تكنولوژي سر در ميارن از اين داستان مطلع نباشن پس تو خصوصي حلش كنيد دم همگي گرم.

Eyeless

Registered User
لایک‌ها
509
باشه منم کنار میکشم ( نه اینکه حق با آقا محمده :دی بلکه منظورم الان گرفتن که چی شده).
آقا محمد شما هم یه جا به من توحین کردید اما خوب دوستان حالا دیگه به شما بیشتر لطف دارن :)
به ایرانم توحین نکردم. نمیکنم خیلیم افتخار میکنم.اینم منظور دارم و جای بحث داره که دیگه بیخیال.
و از همه ی دوستان و آقا امیر عذر میخوام.
پس آقای مرتضی فقط من هستم که تایپیکو خراب کردم من از شما هم معذرت میخوام.
آقای محمد اگه جاییم به شما بی احترامی کردم به دل گرفتید دیگه ببخشید:)
ناراحت نشدم عزیز فقط خواستم بهت بگم هیچیز 100 درصد نیست.
بازم عذر میخوام از همه :)

Last edited:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
درکل دوتاییتون منو و بقیه رو کشتید.....:general312:

با تشکر از پاسختون
از بین 3 گوشی پیشنهادی و گوشی hase e50 s1 کدومشون 3G و رایتل پشتیبانی میکنند؟
هر 3 موجود هستند؟
infocus M310 چه رنگ هایی موجود هست؟
ممنون
بجز s898t بقیه رایتل رو ساپورت میکنن...
سفارشی فقط...
dakele و hasee و infocus هرسه مزیتها و برتریهای خاص خودشون رو دارند....برای دخترها و ظاهرحتما فقط داکله و اینفکس...دوربین داکله بهتراز همشونه...باتری، اینفوکس....کامل بودن کلی سیستم، هاسه...
بنفشش از همش بیشتره ولی بقیه رنگها، انتخابیتونو بگید تا بپرسم از طرفم و موجودی بگیره
باتشکر
داداش جواب پستمو ندادی.
هنوز نیومده...اگه عرضه بشه، تو سایت اضافه میکنم
گوشی با باتری 6000 میلی آمپر هم اضافه شد برای کسانیکه به سه روز کار کردن با موبایلشون می اندیشند

Eyeless

Registered User
لایک‌ها
509
دوستان من به سایت needrom ایمیل دادم و گفتن به زودی برای گوشی Infocus M320 کاستوم رام میدیم بیرون. کسایی که میخوان بگیرن بدونن که رام های زیادی قراره واسش بیاد. تو سایتم گفتم گفتم اینجا هم بگو شاید کسی به سایت سر نزنه !!!
سلام آقا امیر ببخشید دیگه :دی
گوشی Jiayu G4s چه برتری نسبت به Infocus M320 داره و برعکس ؟! سال ساختش کی هست ؟
بلوتوث Infocus M320 ورژنش چنده ؟
کد ما هنوز فعال نشده :دی؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا