• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221

خواهش میکنم دوست عزیز والا از تحقیقاتی که تو نت کردم بهترین انتخاب تو رنج قیمتیم zopo p980 بود با سی پی یو 1.5 ریوایو چیه؟

[/QUOTE]

ریوایو چیه
smiley-think005.gif

پس چطوری تحقیقات انجام دادی!!!
مثل جی اس ام آریا مثلا تو جعبش چیبود/فلان بازی رو چطور اجرا کرد/ دوربینش چه جوریاست و....
هر موقعه انشالله بدست رسید تو بخ مربوطه تاپیکشو بزن

solivan

Registered User
لایک‌ها
2
سلام من یدونه Jiayu G6 میخوام قیمتش چنده

doflamingo

Registered User
لایک‌ها
25
عزیز الان خفن ترین و قوی ترین گوشی ای که میتونی سفارش بدی چیه؟
لینکش رو برام پخ کن
فقط من یه گوشی میخوام حدود ۵ اینچ (این سایز برام ایده آله)
فول اچ دی
عمرباطری خوب یا باطری قابل تعویض
قابلیت افزایش حافظه یا حافظه ۳۲داخلی گیگ به بالا

ممنون

pro_hsh

Registered User
لایک‌ها
75
سلام دوست عزیز قیمت a820 چنده ؟ چند روزه می رسه ؟
پول گمرک چقدر می شه؟ چند روزه می رسه تهران ؟

mosix11

Registered User
لایک‌ها
84
لینکش رو برام پخ کن
فول اچ دی

ممنون

خفن ترین گوشی بالای 2 تومن فک کنم پات بیفته .
بهتره یه گوشی ارزونتر و با امکانات مورد نظرت بگیری. مثلا حدودای یه تومن

vahid_mc

Registered User
لایک‌ها
277
لینکش رو برام پخ کن
فول اچ دی

ممنون

دادا zopo بهترین انتخابه

doflamingo

Registered User
لایک‌ها
25
خفن ترین گوشی بالای 2 تومن فک کنم پات بیفته .
بهتره یه گوشی ارزونتر و با امکانات مورد نظرت بگیری. مثلا حدودای یه تومن

الان بهترین گوشی بازار که galaxy s4 هستش یا حتی htc one هر دو تا زیر دو تومن هستن
اگر واقعا اینطوره که شما میگی فکر کنم آدم گوشی مارک بخره بهتر باشه
مگر اینکه مشخصات گوشی چینیه واقعا خیلی خیلی بهتر باشه

milla

Registered User
لایک‌ها
246
جناب فاضل عزیز

Lenovo a830 تا به دستم برسه چقدر در میاد؟
از زمان سفارش خرید تا تحویل سفارش چقدر طول میکشه؟
آیا جعبه دستگاه پلمپ هست؟
آیا تمام متعلقات اصلی گوشی (شارژر و...) درون جعبه خواهند بود؟
آیا سریال سیستم عامل گوشی با سریال پشت گوشی و سریال روی جعبه یکی هست؟

ممنون میشم به تفکیک پاسخ بدید.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام من یدونه Jiayu G6 میخوام قیمتش چنده

لینکش رو برام پخ کن
فول اچ دی
ممنون
الان بهترین گوشی بازار که galaxy s4 هستش یا حتی htc one هر دو تا زیر دو تومن هستن
اگر واقعا اینطوره که شما میگی فکر کنم آدم گوشی مارک بخره بهتر باشه
مگر اینکه مشخصات گوشی چینیه واقعا خیلی خیلی بهتر باشه

بزارید اینجوری بگم، الا من یکی از بهترین گوشیهای چین دستمه(قدرت اینتل فقط با فناوری دوهسته ایش، چیزیکه در جدیدترین ورژن پردازشگریش، تونسته بنچمارک 41 تا 43 هزار بگگیره، فقط یک دو هسته ای) ظاهرش که تکه ، سایزش و وزنش منحصر بفردودوربینش هم از s4 بهتره، امروز فرصتی شد تایکی از دوستانو ببینم که s4 خریده و عکسها رو مقایسه کنیم، براتونمیزارم اینجا تا همه ببینند(البته لنز سونی استفاده شده در لنوو اولین بار بود با این کیفیت و بعد از اون فکر میکنم در sony xperia tz 6.5inch استفاده شده باشه(بشه)

مخصوصا به عکسی که در کنار سمت راست، میبینید و کیفیت رنگهاشون توجه کنید:

این عکس گرفته شده با Lenoovo k900 هست

و این عکس گرفته شده با samsung s4 هست :

و اینم عکس گرفته شده با Lenovo k900 در حالت HDR :

بزارید در مورد oppo find 5 هم بگم، مثلا این گوشی رو هرکی بعد از خرید و امتحان HTC ONE داشته، میگه خوشدست تره، تو ریویوها اینو میتونید در سایتهای مختلف ببینید(من سه چهار بار خودم دیدم)
و..................................

سلام دوست عزیز قیمت a820 چنده ؟ چند روزه می رسه ؟
پول گمرک چقدر می شه؟ چند روزه می رسه تهران ؟
باسلام
Lenovo a820 : 684
هفته سوم واریز وجه و سفارش....
گمرک رو معمولا دارند از بچه ها بین 80-90 تومان میگیرند

جناب فاضل عزیز

Lenovo a830 تا به دستم برسه چقدر در میاد؟
از زمان سفارش خرید تا تحویل سفارش چقدر طول میکشه؟
آیا جعبه دستگاه پلمپ هست؟
آیا تمام متعلقات اصلی گوشی (شارژر و...) درون جعبه خواهند بود؟
آیا سریال سیستم عامل گوشی با سریال پشت گوشی و سریال روی جعبه یکی هست؟

ممنون میشم به تفکیک پاسخ بدید.
1-Lenovo 830 : 630 هزینه ارسال تبلت به ایرانه و هزینه گمرک بین 80-90 تومانه.
2-هفته سوم واریز وجه و سفارش....
3-معمولا خیر، اونجا یک تست کوچولو میشن که حتی الامکان ، مشکل دارو غیر تست شده کارخونه اصلی دستتون نیاد
4-بسته به شرکت سازنده داره، مثلا ThL همه چیزای اصلی توشه ولی مثلا vowney حتی هندزفری هم نداره، البته lenovo هم کیف و .... نداره، هزینه Flip case برابر 27 تومانه.
5- بابا، جنسهای فروخته شده اینجا اصلی و از کارخونه گرفته میشند و همگی اصلی هستند و سخت افزار واقعی دارند.(بجز دوربینهاشون که لنز 13 مگاپیکسل ضعیف و خوب و عالی دارند که باید حتما ریویوها و عکسهای گرفته شده رو ببینید تا ببینید واقعا راضی هستید یانه از کیفیت دوربینشون یا نه)

-----------------------------***************************************---------------------------------------------------
اینهم یکی از دوستان ، یک زمانی تو aparat ویدوهای ریویو را آپلود میکرد، براتون میزارم که کسانیه با یوتیوب مشکل دارند(هرچند که از رپیدلیچ میتونید استفاده کنید)، بتونند استفاده کنند.

آپارات - ویدیو های کاربر

باتشکر

Last edited:

androidbazeherfeee

Registered User
لایک‌ها
10
برای خرید نگاه به مکان نکن خیالت راحت اعتماد سازی
استارتر بهتر نبود میگفتی هر کی میخواهد مثلا تا اخر هفته سفارش هارو بگیری و با هم سفارش بدی و هر 5 یا هر چند گوشی فقط پول یه گمرک بخوره این بهتره

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
استارتر بهتر نبود میگفتی هر کی میخواهد مثلا تا اخر هفته سفارش هارو بگیری و با هم سفارش بدی و هر 5 یا هر چند گوشی فقط پول یه گمرک بخوره این بهتره
باسلام

گمرک هر گوشی جدا میخوره، یعنی اگه تو یک بسته دو تا گوشی باشه، دو تا گمرک میخوره، پنج تا هم باشه، پنجتا میخوره و......از طرف دیگه، محدودیت وزنی دارند بسته های پستی سنگاپور (2 کیلوگرم) و این یعنی تقریبا تو هربسته فقط دوتا گوشی میشه قرار داد(حدود 700 تا 850 گرم میشه هر گوشی با بسته بندی و ..........)

باتشکر

androidbazeherfeee

Registered User
لایک‌ها
10
برای خرید نگاه به مکان نکن خیالت راحت اعتماد سازی
باسلام

گمرک هر گوشی جدا میخوره، یعنی اگه تو یک بسته دو تا گوشی باشه، دو تا گمرک میخوره، پنج تا هم باشه، پنجتا میخوره و......از طرف دیگه، محدودیت وزنی دارند بسته های پستی سنگاپور (2 کیلوگرم) و این یعنی تقریبا تو هربسته فقط دوتا گوشی میشه قرار داد(حدود 700 تا 850 گرم میشه هر گوشی با بسته بندی و ..........)

باتشکر

میشه با 700 گرم 4 تا گوشی جا داد
و میشه بسته بندی کرد و فقط وزن رو بکشند

vahid_mc

Registered User
لایک‌ها
277
امیر عزیز اگه از دوستانت کسی zopo p980داشت بگو یه چند تا عکس با کیفیت بگیره بزاره..ممنون میشم.دوستان هم ببینند.ولی من چندتا عکس ریویو توشب ازش دیدم فوق العاده انداخته بود.

rafiepersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام امیرخان
قیمت روز vowney v5 چنده؟
ممنون

doflamingo

Registered User
لایک‌ها
25
بزارید اینجوری بگم، الا من یکی از بهترین گوشیهای چین دستمه(قدرت اینتل فقط با فناوری دوهسته ایش، چیزیکه در جدیدترین ورژن پردازشگریش، تونسته بنچمارک 41 تا 43 هزار بگگیره، فقط یک دو هسته ای) ظاهرش که تکه ، سایزش و وزنش منحصر بفردودوربینش هم از s4 بهتره، امروز فرصتی شد تایکی از دوستانو ببینم که s4 خریده و عکسها رو مقایسه کنیم، براتونمیزارم اینجا تا همه ببینند(البته لنز سونی استفاده شده در لنوو اولین بار بود با این کیفیت و بعد از اون فکر میکنم در sony xperia tz 6.5inch استفاده شده باشه(بشه)

مخصوصا به عکسی که در کنار سمت راست، میبینید و کیفیت رنگهاشون توجه کنید:

این عکس گرفته شده با Lenoovo k900 هست

و این عکس گرفته شده با samsung s4 هست :

و اینم عکس گرفته شده با Lenovo k900 در حالت HDR :

بزارید در مورد oppo find 5 هم بگم، مثلا این گوشی رو هرکی بعد از خرید و امتحان HTC ONE داشته، میگه خوشدست تره، تو ریویوها اینو میتونید در سایتهای مختلف ببینید(من سه چهار بار خودم دیدم)
و..................................

برادر من تو همه سایت هایی که من توشون ریویو خوندم یا حتی شما گذاشتی تنها دلیلی که گوشی های چینی رو قابل رقابت با مارک ها دونستن قیمت بیسار ارزونترشونه
همون oppo find five تو بنچ مارک ها از xperia z ضعیف تره باتریش بدتره وزنش بیشتره گیفیت ساختش کمتره و.... با این همه تفاسیر تقریبا تو رنج قیمت htc one هستش تو ایران!!! (یعنی با z که ضعیف تره قابل مقایسه نیست ولی هم قیمته one هستش)
شما الان به هر کس تو هر جای دنیا بگی oppo find five میخری یا ۲۵-۳۰ دلار میزاری روش یه htc one میخری همشون گزینه دوم رو انتخاب میکنند.
الان xperia z آکبند ارزون تر از oppo five شماست تازه اگر گمرک بهش نخوره
یا gs4 اون هم مدل i9505 فقط ۷۰ تومن از k900 گرون تره تازه اگر گمرکی نخوره به گوشی مگر نه اگر گمرکی هم بخوره gs4 از k900 ارزون تر میشه!!!

تو خارج کشوره که قیمت یه oopo find five یا lenovo k900 نصف یه گوشی مارکه ارزش داره خریدش با این قیمت هایی که شما داری میاری باز هم مارک خریدش به صرفه تره

mosix11

Registered User
لایک‌ها
84
برادر من تو همه سایت هایی که من توشون ریویو خوندم یا حتی شما گذاشتی تنها دلیلی که گوشی های چینی رو قابل رقابت با مارک ها دونستن قیمت بیسار ارزونترشونه
همون oppo find five تو بنچ مارک ها از xperia z ضعیف تره باتریش بدتره وزنش بیشتره گیفیت ساختش کمتره و.... با این همه تفاسیر تقریبا تو رنج قیمت htc one هستش تو ایران!!! (یعنی با z که ضعیف تره قابل مقایسه نیست ولی هم قیمته one هستش)
شما الان به هر کس تو هر جای دنیا بگی oppo find five میخری یا ۲۵-۳۰ دلار میزاری روش یه htc one میخری همشون گزینه دوم رو انتخاب میکنند.
الان xperia z آکبند ارزون تر از oppo five شماست تازه اگر گمرک بهش نخوره
یا gs4 اون هم مدل i9505 فقط ۷۰ تومن از k900 گرون تره تازه اگر گمرکی نخوره به گوشی مگر نه اگر گمرکی هم بخوره gs4 از k900 ارزون تر میشه!!!

تو خارج کشوره که قیمت یه oopo find five یا lenovo k900 نصف یه گوشی مارکه ارزش داره خریدش با این قیمت هایی که شما داری میاری باز هم مارک خریدش به صرفه تره

داداش قیمت find five 499 دلار و k900 530 دلاره و معلوه قیمتشون نصف گوشیای مارک نیست.
ولی بازم ارزونترن ولی چون شما داری تو ایران!! سفارش میدید زیاد پات میفته.
ولی به نظر من به غیر از همه این گوشیای بالای 1300 فقط k 900 ارزش خرید داره. چون هم گوشیه قشنگیه هم کیفیت ساختش بالاست و دست کسی هم نیست و قدرتمند هم هست. 1880 ارزششو داره. بقیه هیچکدوم ارزش ندارن مگر گوشیای زیر 1100 تومنشون.

doflamingo

Registered User
لایک‌ها
25
داداش قیمت find five 499 دلار و k900 530 دلاره و معلوه قیمتشون نصف گوشیای مارک نیست.
ولی بازم ارزونترن ولی چون شما داری تو ایران!! سفارش میدید زیاد پات میفته.
ولی به نظر من به غیر از همه این گوشیای بالای 1300 فقط k 900 ارزش خرید داره. چون هم گوشیه قشنگیه هم کیفیت ساختش بالاست و دست کسی هم نیست و قدرتمند هم هست. 1880 ارزششو داره. بقیه هیچکدوم ارزش ندارن مگر گوشیای زیر 1100 تومنشون.

داداش فقط این بخش حرفت درسته که البنه تنها دلیلیه که دارم به خاطرش به خرید k900 فکر میکنم:p
مگر نه با این پول شما میتونی گوشی ای بخری که از هر نظر بازم میگم از هر نظر از K900 بهتر باشه

راستی امیر جان فرق بین Zopo Zp980+ و Iocean X7 Elite چیه؟
چون انگار مشخصات و قیمتشون یکیه

راستی اگر ممکنه قیمت آخر این دو تا گوشی رو با مدت زمانی که میرسن و وسایلی که همراهشونه و وسایل اضافی ای که میتونی تهیه کنی برام پخ کن
مثلا باتری ۳۰۰۰ آمپری میتونی برام بگیری؟ چند؟ یا قاب؟

ممنون

----------------------------
پ.ن:
راستی امیر جان شما که خودتون k900 دارید میتونید بهم بگید حافظهاش قابل افزایشه یا نه؟
چون چند تا جا خوندم که هست چند تا جا هم نوشته بود نیست
باید پیچ های پشتش رو برای افزاریش حافظه باز کنیم؟

Last edited:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام امیرخان
قیمت روز vowney v5 چنده؟
ممنون
Vowney v5 : 615
داداش فقط این بخش حرفت درسته که البنه تنها دلیلیه که دارم به خاطرش به خرید k900 فکر میکنم:p
مگر نه با این پول شما میتونی گوشی ای بخری که از هر نظر بازم میگم از هر نظر از K900 بهتر باشه
راستی امیر جان فرق بین Zopo Zp980+ و Iocean X7 Elite چیه؟
چون انگار مشخصات و قیمتشون یکیه
راستی اگر ممکنه قیمت آخر این دو تا گوشی رو با مدت زمانی که میرسن و وسایلی که همراهشونه و وسایل اضافی ای که میتونی تهیه کنی برام پخ کن
مثلا باتری ۳۰۰۰ آمپری میتونی برام بگیری؟ چند؟ یا قاب؟
ممنون
----------------------------
پ.ن:
راستی امیر جان شما که خودتون k900 دارید میتونید بهم بگید حافظهاش قابل افزایشه یا نه؟
چون چند تا جا خوندم که هست چند تا جا هم نوشته بود نیست
باید پیچ های پشتش رو برای افزاریش حافظه باز کنیم؟
فرق خاصی ندارن تو مشخصات و فقط توی شرکت سازندشون تفاوت داره.....
در مورد K900 هم بگم، از بیرون جای اسلات موری نداره، شاید اگه باز بشه(هرچند که من پیچ هاشو که باز کردم، بیرون نیومد و هرشقی زدم باز بشه درب پشتش، نشد، یعنی نمیدونم همچین اسلاتی درونش وجود داره یا نه)

اما یک چیزی هم در ممورد کسی که پول داره بگم، اینه که متفاوت بودن هم براش مهمه، از طرف دیگه ، الان هزینه سفارش oppo find 5 هست ( 16&32 ) = (1,500 & 1,650) و قیمت xperia z برابر (16) = (1,630 حدودا)، که خب سفارش oppo حدود 80-90 گمرک داره.

تا آخر هفته(با تخفیف گرفته شده از طرف چینیمون)

در مورد قیمت لنوو هم به روزش برابر:
Lenovo k900 16GB :
1,600,000

و

Xiaomi m2s 32GB : 1,480,000

و

Vivo xPlay 32GB : 1,880,000

---------------------------------------------------------------------------------------

از لحاظ برندی، zopo ولی iocean تازه کاره...در عمل تفاوت زیادی با هم نداشتند ویک خوبی هم iocean داره که اون نداره، باتری 3000 هم میشه باهاش سفارش داد که برابر (با کاور کیس/کیفش) 70 تومانه. قیمت سفارش روزشون برابر 984 تومانه

لوازم جانبی کلی zp980+ هم شامل باتری و کیف/کیس و بک فلیپ کاور(Flip cover) و یک ضدخش همگی برابر 86 تومانه

مدت رسیدن هم معمول تو هفته سوم واریز وجه و گرفتن سفارشه

سلام بين thl w100 و lenovo a820 كدوم بهتره ؟وهزينه هركدوم +گمرك وپست چقدر ميشه ؟ممنون
ThL w100 : 520
Lenovo a820 : 574
اگه از متفاوت بودن قیمتشون بگذریم، دوربین ThL کمی بهتر از لنوو هست، تو باتری مقایسه خوبی ندیدم که بگم کدوم بهتره، صفحه ThL خیلی جاها گفتن IPS هست درحالیکه برای لنوو HD Screen هست. لنوو برندیه که اگه بعدا خواستید بفروشید، راحت تره و تو ایران بدلیل لبتاپهاش و تازگیها تبلتهاش، جای کوچیکی تو بازار ایران پیدا کرده ولی ThL هنوز مثل سایر برندهای خوب چینی، خیر.......

قیمتهای که میگم : قیمت دستگاه + هزینه پست سنگاپور(ارسال به ایرانه)
هزینه گمرک و غیره : بین (یکی تونسته بوده)45 تومان تا 80/90 تومان معمول که اکثرا میگیرند.

باتشکر

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا