ahadm
Registered User
- نوشتهها
- 107
- لایکها
- 47
من رفتم نقد گوشی زن فون رو از این سایتی که گذاشتید خوندم ..
البته گوگل جالب ترجمه نمی کرد ولی خب یه چیزهایی فهمیدم ...
از دوربینش و ناسازگاری پردازنده اینتل ایراد گرفته بود ...
نوشته بود در بازی اسفالت 8 افت فریم داره ...مگه میشه ؟
وقتی فون پد سون با همین پردازنده با فرکانس 1.6 و رم یک گیگ بدون افت فریم بازی رو اجرا می کنه ..چه طوری ممکنه زن فون با همون پردازنده و با فرکانس و رم بیشتر اسفالت 8 رو با افت فریم اجرا کنه
در مورد دوربین هم من کلی تحقیق کردم و ویدیو دیدم ..عکسهاش بسیار عالی بودند ..تو این سایت اومده از عکسهاش ایراد گرفته ..
من معتقدم هر کی این گوشی رو نقد کرده مخالف ایسوس بوده ...
عکسهایی که از صفحه نماش گذاشته به نظرم غیر واقعی هستند ..مگه میشه صفحه نمایش با وضوح 294 پیکسل بر اینچ در تاریکی اینقدر تار باشه ..من خودم فون پد سون داشتم صفحه نمایشش 214 پیکسل بر اینچ بود ..در تاریکی با این که نورشو کاملا کم می کردم کاملا شفاف بود
اصلا ایسوس یه نرم افزار داره که با فعال کردنش صفحه نماش از این رو به اون رو میشه ...
در کل من این نقد رو قبول ندارم ...
البته گوگل جالب ترجمه نمی کرد ولی خب یه چیزهایی فهمیدم ...
از دوربینش و ناسازگاری پردازنده اینتل ایراد گرفته بود ...
نوشته بود در بازی اسفالت 8 افت فریم داره ...مگه میشه ؟
وقتی فون پد سون با همین پردازنده با فرکانس 1.6 و رم یک گیگ بدون افت فریم بازی رو اجرا می کنه ..چه طوری ممکنه زن فون با همون پردازنده و با فرکانس و رم بیشتر اسفالت 8 رو با افت فریم اجرا کنه
در مورد دوربین هم من کلی تحقیق کردم و ویدیو دیدم ..عکسهاش بسیار عالی بودند ..تو این سایت اومده از عکسهاش ایراد گرفته ..
من معتقدم هر کی این گوشی رو نقد کرده مخالف ایسوس بوده ...
عکسهایی که از صفحه نماش گذاشته به نظرم غیر واقعی هستند ..مگه میشه صفحه نمایش با وضوح 294 پیکسل بر اینچ در تاریکی اینقدر تار باشه ..من خودم فون پد سون داشتم صفحه نمایشش 214 پیکسل بر اینچ بود ..در تاریکی با این که نورشو کاملا کم می کردم کاملا شفاف بود
اصلا ایسوس یه نرم افزار داره که با فعال کردنش صفحه نماش از این رو به اون رو میشه ...
در کل من این نقد رو قبول ندارم ...