• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

berayan

Registered User
لایک‌ها
143
امیر جان با تشکر اینفوکوس ام 320 من رسید.
اگر بخوام به صورت مختصر توضیح بدم در موردش :

کیفیت صفحه نمایش بسیار خوبی داره..حتی در نور افتاب
تاچ بسیار عالی و روان
لگ و هنگی تا این لحظه ندیدم.
بنچمارک 28000 هزار گرفت و بالاتر از اس 4 .
بعد از روت کردن گوشی لذت استفاده ازش چند برابر میشه.
شارژدهی بسیار مناسب و قابل قبولی داره.

اما بزرگترین مشکل این گوشی از نظر من کیفیت بسیار پایین اسپیکر هاش هست .حتی با استفاده از هندزفری هم چنگی به دل نمیزنه.
در هنگام مکالمه هم صدا خیلی بلند نیست اما قابل قبوله.

کیفیت کیفش هم قابل قبول هست.
در کل نسبت به قیمتش ارزش خرید داره.

هزینه ی گمرک و حق پست هم برای من 57000 تومان شد.

دوستان سوالی بود سعی میکنم جواب بدم.
با تشکر مجدد از امیر جان
شاد باشید.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
دوستان من به سایت needrom ایمیل دادم و گفتن به زودی برای گوشی Infocus M320 کاستوم رام میدیم بیرون. کسایی که میخوان بگیرن بدونن که رام های زیادی قراره واسش بیاد. تو سایتم گفتم گفتم اینجا هم بگو شاید کسی به سایت سر نزنه !!!
سلام آقا امیر ببخشید دیگه :دی
گوشی Jiayu G4s چه برتری نسبت به Infocus M320 داره و برعکس ؟! سال ساختش کی هست ؟
بلوتوث Infocus M320 ورژنش چنده ؟
کد ما هنوز فعال نشده :دی؟
g4s تازه اومده دیگه...سایزشون خیلی فرق داره...کیفیت دوربین هم مسلما(اینفوکوس بهتره).....
طرفم میشناسه کسی رو که بتونه رام فارسی بزنه برای این گوشی ولی حدود 300 میگیره..اگه سفارش عمده گیرم اومد درتعداد 50 به بالا، میارزه بخوام و تازه یکسری چیزها اضافه کنیم بهش که دوست داریم..البته اگه رام miui یا colorOS ویا lewa بیاد، خوبه...ت فروم miui میتونید پیشنهاد بدیدراستی
بلوتوث ورژن 4

Eyeless

Registered User
لایک‌ها
509
امیر جان با تشکر اینفوکوس ام 320 من رسید.
اگر بخوام به صورت مختصر توضیح بدم در موردش :

کیفیت صفحه نمایش بسیار خوبی داره..حتی در نور افتاب
تاچ بسیار عالی و روان
لگ و هنگی تا این لحظه ندیدم.
بنچمارک 28000 هزار گرفت و بالاتر از اس 4 .
بعد از روت کردن گوشی لذت استفاده ازش چند برابر میشه.
شارژدهی بسیار مناسب و قابل قبولی داره.

اما بزرگترین مشکل این گوشی از نظر من کیفیت بسیار پایین اسپیکر هاش هست .حتی با استفاده از هندزفری هم چنگی به دل نمیزنه.
در هنگام مکالمه هم صدا خیلی بلند نیست اما قابل قبوله.

کیفیت کیفش هم قابل قبول هست.
در کل نسبت به قیمتش ارزش خرید داره.

هزینه ی گمرک و حق پست هم برای من 57000 تومان شد.

دوستان سوالی بود سعی میکنم جواب بدم.
با تشکر مجدد از امیر جان
شاد باشید.

یعنی صدای اسپیکرش بلند نیست ؟ یا بلند اما شفاف نیست؟ یا شفاف اما بلند نیست :دی ؟
اگه میشه برید تو خیابون که محیطش بازه و پر سر صداس ببینید صدای اسپیکر پشتش و اسپیکر مکالمش چطوره جواب میده یا نمیده!!؟!

Last edited:

Eyeless

Registered User
لایک‌ها
509
g4s تازه اومده دیگه...سایزشون خیلی فرق داره...کیفیت دوربین هم مسلما(اینفوکوس بهتره).....
طرفم میشناسه کسی رو که بتونه رام فارسی بزنه برای این گوشی ولی حدود 300 میگیره..اگه سفارش عمده گیرم اومد درتعداد 50 به بالا، میارزه بخوام و تازه یکسری چیزها اضافه کنیم بهش که دوست داریم..البته اگه رام miui یا colorOS ویا lewa بیاد، خوبه...ت فروم miui میتونید پیشنهاد بدیدراستی
بلوتوث ورژن 4

آقا امیر آدرس انجمن miui اگه دارید بدید درخواست بدم:>
رام انگلیسی به نظر من قشنگتره تا رام فارسی روی اندروید.
گوشی های لمسی اندروید وقتی فارسی میشه یجوری میشه گوشی !!!

RedDragona

Registered User
لایک‌ها
594
آقا امیر متوسط رسیدن ها چن وقت بوده؟
بیشتر از بیست روزم شده؟

فرستاده شده از HUAWEI U8950-1ِ من با Tapatalk

berayan

Registered User
لایک‌ها
143
یعنی صدای اسپیکرش بلند نیست ؟ یا بلند اما شفاف نیست؟ یا شفاف اما بلند نیست :دی ؟
اگه میشه برید تو خیابون که محیطش بازه و پر سر صداس ببینید صدای اسپیکر پشتش و اسپیکر مکالمش چطوره جواب میده یا نمیده!!؟!

شفاف هست اما بلند نیست.

nafas2000

Registered User
لایک‌ها
264
اقا امير يه بار كه يه 8 روز كد رو داده بودي ولي برگشت خورده بود الانم كه از 22 آپريل كه مرحله ي اول رو زده هنوز ديس پچ رو نزده پيگيري كن ببين نكنه بازم يه داستاني شده خودت كه در جرياني من قرار بوده 15 ام گوشي رو بدم آبروم در خطره.

red veyron

Registered User
لایک‌ها
33
هر چی ما میخریم ارزون میشه ، هر چی نمیخریم گرون میشه!!!
گوشی mi3 ورژن 64 گیگ 88 دلار و مدل 16 گیگ 57 دلار اف خورده:(

اقا به این طرفتون بگید ببینه قیمت جدیدش چند در میاد

MRM6

Registered User
لایک‌ها
727
آقا امیر کپن تخفیفی چیزی تو برنامه نداری؟

reza2047

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
سلام دوستان من گوشی ژیاومی mi3 از امیر اقا گرفتم سوم فروردین خریدم ۱۵ روز پستش از چین تا ابادان طول کشید و چهار روز تو ابادان بود بگذریم گوشی بسیار روان بدون لگ کیفیت دوربین خوبه تاچ عالی کیبورد فارسی داره رام میوی ۵ روشه لگ نداره الان تو بانک محل کارم یه اصطلاح باب شده بهش میگن چینی درجه یک فقط صداش اسپیکرش بلند نیست بازیهای اچ رو مث اب خوردن اجرا میکنه مرور گر پیشفرضش خوبه وایفایش قوی و عالی به دیتای موبایلشم خوبه اپدیت های هفتگی داره احتیاج به روت نداره تو تنظیمات روت اکسس رو داره که با فعال کردنش برنامه های که احتیاج به روت دارن رو نصب و اجرا میشه به کمکش اگه زیاد ازش کار بکشی روزی یه بار باید شارژش کنی در کل هر کی نگرفته ضرر کرده با تشکر از امیر جان اگه دوستان سوالی داشتن درخدمتم

فایل های ضمیمه

• Screenshot_2014-04-20-19-31-30.png
    Screenshot_2014-04-20-19-31-30.png
    210.6 KB · نمایش ها: 42
  • Screenshot_2014-04-20-19-29-42.png
    Screenshot_2014-04-20-19-29-42.png
    336.1 KB · نمایش ها: 45

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
هر چی ما میخریم ارزون میشه ، هر چی نمیخریم گرون میشه!!!
گوشی mi3 ورژن 64 گیگ 88 دلار و مدل 16 گیگ 57 دلار اف خورده:(
اقا به این طرفتون بگید ببینه قیمت جدیدش چند در میاد
انقدر کم نشده(عمده فروشها اینقدر کم نکردن)..طرفم برای 16 گیگ گفت 42 دلار و برای 64گیگ 32 دلار کاهش قیمت داشتند....حالا قیمت واقعیشو فردا میگتم و توسایت اعمال میکنم
آقا امیر کپن تخفیفی چیزی تو برنامه نداری؟
فعلا نه....انشالله ماهی یکبار بمدت 5 روز،از ماه آینده میزاریم این برنامه رو

ezio8

Registered User
لایک‌ها
25
سلام دوستان من گوشی ژیاومی mi3 از امیر اقا گرفتم سوم فروردین خریدم ۱۵ روز پستش از چین تا ابادان طول کشید و چهار روز تو ابادان بود بگذریم گوشی بسیار روان بدون لگ کیفیت دوربین خوبه تاچ عالی کیبورد فارسی داره رام میوی ۵ روشه لگ نداره الان تو بانک محل کارم یه اصطلاح باب شده بهش میگن چینی درجه یک فقط صداش اسپیکرش بلند نیست بازیهای اچ رو مث اب خوردن اجرا میکنه مرور گر پیشفرضش خوبه وایفایش قوی و عالی به دیتای موبایلشم خوبه اپدیت های هفتگی داره احتیاج به روت نداره تو تنظیمات روت اکسس رو داره که با فعال کردنش برنامه های که احتیاج به روت دارن رو نصب و اجرا میشه به کمکش اگه زیاد ازش کار بکشی روزی یه بار باید شارژش کنی در کل هر کی نگرفته ضرر کرده با تشکر از امیر جان اگه دوستان سوالی داشتن درخدمتم
کدوم ورژن رو گرفتید دقیقا امتیازش عالیه... کیفیت صفحه نمایش چطوره و جنس بدنش چطوره؟؟ وسایل همراه گوشی چی بودن؟ وزن گوشی چطور تو دست سنگین؟ ممنون

arash211

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام امیر جان قیمت inew i2000 چنده؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام امیر جان قیمت inew i2000 چنده؟
http://amirexpress.ir/index.php?rou...oduct_id=271&sort=p.price&order=ASC&limit=100
کدوم ورژن رو گرفتید دقیقا امتیازش عالیه... کیفیت صفحه نمایش چطوره و جنس بدنش چطوره؟؟ وسایل همراه گوشی چی بودن؟ وزن گوشی چطور تو دست سنگین؟ ممنون
خوشدسته و سبک ..کیفیت صفحه نمایشش از لحاظ clarity یا دقت و شفافیت عالیه و از شاید همه گوشیهای اصلی برتر باشه...محافظ صفحه قاب ژله ای...
antutu benchmark4.4 هم حدود 35716 میده....جالبیش اینه که سنسورهاش کاملتره نسبت به بقیه گوشیها هم، مثلا سنسور:
temperature
pressure
Ambient temperature
رو هم داره که بعضا ندارن بعضی گوشیها
البته مثل بقیشون
Relative Humidity sensore
نداره(تنها سنسوری ک نداره)
ایراد بزرگش دوربینشه که خیلی عادیه 13 مگاپیکسلش در مقایسه با imx135 هایی که ما در گوشیهای thl t100s و....میبینم
فعلا بهترین کیفیت صفحه نمایشهایی که دیدم، یکی همین گوشی(از لحاظ دقت و تمیزی نشون دادن هرپیکسل) و inew v3 که روشنیش و کیقیت خیلی خوبی داشته و bird dragon xl......
هنوز vivo دستم نیومده براتون چک کنم:general601:

Last edited:

reza2047

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
Mi3 64 گیگ کیفیت صفحش بینظیره وزنش خوبه من راحتم باهاش با وجود اینکه گوشی قبلیم نوکیا سی ۶ بود وسایل همراه شارژر و شارژر فندکی که با هماهنگی امیر اقا کیف اورجینال قاب ژله ای و ضد خش و کابل اوتی جی براش گرفتم جنس بدنش پلاستیکه ولی خوش دسته بنظر خودم بهترین خرید رو کردم و اگه بازم بخوام گوشی بخرم باز چینی میگیرم و اولویت با همین برنده

Last edited by a moderator:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا