• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohammadgs

Registered User
لایک‌ها
29

ahwazimate

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام امیر اقا خیلی ممنون که زحمت می کشید وسوالاتمونو با حوصله جواب میدی
گوشی inew i4000 قیمتش چنده وایا در دورنگ سفید ومشکی موجوده که ما سفارش بدیم

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
امیر اقا سلام

گوشی k-touch v8، چند مدل داره
،یه مدل از حافظه جانبی و رادیو اف ام پشتیبانی میکنه و یه مدل دیگه ام داره که از دو مورد مذکور پشتیبانی نمیکنه که نسبت به اولی ارزونه،خب حالا جنابعالی میتونید این گوشی رو سفارش بدین یا نه؟ مخصوصا این مدل که توی لینک هست
K-Touch V8 Qual-core 3G Smartphone 4.5 inch IPS 1280x720 Dual Camera Android 4.0 1.5GHz
تشکر میکنم

میپرسم و طی روزهای آینده اعلام میکنم همینجا....

a830 نمیتونید بیارید؟؟؟چون گفتید تولید نمیشه!!
بله، مدلهای سری a بدلیل اینکه اکونومیک زده میشند(صرفه اقتصادی دارند نسبت به قیمت) سریع ساخته و طی کمتر از سه تا چهارماه بعد، حداکثر،دیگه زده نمیشند..بنابراین این سری گوشیهای لنوو رو باید سریع تهیه کرد....

آقا امیر من چند سایت که رفتم این تبلت pipo s1 pro رو یا زده بود 109 دلار یا 117دلار(free shiping)!!!
اما اینطور که شما میگید که با گمرک میشه 500تومن!!!!!!!
در حالی که سایت دیجی کالا گذاشتش395 تومن همین الان
Pipo Smart S1 Pro - تبلت پیپو اس 1 پرو
نمایندگی پیپو رو ما تو نمایشگاه تهران هم دیدیم..بله، قیمتهاشون خیلی عالی بود و درحقیقت واقعا با دلار بانکی میگیرن، بنابراین خرید ازشون برای محصولات پیپو بصرفه است.

سلام قیمت تمام شده ZTE V967s و lenovo a390 چقدر میوفته واسه من ؟ ساکن اهواز هستم . این اجناس رو آماده دارید یا باید یک ماه صبر کنیم تا به دستمون برسن ؟ ممنون
با TNT که حدود یک هفته و نیمه حداکثر دستتونه برابر :
zte v967s : 635
Lenovo a390 تو لیست کالاهای استعلام قیمتم قرار داره تا انشالله طرفم بهم بده....

سلام دوست عزیز خسته نباشید میتونید اینو وارد کنید یا برامون تهیه کنید؟ اگه میشه قیمتش چند در میاد؟
هایر w718 دوهسته ای اندروید 4.2
Haier W718 IP67 Smartphone Android 4.2 MTK6572 Dual Core 1.2GHz 4 Inch 4GB 3G GPS- White
فکر کنم موجود نبود و دیگه نزد کارخونش....البته مشابه داریم فکر کنم از شرکتهای دیگه (لنوو داشت با a660 که اونهم دیگه تولیدش متوفق شده) حالا ببینم چیزی پیدا میکنم ضدب دوهسته ای ارزون، اگه بود براتون میزارم..هرچند که تاپیک رو گذاشتم برای چهارهسته ایها

سلام امیر اقا خیلی ممنون که زحمت می کشید وسوالاتمونو با حوصله جواب میدی
گوشی inew i4000 قیمتش چنده وایا در دورنگ سفید ومشکی موجوده که ما سفارش بدیم
SG Post : 756
TNT Post : 870
درمورد رنگ موجودش، صد درصد نمیتونم بگم ولی درسفارشتون قید کنید، به طرفم هم انتقال میدم

باتشکر

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام امیر خان !

یه گوشی 5 اینچی حالا 5.3 یا 4.7 هم بود اشکال نداره حداقل 1 گیگ رم و صفحه IPS و نهایت 500 تومن معرفی کنید لطفا.
پیشنهادم گوشیهای زیر هست :
Zte v967s اگه با بار بیاد(زمان کمی طولانیست) 500 نهایت هزینتون میشه.
Lenovo a760 با سنگاپور پست (دستتون،هفته سوم میرسه) برابر 410 تومان که اینجا ایران هم رسید، یک گمرک بین مبلغ 40 تا 90 تومان ازتون میگیرن و هردو زیر 500 تومان هست.
لینک محصولات :
LENOVO A760 Quad-Core Android 4.1 WCDMA Bar Phone w/ 4.5" Capacitive Screen, Wi-Fi and GPS - Black - Free Shipping - DealExtreme
ZTE V967s 5.0 Inch IPS QHD Screen MTK6589 Quad Core Smartphone 1G RAM + 4G ROM Android 4.1 OS 5.0MP Camera 3G/GPS-Blue - GeekBuying.com

اقا امیر zte v967s داخلش گارد و ضد خش هم داره؟؟؟؟؟؟؟ چون یکی از بچه ها خریده! ضدخش داخلش هست ولی خبری از گارد نیست داخلش!!
گارد اگه منظورتون بک کاور(باتری) و یا قاب ژله ای و یا کیف لبتاپی هست، خیر اونو کارخونه نداده(آخه با این قیمت و اونم تازه پایینتر اومدن قیمتش، نمیارزه بخواد غیر ضدخش، چیزدیگه ای هم هدیه بده)
باتشکر

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام از بین thl w100 و lenovo a820 کدومشون بهتره دوست عزیز؟؟من یکی میخوام قیمتشون رو واسم در میاری؟؟
من فتم، پیشنهادم تو رنج قیمت ارزون ، گوشیهای zte v967s و ThL w100 هست.... v967s با هزینه سفارش 488 تومان و w100 با هزینه سفارش 515 تومان(با پست سنگاپور)

باتشکر
-------------------------------------------------------

Cube A5300 5H - ارزارنترین بصرفه ترین 5.5 اینچی چهار هسته ای

Cube A5300 Android 4.2 Mobile Phone 5.5Inch HD Capacitive Multi-touch 1280x720

With MTK6589 Quad Core 1.2GHz

Internal 1GB RAM 4GB ROM

Built-in Wifi/Bluetooth/ OTG / GPS/FM / MIUI Built-in

Dual Camera,Front 1.3MP,Rear 8.0MP

هزینه سفارش : 640 تومان

mohammadgs

Registered User
لایک‌ها
29
سلام دوست عزیز خسته نباشید میتونید اینو وارد کنید یا برامون تهیه کنید؟ اگه میشه قیمتش چند در میاد؟
هایر w718 دوهسته ای اندروید 4.2
Haier W718 IP67 Smartphone Android 4.2 MTK6572 Dual Core 1.2GHz 4 Inch 4GB 3G GPS- White

فکر کنم موجود نبود و دیگه نزد کارخونش....البته مشابه داریم فکر کنم از شرکتهای دیگه (لنوو داشت با a660 که اونهم دیگه تولیدش متوفق شده) حالا ببینم چیزی پیدا میکنم ضدب دوهسته ای ارزون، اگه بود براتون میزارم..هرچند که تاپیک رو گذاشتم برای چهارهسته ایها
شرکت هایر این مدل 718 رو ظاهرا جدید زده که با مدل قبلی هم که تولیدش متوقف شد کمی تفاوت داره. از لحاظ ظاهری شبیه همون هست اما مدل قبلی تک هسته ای بود و اندروید 4 که این مدل دو هسته ای هست و اندروید 4.2 و همچنین کاملا ضدآب ممنون میشم اگه براورد هزینه کنید. سپاس

SiNA H

Registered User
لایک‌ها
129
قیمت آخر Xiaomi m2s چند میشه ؟

doflamingo

Registered User
لایک‌ها
25
سلام عزیز خسته نباشی
قیمت اکسپریا z1 معلوم شده با گارانتی آرین 2160 تومن هستش
فکر میکنی وقتی xiaomi mi3 تگرا 4 با حافظه 64 گیگ بیاد بازار از این قیمت کمتر گیر بیاد یا بیشتر و اگر بیشتر حدودا چقدر
میخوام ببینم اگر نمی ارزه صبر کنم همین z1 رو بخرم

kaveh2nd

Registered User
لایک‌ها
85
سلام عزیز خسته نباشی
قیمت اکسپریا z1 معلوم شده با گارانتی آرین 2160 تومن هستش
فکر میکنی وقتی xiaomi mi3 تگرا 4 با حافظه 64 گیگ بیاد بازار از این قیمت کمتر گیر بیاد یا بیشتر و اگر بیشتر حدودا چقدر
میخوام ببینم اگر نمی ارزه صبر کنم همین z1 رو بخرم

خود شرکت شائومی قیمت 64 گیگ رو 409 دلار اعلام کرده . ولی معمولاً دلالها همشو می خرن و به قیمت بالاتر می فروشن ! :(

momo8182

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا امیر دوتا موضوع یکیش اینکه من مطمئن شدم zte967 میتونه otg رو ساپورت کنه من خودم تو یه ویدیو تو یو تیوب دیدم.نکته دوم هم اینکه یادمه یکبار هواوییg525 رو قیمتشو اعلام کردید اگه امکان داره g610 رو هم یه استعلام بگیرید چون هم امکاناتش خوبه هم قیمتش.ممنون

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
سلام آقا امیر. این سفارش ما (۲ تا کیف + A820) اوکی شد؟

doflamingo

Registered User
لایک‌ها
25
خود شرکت شائومی قیمت 64 گیگ رو 409 دلار اعلام کرده . ولی معمولاً دلالها همشو می خرن و به قیمت بالاتر می فروشن ! :(
کاشکی یه ایرانی پیدا میشد یه شرکت میزد این گوشی رو به تعداد زیاد میخرید با ارز مرجع وارد میکرد
مثل سامسونگ و سونی و ...
اون موقع تازه ارزش این گوشی ها معلوم میشد
وقتی اس4 650 دلاری تو ایران با گارانتی 1800 تومنه خدا میدونه قیمت این گوشی چقدر میشد:(

amibzad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
بالاخره گوشی منم رسید. معرکه است. یه inew i6000 2/32 سفارش داده بودم که دیروز با فلیپ کاور، دوتا محافظ صفحه و شارژر فندکی دستم رسید. خوراک اینترنت کم سرعت این مملکته. یه کم گنده اس ولی می ارزه. قلمش واسه کلیک کردن مشکل نداره ولی نمیشه انتظار قلم نوری نوت 2 رو ازش دشت. دوربینش تو روز خیلی خوبه و تو شب اونقد قوی نیست. کیفیت صفحه نمایش عالیه. اینترفیس دو سیم کارت خیل خوبه. otg ساپورت میکنه. اهل بازی سنگین نیستم که اونو تست کنم ولی در کل خیلی راضیم. آقا امیر واقعاً ممنونم. خیلی گلی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا