• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

hofhom

Registered User
لایک‌ها
12
قیمت Jiayu s1 چقدر شد؟ تو سایتا نوشته اومده تو بازار

h4mid

Registered User
لایک‌ها
1
دوماه گذشت و هنوز خبری از گوشی نشده! ممنون!! :hmm:

امیر خان به نظرت وقتش نیست یه پیگیری بکنی ؟ اخرین صحبت من و شما ، بار تو دبی بود .(گفتی 400-500 کیلو بار ه) الان اگه رو اب انداخته بودن رسیده بود .
به نظرم یه سیستم تحویل واحد(تک گزینه ای ) معرفی بکن .بگو فقط همینو داریم ...زمانش هم X روزه...که ما حداقل بدونیم تکلیف چیه. صحبت دو ماه اصلا نبوده.
اینطوری جور در نمیاد.ما این ور منتظر ..شما هم باید هی جواب اینو اونو بدی ..... بد میگم، بگو بد میگی !!!!

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
اصلا من یه پیشنهاد بهتر دارم.آقا امیر،با هزینه خودتون از هر کدوم از این گوشی های پر فروش 2 تا بگیرید،که کسی اومد گوشی بگیره،دیگه سفارش نده!همون رو از شما بگیره.باور کن بهترین راهه.مطمئن باش که حالا حالاها شما مشتری دارید.هروقت هم یکی اومد و یکی از این 2 تا گوشی رو از شما گرفت،شما فورا باز یکی دیگه از اون مدل سفارش بدید.تا وقتی که برسه به دستتون،اون یکی ذخیره هستش و هرکی بخواد از اون مدل بگیره،دیگه شما بدون اعصاب خوردی میگی داداش بیا،اینم واسه تو!!!دی

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
قیمت Jiayu s1 چقدر شد؟ تو سایتا نوشته اومده تو بازار

هشتم اکتبر یا دوروز دیگه میپرسم انشالله وقتی باز شد چین ......

امیر خان به نظرت وقتش نیست یه پیگیری بکنی ؟ اخرین صحبت من و شما ، بار تو دبی بود .(گفتی 400-500 کیلو بار ه) الان اگه رو اب انداخته بودن رسیده بود .
به نظرم یه سیستم تحویل واحد(تک گزینه ای ) معرفی بکن .بگو فقط همینو داریم ...زمانش هم X روزه...که ما حداقل بدونیم تکلیف چیه. صحبت دو ماه اصلا نبوده.
اینطوری جور در نمیاد.ما این ور منتظر ..شما هم باید هی جواب اینو اونو بدی ..... بد میگم، بگو بد میگی !!!!
باسلام
طبق گفته اخیرشون، بدلیل اینکه دو سه محصولی که در تعداد توی بار خودشون بوده، و در دبی لیسنس ورود و حق انحصاری واردات داشته، مرجوع داده شده به چین و در طی سه تاچهار بار فرستادن، در انتها با حالا لابیگری خاص خودشون، موفق به اوردنش به دبی شدند.....طبق صحبتها حدود 15-21 آکتبر، زمان تحویل به من خواهد بود....(منم حدود 8 ملیون حداقل تو همون بار، دارم که مشتاقانه و بی صبرانه منتظرم پولم برگرده زودتر)
درمورد راه بار اوردن، حرف سر سه روز تا یکهفته دیر ترشدن حدودا (نسبت به سنگاپور) و همچنین تحویل در منزل با پست پیشتاز (نیاز به گمرک نرفتن)و نیز هزینه کمتر بود(حدود فقط 35 تومان)....اما مدت زمانی خیلی شد(برخلاف بحث هایی که شده بود) و درنتیجه برای کسانیکه یکبار سفارش بیشتر نداشتند و نمیخوان بگیرن دیگه از خارج از کشور چیزی رو و در ضمن سفارششون هم فقط یک یا دو عدد محصول هست،فقط سنگاپور فعلا توصیه میشه و کردم.

باتشکر
اینهم یک نظر سنجی :

کدوم محصول از محصولات چینی موجود بشه، بهتره کدوم محصول از محصولات چینی موجود بشه، بهتره(با احتساب حدود 150-100 تومان اضافه کردن به هزینه گفته شده سفارش)

tools.parstools.com/poll/viewpoll.php?id=41262

Last edited:

h4mid

Registered User
لایک‌ها
1
هشتم اکتبر یا دوروز دیگه میپرسم انشالله وقتی باز شد چین ......

باسلام
طبق گفته اخیرشون، بدلیل اینکه دو سه محصولی که در تعداد توی بار خودشون بوده، و در دبی لیسنس ورود و حق انحصاری واردات داشته، مرجوع داده شده به چین و در طی سه تاچهار بار فرستادن، در انتها با حالا لابیگری خاص خودشون، موفق به اوردنش به دبی شدند.....طبق صحبتها حدود 15-21 آکتبر، زمان تحویل به من خواهد بود....(منم حدود 8 ملیون حداقل تو همون بار، دارم که مشتاقانه و بیصبرانه منتظرم پولم برگرده زودتر)
درمورد راه بار اوردن، حرف سر سه روز تا یکهفته دیر ترشدن حدودا (نسبت به سنگاپور) و همچنین تحویل در منزل با پست پیشتاز (نیاز به گمرک نرفتن)و نیز هزینه کمتر بود(حدود فقط 35 تومان)....اما مدت زمانی خیلی شد(برخلاف بحث هایی که شده بود) و درنتیجه برای کسانیکه یکبار سفارش بیشتر نداشتند و نمیخوان بگیرن دیگه از خارج از کشور چیزی رو و در ضمن سفارششون هم فقط یک یا دو عدد محصول هست،فقط سنگاپور فعلا توصیه میشه و کردم.

باتشکر
اینهم یک نظر سنجی :

کدوم محصول از محصولات چینی موجود بشه، بهتره کدوم محصول از محصولات چینی موجود بشه، بهتره(با احتساب حدود 150-100 تومان اضافه کردن به هزینه گفته شده سفارش)
http://tools.parstools.com/poll/viewpoll.php?id=41262

دستت درد نکنه امیر خان.. تو نظر سنجی هم مشخصه گوشیهای 900-1200 بیشترین درخواست رو داره.....سایت هم که زدی به سلامتی.... اگه همون روز وضعیت زمانیش مشخص میشد با پست میگفتم بیاد....بحث هزینه اش نبود....بخاطر اینکه 990 رو سفارش دادم ، نرفتم قرعه کشی ال جی .اگر سفارش نداده بودم بی شک ال جی رو میگرفتم

Last edited by a moderator:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
اصلا من یه پیشنهاد بهتر دارم.آقا امیر،با هزینه خودتون از هر کدوم از این گوشی های پر فروش 2 تا بگیرید،که کسی اومد گوشی بگیره،دیگه سفارش نده!همون رو از شما بگیره.باور کن بهترین راهه.مطمئن باش که حالا حالاها شما مشتری دارید.هروقت هم یکی اومد و یکی از این 2 تا گوشی رو از شما گرفت،شما فورا باز یکی دیگه از اون مدل سفارش بدید.تا وقتی که برسه به دستتون،اون یکی ذخیره هستش و هرکی بخواد از اون مدل بگیره،دیگه شما بدون اعصاب خوردی میگی داداش بیا،اینم واسه تو!!!دی
باسلام
مساله آوردن جنس به این راحتی نیست...اول از همه پست عادی که نمیشه چون گمرک برای من اقتصادی حساب میکنه و بالای 90-120 تومان فقط گمرک میشه،بماند که تازه کارت بازرانی و ترخیص و...هم میخواد که هزینه پولی و اعصاب خوردیش برای دوسه گوشی نمیصرفه.....با پست TNT هم که دیگه خیلی زیاد میشه...مساله بعدی و مهمتر اینه که گوشیهای پرفروش چه زمانی؟؟؟ سه ماه پیش، zopo c2 بود، سفارش میدادم، 15-17 روز بعد حداقل میومد که همه دیگه داشتند zopo c2 platinum میگرفتند، همون موقع میرفتم c2 platnium میگرفتم تا میومد،شده بود zp980 اکثر فروش من، همینکه همه اومدند zp980 بگیرند،تارسید دستشون zp990 اومد، حالا هم که umi cross اومده....کلا با این اوضاع پیشرفت چینیها اونم ماهانه، کارخاصی نمیشه کرد(برای تبلتها هم همینطوره)....تاآخر همین امسال(کمتر از سه ماه) مطمئن باشید، چندین هشت هسته ای میاد (ازجمله zte v967 ورژن هشت هسته ایش ) و همه خریداران فکر خواهند کرد گوشیوشون قدیمی شده(چون ماشالله با پایینترین قیمت میزنن دیگه چینیها و شما مثلا با 600-700 تومان،گوشی 8 هسته ای خواهید داشت..اونوقت کسیکه رفته گوشی یک ملیونی مثل zp990 zopo رفته، میبینه تو پردازشگری و گرافیک و آنتوتو،از یک گوشی 700 تومانی کمتره(هرچند که تو بقیه مشخصات مطمئنا بهتره)هرچند که همون چهار هسته ای هم،همه نیازهای طرف اعم از بازی وفیلم قول اچ دی وغیره رو برطرف میکنه....

باتشکر

h4mid

Registered User
لایک‌ها
1
باسلام
مساله آوردن جنس به این راحتی نیست...اول از همه پست عادی که نمیشه چون گمرک برای من اقتصادی حساب میکنه و بالای 90-120 تومان فقط گمرک میشه،بماند که تازه کارت بازرانی و ترخیص و...هم میخواد که هزینه پولی و اعصاب خوردیش برای دوسه گوشی نمیصرفه.....با پست TNT هم که دیگه خیلی زیاد میشه...مساله بعدی و مهمتر اینه که گوشیهای پرفروش چه زمانی؟؟؟ سه ماه پیش، zopo c2 بود، سفارش میدادم، 15-17 روز بعد حداقل میومد که همه دیگه داشتند zopo c2 platinum میگرفتند، همون موقع میرفتم c2 platnium میگرفتم تا میومد،شده بود zp980 اکثر فروش من، همینکه همه اومدند zp980 بگیرند،تارسید دستشون zp990 اومد، حالا هم که umi cross اومده....کلا با این اوضاع پیشرفت چینیها اونم ماهانه، کارخاصی نمیشه کرد(برای تبلتها هم همینطوره)....تاآخر همین امسال(کمتر از سه ماه) مطمئن باشید، چندین هشت هسته ای میاد (ازجمله zte v967 ورژن هشت هسته ایش ) و همه خریداران فکر خواهند کرد گوشیوشون قدیمی شده(چون ماشالله با پایینترین قیمت میزنن دیگه چینیها و شما مثلا با 600-700 تومان،گوشی 8 هسته ای خواهید داشت..اونوقت کسیکه رفته گوشی یک ملیونی مثل zp990 zopo رفته، میبینه تو پردازشگری و گرافیک و آنتوتو،از یک گوشی 700 تومانی کمتره(هرچند که تو بقیه مشخصات مطمئنا بهتره)هرچند که همون چهار هسته ای هم،همه نیازهای طرف اعم از بازی وفیلم قول اچ دی وغیره رو برطرف میکنه....
باتشکر
امیر جون من با 990 که سفارش دادم.اصلا مشکلی ندارم...خیلی هم یکه!!! ولی دیر رسیدنش داره به ضرر ما مصرف کنندها میشه... چون همین طور داره جایگزین هم میشن...انشا... سر وقتی که گفتن برسونن ...وگرنه...نمیصرفه

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
آقا امیر به خاطر وجود Lenovo A760 تو نظرسنجی،اومدم و و تو سایت etotalk مشخصات کاملشو ببینم که دیدم 94 دلار زدتش!
شما نمیتونید یه جوری از این سایت خرید کنید؟!راه نداره؟

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
آقا امیر به خاطر وجود Lenovo A760 تو نظرسنجی،اومدم و و تو سایت etotalk مشخصات کاملشو ببینم که دیدم 94 دلار زدتش!

اين قيمت خامشه!

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
امیر جون من با 990 که سفارش دادم.اصلا مشکلی ندارم...خیلی هم یکه!!! ولی دیر رسیدنش داره به ضرر ما مصرف کنندها میشه... چون همین طور داره جایگزین هم میشن...انشا... سر وقتی که گفتن برسونن ...وگرنه...نمیصرفه
باسلام
آخه اگه کسی گوشی یا تبلت چینی داره کار میکنه،مطمئن باشید جنسش سه تا حداکثر پنج شش ماهه قدیمیه یجورایی....اینقدر اختلاف قیمت،با جنس جدید تراومدن، کم ولی تفاوت زیاد میشه که هیچکاریش نمیشه کرد...بهترین راه اینه :

یکی یک تاپیک باز کنه و بزارتش فروش گوشیهای دست دوم از برندهای اصلی چین
اگه کسی ساخت این تاپیک کلی رو، من تو پست اول میزارمش....

اینجوری هم یک گردش گوشی بین مصرف کننده ها بدست میاد، هم افراد مختلف، یک مدت وشی رو تمیز و نو استفاده میکنند و محک میزنند و پس از یک مدتی میدنش با یک کسر مبلغی، به نفر بعدی....و خودشون با گذشتن یک مبلغی ، گوشی بهتر از قبلی سفارش میدند.

ٍetotalk کلا بدون هزینه شیپینگ یا پست هست قیمتهاش(مگراینکه تو همین اول کار نوشته freeshipping و به معنای دیگه هزینه پست رو رو قیمت از قبل کشیده باشه...که اگه رو shipping cost برید و ایران رو انتخاب کنید، طبق گفته خود سایت، :
Airmail: Normally takes 25 to 45 business days.
US$ 25.00
که جمعش در حقیقت میشه 119 دلار...... من تو همون صفحه اول و پست دوم(نه اول) گذاشتمش این محصول رو با قیمت دلار حوالجاتی یکروزه 3300.....هزینه خودش و پست سنگاپور 415 تومان.

باتشکر

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
آهان!!!
من بین این مدل و اون مدل lenevo که باطریش4000هست و zte v967 s موندم:blush:

hofhom

Registered User
لایک‌ها
12
فردا که چین باز میشه یه سوالیم در مورد lenovo vibe x بکن

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
امیرجان بهتره در مورد زمان اومد اومدن گوشی هم یکم روشنتر صحبت کنید و اعلام کنید !!!
شما اطمینان میدن که فلان تاریخ میاد اما متاسفانه دیرکردها خیلی زیاده و باعث تومنگنه قرار گرفتن ما میشه!!!
تو شیراز یا موجود چیزی نداری الان درحد ای اوشن ایلایت؟؟این طرف مارو گ.....د از بس زنگ زد واسه گوشیش

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
آهان!!!
من بین این مدل و اون مدل lenevo که باطریش4000هست و zte v967 s موندم:blush:

یکم اختلاف قیمت دارندالبته.....p780......مسلما بین اینها اون p780 برتره ولی بین اون دوتا(lenovo&Zte) مسلما من میرم سراغ zte چون امکانات بهتری در کل ارایه میده بهم...

فردا که چین باز میشه یه سوالیم در مورد lenovo vibe x بکن

حتما....تو لیست کالاهای استعلامیم هست

امیرجان بهتره در مورد زمان اومد اومدن گوشی هم یکم روشنتر صحبت کنید و اعلام کنید !!!
شما اطمینان میدن که فلان تاریخ میاد اما متاسفانه دیرکردها خیلی زیاده و باعث تومنگنه قرار گرفتن ما میشه!!!
تو شیراز یا موجود چیزی نداری الان درحد ای اوشن ایلایت؟؟این طرف مارو کشت از بس زنگ زد واسه گوشیش

فعلا موجود چیزی ندارم.....
الان تو همون بار، دو یا سه نفر بار عمده (بالای 30 عددجنس) ---مژده به اونهایی که هایر میخواستند، یکی از بارها تعدادی هایر w910 توشه- دارند، ولی هیچکدوم "پیشفروش" نکردند...الان شما نمیدونید که ایا گوشی سالم (و نه خراب و یا مشکل دار)میرسه و نه میدونید لوازم جانبی به چه صورتیه..درضمن وقتی موجود باشه، راحت تر میتونید رو قیمت بالاتر مانور بدید..من خودم هم پیش فروشی نمیکنم....درسته که زمان برخلاف قول دوستمون و نقل قول بنده شد ولی جنس ناموجود رو فروختن، یک زمانی، اذیتتون خواهد کرد(به همون دلیلی که گفتم و یا حتی همین دیرکرد)

ازلینک خریداری نمیشه و مستقیم از فروشنه چینی میگیریم.....
هزینشو فردا شب بپرسد، در خدمتتونم..

بنابراین از فردا دوباره سفارشات گرفته میشه بعد از یک هفته و نیم تعطیلی......zopo zp990 با پست TNT هم مال یکی از بچه ها فردا ارسال میشه
.

به نقل از aiza1372 :
دادا امیر این چیپست چطور هس؟؟؟ سرعتش؟؟؟؟(
Media Tek MT8125)
و اینکه
PowerVR SGX544 چند هسته ای هست؟؟؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
باسلام

این لینک رو مطالعه بفرمایید کامل، متوجه میشید

نقشه راه مدیاتک

باتشکر

ahwazimate

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام امیر اقا قیمت thl w200 الان چنده میتونم سفارش بدم؟
قیمت thl w8 beyond 16g را هم بگید تا از بین این دو گوشی یکی را به امید خدا سفارش بدیم مرسی

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا