• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

big_noob

Registered User
لایک‌ها
16
منم صبح داشتم چند تا سایت رو بالا پایین میکردم که همین neo M1 رو دیدم به نظر گوشی جالبی میاد اما جایی رو پیدا نکردم یه کانفیگ کامل ازش نشون بده مثلا جایی من باطریش رو ندیدم یا عکس هاش رو...
جالب اینجاست که سایت http://flosmall.com نوشته بود با 6 دلار thl میکنتش به ایران...! و همچنین ارسال رایگان هم داره...!
اما من فکر میکنم گوشی های بهتری هم در راه هست تو این رنج قیمت....
اخه شما الان اگر بازار داخلی خودمونو ببینید با 700 تومن g700 هواوی هم نمیشه خرید و ارزش خرید تو کالا های چینی هست..
فقط میمونه بحث این که اگر شما گوشی چینی بگیری مشتری اول و اخرش خودتی و بسیار بد فروش هست...
ولی بشخصه کیفیت تبلت و گوشی های لنوو رو دیدم و واقعا پسندیدم الانم یدونه g510 هواووی دارم واقعا راضیم ازش رمش رو تا 1 گیگ افزایش دادم حتی اسفالت 8 رو هم روش اجرا کردم
من خودم تیبت ipo m9 pro 3g رو دارم با بنچ مارک 20000 و همه گیم ها رو مخوره فرقی نداره چینی باشه یا امریکای باید دید چه قطعاتی واسه ساخت استفاده میکنن چون حتی شرکت سونی و سامسونگ بیشتر قطعات موبایل رو منتاژ میکنن سامسونگ فقط فلت رو میزنه و برد و سونی فقط دوربینش بقیه قطعات اونا نیز منتاژه

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام خدمت داش امیر و همه بچه ها...
اقا تا 700 تومن یا 750 چی پیشنهاد میدید؟میخوام قیمت تموم شدش دیگه بشه 800 تومن...
اولویت ها دوربین خیلی قوی مورد نیازم هست...
صفحه با کیفیت بالای 5 اینچ...و حدالاکثر 5.7
موردم از بدون گوشی بودن یه گوشی خوب میخوام بگیرم...
راستی این dooge dg550 که تو سایت گزاشتید به نظرم هم خوش ساخت هم قیمت مناسب اما من یکبار در مورد این برند از شما سوال کردم گفتین خوب نیست اونموق که کپی اینیو وی3 رو زده بود...!؟
چطوریاست خوبه؟
دوربینش 8 مگاپیکسل غیر سونی هست....
اگه رایتل نخور بخواید:
infocus m320m
Nibiru h1
hasee x50ts
coolpad f1 8297
Smartnote x1
اما رایتل خور:
coolpad f1 8297w
Zte V5
Jiayu g4s
Asus zenfone 5 1GB/8GB
همگی درصفحه زیر هستند:
http://amirexpress.ir/index.php?route=product/category&path=62_24&sort=p.price&order=ASC&limit=100

big_noob

Registered User
لایک‌ها
16
امیر سایت سازنده این hasee رو می دی من هرچی می گردم پیدا نمیکنم

ahadm

Registered User
لایک‌ها
47
تو بد موقعیتی قرار گرفتم ....
می خوام زن فون 5 ورژن دو گیگ سفارش بدم ..یعنی شنبه باید این کار رو می کردم ..ولی نتونستم
ترسیدم نتونم برم گمرک و بمونه اونجا ..چون وقتش رو اصلا ندارم ... (کاش جوری میشد که می اوردند در خونه و پول گمرک رو می گرفتند )
بعضی ها هم می گند تا یه ماهه دیگه با گارانتی وارد ایران میشه و قیمتش 750000 هزار میشه با گارانتی (البته فکر نکنم اینقدر ارزون باشه )
حالا موندم سفارش بدم یا ندم ...

mlmrtz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
یه سوال:
zte v5 حافظه داخلیش 4 گیگه... بعد میشه تو sd کارت نصب کرد؟ (آخه s920 رو بعضیا داشتن میگفتن نمیشه!)
اینجا کسی داره من ازش سوال کنم؟
چرا تو اینترنت اینقدر کم راجعبش هست... گوشی خوبی به نظر میاد... احتمالا بجای Inew اینو بخرم...
ممنون میشم یکس راهنمایی کنه!

saee.naghi

Registered User
لایک‌ها
17
ورود تلفن های همراه ZTE به بازار ایران
ورود تلفن های همراه ZTE به بازار ایران
کمپانی زی تی یی رسما خبر از ورود تلفن های هوشمند خود به بازار ایران داد. کمپانی زی تی یی یکی از بزرگترین شرکت های چینی مخابراتی در دنیاست که سال هاست رتبه اول را در حوزه مخابرات ازان خود کرده است.
به گزارش دریچه فناوری اطلاعات؛ این کمپانی چند سال است که در حوزه تلفن همراه نیز وارد شد و توانسته رتبه چهارم فروش را دربازاهای آمریکا و اروپا را بدست آورد.
سیدمرتضی خراسانی مدیرعامل شرکت پارس سامتل نماینده انحصاری شرکت زی تی یی در ایران درمراسم رونمایی از محصولات جدید این شرکت گفت: پس ازچندین سال همکاری موفق با برندهای دیگر، شرکت پارس سامتل تصمیم به افزودن برند جدیدی در مجموعه خود گرفت و درهمین راستا شرکت زی تی یی را با توجه به دیدگاه های برجسته آن به عنوان شریک جدید تجاری انتخاب کرد.

خراسانی با اشاره به افزایش تعداد رقبای موجود در بازار فروش گوشی های هوشمند افزود: افزایش تعداد برندهای گوشی های همراه به نفع مصرف کنندگان نهایی است چرا که با ایجاد رقابت در بازار، این مصرف کنندگان هستند که می توانند از بین انبوهی از مدل های متنوع با توجه به توان مالی خود کالای مورد نظر خود را انتخاب کنند.
وی در ادامه با اشاره به آغاز فعالیت پارس سامتل به عنوان نماینده انحصاری فروش گوشی های همراه زی تی یی در ایران تاکید کرد: گرایش بازار تلفن همراه با توجه به سن کاربران آن که عموما بین 15تا 45 سال است به سمت گوشی های هوشمند است و بر همین اساس نیز تمرکز ما بر روی گوشی های هوشمند خواهد بود.

big_noob

Registered User
لایک‌ها
16
یه سوال:
zte v5 حافظه داخلیش 4 گیگه... بعد میشه تو sd کارت نصب کرد؟ (آخه s920 رو بعضیا داشتن میگفتن نمیشه!)
چرا تو اینترنت اینقدر کم راجعبش هست... گوشی خوبی به نظر میاد... احتمالا بجای Inew اینو بخرم...
گوشی رو روت می کنی بعد جای کارت حافظه رو با حافظه داخلی عوض میکنی خیلی هم کار راحتی هست

big_noob

Registered User
لایک‌ها
16
سلام امیر خان
یک سوال مهم این قیمت های که زدی تو سایت پول پست بهش اضافه شده یا باید خودمون اضافه کنیم کلا پولی واریزی مثلا cloopad f1 رایتل خور چقدر در میاد
بعد من کرج هستم پست می فرسته در خونه یا باید برم گمرک بعد می تونم کارت ملی رو بدم کسی بره برام بگیره از گمرک گمرک گیر نمیده بهم بعد اون کس می تونه دوستم باشه یا باید اعضای خانوادم باشه اگر اطلاع دقیق داری بگیید ممنون میشم
این مدت هم زیاد سوال پرسیدم شرمنده ، شما هم همیشه جواب دادین مرسی

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
مبلغ ۱میلیون و ۱۳۰ هزارتومن بابت خرید گوشی zte grand s ii بهمراه دوعدد قاب شیشه ای واریز شد
راستی داداش ورژن رایتل خور هست درسته؟

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
مبلغ ۱میلیون و ۱۳۰ هزارتومن بابت خرید گوشی zte grand s ii بهمراه دوعدد قاب شیشه ای واریز شد
راستی داداش ورژن رایتل خور هست درسته؟

mlmrtz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
گوشی رو روت می کنی بعد جای کارت حافظه رو با حافظه داخلی عوض میکنی خیلی هم کار راحتی هست
منم شنیده بودم میشه... ولی طرف گفته بود تو لنوو s920 نمیشه این کار رو کرد!!! شایدم اون بلد نبوده...

big_noob

Registered User
لایک‌ها
16
منم شنیده بودم میشه... ولی طرف گفته بود تو لنوو s920 نمیشه این کار رو کرد!!! شایدم اون بلد نبوده...
چون طرف نتونسته گوشی رو روت کنه من همه گوشی ها رو برات روت میکنم هر وقت گرفتی به من بگو بگم چطوری این کارو کنی داداش

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
امیر سایت سازنده این hasee رو می دی من هرچی می گردم پیدا نمیکنم
www.hasee.com
http://www.haseemobile.net
یه سوال:
باید بشه
سلام امیر خان
یک سوال مهم این قیمت های که زدی تو سایت پول پست بهش اضافه شده یا باید خودمون اضافه کنیم کلا پولی واریزی مثلا cloopad f1 رایتل خور چقدر در میاد
بعد من کرج هستم پست می فرسته در خونه یا باید برم گمرک بعد می تونم کارت ملی رو بدم کسی بره برام بگیره از گمرک گمرک گیر نمیده بهم بعد اون کس می تونه دوستم باشه یا باید اعضای خانوادم باشه اگر اطلاع دقیق داری بگیید ممنون میشم
این مدت هم زیاد سوال پرسیدم شرمنده ، شما هم همیشه جواب دادین مرسی
هنگام "اضافه به سبد خرید" و "تسویه حساب"،هزینه 55 تومان اضافه میشه
میتونید بدید کسی بجاتون بگیره با کارت ملیتون

سیدامیر

Registered User
لایک‌ها
16
امیرخان ارزونترین گوشی که لنز دوربینش Sony Exmor IMX 214 باشه چنده؟
شما موجود دارید گوشی های با این لنز رو؟
اصلا تو موبایل از این قوی تر داریم؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
امیرخان ارزونترین گوشی که لنز دوربینش Sony Exmor IMX 214 باشه چنده؟
شما موجود دارید گوشی های با این لنز رو؟
اصلا تو موبایل از این قوی تر داریم؟
فعلانه
گوشیهای oneplus one و oppo find 7 QUADHD دارند..گوشیهای iuni u2 و Gionee elife e7 شانزده مگاپیکسلی دارند:
http://www.fonearena.com/blog/99485/gionee-elife-e7-camera-samples.html
والبته مقایسش با s5 که imx214 استفاده شده:
http://tech.firstpost.com/news-anal...itted-against-cheaper-competition-222404.html
باتشکر

big_noob

Registered User
لایک‌ها
16
gheimate 100+ v6 in chnade
قیمتش چنده امیر
بعد گوشی خوبیه از نظر کیفیت دوربین این بهتره یا coolpad f1

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
باسلام
+100 مدل v6 فقط ورژن 16 گیگش بیرون اومده ویجورایی قابل سفارشه که برابر حدود 1.062.000 تومانه
مقایسه دوربین از نزدیک امکان پذیره که انجام نشده..هردو ولی لنز sonyدارند...کولپد توتاریکی بهتر عمل میکنه...قیمت صدپلاس، کمی بالاست..آدم میتونه zte grand sii روهم مدنظر داشته باشه تو اون رنج قیمت

لینک ریویوش رو هم البته قبلا گذاشتم:
http://www.dgtle.com/article-6530-1.html

riddickmybio

Registered User
لایک‌ها
28
سلام ببخشید از این سه گوشی به نظر شما کدوم بهتره؟ jiayu g4s - coolpad f1 8297 - inew i4000s و آیا تو رنج قیمتی اینا گوشی بهتری هم هست؟ ممنون

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام ببخشید از این سه گوشی به نظر شما کدوم بهتره؟ jiayu g4s - coolpad f1 8297 - inew i4000s و آیا تو رنج قیمتی اینا گوشی بهتری هم هست؟ ممنون
کلا زیر هشتصد تموم شدن، بجزگوشی هایی گفته شده، گوشیهای زیر رو هم اضافه کن
zte v5 که البته ورژن 2 گیگ رمش هم طی یکهفته آینده اولین سریش عرضه میشه...
nibiru h1
Lenovo s8
hasee x50ts
infocus m320m
thl t11
وبقول یکی از بچه ها دنیا و عشقه: asus zenfone 5 1GB/8GB که شخصا این ورژنشو تو رنج قیمتش پیشنهاد نمیدم ولی 2/16 اشو میارزه وخوبه باتوجه به همه چیز
اگه 4.7 براتون مساله ای نیست، jiayu خوبه...اگه میخواین مثل اکثریت بالای 5 باشه، کولپد 8297 یاورژن 8297w هم خوبن...lenovo s8 و haseex50ts مساله باتری دارند هرچند که خیلی سخت افزار عالی دارند...nibiru تو باتری نگه داری یکم بهتره وضعیتش....infocus بهترین و بیشترین باتری رو درکنارجایگاه jiayu داره و قیمتش هم مناسبه نسبت به همه چیز....v5 هم شاید رم دو اون خوب بیارزه ولی رم یکش هم گوشیه که خیلی خوبه و میتونید مدنظر بگیرید

Last edited:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا