سلام
میشه بصورت لیست اسم شرکت های درجه 1 ,2 و ...اینجا قرار بدین،ممنونم
Sent from my NexusHD2
امیر جان ممنونم
پیشنهادت خیلی عالی بود و همیشه هم عالی بوده ولی متاسفانه 2 سیم می خوام وگرنه الان Xperia S دارم و با دنیا هم عوضش نمی کنم
میدونی یک دو سیم میخوام که جنس بدنه خوبی داشته باشه و طراحیش عالی باشه و حداکثر هم 5 اینچ باشه و تا جایی که ممکنه از برندهایی باشه که تو ایران نمایندگی دارن مثل Lenovo , Huawei و...
این Huawei P6 هم که لینک دادی دیدم همه تک سیمن
من دو سیمش رو می خوام که قبلا بود ولی الان کمیاب شده هیچ جا تو علادین هم نداشتن
تاپیک گوشی ها رو دیدم خیلی عالی بود من تو مایه های Lenovo P780 رو به شدت می پسندم
ضمنا امیر جان پیشنهادای شما همیشه خوب بوده خودم و تمام دوستان که براشون از شما تبلت Pipo گرفتم همیشه دعاگو هستیم
P780هم گوشی خیلی خوبیه...بجز حافظه هاش و ورزن و قطرش که یجورایی به قول خودم "لایتچسبک" هستند،بقیه چیزهاش روبراست...
اما اگه دنبال حافظه ها وکمی قطر و وزن باشی، تو اون رنج قیمت :
Neo N003 2/32GB & Iocean X7 Elite 2/32GB رو داریم.بعد از اون گوشی ThL W8s روداریم . (البته 2/32GB UMI X2 هم هست ولی حدود 6-7 دلار گرونتره تا Iocean/neo و......)
لنوو هنوز گوشیش تو ایران نمایندگی نداره.....درکل خرابی ندارند و اگه داشته باشند هم،تو ایران میشناسم کسیو که درست کنه،(24ساعت اول با من هست) مگه اینکه برای صفحه نمایشهاش مشکل باشه(شکوندنش و ......) که اونو از چین سفارش میگیریم براتون.
خب اگه تو قیمت p6 میتونستی بگیری، چرا vivo x3 رو نگیری؟؟چون کیفیت کارهاش بالاست و قیمتهاش هم گرونه....
در ضمن چون سایز حداکثر 5 میخوای، براحتی میتونی zte nubia z5 mini رو بیری، برای اینکه رقیب mi2s بود ولی تک سیم هست.(اینو دارم میارم برای کسانیکه ریویوش رو میخواستند)
اول از همه : لینک فروشش که مشخصات و اسلایدهای انگلیسیشو گذاشته :
Google Translate
و ریویوهاش:
Google Translate
و مقایسه این گوشی و m2s :
nubia Z5 mini VS Xiaomi 2S Review | igadgetnews.com
و
اینهم فروش برندهای مطرح دنیا در طی فصل دوم سال 2013 :
و اما برندهای مطرح چینی از نظر خود چینیها (ازمیان 250 هزار فرد چینی)
اما از نظر فروم خودمون :
جنسهای درجه یک :اونهایی هستند که هم CPU اوشون از کوالکام و اسنپ دراگون هست و هم دوربینشون لنز سونی(تو تاپیک، قسمت اول) مثل Huawei/lenovo/zte/xiaomi/Oppo/vivo
جنسهای درجه دو: از CPU خودشون استفاده میکنند ولی کیفیت بالایی دارند و کارهای رقابتی با برندها در اروپا و آسیا دارند.مثل zopo/icoean/tcl/umi/thl/neo/jiayu/......
جنسهای درجه سوم : که کیفیت خیلی خوبی دارند ولی خرابی هم بعضا پیدا زیاد میشه تو مدلهاشون مثل star، Haipai، Hero,amoi,cubot,haier, و...............
البته سخته که واقعا فقط براساس برند، و نه مدل، بگیم یک برند در کدوم جایگاه قرار داره و درحقیقت مرزبندی کاملا شفافی وجود نداره ولی نمای کلی که میتونید داشته باشید، اینه حدودا......
مطلب دیگه اینکه ، در مورد چیپست 8 هسته ی که همه هسته ها باهم کار میکنند از شرکت Mediatek اینه که LG قرار داد بسته (برای تولید گوشیهای سه سیمکارته) با این شرکت بزرگ چیپست سازی دنیا و مسلما تا 2015 ما شاهد اوجگیری این محصولات چینی و این چیپست قدرتمند و باتری نگه دار در جهان خواهیم بود..
در مورد کسانیکه نمیدونند قدرت این چیپست چجوریه، تا حالا اون چیزیکه معلوم شده اینه که در بین دو سرعت 1.7 تا 2 گیگاهرتز هست و براساس cortex a7 هست که باتری نگه داری عالی داره و آنتوتو اون در سرعت مینیممش یعنی 1.7 گیگاهرتزش حدود 29600 بوده....که اگه بخوایم از روی تغییر فرکانس در ورژن 4 هسته ایش بگیم(یعنی MTK6589 1.2Ghz & Mtk6589t 1.5Ghz که تغییر آنتوتو حدود 2000-2500 رو بوجود اورده) میتونیم بگیم، در حالت همه هسته ها در سرعت 2 گیگاهرتز ، میتونه حدود 5000 تا بالا بره و براحتی آنتوتو با 35 تا 36 هزار ایجاد کنه.
باتشکر