• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

ahadm

Registered User
لایک‌ها
47
من رفتم نقد گوشی زن فون رو از این سایتی که گذاشتید خوندم ..
البته گوگل جالب ترجمه نمی کرد ولی خب یه چیزهایی فهمیدم ...
از دوربینش و ناسازگاری پردازنده اینتل ایراد گرفته بود ...
نوشته بود در بازی اسفالت 8 افت فریم داره ...مگه میشه ؟
وقتی فون پد سون با همین پردازنده با فرکانس 1.6 و رم یک گیگ بدون افت فریم بازی رو اجرا می کنه ..چه طوری ممکنه زن فون با همون پردازنده و با فرکانس و رم بیشتر اسفالت 8 رو با افت فریم اجرا کنه :eek:
در مورد دوربین هم من کلی تحقیق کردم و ویدیو دیدم ..عکسهاش بسیار عالی بودند ..تو این سایت اومده از عکسهاش ایراد گرفته ..
من معتقدم هر کی این گوشی رو نقد کرده مخالف ایسوس بوده ...
عکسهایی که از صفحه نماش گذاشته به نظرم غیر واقعی هستند ..مگه میشه صفحه نمایش با وضوح 294 پیکسل بر اینچ در تاریکی اینقدر تار باشه ..من خودم فون پد سون داشتم صفحه نمایشش 214 پیکسل بر اینچ بود ..در تاریکی با این که نورشو کاملا کم می کردم کاملا شفاف بود
اصلا ایسوس یه نرم افزار داره که با فعال کردنش صفحه نماش از این رو به اون رو میشه ...
در کل من این نقد رو قبول ندارم ...

nafas2000

Registered User
لایک‌ها
264
عزیز تو هم دهنه تاپیکو با این زن فون سرویس کردی ها اخه فرکانس پردازنده تنها عامل واسه اجرای خوب بازی ها نیست که باید دولوپرهای عزیز و همچنین شرکتهای بازی سازی این پردازنده ی زن فون شما رو ادم حساب کنن بعد بیان واسش بازی رو بهینه کنن ببین افتاد حالا ادامشو دریاب زن فون دربرابر گوشی مثل کولپد و یا اینفوکوس هیچ حرفی واسه گفتن نداره و یه شکست خورده ی کامل هست شک نکن حاضرم بعد از اینکه گوشیت اومد مقایسه از هرکجاش بگی خودت بزاری بچه هاییم که کول ÷د واینفوکوس دارن بذارن تا ببینیم چند چند با خودش این زن فون شما !

ahadm

Registered User
لایک‌ها
47
عزیز تو هم دهنه تاپیکو با این زن فون سرویس کردی ها اخه فرکانس پردازنده تنها عامل واسه اجرای خوب بازی ها نیست که باید دولوپرهای عزیز و همچنین شرکتهای بازی سازی این پردازنده ی زن فون شما رو ادم حساب کنن بعد بیان واسش بازی رو بهینه کنن ببین افتاد حالا ادامشو دریاب زن فون دربرابر گوشی مثل کولپد و یا اینفوکوس هیچ حرفی واسه گفتن نداره و یه شکست خورده ی کامل هست شک نکن حاضرم بعد از اینکه گوشیت اومد مقایسه از هرکجاش بگی خودت بزاری بچه هاییم که کول ÷د واینفوکوس دارن بذارن تا ببینیم چند چند با خودش این زن فون شما !
دوست عزیز شما میای پردازنده مدیا تک این گوشی ها رو که گفتی با پردازنده اینتل مقایسه می کنید ...؟
پردازنده ی 8 هسته ای مدیا تک فلان گوشی بنچمارک 28000 رو اورده ..بیاد نیاره دیگه (البته بقیه مشخصات گوشی هم حسابه من مثال میزنم )
ولی پردازنده دو هسته ای اینتل 22000 هزار میاره ...شما فکر کن اینتل این پردازنده رو 8 هسته ای کنه اون وقت می بینی بنچمارکش تا کجا میره ..
من رو هوا چیزی نمی گم ..این پردازنده رو نزدیک به شش ماهه که رو فون پد سونم استفاده کردم ..به سنگین ترین بازی های اندروبد نه نگفت ..من فقط به خاطر دوربین بهتر زن فون قیدشو زدم ...
باید بگم پردازنده گرافیکی زن فون همون پردازنده ای هست که شرکت اپل در گوشی ها و تبلت هاش استفاده می کنه
این برندهای متفرقه چینی عالی هستند ولی در مقابل برندی به نام ایسوس حرفی واسه گفتن ندارند ..
البته دعوا نداریم ..به قول ضرب المثل معروف نخود نخود هر که رود خانه خود ..هر کسی برند مورد علاقه خودش رو بخره
جوری می گی اینتل رو ادم حساب کنند که ادم شاخ درمیاره ..اینتل مثل این که پدره پدر بزرگ تمام پردازنده هاست ..
اخرین خبری هم که شنیدم ابنه که قراره اینتل نوع 8 هسته ای این پردازنده رو در تبلت ایسوس 8 به کار ببره ..واو چه شاهکاری خواهد شد

Last edited:

nafas2000

Registered User
لایک‌ها
264
اقا برید این رام میوی رو بنصبید روی اینفوکوس و از شهکار چینی ها لذت کامل رو ببرید بی شرف یه شفافیتی داره که ادم مجذوب گوشی میشه

nafas2000

Registered User
لایک‌ها
264
ای وای داداش من کف کردم هرچقدر ریویو میذارن مقایسه میذارن تو از رو نمیری که نمیری ببخشید یه سوال دارم شرکت فوکس کان شرکت معروفیه یا شرکت ایسوس؟

ahadm

Registered User
لایک‌ها
47
دادا فاکس کان قدیمیتره و معروفتره ولی ایسوس تازگیا دیگه ترکونده

nafas2000

Registered User
لایک‌ها
264
خوب اگه این ÷در÷در بزرگو ادم حساب میکردن چهارتا بازی رو واسش بهینه میکردن خوب حتما ادم نبوده که ادم حسابش نکردن دیگه /اقا همونی که گفتم بهترین را ه حله بزار گوشیت بیاد یه ریویو ازش بذار بچه های دیگه هم بزارن

ahadm

Registered User
لایک‌ها
47
خوب اگه این ÷در÷در بزرگو ادم حساب میکردن چهارتا بازی رو واسش بهینه میکردن خوب حتما ادم نبوده که ادم حسابش نکردن دیگه /اقا همونی که گفتم بهترین را ه حله بزار گوشیت بیاد یه ریویو ازش بذار بچه های دیگه هم بزارن
من میگم همه ی بازی های اچ دی رو با این پردازنده (اونم با فرکانس 1.6 )بازی کردم شما می گید ادم حسابش نکردند:eek: ..موست وانتد ..اسفالت 8 ..اساسینز کرد ..مدرن کمبات 4 نوا 3 ...دراگون هانتر 4 ..خب اینا گرافیکی ترین بازی های اندروید هستند که من همشون رو در تبلت ایسوس فون پد سون با پردازنده دو هسته ای اینتل با فرکانس 1.6 و رم یک گیگ اجرا کردم ...توجه کن دو هسته ای ...ایا پردازنده ی دو هسته ای مدیا تک میتونه این بازی ها رو اجرا کنه ؟
عمرا اگه بتونه ...گوشی هووایی جی 700 رو برادرم داره با پردازنده چهار هسته ای مدیا تک ..اسفالت 8 رو در گرافیک پایین به زور بازی می کنه
نقد هم همراه با تصاویر میزارم ..بزار برسه به دستم

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
این تگرا نوت که قرار بود قیمتش نصف نوت8 سامسونگ باشه
الان نوت8 حدود1100 هستش اینم بخواییم سفارش بدیم 1 تومن درمیاد
ارزش داره به نظرتون؟
قیمت دلاریشون نصفه..حالا دیگه ما ارز غیر بانکی داریم و واردکننده های سامسونگ، دلار بانکی، اینجورتفاوتی رو ایجاد میکنه دیگه
اقا برید این رام میوی رو بنصبید روی اینفوکوس و از شاهکار چینی ها لذت کامل رو ببرید بی شرف یه شفافیتی داره که ادم مجذوب گوشی میشه
حتما لینک و...رو تو تاپیک مربوطه که یکی ازبچه ها ایجاد کرده براش(مثل هایر وآینیو) ، بزار تا بقیه هم استفاده کنن..لینک قبلی من ازکار افتاده..
بعدشم اینقدر ایسیوس وغیره نکنید..همون جمله رو اتمام بحث و غیره بزارید:
نخود نخود هر که رود خانه خود

mlmrtz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام
آقا من در نهایت بین گوشی های زیر موندم... لطفا راهنمایی کنید...
zte v5
lenovo s920
coolpad f1
کیفیت صفحه - دوربین - کیفیت ساخت... اینا برام مهمن!
باز هم ممنون

nafas2000

Registered User
لایک‌ها
264
اخه برادر ایسوس دوست این بازی ها رو اجرا کرده ولی هیچکدومشون بهینه نشدن واسه اون پردازنده والله من تبلت اینول هیرو 10 داشتم دو هسته ای بود با پردازنده ی املوجیک همه این بازی ها رو که گفتی راحت اجرا میکرد ولی ما بحثمون فقط اجرای فلان بازی نیست که مرد اون موقع مرده شما مثلا نوا 3 رو تو ÷س زمینه درحال اجرا داشته باشی بعد همزمان یه کار دیگه هم انجام بدی اون وقت معلوم میشه پردازنده ی 2 هسته ای یعنی چی هشت هسته ای یعنی چی بعدش شما دوربین 8 اینو با با دوربین 13 سونی یکی میکنی ؟!(پناه می برم به خدا از دست شیطان رانده شده )کیفیت صفحه نمایش هم که به درک در موردش حرف نزنیم بهتره خلاصه داداش ادام بیبله بیردنه گوشینین اوستونده متعصب اولماز!

ahadm

Registered User
لایک‌ها
47
اینو هم بگم تمام ..تعصب نیست ...خب علاقه ی خاصی به برند ایسوس دارم ..
منم همینو گفتم ..اگه پردازنده ی دو هسته ای اینتل این قدر قدرتمنده تو باید حساب پردازنده 8 هسته ایش رو بری دیگه
دو هسته ایش در بنچمارکها 4 هسته محسوب میشه ...8 هسته ای میشه 16 هسته ای ..با تکنلوژی هایپر که داره
دوربین هم من با 13 مقایسه نکردم ..من به خاطر فن اوری پیکسل مستر که داره می گم ..که در هیچ گوشی نیست ..
مثلا یه امکانش هست که می تونی مثلا از یه پروانه در حال حرکت عکس بگیری بعدش زمان رو عقب و جلو ببری تا بتونی بهترین حالت عکس رو انتخاب کنی ..یا امکان لاو لایت که می تونی در تاریکی مطلق با 400 درصد روشنایی بیشتر عکس بگیری ..
دوربین زن فون 6 13 مگاپیکسلی هست ..که مطمئنا قابلیت رقابت رو با دوربینی که شما گفتید رو داره
بیز فقط تراختورون اوستونده تعصب واریمیز :D عزیز دوست هارالیسان ؟

Last edited:

nafas2000

Registered User
لایک‌ها
264
یاشاسین ایران یاشاسین آذربایجان آنا یوردوم بیز هامیمیز تورکوخ فرق المز هارالییخ من تهراندا آنادان اولمیشام اما اصالتا هشترود-میاندوآب

behnamfrozen

Registered User
لایک‌ها
97
من یه توضیحی راجب برند ایسوس بدم.تا جایی که یادمه از بچگی من این برند رو دیدم تا الان.تو زمینه سخت افزار که هیچ شرکتی توانایی رقابت باهاش نداره حتی تمام گیمرها و اور کلاک بازها همیشه بورد های ایسوس استفاده میکنن .در مورد دیس پلی هم که قبلا ها همه میگفتن سونی ولی الان ایسوس با کیفیت ترین و بهترین و گرون ترین دیسپلی ها رو داره که رو گوشی هاش هم دیسپلی های خودشو استفاده کرده و هم بورد های پر توان خودشو روش گذاشته.برا همین تجربه ای که داره شرکتش شکی نکنید که هر کاری میکنه با حساب کتابه .شما فکر کردی مثلا اپل نمیتونه دیسپلی بزرگ بزاره رو گوشی هاش یا تکنولوژی شو نداره؟اینها همشون دارن ولی طبق اصول خودشون با تمام سخت افزارهای داخل گوشی همزمان مثلا دیسپلی رو هم ارتقا میدن نه که بی حساب کتاب بیان یه فناوری جدید اضافه کنن
ببینید اپل هیچ کدوم از امکانات این چینی ها رو نداره ولی همیشه صدر جدوله
این چینی ها برا اینکه فروش کنن به هر دری میزنن تا جنسشونو بفروشن و مصرف کننده قبل اینکه بخره چون چینیه یه قدم میره جلو یه قدم میاد عقب ولی اگه بخواد اپل یا ایسوس یا برندهای درجه یک بخره خیلی راحت و با اطمینان میره میخره .البته چین هم درجه 1 و 2 و 3 داره ولی اکثرا به ساز تاجرها میرقصه و هر جنسی رو با هر کیفیتی میزنه و مشتری از جنس چینی عقب نشینی میکنه ولی برندهایی مثل اپل و ایسوس تحت هیچ شرایطی کیفیت رو برای فروش پایین نمیارن و اینه که مردم هم بهشون اعتماد دارن
از قدیم گفتن طلا که پاکه چه منتش به خاکه

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام
آقا من در نهایت بین گوشی های زیر موندم... لطفا راهنمایی کنید...
zte v5
lenovo s920
coolpad f1
کیفیت صفحه - دوربین - کیفیت ساخت... اینا برام مهمن!
باز هم ممنون
بین zte v5 و coolpad f1 انتخابتو بکن....هرد عالین ولی طراحی یا ظاهر و وزن و.... متفاوته..انتخاب نهاییت رو براون اساس بکن
ورژن رم دو اون هم که گفتم داره میاد..
میگه میاد..

nafas2000

Registered User
لایک‌ها
264
ببخشید یه سوال الان یعنی مثلا با این تفاسیر که شما گفتی ایسوس باید گوشیهاش از برندهای vivo,zte,umi,,xiamoi خیلی بیشتر فروش کرده باشه والان باید سومین برند گوشی دنیا باشه حداقل ولی دوست عزیز تجربه ثابت کرده روی کاغذ خیلی چیزا هست ولی عمل مهمتره اون موقع که ایسوس بود اصن شیاومی وجود خارجی نداشت ولی الان ایسوس کجا شیاومی کجا؟پس نتیجه گیری اخلاقی اینه ما با کمترین قیمت دنبال بهترین سخت افزار هستیم یعنی وقتی زن فون درمیاد نزدیک 800 تومن خوب چه کاریه ادم غولی مثل اینفوکوس رو ول کنه(البته مطمئنا از سابقه شرکت فوکس کان خبردارید )وبره سراغ ایسوس که ÷ول برندش رو هم روی گوشیش کشیده.

GPUX

Registered User
لایک‌ها
65
اینو هم بگم تمام ..تعصب نیست ...خب علاقه ی خاصی به برند ایسوس دارم ..
منم همینو گفتم ..اگه پردازنده ی دو هسته ای اینتل این قدر قدرتمنده تو باید حساب پردازنده 8 هسته ایش رو بری دیگه
دو هسته ایش در بنچمارکها 4 هسته محسوب میشه ...8 هسته ای میشه 16 هسته ای ..با تکنلوژی هایپر که داره
دوربین هم من با 13 مقایسه نکردم ..من به خاطر فن اوری پیکسل مستر که داره می گم ..که در هیچ گوشی نیست ..
مثلا یه امکانش هست که می تونی مثلا از یه پروانه در حال حرکت عکس بگیری بعدش زمان رو عقب و جلو ببری تا بتونی بهترین حالت عکس رو انتخاب کنی ..یا امکان لاو لایت که می تونی در تاریکی مطلق با 400 درصد روشنایی بیشتر عکس بگیری ..
دوربین زن فون 6 13 مگاپیکسلی هست ..که مطمئنا قابلیت رقابت رو با دوربینی که شما گفتید رو داره
بیز فقط تراختورون اوستونده تعصب واریمیز :D عزیز دوست هارالیسان ؟

دوست عزیز اون سایت اشتباه کرده یا نسخه ی نامطلوبی از Zenfone به دستشون رسیده بوده، اگر به این لینک مراجعه کنید می بینید که مدل 1 گیگ Zenfone در بنچمارک Epic Citadel اونم در حالت Ultra High موفق به کسب 50 فریم در ثانیه به طور متوسط میشه که خیلی نتیجه ی خوبی هست. در Youtube هم ریویو از Zenfone دیدم که میگفت در بعضی بازی ها (مثل NBA) مشکلات گرافیکی که با پردازشگر های Qualcomm دیده شده روی پردازشگر Intel گوشی Zenfone دیده نشده.

من 2 تا Zenfone سفارش دادم، برسه به دستم میام اینجا نظرم رو در موردش برای دوستان میذارم.

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
ولی خودمانیم با p6 هووایی کل انداختیم بیچاره کم اورد دهشتنااک
ای کاش چند تا نمایندگی تو ایران میبود اونوقت کی بود بره سمت برندای عاغا زاده ها...

Sent from my ZP980 using Tapatalk

behnamfrozen

Registered User
لایک‌ها
97
ببخشید یه سوال الان یعنی مثلا با این تفاسیر که شما گفتی ایسوس باید گوشیهاش از برندهای vivo,zte,umi,,xiamoi خیلی بیشتر فروش کرده باشه والان باید سومین برند گوشی دنیا باشه حداقل ولی دوست عزیز تجربه ثابت کرده روی کاغذ خیلی چیزا هست ولی عمل مهمتره اون موقع که ایسوس بود اصن شیاومی وجود خارجی نداشت ولی الان ایسوس کجا شیاومی کجا؟پس نتیجه گیری اخلاقی اینه ما با کمترین قیمت دنبال بهترین سخت افزار هستیم یعنی وقتی زن فون درمیاد نزدیک 800 تومن خوب چه کاریه ادم غولی مثل اینفوکوس رو ول کنه(البته مطمئنا از سابقه شرکت فوکس کان خبردارید )وبره سراغ ایسوس که ÷ول برندش رو هم روی گوشیش کشیده.
سیاست چین همینه شما بگی با هزار تومن بهم یه گوشی چهار هسته بده میگه بیا:general406:
بعدشم ایسوس نیازی به پول شما نداره جنس با کیفیت عرضه میکنه حقشم میگیره .حلالشم باشه
ولی جنس چینی هیچ تضمینی به بقاش نیست که امروز کار میکنه فردا هم کار میکنه
تنها گارانتی جنس های چینی گارانتی دعای مادره:D:D:D
ولی ایسوس با تولید محصولات با کیفیت هم رضایت مشتریشو جلب میکنه که محصول خریداری شده انقدر با کیفیت هست که در صورت خرابی گارانتی میشه که خرابی شون خیلی کمه و هم یه نونی هم میزاره سر سفره آقایون گارانتی بده;)
وسلام

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا