• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
داداش شما نمیتونید از اون سایت که لینک دادم،خرید کنید؟
zte-v967s Quad Core 1.2GHz Dual Sim 5.0 inch
اخه با تخفیف گذاشته 120 دلار.ایطور میشه370 تومن!!!که قیمت عالیی هستش.
ببخشید شاید قبلا این سوال پرسیده شده باشه،اما شما از کدوم سایت میخرید؟
خرید از سایت خیر، درضمن شما هزینه پست رو هم اضاف کنید-سفارش توهمون سایت الکی بدید،قسمت shippingاش میاد-(اون قیمت خام بدون هزینه پست هست)
از فروشنده خودمون در چین و نه ازسایت .....

باتشکر

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
----------------------------------------------------------------------------------
ThL W300

Android 4.2.1 MTK6589T, Cortex A7 quad core, 1.5GHz
ROM: 32GB, RAM: 2GB
IPS,6.5 inch Capacitive Touch Screen OGS
1920*1080 pixels FHD screen
8.0MP Front Camera, 13.0MP High Definition Back Camera
1.5A Fast Charge 3300mah
OTG Support

هزینه سفارش : 1,010,000 تومان
----------------------------------------------------------------

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
خرید از سایت خیر، درضمن شما هزینه پست رو هم اضاف کنید-سفارش توهمون سایت الکی بدید،قسمت shippingاش میاد-(اون قیمت خام بدون هزینه پست هست)
از فروشنده خودمون در چین و نه ازسایت .....

باتشکر
اوکی!
یعنی اون قیمتی که شما گذاشتید به همراه هزینه پسته؟
مگه اینطور نبود که قیمت ها رو بدون در نظر گرفتن هزینه پست میزارید واون دیگه به عهده خودمونه؟
اینو هم خودم در نظر گرفتم که هزینه پست و گمرک میخوره بهش.اما من خوشحال بودم که با همه این هزینه ها فوقش بشه500تومن!

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
اوکی!
یعنی اون قیمتی که شما گذاشتید به همراه هزینه پسته؟
مگه اینطور نبود که قیمت ها رو بدون در نظر گرفتن هزینه پست میزارید واون دیگه به عهده خودمونه؟
اینو هم خودم در نظر گرفتم که هزینه پست و گمرک میخوره بهش.اما من خوشحال بودم که با همه این هزینه ها فوقش بشه500تومن!
باسلام
قیمتهای گذاشته شده براساس هزینه کلی درخواستهای معمول با سنگاپور هست.هزینه های اضافی که درنحوه سفارش براتون پخ میشه، اضافه میشه به اون مبلغ

با باراگه بیاد، 500 تومان میشه تمومش کرد

باتشکر

reza_eminem67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام امیر جان
آقا هرچی پیغام خصوصی میدم جواب نمیدین گفتم اینجا بنویسم
این lenovo p770 ما چی شد ؟ الان حدود یک ماه ونیم شده.

naser521

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام امیر جان.

اقا قیمت روز lenovo p780 چند هست الان؟

لطف میکنی لینک سایت یا رفرنس و مرجعی که میتونی این گوشی رو ازش بخری رو بنویسی یا پ خ کنی؟ ممنون و تشکر

silver_s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان اگه خودمون از سايت بخريم با كارت .. ميفرستن؟ يني ميشه خودمون خريد كنيم ادرس بديم بفرستن ؟:rolleyes:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام امیر جان.
اقا قیمت روز lenovo p780 چند هست الان؟
لطف میکنی لینک سایت یا رفرنس و مرجعی که میتونی این گوشی رو ازش بخری رو بنویسی یا پ خ کنی؟ ممنون و تشکر
835 تومان...
از سایت نیست ولی اگه تصاویرش و مشخصاتش مدنظرتونه از سایتهای زیر:

میتونید از سه سایت زیر برای عکسها و ویژگیهای کاملشون استفاده کنید:
Etotalk.com
GeekBuying.com
Antelife.com
Ghdeal.com

سلام
دوستان اگه خودمون از سايت بخريم با كارت .. ميفرستن؟ يني ميشه خودمون خريد كنيم ادرس بديم بفرستن ؟:rolleyes:

بله،گفتم تفاوت خرید ازسایت و از من واسطه اینه که من براتون 24 ساعت مهلت تست و گارانتی میدم، درحالیکه سایتها،باید هزینه پست(اگه خراب باشه) فرستادن به چین و همچنین گمرک دوباره ای که میخوره رو،خریدارخودش پرداخت کنه.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام امیر جان
آقا هرچی پیغام خصوصی میدم جواب نمیدین گفتم اینجا بنویسم
این lenovo p770 ما چی شد ؟ الان حدود یک ماه ونیم شده.
باسلام
خب اینباکست پرشده، همیشه کمی خالی نگهش دارین.....(هنوزهم بعد از یک هفته پیش که پیغام ددی، امروزهم نمیشد برات پخ زد)
با بار هست و زمانش طولانی تر شده..منم عین شما هم منتظر جنسهای خودم هستم و هم جنسهای عمده دوستانم وهم تک خریدارها....
حتما همینکه اومد،بهتون اس میدم و اطلاع.....

باتشکر

mortezasajjadi

Registered User
لایک‌ها
42
[h=2]HDC Storm MX- MTK6589 Quad Core 1.2GHz 4.7inch QHD Screen Android 4.1.2 Phone اینو میتونید بیارید؟؟قیمت؟[/h]

momo8182

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم این گوشی رو خیلی دوست دارم اما این قیمت 120 دلار چیزی حدود 30 دلار هم هزینه پستش میشه که حدودا میشه 155تا که با دلار روز در حدود 470 480 تومان که اونم اصلا چه جوری بشه سفارش یا پرداخت کرد خودش سواله چون به طور مستقیم که نمیشه خودت پرداخت کنی در نتیجه با دلار حوالجاتی و دردسرهای خودش مواجه هستی که به نظرم با توجه به قیمت 500 تومان که آقا امیر گفتن واقعا منصفانه هستش.البته ببخشید که من جواب دادم چون واسه خودم سوال شده بود و با آقا امیر حرف زدم جواب دادم.

mortezasajjadi

Registered User
لایک‌ها
42
منم این گوشی رو خیلی دوست دارم اما این قیمت 120 دلار چیزی حدود 30 دلار هم هزینه پستش میشه که حدودا میشه 155تا که با دلار روز در حدود 470 480 تومان که اونم اصلا چه جوری بشه سفارش یا پرداخت کرد خودش سواله چون به طور مستقیم که نمیشه خودت پرداخت کنی در نتیجه با دلار حوالجاتی و دردسرهای خودش مواجه هستی که به نظرم با توجه به قیمت 500 تومان که آقا امیر گفتن واقعا منصفانه هستش.البته ببخشید که من جواب دادم چون واسه خودم سوال شده بود و با آقا امیر حرف زدم جواب دادم.

خواهش

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
گوشی های زیر در صورت موجود بودن یا موجود شدن چه قیمتی میشن؟:
Pantech Vega No 6 - Full phone specifications
Xiaomi MI-3 - Full phone specifications
Huawei Ascend D2 - Full phone specifications
Oppo N1 - Full phone specifications

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
Inew I6000- فبلت با سایزی استثنایی و امکانات و قیمتی بی نظیر
این چطور گوشی هست؟؟؟؟ واقعا 13 مگا پیکسل کیفیت دوربین داره؟؟؟؟کیفیت تصویر؟؟قلم داره؟؟؟؟2گیگ رم و 32 گیگرام.
سی پی یوش میتونه بازیای سنگینو اجرا کنه؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
HDC Storm MX- MTK6589 Quad Core 1.2GHz 4.7inch QHD Screen Android 4.1.2 Phone اینو میتونید بیارید؟؟قیمت؟
اصلا این محصولات رو نخرید وفقط از لیست پست اول و دم در صفحه اول این تاپیک برای انتخاب استفاده کنید

گوشی های زیر در صورت موجود بودن یا موجود شدن چه قیمتی میشن؟:
Pantech Vega No 6 - Full phone specifications
Xiaomi MI-3 - Full phone specifications
Huawei Ascend D2 - Full phone specifications
Oppo N1 - Full phone specifications

تا نیاند، من قیمت نمیتونم بدم، چون قیمت پیشفروش هم هنوز مشخص نیست دقیقا برای هیچکدوم و بهتر اینکه صبر کنید....

البته huawei d2 اومده و قیمتش مشخصه : با پست سنگاپور برابر 1.530.000 تومان و با پست /EMS/TNT برابر 1.720.000 تومان

http://www.ghdeal.com/huawei-ascend...-inch-suprt-retina-screen-unlocked-phone.html

Inew I6000- فبلت با سایزی استثنایی و امکانات و قیمتی بی نظیر
این چطور گوشی هست؟؟؟؟ واقعا 13 مگا پیکسل کیفیت دوربین داره؟؟؟؟کیفیت تصویر؟؟قلم داره؟؟؟؟2گیگ رم و 32 گیگرام.
سی پی یوش میتونه بازیای سنگینو اجرا کنه؟
باسلام
کیفیت دوربینش خیلی خوبه، لنز دوربینش، لنز سونی نیست ولی کیفیت بسیار عالی داره...قلم هم داره...براحتی پردازشگر MTK میتونه بدلیل قدرت خوبش و گرافیک قوی اون PowerVR Sgx544 از پس هربازی بربیاد....
پیشنهادم، گوشی البته زیر هست، بدلیل اینکه از شرکت مشهورتریه، البته قلم نداره ولی بجاش شارژ بیشتر و سریعتر و همچنین سنسورهای مختلف رو داشتن(Inew متاسفانه سنسور gyroscope رو نداره) از مزیت هاشه :
---------------------------------------------------------------------------
لینک ریویو ویدویی از ThL W300 (کلیک کنید)
اما اگه حدود کیفیت عکسش رو میخواید ، از لینک زیر استفاده کنید :

http://www.gizchina.com/2013/09/02/neo-n003-review

---------------------------------------------------------------------------
ThL W300

Android 4.2.1 MTK6589T, Cortex A7 quad core, 1.5GHz
ROM: 32GB, RAM: 2GB
IPS,6.5 inch Capacitive Touch Screen OGS
1920*1080 pixels FHD screen
8.0MP Front Camera, 13.0MP High Definition Back Camera
1.5A Fast Charge 3300mah
OTG Support

هزینه سفارش : 1,030,000 تومان
----------------------------------------------------------------

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
کلا بهترین گوشی که میشه با سایز بالاتر از 5.7 اینچ و بهتر اینکه بالای 6باشه 4 هسته درصورت امکان اسنپدراگون 2 گیگ رم و کیفیت دوربین عالی گیر اورد کدومشه؟معتبرترین برندای چین باشه.مثلا لنوو و هواوی شناخته شده ترن ولی آی نیو نه هرکی ببینه میگهگ وشی چینی داری؟؟من خودم تی اچ تا دتا حالا نشنیده بودم! فبلت دیگه ای هست که کفیت ساخت بالا داشته باشه و قلم داشته باشه؟
اسندمیت هم نتونست خیلی از بازیای سنگین رو بدونلگ بالا بیاره این تی اچ ال و ...میتونن؟!!!!!!!!!!!اگ میشه در مورد این برندای چینی تویح بدین چون ذهنیت خود من که هنوز همون چینیای بیخود اون موقع س که میزد دوربین 20مگاپیکسل ولی یک و سه دهمم نبود!!!!

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
کلا بهترین گوشی که میشه با سایز بالاتر از 5.7 اینچ و بهتر اینکه بالای 6باشه 4 هسته درصورت امکان اسنپدراگون 2 گیگ رم و کیفیت دوربین عالی گیر اورد کدومشه؟معتبرترین برندای چین باشه.مثلا لنوو و هواوی شناخته شده ترن ولی آی نیو نه هرکی ببینه میگهگ وشی چینی داری؟؟من خودم تی اچ تا دتا حالا نشنیده بودم! فبلت دیگه ای هست که کفیت ساخت بالا داشته باشه و قلم داشته باشه؟
اسندمیت هم نتونست خیلی از بازیای سنگین رو بدونلگ بالا بیاره این تی اچ ال و ...میتونن؟!!!!!!!!!!!اگ میشه در مورد این برندای چینی تویح بدین چون ذهنیت خود من که هنوز همون چینیای بیخود اون موقع س که میزد دوربین 20مگاپیکسل ولی یک و سه دهمم نبود!!!!
باسلام
مشکل هواوی اینه که گرافیک اون vivante هست که همیشه تو اجرای بازیها مساله داره(ساپورت خوبی توسط سازندگان بازیها و..نمیشه) و پردازشگرش هم در کل خوبه ولی نه قوی....اما پردازشگر MTK پردازشگر خیلی خوبیه ولی گرافیک محبوب و قوی و آشنای POWERVR SGX544 داره که ز لحاظ ساپورت نرم افزاری مشکلی نداره واگه مساله لگ و ...داشته باشه، بدلیل دستگاه هست و نه خود این CPU....
درمورد جنس چینی، شما کدومشونو تو بازار پیدا میکنید که این ThL یکیش باشه؟؟؟ غیر اینه که همشون اونایی که تو بازار هستند ، براحتی پشتش برند"سامسونگ" و... حک شده؟؟درحالیکه اینها افتخار میکنند به نام برندشون و پشت گوشی اسم مارکشون هست..علاوه براینکه شما کلی ریویو و مروز کاربران بصورت تصویری ازشون در اینترنت پیدا می کنید....تو اروپا براحتی کارشون گرفته شده وهمه میشناسند و یک تهدید بزرگ تلقی میکنند برای بازیگرهای اصلی به عنوان رقبای اسمارتفونها....
من براتون با همون ارزونترین گوشی MTK یا ThL w100 هم تونستم Needforspeed Most wanted رو بازی کنم و اجرا کنم و لگ هم نداشت(اینو خودم تست کردم)...درضمن ساپورت نرم افزاری بسیار بهتری نسبت به اصلی ها دارند(از سایت needrom.com دیدن کنید)

فعلا توچیزهای موجود:
من اگه بتونید پول خوبی بدید، گوشی معرکه vivo X Play رو پیشنهاد میدم که واقعا معرکه هست اگه داشته باشیدش....با قیمت روز میزنم :
--------------------------------------------------------------------------
6-VIVO X PLAY 32GB

5.7inchLTPSCapacitive Gorilla glass II Touch Screen, 386ppi, 1920*1080 HD screen, 16000K Colors, Support Multi-TouchAndroid 4.2
Qualcomm Snapdragon MSM8064T Quad Core 1.7GHz (1741MHz) CPU
Adreno320 GPU

2GB RAM + 32GB ROM

Single Micro-SIM Card Single Standby, 2G GSM 850/900/1800/1900 + 3G WCDMA 2100MHz

Dual Camera, 5MP front camera, 13MP back camera with flashlight
Support NFC , OTG , ..........
3400mah
187Gram

لینک محصول :
Vivo Xplay Snapdragon MSM600 Quad Core 5.7 inch Full HD 1920*1080 1.7GHz Android 4.2 13.0MP Cam WCDMA+GSM 3G Smartphone

هزینه سفارش : نزدیکای دو ملیون....قیمت دقیق و به روزشو باید بپرسم اگه میخاید...
----------------------------------------------------------
اما اگه پولتون اینقدرا نیست، فعلا فقط همون w300 ThL هست...بهتون لینک دادم که نگاه کنید کیفیت عکسهای گرفته شده با دوربینش رو ، حتما نگاه کنید:مطمئن باشید اصلااون چیزیکه از یک گوشی چینی انتظار داشتید، نخواهد بودو شگفت زده خواهید شد.

Neo N003 Review - Is it the phone we have all been waiting for?

Neo N003 Review - Is it the phone we have all been waiting for?

farhadazim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
به نظر شما بین این 2 تا کدوم بهتره؟ یا اگه پیشنهاد دیگه هم دارید بگید
thl w300 یا zopo zp990 ؟

ali_barsa124

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه ها تا حالا کی گوشیشو با بار سفارش داده براش اومده چقدر طول کشیده من که پشیمونم گفتم با بار بیاد چون از دو ماه صحبتی نشد نهایتش 1 ماه بود

hatefi

Registered User
لایک‌ها
83
بچه ها تا حالا کی گوشیشو با بار سفارش داده براش اومده چقدر طول کشیده من که پشیمونم گفتم با بار بیاد چون از دو ماه صحبتی نشد نهایتش 1 ماه بود

والا منم با بار سفارش دادم امروز دقیقا روز 30 ام هست و هنوز نرسیده . با ما هم صحبت دوماه نشده بود نهایتش صحبت سه هفته بود ....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا