• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

dariush_abbasi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام به همه دوستان.
این مدلش هم عالیه.ممنون از امیر آقای عزیز به خاطر معرفی بهترینها.

NEO N003 Advanced Version 5.0 Inch 1920*1080 IPS MTK6589 Camera 13MP HDMI 2GB/32GB

Buy NEO N003 Advanced Version |MTKMall

Support HDMI output

Bluetooth, WIFI, calculator, calendar, camera, clock, Email, Flash player, flashlight, FM, Gmail, Google search, latitude, local, maps, navigation, play store,G-sensor,light-sensor,distance-sensor,compass,gyroscope,etc

reza1391

Registered User
لایک‌ها
95
اگه ihtc برند قابل قبولی باشه،یه مدلی داره بنام iHTC Butterfly H920 که بسیار سخت افزار فوق العاده ای داره از چیپ Snapdragon APQ8064 Quad Core استفاده شده و گرافیکش هم ادرنو 320 هست که توی رندر کردن ویدئو و گیم بسیار تواناست و قیمتش هم بسیار مناسب 185 دلار

http://www.chinasmartphonereview.com/ihtc-butterfly-h920/

amibzad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
از عزیزانی که گوشی رو از طریق پست سنگاپور تحویل گرفتن، یه سوال داشتم. چند روز بعد از گرفتن کد رهگیری از آقا امیر، تغییری تو وضعیت مرسوله خودتون مشاهده کردین. الان یک هفته هست که کد رو گرفتم ولی هنوز تغییری مشاهده نکردم.

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
میخوام بدونم هزینه کلش با سه روش با بار و سنگاپور و tnt چقدر در میاد!

و اینکه مدت زمان رسیدن هر سه روش رو هم بگی ممنون میشم!
آقا امیر جواب این سوال دوستمونو همینجا بده که ما هم بدونیم!

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
سلام دوستان.
از عزیزانی که گوشی رو از طریق پست سنگاپور تحویل گرفتن، یه سوال داشتم. چند روز بعد از گرفتن کد رهگیری از آقا امیر، تغییری تو وضعیت مرسوله خودتون مشاهده کردین. الان یک هفته هست که کد رو گرفتم ولی هنوز تغییری مشاهده نکردم.

شما از زمان گرفتن کد تا ۳ هفته به فکرش نباش.راحت رسیدن گوشی ۱ ماه طول میکشه از زمان خرید.ولی ارزش این صبر رو داره.مثل یه کامپیوتر داره برام کار میکنه
این کد رهگیری من بود میتونی ببینی
Rq200801069sg

Sent from my ZP980 using Tapatalk 2

amibzad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنونم از توضیح کاملتون. دیگه الان حساب کار دستم اومد

dariush_abbasi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ولی ارزش این صبر رو داره.مثل یه کامپیوتر داره برام کار میکنه
سلام به دوست عزیز.
این گه گفتین یعنی چه؟؟؟
شما مگه چی سفارش دادین؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
خسته نباشی استاد!
این گوشی Neo N003 1GB/4GB رو تو سایتت زدی 665,280تومان !
نقد و بررسی هاش رو نگاه کردم و خیلی عالی به نظر میریسد! تایید میکنی دیگه!؟ (باتریش رو مخمه! 3000mah !!!!)
میخوام بدونم هزینه کلش با سه روش با بار و سنگاپور و tnt چقدر در میاد!
و اینکه مدت زمان رسیدن هر سه روش رو هم بگی ممنون میشم!
بهترین نقد رو این فرد(اندی) کرده .....
Neo N003 Review - Is it the phone we have all been waiting for?

گوشی در کل خوبیه.....

بزارید تعطیلاتشون تموم بشه، اونوقت بپرسید، تا براساس قیمت دلار روز اعلام کنم.

توی نحوه سفارش در تاپیک گذاشتم ولی چشم، اینجا هم مینویسم.....

TNT خودش یک هفته ایه(بین یک تا سه روز پس از واریز وجه و ثبت سفارش، بسته پستی ارسال میشه)--هزینه ارسال (پست) 150 تومان حدودا ازسنگاپور بیشتره و ممکنه گمرک بخوره یانه( بین 50-90 اگه بخوره) و به در خونه میاد
SG یا سنگاپورپست بین 12-18 روزه(زیر یکهفته کاری پس از واریز وجه و ثبت سفارش، بسته پستی ارسال میشه)--قیمت گفته شده تو فروم، براساس همینه، گمرک حتما میخوره و برابر بین 50-90 تومانه و باید از اداره گمرک شهرتون تحویل بگیرید.
بار، بین حداقل دوهفته تا دوماه هم ممکنه طول بکشه ولی 36 تومان اضافه میشه به هزینه سنگاپور و بسته وقتی رسید، با پست پیشتاز به در خونتون میاد. البته طی رایزنی که دارم میکنم انشالله هزینه فقط 45-55 تومانی رو داشته باشه برای از چین تا درخونتون.

سلام به همه دوستان.
این مدلش هم عالیه.ممنون از امیر آقای عزیز به خاطر معرفی بهترینها.
NEO N003 Advanced Version 5.0 Inch 1920*1080 IPS MTK6589 Camera 13MP HDMI 2GB/32GB
Buy NEO N003 Advanced Version |MTKMall
Support HDMI output
Bluetooth, WIFI, calculator, calendar, camera, clock, Email, Flash player, flashlight, FM, Gmail, Google search, latitude, local, maps, navigation, play store,G-sensor,light-sensor,distance-sensor,compass,gyroscope,etc
بله، تو پست دوم همین تاپیک گذاشتم.

سلام دوستان.
الان تعطیلی چین هست، برای همینم آپدیت نمیشه، عملیات پستی رو بعد از 7-8 اکتبر از سر میگیرند.از اولینن وضعیت تا رسیدن مرسوله به ایران حدود 10-14 روز میشه : نمونه کدها رو توجه کنید حتما(با استفاده از سایت 17track.net)

RQ132874056SG
RQ134429202SG
RQ132874025SG
RQ134429193SG

اگه ihtc برند قابل قبولی باشه،یه مدلی داره بنام iHTC Butterfly H920 که بسیار سخت افزار فوق العاده ای داره از چیپ Snapdragon APQ8064 Quad Core استفاده شده و گرافیکش هم ادرنو 320 هست که توی رندر کردن ویدئو و گیم بسیار تواناست و قیمتش هم بسیار مناسب 185 دلار
iHTC Butterfly H920 | CHINA SMARTPHONE REVIEW
خیر، کلا از سایت fastcardtech و chinasmartphoereview و سایتهای مشابه که زده(وهمه به فروشگاه fastcardtech رجوع داده میشند) برای انتخاب کالاتون و خرید و غیره استفاده نکنید.چون هرجنسی رو میزنند، بعد که پشت گوشی رو باز کردید و CPU رو نگاه کنید، میبینید مثلا MTk6577 و یا MTK6589 هست و هک شده که اونجوری نمایش بده....در ضمن محصولات درجه سوم مثل Amoi,cubot,haier,star, و غیره زیاد داری....من سعی کردم محصولات درجه دوم و اول چین رو خدمتتون معرفی کنم در انواع رنج قیمت(Jiayu s1 هم البته بنظرمیرسه تا آخر اینماه،قابل فروش و سفارش بشه) باشه. محصولات دو درجه آخر چین و یا درجه چهار و پنج چین رو که من کار نمیکنم و مارک خاصی معمولا ندارند و فروشگاه های موبایل دیگه چینی دارند کار میکنند اون قسمت رو که بگریدتوگوگل، میبینید...این گوشیها ممکنه واقعیت باشه مشخصاتشون(بعضیهاش) ممکنه نه و همچنین دارای ساپورت نرم افزاری خوبی نیستند(از طریق اینترنت و یا سایت مشهور needrom.com) و همچنین خرابی هم خوب زیاد دارند.....

باتشکر

باتشکر

Mike2012

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

iHTC Butterfly H920 | CHINA SMARTPHONE REVIEW

قیمتش همه جا همون ۱۸۰ دلاره شاید کمتر هم بتونی گیر بیاری

Wholesale butterfly h920 - Buy Low Price butterfly h920 Lots on Aliexpress.com

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
خب حالا آقا امیر واسه منی که میخوام zte که119دلاره ،رو بخرم به نظرتون بهتر نیست با پست سنگاپور بگیرم؟ چون طبق گفته دوستان جنسای ارزون هزینه گمرکشون کمتره و میشه40-50تومن.
راستی این رایزنی با دوستتون چرا بجای اینکه نتیجه مثبت داشته باشه،نتیجه منفی داره؟! هزینه الان 38 تومنه،رایزنی کنید که بشه 50 تومن؟!!

dariush_abbasi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
تو اگه هنوز ندیدی zopo 980
بسیار عالی.امیدوارم همیشه همینطور خوب براتون کار کنه.
دوستان اگر لطف کنن در مورد مدلی که از امیر آقا خریدن به دیگرانی که تازه میخوان خرید کنن کمک کنن خیلی خوب میشه.
چون هر چی باشه نقد خودمون از سایتای خارجی بهتره.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
خب حالا آقا امیر واسه منی که میخوام zte که119دلاره ،رو بخرم به نظرتون بهتر نیست با پست سنگاپور بگیرم؟ چون طبق گفته دوستان جنسای ارزون هزینه گمرکشون کمتره و میشه40-50تومن.
راستی این رایزنی با دوستتون چرا بجای اینکه نتیجه مثبت داشته باشه،نتیجه منفی داره؟! هزینه الان 38 تومنه،رایزنی کنید که بشه 50 تومن؟!!
فعلا برای تک خرید،اونهم فقط دیگه کسیکه یکبار درسال قصد خرید داره ، فعلافقط سنگاپورپست رو پیشنهاد میکنم.
الان شما 38 تومان هزینه رو به اضافه هزینه سنگاپور پست میکنید،(یعنی نزدیک 70-100 تومان،بیشتر هدف رو کمتر هزینه کردن با گمرک رو مثلا یکجورکمتر کردنه)در این حالت جدید، هزینه فقط حدود 50 خواهد شد.

درمورد گمرک گذاری هم اینچنین نیست..من برای کسی Lenovo k900 رو سفارش دادم که مرک ازش فقط 43 گرفته بود و کسیکه ThL w100 هم براش ارسال شده بود و گمرک ازش 92 تومان گرفته بود....تو تهران، ارزیابهای قیمت مختلف داریم و یا بعضی شهررهای دیگه....تو شیراز،ارزیاب نداریم برای همینم به قیمت گفته شده شما اعتماد میکنند یجورایی...

بسیار عالی.امیدوارم همیشه همینطور خوب براتون کار کنه.
دوستان اگر لطف کنن در مورد مدلی که از امیر آقا خریدن به دیگرانی که تازه میخوان خرید کنن کمک کنن خیلی خوب میشه.
چون هر چی باشه نقد خودمون از سایتای خارجی بهتره.
تو رنج بودجتون، مطمئن باشید بهترینها رو بهتون معرفی میکنم....

باتشکر

reza1391

Registered User
لایک‌ها
95
سلام
میشه بصورت لیست اسم شرکت های درجه 1 ,2 و ...اینجا قرار بدین،ممنونم

Sent from my NexusHD2

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام
Sent from my NexusHD2

امیر جان ممنونم
پیشنهادت خیلی عالی بود و همیشه هم عالی بوده ولی متاسفانه 2 سیم می خوام وگرنه الان Xperia S دارم و با دنیا هم عوضش نمی کنم
blushsmiley.gif

میدونی یک دو سیم میخوام که جنس بدنه خوبی داشته باشه و طراحیش عالی باشه و حداکثر هم 5 اینچ باشه و تا جایی که ممکنه از برندهایی باشه که تو ایران نمایندگی دارن مثل Lenovo , Huawei و...
این Huawei P6 هم که لینک دادی دیدم همه تک سیمن
sadsmiley.gif
من دو سیمش رو می خوام که قبلا بود ولی الان کمیاب شده هیچ جا تو علادین هم نداشتن
تاپیک گوشی ها رو دیدم خیلی عالی بود من تو مایه های Lenovo P780 رو به شدت می پسندم
biggrinsmiley.gif

ضمنا امیر جان پیشنهادای شما همیشه خوب بوده خودم و تمام دوستان که براشون از شما تبلت Pipo گرفتم همیشه دعاگو هستیم
biggrinsmiley.gif
wubsmiley.gif
P780هم گوشی خیلی خوبیه...بجز حافظه هاش و ورزن و قطرش که یجورایی به قول خودم "لایتچسبک" هستند،بقیه چیزهاش روبراست...
اما اگه دنبال حافظه ها وکمی قطر و وزن باشی، تو اون رنج قیمت :
Neo N003 2/32GB & Iocean X7 Elite 2/32GB رو داریم.بعد از اون گوشی ThL W8s روداریم . (البته 2/32GB UMI X2 هم هست ولی حدود 6-7 دلار گرونتره تا Iocean/neo و......)
لنوو هنوز گوشیش تو ایران نمایندگی نداره.....درکل خرابی ندارند و اگه داشته باشند هم،تو ایران میشناسم کسیو که درست کنه،(24ساعت اول با من هست) مگه اینکه برای صفحه نمایشهاش مشکل باشه(شکوندنش و ......) که اونو از چین سفارش میگیریم براتون.

خب اگه تو قیمت p6 میتونستی بگیری، چرا vivo x3 رو نگیری؟؟چون کیفیت کارهاش بالاست و قیمتهاش هم گرونه....

در ضمن چون سایز حداکثر 5 میخوای، براحتی میتونی zte nubia z5 mini رو بیری، برای اینکه رقیب mi2s بود ولی تک سیم هست.(اینو دارم میارم برای کسانیکه ریویوش رو میخواستند)

اول از همه : لینک فروشش که مشخصات و اسلایدهای انگلیسیشو گذاشته :

Google Translate

و ریویوهاش:

Google Translate

و مقایسه این گوشی و m2s :

nubia Z5 mini VS Xiaomi 2S Review | igadgetnews.com

و

اینهم فروش برندهای مطرح دنیا در طی فصل دوم سال 2013 :

applsams.jpg

و اما برندهای مطرح چینی از نظر خود چینیها (ازمیان 250 هزار فرد چینی)

top12sell0.jpg

top12sell.jpg

اما از نظر فروم خودمون :
جنسهای درجه یک :اونهایی هستند که هم CPU اوشون از کوالکام و اسنپ دراگون هست و هم دوربینشون لنز سونی(تو تاپیک، قسمت اول) مثل Huawei/lenovo/zte/xiaomi/Oppo/vivo
جنسهای درجه دو: از CPU خودشون استفاده میکنند ولی کیفیت بالایی دارند و کارهای رقابتی با برندها در اروپا و آسیا دارند.مثل zopo/icoean/tcl/umi/thl/neo/jiayu/......
جنسهای درجه سوم : که کیفیت خیلی خوبی دارند ولی خرابی هم بعضا پیدا زیاد میشه تو مدلهاشون مثل star، Haipai، Hero,amoi,cubot,haier, و...............

البته سخته که واقعا فقط براساس برند، و نه مدل، بگیم یک برند در کدوم جایگاه قرار داره و درحقیقت مرزبندی کاملا شفافی وجود نداره ولی نمای کلی که میتونید داشته باشید، اینه حدودا......

مطلب دیگه اینکه ، در مورد چیپست 8 هسته ی که همه هسته ها باهم کار میکنند از شرکت Mediatek اینه که LG قرار داد بسته (برای تولید گوشیهای سه سیمکارته) با این شرکت بزرگ چیپست سازی دنیا و مسلما تا 2015 ما شاهد اوجگیری این محصولات چینی و این چیپست قدرتمند و باتری نگه دار در جهان خواهیم بود..
در مورد کسانیکه نمیدونند قدرت این چیپست چجوریه، تا حالا اون چیزیکه معلوم شده اینه که در بین دو سرعت 1.7 تا 2 گیگاهرتز هست و براساس cortex a7 هست که باتری نگه داری عالی داره و آنتوتو اون در سرعت مینیممش یعنی 1.7 گیگاهرتزش حدود 29600 بوده....که اگه بخوایم از روی تغییر فرکانس در ورژن 4 هسته ایش بگیم(یعنی MTK6589 1.2Ghz & Mtk6589t 1.5Ghz که تغییر آنتوتو حدود 2000-2500 رو بوجود اورده) میتونیم بگیم، در حالت همه هسته ها در سرعت 2 گیگاهرتز ، میتونه حدود 5000 تا بالا بره و براحتی آنتوتو با 35 تا 36 هزار ایجاد کنه.

mtk2-150x150.jpg

mtk6592lg51.jpg

باتشکر

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
یه سوال: فرقی بین رامی که با پی سی نصب میکنیم رو گوشی با اونی که از بوت لودر گوشی نصب میکنیم هست؟
۲تا رام نصب کردم یکی با گوشی گ دیگری با پی سی ولی تفاوتی حس نکردم!
ممنون

kaveh2nd

Registered User
لایک‌ها
85
سلام

سلام
اگرچه امیر آقا زحمت کشیدن و نمودارهای نظرسنجی چینیها رو گزاشتن ، ولی بنظر من این نظر سنجی و امثال اون نظر مردم عادی هست نه متخصصها ! برای مثال شرکت Huawei اکنون بزرگترین شرکت مخابراتی دنیاست و با سرمایه هنگفتی که داره ، تنوع محصولاتش زیاده (مثل سامسونگ و سونی و ال جی) و هر نوع سلیقه و بودجه رو پوشش میده . بنابراین احتمال اینکه محصولش دست مردم دیده بشه زیاده . پس احتمال اینکه در نظرسنجی های عام رتبه بیاره زیاده !

اما متخصصین برخلاف مردم عادی به کیفیت ساخت قطعات داخلی آن وسیله هم توجه زیادی میکنند . (آدمهای کارکشته وقتی می خوان بین چندتا برند انتخاب کنند از تعمیرکارها حتماً سووال می کنن :cool:) گران بودن یک گوشی دلیل بر کیفیت بالای آن ندارد ! دراین گوشیها اگر از پردازنده های ساخت سامسونگ یا کوالکام استفاده شده باشد گرانقیمت خواهد بود ولی در صورت استفاده از چیپهای مدیاتک ، قیمت تا حد زیادی افت خواهد کرد که البته دلیل بر بی کیفیتی پردازنده های این شرکت نیست !!

در اینجا می بینید که Xiaomi و Oppo از هوواوی پائین تر هستن . درصورتی که اوپو تنها 2 محصول در بازار دارد (تا چند هفته دیگر سومی هم بیرون می دهد) ولی کیفیت این محصولات فوق العاده بالا هستند . ازطرف دیگه چنین مرزبندی واقعاً سخت شده چون گاهی یک شرکت در بین محصولات متوسطش یک محصول با کیفیت فوق العاده بالا و چشمگیر تولید میکند مثل P6 هواووی !

درکل به همان حرف امیر عزیز می رسیم که خودش رتبه بندی کرده . من با اجازه ایشان و با استفاده از نظر آقای اندی از سایت GizChina بهترین و ممتازترین برندها از نظر کیفیت را دوباره می نویسم :

Xiaomi , Oppo , Gionee , Meizu

این چند شرکت ممتاز هستند . یعنی محصولاتشان کم ولی کیفیتشان بسیار بالاست .
دربین کارهای شرکتهای درجه یک و عالی مثل Lenovo هم کارهای ممتاز و ویژه دیده می شود مثل K900 یا Nubia از ZTE .

اما از نظر فروم خودمون :
جنسهای درجه یک :اونهایی هستند که هم CPU اوشون از کوالکام و اسنپ دراگون هست و هم دوربینشون لنز سونی(تو تاپیک، قسمت اول) مثل Huawei/lenovo/zte/xiaomi/Oppo/vivo
جنسهای درجه دو: از CPU خودشون استفاده میکنند ولی کیفیت بالایی دارند و کارهای رقابتی با برندها در اروپا و آسیا دارند.مثل zopo/icoean/tcl/umi/thl/neo/jiayu/......
جنسهای درجه سوم : که کیفیت خیلی خوبی دارند ولی خرابی هم بعضا پیدا زیاد میشه تو مدلهاشون مثل star، Haipai، Hero,amoi,cubot,haier, و...............

البته سخته که واقعا فقط براساس برند، و نه مدل، بگیم یک برند در کدوم جایگاه قرار داره و درحقیقت مرزبندی کاملا شفافی وجود نداره ولی نمای کلی که میتونید داشته باشید، اینه حدودا......

Last edited:

BOROAMOO

Registered User
لایک‌ها
0
سلام. آقا من یه گوشی میخوام با این مشخصات چندتا پیشنهاد بده لطفا:
1) تا سقف 700 تومن
2) کیفیت ساخت برام مهمه خیلی. به نظرم گوشی های ال جی و سامسونگ هم حتی کیفیت ساخت ندارند.یجوری ساخته شدن که یه سال کار کنند نهایت. کیفیت ساخت برام خیلی مهمه مثل موتورولا
3) رزولوشن صفحه بالای 250 dpi
4) باتری مهمه حداقل سه روز جواب بده(مدلای لنوو رو دیدم بعضی ها خیلی باتریش خوبه ولی نمی دونم کیفیت ساختش چجوریه؟)
5) میزان تشعش هم زیر 0.7 باشه(sar )

کلا کدوم یکی از این برندها کیفیت ساختش بالاست(در حد مثلا موتورولا)
ممنون

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
یه سوال: فرقی بین رامی که با پی سی نصب میکنیم رو گوشی با اونی که از بوت لودر گوشی نصب میکنیم هست؟
۲تا رام نصب کردم یکی با گوشی گ دیگری با پی سی ولی تفاوتی حس نکردم!
ممنون
اینها روشهای مختلف نصب رام هست و تفاوتی در عملکرد خود رام ندارند.....هرکسی یکجور راحت تره....

سلام. آقا من یه گوشی میخوام با این مشخصات چندتا پیشنهاد بده لطفا:
1) تا سقف 700 تومن
2) کیفیت ساخت برام مهمه خیلی. به نظرم گوشی های ال جی و سامسونگ هم حتی کیفیت ساخت ندارند.یجوری ساخته شدن که یه سال کار کنند نهایت. کیفیت ساخت برام خیلی مهمه مثل موتورولا
3) رزولوشن صفحه بالای 250 dpi
4) باتری مهمه حداقل سه روز جواب بده(مدلای لنوو رو دیدم بعضی ها خیلی باتریش خوبه ولی نمی دونم کیفیت ساختش چجوریه؟)
5) میزان تشعش هم زیر 0.7 باشه(sar )
کلا کدوم یکی از این برندها کیفیت ساختش بالاست(در حد مثلا موتورولا)
ممنون
باسلام
عزیز بدلیل گزینه 4ات ، کلا ندارم....سه روز خیلی زیاده....اونم برای چهار هسته ی یا حتی دوهسته ای، یعنی باید باتری بالای 4500 تا 5000 باشه. که در اونصورت بدلیل خاص بوذنش، قیمت رو بالا میبره.
LG& ssamsung هم بالاخره خیلی ها بالای چند سال دارند استفاده میکنند و همه جور نظری چه مخالف با عقیده شما و چه موافق دارند....
گزینه sar هم ، برای همه گوشیهای چینی قابل پیدا کردن و یافتن نیست(باید از سایت Etotalk.com که پیشنهاد دادم و میبینم رو صفحه فروش بعضی گوشیهاشون دیگه گذاشتند میزارن sar رو، استفاده کنی یا خود گوگل)

کلا اگه میخوای تا 700 هزینه کنی، بهترین گوشیهایی که میتونم معرفی کنم بهت و تو لیست صفحه اول تاپیک و سایتهای Dealsprime.com & geekbuying.com پیداشون کنی :
گوشیهایی، مثل star s5 butterfly با هزینه سفارش 645 تومان و یا UMI X1s با هزینه سفارش 630 تومان و حتی vowney v5 با هزینه سفارش 625 تومان...

سلام قیمت huawai ascend mate قیمتش چند درمیاد؟
قیمتهای تو ایران ، خیلی بهتره تا سفارش...الان تو همین فروم یکی حدود 1.200 داشت میفروخت.....البته UMI Cross به نظر من بهتره ولی تا پایان تعطیلات چین، نمیتونم بگم قیمتش دقیقا چنده :
UMI Cross Smartphone 6.44'' FHD Screen 2GB 32GB MTK6589T Android 4.2 OTG NFC HiFi - UMI Cross
*********************************************************************************

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا