Pars207
Registered User
شما هم یه شات بزار یه بنچمارک هم لطف کنچرا در قسمت sensors گوشیت گزینه های roaration و linear و gravity sensor و proximity خالی هست و مقدار نداره
داخل گوشی xiaomi note من همشون مقدار داره
مشکوکا گوشیت!
شما هم یه شات بزار یه بنچمارک هم لطف کنچرا در قسمت sensors گوشیت گزینه های roaration و linear و gravity sensor و proximity خالی هست و مقدار نداره
مشکوکا گوشیت!
چرا در قسمت sensors گوشیت گزینه های roaration و linear و gravity sensor و proximity خالی هست و مقدار نداره
مشکوکا گوشیت!
چرا فرق کرد؟
لایت رو از رو اتوماتیک برداشته بودم که مصرف باتریم کمتر شهچرا فرق کرد؟
داداش هنوز موفق نشدی یه گوشی انتخاب کنی بخری ؟دوستان شما باشید بین
Xiaomi Red Rice 1S و
ZTE V5 Red Bull و
Lenovo A8(اگه WCDMA باشه) چی انتخاب میکنید.همه چیو در نظر بگیرید حتی معروفیت برند و زیبایی
Lenovo a8 Golden warriorدوستان شما باشید بین
Xiaomi Red Rice 1S و
ZTE V5 Red Bull و
Lenovo A8(اگه WCDMA باشه) چی انتخاب میکنید.همه چیو در نظر بگیرید حتی معروفیت برند و زیبایی
اگه TD-SCMA باشه چی؟Lenovo a8 Golden warrior
از نظر من اصلا به TD فکر نکن... .مگر اینکه اینترنت لازم نداشته باشی...اگه9 TD-SCMA باشه چی؟
باتریش یه خورده برای 5.5 اینچ ضعیفه .دوربینش هم IMX135 نیست. در کل اگه بخوام راهنماییت کنم باید بگم اولین پیشنهادم کولپد 8297 هست بعد رد می نوت. ولی اگه 5.5 اینچ برات مهمه اولین پیشنهادم همون رد می نوت هست.دوستان کولپد
http://www.minideal.net/coolpad-732...wcdma-with-5-5inch-ogs-ips-screen-13-0mp.html
غیر از باطری و رم فرقی با ردمی داره؟پیشنهاد میدید؟
دوستان کولپد
http://www.minideal.net/coolpad-732...wcdma-with-5-5inch-ogs-ips-screen-13-0mp.html
غیر از باطری و رم فرقی با ردمی داره؟پیشنهاد میدید؟
7230 گوشیه خوبیه ولی به پای 8297 نمیرسه 5.5 اینچ یه خورده بزرگه و کارکردن باهاش سخته ولی 5 خیلی بهتره چون من باهاش کار کردم که حتی یه دست هم میشه کار کرد ولی آیا با 5.5 میشه یه دست کار کرد؟؟!!در مورد coolpad 7320
این گوشی دوربینش از نظر لنز sony imx 135 هست...
نمونه عکسی هم که خودم گرفتم با این گوشی چند پست بالا تر گزاشتم...
از نظر تست هم میتونید به سایت امیر مراجعه کنید دوربین هر دو گوشی در کنار هم تست شده و کولپد به صورت چشمگیری بهتره...
باطری رو تقریبا موافقم یکم واسه 5.5 اینچ کمه اما من با استفاده معمولی 2 روز کار کردم باهاش...
اما اینم بگم که مثلا کینگزون با این که همین 5.5 اینچ هست اما بازم باطریش در همین حد هست...
کلا اگر کولپد 7320 رو بخواید بخرید با لوازم جانبیش حدود 650 تموم میشه با گمرکی
اما ردمی نوت حدود 850 تا 800 با فیلیپ کیس هوشمندو ایناش... با گمرکی
این اختلاف قیمت خوب قابل توجه هست...
در مورد 8297 هم من خودم با 5 اینچ حال نمیکنم اما همونم حدود 80 تا 100 تومن از این گوشی گرون تر هست اما من از نزدیک باهاش کار کردم راضی کننده بود...
در کل مثلا برای من که بازی زیاد نمیکنم...البته من رو این گوشی walking dead و اسفالت 8 رو بدون کوچکترین لوگی اجرا کردم این گوشی خوب هست
دوربینش کاملا راضی کنندست
این گوشی انقدر خوب بود که من 3 تای دیگه برای داداشم و یکی از دوستام سفارش دادم که یکیش هم هنوز پلم مونده...
قطعا با این قیمت برای من بهترین گوشی همین گوشی بود اما اگر روزی بخوام این رو عوض کنم مطمئنا میرم سراغ one plus one یا همرده هاش
اینم بگم که با این قیمت lenovo a8 golden wario هم نمیدن بهتون...و همین لنوو با گمرکو ایناش حدود 700 تموم میشه
ارادت"
راستی به دوستان کولپد دارم رام myUI رو پیشنهاد میدم...واقعا عالی هست...
من که با یه دست خیلی راحت کار میکنم با گوشی...7230 گوشیه خوبیه ولی به پای 8297 نمیرسه 5.5 اینچ یه خورده بزرگه و کارکردن باهاش سخته ولی 5 خیلی بهتره چون من باهاش کار کردم که حتی یه دست هم میشه کار کرد ولی آیا با 5.5 میشه یه دست کار کرد؟؟!!
رم 7230 یک گیگ هست که مشخصه کمه. دوستان گفتن از اس دی کارت به رم اضافه میکنید= توصیه میکنم این کار رو نکنید چرا؟؟؟ چون 1)پارتیشن بندی مموری کارت بهم میریزه و باعث سوختن مموری میشه 2)سرعتش از رم واقعی خود گوشی خیلی خیلی پایینتره...!
بهترین گزینه از لحاظ قیمت و کارایی و آپدیت و ساپورت نرم افزاری و اندازه و شیک بودن و... همین 8297w است والسلام...
نکته: نسبت ال سی دی به کل گوشی : کولپد 8297 =72% -___- ردمی نوت=69٪
یا علی
گوشیتون اومده؟ یه هفته شده که کد گرفتم که اصلا هم نمیدونم معنیش چیه. کسی میدونه کمک کنه:در مورد coolpad 7320
این گوشی دوربینش از نظر لنز sony imx 135 هست...
نمونه عکسی هم که خودم گرفتم با این گوشی چند پست بالا تر گزاشتم...
از نظر تست هم میتونید به سایت امیر مراجعه کنید دوربین هر دو گوشی در کنار هم تست شده و کولپد به صورت چشمگیری بهتره...
باطری رو تقریبا موافقم یکم واسه 5.5 اینچ کمه اما من با استفاده معمولی 2 روز کار کردم باهاش...
اما اینم بگم که مثلا کینگزون با این که همین 5.5 اینچ هست اما بازم باطریش در همین حد هست...
کلا اگر کولپد 7320 رو بخواید بخرید با لوازم جانبیش حدود 650 تموم میشه با گمرکی
اما ردمی نوت حدود 850 تا 800 با فیلیپ کیس هوشمندو ایناش... با گمرکی
این اختلاف قیمت خوب قابل توجه هست...
در مورد 8297 هم من خودم با 5 اینچ حال نمیکنم اما همونم حدود 80 تا 100 تومن از این گوشی گرون تر هست اما من از نزدیک باهاش کار کردم راضی کننده بود...
در کل مثلا برای من که بازی زیاد نمیکنم...البته من رو این گوشی walking dead و اسفالت 8 رو بدون کوچکترین لوگی اجرا کردم این گوشی خوب هست
دوربینش کاملا راضی کنندست
این گوشی انقدر خوب بود که من 3 تای دیگه برای داداشم و یکی از دوستام سفارش دادم که یکیش هم هنوز پلم مونده...
قطعا با این قیمت برای من بهترین گوشی همین گوشی بود اما اگر روزی بخوام این رو عوض کنم مطمئنا میرم سراغ one plus one یا همرده هاش
اینم بگم که با این قیمت lenovo a8 golden wario هم نمیدن بهتون...و همین لنوو با گمرکو ایناش حدود 700 تموم میشه
ارادت"
راستی به دوستان کولپد دارم رام myUI رو پیشنهاد میدم...واقعا عالی هست...