behnamfrozen
Registered User
آقا یه سوال کدوم شرکت وارد کننده معتبر .گوشی های چینی رو گارانتی میکنه که اگه فردا کار نکرد جوابگو باشه؟اگه خوب بود همه میرفتن تو کارش .خیلی ها از همین راه پولهای هنگفتی به جیب زدن .یعنی اونا اندازه شما نمیفهمن که جنس ارزون = فروش بیشتر= سود بیشتره؟ببخشید یه سوال الان یعنی مثلا با این تفاسیر که شما گفتی ایسوس باید گوشیهاش از برندهای vivo,zte,umi,,xiamoi خیلی بیشتر فروش کرده باشه والان باید سومین برند گوشی دنیا باشه حداقل ولی دوست عزیز تجربه ثابت کرده روی کاغذ خیلی چیزا هست ولی عمل مهمتره اون موقع که ایسوس بود اصن شیاومی وجود خارجی نداشت ولی الان ایسوس کجا شیاومی کجا؟پس نتیجه گیری اخلاقی اینه ما با کمترین قیمت دنبال بهترین سخت افزار هستیم یعنی وقتی زن فون درمیاد نزدیک 800 تومن خوب چه کاریه ادم غولی مثل اینفوکوس رو ول کنه(البته مطمئنا از سابقه شرکت فوکس کان خبردارید )وبره سراغ ایسوس که ÷ول برندش رو هم روی گوشیش کشیده.
البته من جسارت به فهم شما نمیکنم ولی جنس چینی مثل آش کشک خالته بخوری پاته نخوری پاته
نه فروشندش و نه وارد کنندش هیچ کی گارانتی این کالاهای چینی رو نمیکنه اونوقت شما نمیدونم با چه منطقی داری انقد متعصبانه و یک طرفه میگی این بهترینه .فقط کشورهای جهان سومی بدبختی مثل ما سمت جنس های چینی میرن و خودشونو دلخوش میکنن که ما زرنگیم و این جنس همونه که اون یکی گرون میدتش.وگرنه هیچ کشوری برند چینی استفاده نمیکنه .چین فقط ماشین تولید دنیاست ولی طراح این ماشین ها کشورهای غربی هستن و از خودشون نو آوری ندارن و فقط کپی میکنن و تکنولوژی جدیدی خلق نمیکنن
شما خودتم میتونی تک تک قطعات این گوشی ها رو از کمپانی هاشون سفارش بدی مثل چین مونتاژ کنی .تازه ارزون تر هم میفته پات
من خودمم پولم به ایسوز نمیرسه فعلا و حتی خودم اینجا پی گیر onepluse one هستم ولی آدم در مورد چیزی اگه بخواد نظر بده باید هم معایب و هم مزایاشو بگه و انتقاد پذیر هم باشه نه اینکه کورکورانه به یه گوشی کاملا اعتماد کنیم که چون ارزون میده پس این بهترینه
هیچ ارزونی بی علت نیست
هیچ گرونی هم بی علت نیست