• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

h4mid

Registered User
لایک‌ها
1
35 روز گدشت...... ما هماره چشم به آستان دوخته...بلکه خبری از آن عزیز در سفر آید... ما منتظرانیم...

ya3r_1010050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
من 15 اگوست سفارش دادم یعنی 50 روز پیش و هنوز خبری نیست و هر وقت هم که میگم کی میرسه میگن خبرت میکنیم.صبر طاق شد دیگه.دیگه توبه که با بار سفارش بدم

ali_barsa124

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حالا من از اقا امیر یه سوال دارم ایا گوشی همه بچه ها با یک بار میاد یا هر کدوم جداگانه مثلا منکه 25 روز پیش سفارش دادم با اونیکه 30 روز پیش سفارش داده فرق میکنه زمان دریافتش

hatefi

Registered User
لایک‌ها
83
من 15 اگوست سفارش دادم یعنی 50 روز پیش و هنوز خبری نیست و هر وقت هم که میگم کی میرسه میگن خبرت میکنیم.صبر طاق شد دیگه.دیگه توبه که با بار سفارش بدم

50 روز ؟؟؟؟ واقعا ؟ یعنی ما هم حالا حالا باید صبرکنیم؟ خب تا گوشی برسه که قدیمی شده !!

ya3r_1010050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
آخه من اون شبی که سفارش دادم امیرخان گفت اگه تا امشب سفارش بدی 3 هفته ای میرسه اما هیچ.دلار امود پایین رفت بالا گوشیا گرون شد ارزون شد و خبری از گوشی ما نشد.من 20 روز پیش یه گوشی دیگه با پست سنگاپور سفارش دادم رسید دستم و گمرکش شد با هزینه پستش 50 ت اگه میدونستم فقط فرق معامله 20 ت هست اصلا با بار سفارش نمیدادم.

momo8182

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

hatefi

Registered User
لایک‌ها
83
آخه من اون شبی که سفارش دادم امیرخان گفت اگه تا امشب سفارش بدی 3 هفته ای میرسه اما هیچ.دلار امود پایین رفت بالا گوشیا گرون شد ارزون شد و خبری از گوشی ما نشد.من 20 روز پیش یه گوشی دیگه با پست سنگاپور سفارش دادم رسید دستم و گمرکش شد با هزینه پستش 50 ت اگه میدونستم فقط فرق معامله 20 ت هست اصلا با بار سفارش نمیدادم.

دقیقا به منم اون موقع مین رو گتن که اگه همین امشب سفارش بدی سه هفته ای میرسه . اما گفتن هزینه گمرک 90 تا 100 میشه که !!! عجب اشتباهی کردم پس کاش با پست سفارش داده بودم

Mike2012

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
دوستان اگه خودمون از سايت بخريم با كارت .. ميفرستن؟ يني ميشه خودمون خريد كنيم ادرس بديم بفرستن ؟:rolleyes:

بله اگر از سایت و فروشده معتبر خرید کنید ، میفرستند ، بعضی‌ از سایت‌ها هم گارانتی مدت زمان تحویل دارند

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
ببخشین دوستان روشنم کنید!!!
این هزینه گمرک رو چطور و باید به کی پرداخت کنیم؟به پستچی؟
جناب ya3r_1010050 واسه شما،هزینه پست و گمرک شده 50 تومن؟!!!چطور اینقد کم شده واس شما؟!
یه سوال دیگه.این قیمتایی که الان تو سایت هست قیمت خام و اصلی موبایل هست یا با احتساب پول پسته؟
اینطوره که اگه مثلا قیمت یه موبایل 200 دلار باشه،ما باید_مثلا با دلار3000_به آقا امیر 600 بدیم و دیگه مابقیش دست خودمونه.درسته؟
پول گمرک با هر پستی که باشه،فرقی نداره،و یه قیمت خاصه؟یا نه،هر مدل پست،هزینه گمرکش یه خورده بالا پایینه؟

ya3r_1010050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
گمرک پست اول نگاه میکنه توی بسته آیا فاکتور هست که بفهمه اینو چند خریدی اگه چیزی که خریدی مارک باشه مثلا گوشی آیفون یا گوشی سامسونگ یه 200 ت پیادت میکونه.اما من لنوو داشتم و طرف گفت چند خریدی گفتم توی سایت 120 دلار بود و تخفیف خورده بود من 60-70 دلار خریدم.گفت خب گمرکیت میشه 50 ت که یخورده چونه زدم نوشت 35 ت و پول پست هم از تهران تا شیراز 15 ت از من گرفتن و کلا شد 50 ت.به همین سادگی و زیبایی

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
گمرک پست اول نگاه میکنه توی بسته آیا فاکتور هست که بفهمه اینو چند خریدی اگه چیزی که خریدی مارک باشه مثلا گوشی آیفون یا گوشی سامسونگ یه 200 ت پیادت میکونه.اما من لنوو داشتم و طرف گفت چند خریدی گفتم توی سایت 120 دلار بود و تخفیف خورده بود من 60-70 دلار خریدم.گفت خب گمرکیت میشه 50 ت که یخورده چونه زدم نوشت 35 ت و پول پست هم از تهران تا شیراز 15 ت از من گرفتن و کلا شد 50 ت.به همین سادگی و زیبایی

دقیقا
منم رفتم گمرک دیدم بسته بندی بازه و منتظر اومدنم بودن.اولین سوالشون اینه که این چیه و قیمتش چنده
خیلی ریلکس بگو حراجی بود ارزون خریدم

Sent from my ZP980 using Tapatalk 2

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
ممنون از آقا امیر که پ خ توضیح دادن!اما یه چیزی هنوز نفهمیدم!
یعنی باید پاشم برم گمرک؟!!
گمرک توی کدوم شهره؟ لب مرزه؟!
ضمنا با بار هم ایطوره که باید بری گمرک؟یا نه،مستقیم میاد واست؟
آقا امیر شما فقط اینو گفتید که با بار دوستم،38 به قیمت اضافه میشه.یعنی جز قیمتی که زدید،باید 38 دیگه به شما بدیم؟
اونوقت پول گمرکش چی میشه؟ و وقتی میرسه شهرمون،باز باید به پست هم جدا پول بدیم؟

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
ممنون از آقا امیر که پ خ توضیح دادن!اما یه چیزی هنوز نفهمیدم!
یعنی باید پاشم برم گمرک؟!!
گمرک توی کدوم شهره؟ لب مرزه؟!
ضمنا با بار هم ایطوره که باید بری گمرک؟یا نه،مستقیم میاد واست؟
آقا امیر شما فقط اینو گفتید که با بار دوستم،38 به قیمت اضافه میشه.یعنی جز قیمتی که زدید،باید 38 دیگه به شما بدیم؟
اونوقت پول گمرکش چی میشه؟ و وقتی میرسه شهرمون،باز باید به پست هم جدا پول بدیم؟

دفتر مرکزی پست شهرت ! باجه مرسولات خارجی و گمرک پست

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
دفتر مرکزی پست شهرت ! باجه مرسولات خارجی و گمرک پست
اوه جدی؟!!!!:wacko:
منو باش! فک کردم لب مرزه!
پس در هر صورت باید پول گمرکو داد!
اما آخر نفهمیدم با بار بهتره یا پست سنگاپور! و اگه فقط و فقط هزینه حساب شده این گوشی ها رو پرداخت کنیم،دیفالتش روی کدوم پسته؟!!!
چون آقا امیر گفتن اگه بخوایی 38 اضاف میدی و با بار...!!

ali_barsa124

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بهت پیشنهاد میکنم با بار نیارش من که پشیمونم

Mike2012

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من قیمت روز Lenovo S750 رو می‌خواستم ولی‌ باز هم مثل همیشه وقتی‌ تاخیر و مشکلی‌ در سفارشات هست آقا امیر غیبش میزنه :lol:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
اوه جدی؟!!!!:wacko:
منو باش! فک کردم لب مرزه!
پس در هر صورت باید پول گمرکو داد!
اما آخر نفهمیدم با بار بهتره یا پست سنگاپور! و اگه فقط و فقط هزینه حساب شده این گوشی ها رو پرداخت کنیم،دیفالتش روی کدوم پسته؟!!!
چون آقا امیر گفتن اگه بخوایی 38 اضاف میدی و با بار...!!
هزینه گفته شده، در حقیقت ، هزینه کالا و پست سنگاپور هست...پست TNT حدود 125-150 تومان گرونتره......پست سنگاپور به گمرک شهرمرکز استان، و پست TNTدم در منزل هست.اولی حتما گمرک داره ولی دومی ممکنه بخوره
در مورد اون 38 تومان بار، درحقیقت هزینه آوردن جنس ازچین به ایران و فرستادنش با پست پیشتاز ایران به ادرستونه.ولی همونطور که بچه ها بعضا توجه کردند و ذکر کردند، تو قسمت زمان تا حدی مشکل داره.....
من قیمت روز Lenovo S750 رو می‌خواستم ولی‌ باز هم مثل همیشه وقتی‌ تاخیر و مشکلی‌ در سفارشات هست آقا امیر غیبش میزنه :lol:
بزارین تا 7-8 اکتبر که چین باز بشه، بعد قیمت روز و سفارشات جدید میگیرم....
غیبم نمیزنه ، بلکه چون پاسخی که لبخند و امید روبتونه به دوستان بشونه،ندارم، سعی میکنم فقط در قسمت پخ با بچه ها در ارتباط باشم که تشویش اذهان بچه ها نکنم...
دوتا موضوع :

یک : سایت رو در اخر زدم و دارم کاراشو میکنم و انشالله وقتی تمام شد، اعلام میکنم که از همونجا براحتی سفارشات رو انجام بدید.انشالله غنی تر و کاملترش میکنم در این چند روز تعطیل چینیها...

httP://Amirexpress.ir

دوم: بزودی گوشی فوق العاده دیگه ای که مثل Lenovo k900 کاملا خاص و منحصر بفرد هست رو هم در اینجا بفروش میرسونم:

Sugar
rBEhV1IR9WgIAAAAAAFB61tjLGwAACQQQLj2TkAAUID857.jpg

rBEhVlId2-UIAAAAAAZ5QEx8TlMAAClhQPUsccABnlY328.png

804721410_205.jpg

804721405_027.jpg

799294929_169.jpg

804721407_930.jpg

این گوشی دارای 2 و 32 گیگابایتی در حافظه رم و حافظه داخلی و قطر بسیار کم 8.2 میلیمنر و دارای دوربین 13 مگاپیکسل لنز سونی (با aperture 2.2) عقب و 8 مگاپیکسل در جلو و در سایز 5 اینچ وصفحه نمایش شرکت مشهور sharp و کیفیت صفحه 441ppi 1080P FullHD 1920*1080 و باتری 2350 میلی آمپر و همچنین دارای قابلیت Gesture ها و ویژگیهای خاص در عکسبرداری(ماندد 20 روش beautifly کردن و همچنین حذف فقط قسمتی از تصویر هنگام عکسبرداری-مثلا حذف یک رهگذر در پشت فرد درتصویر- و سه بعدی کردن تصویر و غیره....و همچنین wifi display و ......جالبترین قسمتش، در هردو طرف ، دارای صفحه ضد خش یا ضدضربه هست(Gorilla Glass)....اما ویژگی خاص اون اینه که معمولا برای گوشیهایی که نقره کاری میشن، از بهترین پردازشگر بازار استفاده میکنند ولی این گوشی از MTK6589T 1.5Ghz و گرافیک PowerVR SGX544 استفاده میکنه.....

اما درمورد نقره کاری که شده:

در ساختارش از دیاموند -الماس- diamond با کیفیت 15.6 عیار استفاده شده(در تعداد 129 تا) که طبق گفته شرکت، برای قرار دادنش برای هرگوشی حدود 258 دقیقه(حدود 4 ساعت) طول کشیده!!!

برای اطلاعات بیشتر و تصاویر مختلف از این گوشی به سایت و منابع زیر مراجعه کنید :
【SUGARSS129】SUGAR SS129 3G手机(白色16G优雅版)WCDMA/GSM【行情 报价 价格 评测】-京东商城

当手机变成首饰 全球首款首饰手机开箱_IT168
Photo and things about Sugar

قیمتش نزدیکای یک و هشتصد تا دو ملیون خواهد بود.... که قیمت بسیار عالیه با توجه به نقره کاری و دوربینش و کیفیتش و........

Last edited:

dante_27

Registered User
لایک‌ها
3
خسته نباشی استاد!
این گوشی Neo N003 1GB/4GB رو تو سایتت زدی 665,280تومان !
نقد و بررسی هاش رو نگاه کردم و خیلی عالی به نظر میریسد! تایید میکنی دیگه!؟ (باتریش رو مخمه! 3000mah !!!!)

میخوام بدونم هزینه کلش با سه روش با بار و سنگاپور و tnt چقدر در میاد!

و اینکه مدت زمان رسیدن هر سه روش رو هم بگی ممنون میشم!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا