سلام. آقا محمد پیامهای من نرسیده براتون؟بله داداش همین گوشی بنده گرفته.چند روز پیش رفتم پارک جای خونه گرفتم. یه فیلم فول اچ دی گرفتم که 3 دقیقه نیم اش شد تقریبا 500مگابایت
سلام. آقا محمد پیامهای من نرسیده براتون؟بله داداش همین گوشی بنده گرفته.چند روز پیش رفتم پارک جای خونه گرفتم. یه فیلم فول اچ دی گرفتم که 3 دقیقه نیم اش شد تقریبا 500مگابایت
خوب دیگه .اون گفته میخواد بیاره .حتما یه دلیلی داره.تو این زمانی که انحصارش دسته رایتل بود حتما داشت دکل هاشو ارتقاع میداد۴جی که الکی نیست. کلی تجهیزات می خواد. دکل های بیشتر و متفاوت با ۳جی می خواد.... کار چند ماه و چند روز نیست
همین ۳جی که ایرانسل تو بعضی نقاط ارایه داده از چند ماه پیش روش کار شده...
پیشنهاد می کنم رو قول کسی حساب باز نکنی
دوستان کسی از ۳جی همراه اول خبر نداره؟ نقطه خاصی فعال نشده؟ ایرانسل که فعلا حدود ۴۵۰ کیلوبایت دانلود می ده
اگرم بیاره با پوشش بسیار محدود شروع می کنه.تا جایی که می دونم آنتن ها و تجهیزات 4جی برد بالایی ندارهخوب دیگه .اون گفته میخواد بیاره .حتما یه دلیلی داره.تو این زمانی که انحصارش دسته رایتل بود حتما داشت دکل هاشو ارتقاع میداد
سلام داداش رسیده براتون اوکیش میکنمسلام. آقا محمد پیامهای من نرسیده براتون؟
3جی مشکلش اصلن برد نیست من مشکلی که با 3جی دارم مصرف زیاد باطری هستش ، ولی 4جی رو یه جایی گفته بود که حتی از 2جی هم کمتر باطری استفاده می کنه. وگرنه سرعتش که مهم نیست ایران سرعت بالایی نمی ده به 1 Mbps هم فک نکنم برسه فقط میان تعرفه ها رو می کشن روش. :|اگرم بیاره با پوشش بسیار محدود شروع می کنه.تا جایی که می دونم آنتن ها و تجهیزات 4جی برد بالایی نداره
بیشترین انتظاری که از ایرانسل می ره اینه که با افزایش پوشش، سرعت 3جی رو حفظ کنه.
فعلا که سرعت 3جی ایرانسل نجومیه. حدود 3.5مگابیت/ثانیه. خدا حفظش کنه3جی مشکلش اصلن برد نیست من مشکلی که با 3جی دارم مصرف زیاد باطری هستش ، ولی 4جی رو یه جایی گفته بود که حتی از 2جی هم کمتر باطری استفاده می کنه. وگرنه سرعتش که مهم نیست ایران سرعت بالایی نمی ده به 1 Mbps هم فک نکنم برسه فقط میان تعرفه ها رو می کشن روش. :|
باشه چشم...بحث تکراری شد. @MohammadPWM بحث رو عوض کن :-D
راستی پردازندش بهبود یافتست یا فقط کلاکش بیشتره؟باشه چشم...
این THL 5000 هم عجب گوشی خوبیه هاااا : http://www.devicespecifications.com/en/model/446a2c93
فقط 2 تا نکته هست: 1)سی پی یوی این گوشی از نوع هشت هسته ای توربو هست یعنی کلاکش رو 2GHz هست
2)فیلم برداری تو این سایت نوشته HD ولی در اصل FHD فیلم میگیره
در کل خیلی گوشیه خوبیه دوربینشم مثه ماله منه IMX 135
یا علی
فقط کلاکش بالاتره. کلا مدیاتک هر چیپی میزنه که به نوعی پرچم دارشه نوع T یا توربو شو هم میزنه مثله 6589 یا 6592 و...راستی پردازندش بهبود یافتست یا فقط کلاکش بیشتره؟
Coolpad F1 8297دوستان بین huawei honor 3c و گوشیهای چینی تو رنج قیمتش (حدود 550) کدومو پیشنهاد میدید؟!
فعلا که سرعت 3جی ایرانسل نجومیه. حدود 3.5مگابیت/ثانیه. خدا حفظش کنه
3جی مشکل برد نداره. 4جی مشکل برد داره
به نظرم چون الآن به صورت آزمایشیه محدودش نکردن و سرعتش اینطوریه. زمانی که به طور رسمی ارائه بشه به نظرم کمش میکننسلام، عزيز يكم بيشتر از 3جي ايرانسل ميگي؟ چرا پس تو سايتش هيچي نزدن كجاها الان انتنش اومده؟ تعرفه هاش چجوريه؟
فك كن با ايرانسل با سرعت 400-500 دانلود كني!!:')) البته مطمئنن به خاطر اينه كه جز تو كسي متصل نبوده اگه زياد بشه ملوم ني به چند برسه ...
http://toranji.ir/3g-rightel-or-irancell/سلام، عزيز يكم بيشتر از 3جي ايرانسل ميگي؟ چرا پس تو سايتش هيچي نزدن كجاها الان انتنش اومده؟ تعرفه هاش چجوريه؟
فك كن با ايرانسل با سرعت 400-500 دانلود كني!!:')) البته مطمئنن به خاطر اينه كه جز تو كسي متصل نبوده اگه زياد بشه ملوم ني به چند برسه ...
Xiaomi Redmi Note 4G is powered with the Android v4.2 – Jelly Beanردمی نوت 4g ساپورت با اندروید 4.4
http://www.gadgetandprice.com/xiaom...mi-redmi-note-4g-price-chinas-apple-note.html
دوستان نظرتون چیه
لینک اشتباه شدXiaomi Redmi Note 4G is powered with the Android v4.2 – Jelly Bean