الفون به نظر من کاملا سر هست...دوستان به نظر شما ژیاومی ردمی نوت بهتره یا elephone p2000 ؟
حقیقتش رفتم عکسای گرفته شده بااین دوگوشی رو دیدم انگار ژیاوومی بهتر بود.
حالا به نظر شما nfc انقد مهم هست که از ژیاوومی بشه گذشت؟؟
چند وقت پیش توی یکی از ریوهای خارجی میخوندم که باتریش خیلی ضعیفه و گفته بود باید 2 تا باطری براش بگیریدسلام
منم می خوام کولپد رو بفروشم و
Elephone P2000
بخرم
از دوستان کسی استفاده کرده این گوشی رو ///باطریش چند جا خوندم که خیلی ضعیفه و سه الی چهار ساعت دووم میاره درسته ؟
اره منم از خرید الفون مصرف شدم.بنظرم بهترین های چین xiaomi و thl هستن.دوستانی که فکر میکنند برند الفون به پای ژیاومی و کولپد میرسه سخت در اشتباهند گوشی های الفون از نظر سخت افزاری وکیفیت درجه 3 محسوب میشن وکیفیت پایینی دارند مانند elephone p7mini که هر کسی خریده پشیمون شده باطریاشون که افتضاحه
من هم با کولپد کار کردم هم با تی اچ ال به نظر من کیفیت کولپد فوق العاده است ولی تی اچ ال اصلا اون چیزی که میگن نیست به نظر من باید تو درجه سه رده بندی بشه الفون به نظر من از تی اچ ال بهتره! دلیل اینم که میگن تی اچ ال بهتره به خاطر بسته بندی و کیفیت لوازم جانبیشه که کمی کیفیت گوشی رو پنهان کرده.کولپد برند خوبیه فقط ضعف نرم افزاری داره وتی اچ ال من دست نگرفتم ولی تا حالا ندیدم بدشو بگن
الفون بی سر و صدا کار میکنه و کسی هم ازش توقع بالا نداره...حاجی و الله ما واسه ابجیمون الفون پی 7 مینی خریدم اتفاقا یکی از مزیت هاش باطریش حالا نمیدونم مال شما داستانش چیه رام میوی هم ریختیم روش مثل بنز داره کار میکنه!
من هم موافق هستم كولپد 7320 دارم از همه نظر عاليه در حد سامسونگ s4 و G2 هست واقعا با كيفيته هم دوربين هم صفحه نمايش !! موقعي كه سفارش دادم انتظار همچين كيفيتي رو نداشتم سورپراز شدم !! راستي فيلم 4k رو به راحتي پخش ميكنه بدونه كوچكترين لگ
منظورم به لنوو بودردمی نوت مگه 3G پشتیبانی نمیکنه ؟! ایرانسل و همراه اول