اوه جدی؟!!!!:wacko:
منو باش! فک کردم لب مرزه!
پس در هر صورت باید پول گمرکو داد!
اما آخر نفهمیدم با بار بهتره یا پست سنگاپور! و اگه فقط و فقط هزینه حساب شده این گوشی ها رو پرداخت کنیم،دیفالتش روی کدوم پسته؟!!!
چون آقا امیر گفتن اگه بخوایی 38 اضاف میدی و با بار...!!
هزینه گفته شده، در حقیقت ، هزینه کالا و پست سنگاپور هست...پست TNT حدود 125-150 تومان گرونتره......پست سنگاپور به گمرک شهرمرکز استان، و پست TNTدم در منزل هست.اولی حتما گمرک داره ولی دومی ممکنه بخوره
در مورد اون 38 تومان بار، درحقیقت هزینه آوردن جنس ازچین به ایران و فرستادنش با پست پیشتاز ایران به ادرستونه.ولی همونطور که بچه ها بعضا توجه کردند و ذکر کردند، تو قسمت زمان تا حدی مشکل داره.....
من قیمت روز Lenovo S750 رو میخواستم ولی باز هم مثل همیشه وقتی تاخیر و مشکلی در سفارشات هست آقا امیر غیبش میزنه :lol:
بزارین تا 7-8 اکتبر که چین باز بشه، بعد قیمت روز و سفارشات جدید میگیرم....
غیبم نمیزنه ، بلکه چون پاسخی که لبخند و امید روبتونه به دوستان بشونه،ندارم، سعی میکنم فقط در قسمت پخ با بچه ها در ارتباط باشم که تشویش اذهان بچه ها نکنم...
دوتا موضوع :
یک : سایت رو در اخر زدم و دارم کاراشو میکنم و انشالله وقتی تمام شد، اعلام میکنم که از همونجا براحتی سفارشات رو انجام بدید.انشالله غنی تر و کاملترش میکنم در این چند روز تعطیل چینیها...
httP://Amirexpress.ir
دوم: بزودی گوشی فوق العاده دیگه ای که مثل Lenovo k900 کاملا خاص و منحصر بفرد هست رو هم در اینجا بفروش میرسونم:
Sugar
این گوشی دارای 2 و 32 گیگابایتی در حافظه رم و حافظه داخلی و قطر بسیار کم 8.2 میلیمنر و دارای دوربین 13 مگاپیکسل لنز سونی (با aperture 2.2) عقب و 8 مگاپیکسل در جلو و در سایز 5 اینچ وصفحه نمایش شرکت مشهور sharp و کیفیت صفحه 441ppi 1080P FullHD 1920*1080 و باتری 2350 میلی آمپر و همچنین دارای قابلیت Gesture ها و ویژگیهای خاص در عکسبرداری(ماندد 20 روش beautifly کردن و همچنین حذف فقط قسمتی از تصویر هنگام عکسبرداری-مثلا حذف یک رهگذر در پشت فرد درتصویر- و سه بعدی کردن تصویر و غیره....و همچنین wifi display و ......جالبترین قسمتش، در هردو طرف ، دارای صفحه ضد خش یا ضدضربه هست(Gorilla Glass)....اما ویژگی خاص اون اینه که معمولا برای گوشیهایی که نقره کاری میشن، از بهترین پردازشگر بازار استفاده میکنند ولی این گوشی از MTK6589T 1.5Ghz و گرافیک PowerVR SGX544 استفاده میکنه.....
اما درمورد نقره کاری که شده:
در ساختارش از دیاموند -الماس- diamond با کیفیت 15.6 عیار استفاده شده(در تعداد 129 تا) که طبق گفته شرکت، برای قرار دادنش برای هرگوشی حدود 258 دقیقه(حدود 4 ساعت) طول کشیده!!!
برای اطلاعات بیشتر و تصاویر مختلف از این گوشی به سایت و منابع زیر مراجعه کنید :
【SUGARSS129】SUGAR SS129 3G手机(白色16G优雅版)WCDMA/GSM【行情 报价 价格 评测】-京东商城
当手机变成首饰 全球首款首饰手机开箱_IT168
Photo and things about Sugar
قیمتش نزدیکای یک و هشتصد تا دو ملیون خواهد بود.... که قیمت بسیار عالیه با توجه به نقره کاری و دوربینش و کیفیتش و........