• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

winphone7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قیمت A760 و A390 بدون هزینه گمرک چقد میشه؟؟؟

dark.lord

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام
من قيمت گوشي TCL Hero N3 را مي خواستم و اينكه چه فرقي با Alcatel OneTouch Hero داره
و آيا اين گوشي توي ايران نمايندگي فروش نداره؟
آيا مموري مي خوره؟؟؟

هااا منم بدجوری طلبه این گوشیم یه قیمتشو اگه میشه آمار بگیر امیر خان
ممنون

h4mid

Registered User
لایک‌ها
1
والا قرار بود دو هفته ای برسه!!
گوشی thl w100 بود، ولی خیلی اعصاب خوردی داشت.. همه هی میگفتن کو پس این گوشیت که میگفتی :-/
اگه برسه تو این هفته که بعید میدونم باز میشه صبر کرد..
نمدونم چه باید کرد.. تو این مدت گوشی گیرم اومد بخرم ولی چه فایده.. یه آیفون مفتم از دستم پرید :-|
.
.والا اگه قرار باشه این هفته هم نیاد...دیگه قیدش رو میزنم...آقای فاضل ( یا همون امیر خان !)دیگه فکر کنم بس باشه دوماه انتظار واسه یه گوشی!!!!! لطف کنید بجای معرفی محصولات جدید ....پیگیری کنید..

healthstone

Registered User
لایک‌ها
13
با سلام
میخواستم بدونم گوشی Iocean X7 Elite از نظر بدنه و صفحه نمایش گوشی خوبی هست یا نه؟
با پست سنگاپور آخرش چقدر میشه؟
توی این رنج قیمتی شما چه گوشی ای پیشنهاد میکنید که بدنه ی زیبا و باکیفیت و همچنین صفحه نمایش خوبی داشته باشه...

Last edited:

ali_barsa124

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از بچه هایی که گوشی خریدن کسی هست بخواد گوشیشو بفروشه

botparast

Registered User
لایک‌ها
33
آقا امير لطف كنيد قيمت umi cross رنگ سفيد را همراه با پست tnt , سنگاپور را بزاريد تا اگه قيمت مناسب بود خريد را انجام بدم

kaveh2nd

Registered User
لایک‌ها
85
سلام
من قيمت گوشي TCL Hero N3 را مي خواستم و اينكه چه فرقي با Alcatel OneTouch Hero داره
و آيا اين گوشي توي ايران نمايندگي فروش نداره؟
آيا مموري مي خوره؟؟؟

والا قرار بود دو هفته ای برسه!!
گوشی thl w100 بود، ولی خیلی اعصاب خوردی داشت.. همه هی میگفتن کو پس این گوشیت که میگفتی :-/
اگه برسه تو این هفته که بعید میدونم باز میشه صبر کرد..
نمدونم چه باید کرد.. تو این مدت گوشی گیرم اومد بخرم ولی چه فایده.. یه آیفون مفتم از دستم پرید :-|

هااا منم بدجوری طلبه این گوشیم یه قیمتشو اگه میشه آمار بگیر امیر خان
ممنون

با سلام
میخواستم بدونم گوشی Iocean X7 Elite از نظر بدنه و صفحه نمایش گوشی خوبی هست یا نه؟
با پست سنگاپور آخرش چقدر میشه؟
توی این رنج قیمتی شما چه گوشی ای پیشنهاد میکنید که بدنه ی زیبا و باکیفیت و همچنین صفحه نمایش خوبی داشته باشه...

آقا امير لطف كنيد قيمت umi cross رنگ سفيد را همراه با پست tnt , سنگاپور را بزاريد تا اگه قيمت مناسب بود خريد را انجام بدم

دوستان ، آقای فاضل مسافرت هستند . حداکثر تا اواسط هفته آینده برمی گردند. لطفاً کمی صبرکنید.

Last edited:

ali_barsa124

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از بچه هایی که گوشی خریدن کسی هست بخواد گوشیشو بفروشه

sh,m

Registered User
لایک‌ها
103
دوستان ، آقای فاضل مسافرت هستند . حداکثر تا اواسط هفته آینده برمی گردند. لطفاً کمی صبرکنید.

یعنی توی مسافرت یک گوشی که با اون بشه دسترسی به نت داشت همراهشون ندارند جالبه ............

tartaros

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش A850داری؟؟؟ خریدارم قیمت روزشم بده

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485

UMI Cross

sku49184.jpg

6.44Inch OGS IPS Capacitive Touch Screen;1920*1080

CPU:MT6589T Quad Core

CPU Speed:Max 1.5Ghz
2GB RAM;32GB ROM

Dual camera:1* Front 8MP;1*Back 13MP

OTG/FM/GPRS EDGE 3G WIFI/Bluetooth4.0/GPS/NFC/HIFI Audio
sensors: Gravity/distance/light/three axis gyro/magnetic sensor/electromagnetic pen

4180mAh

هزینه سفارش :
1.085.000

با TNT حدود 150 تومان بیشتر میشه.

داداش A850داری؟؟؟ خریدارم قیمت روزشم بده

سفارشی با پستت سنگاپور : 605 تومان
با پست EMS برابر740 تومانه.

باتشکر

botparast

Registered User
لایک‌ها
33
UMI Cross

مشاهده پیوست 472214

6.44Inch OGS IPS Capacitive Touch Screen;1920*1080

CPU:MT6589T Quad Core

CPU Speed:Max 1.5Ghz
2GB RAM;32GB ROM

Dual camera:1* Front 8MP;1*Back 13MP

OTG/FM/GPRS EDGE 3G WIFI/Bluetooth4.0/GPS/NFC/HIFI Audio
sensors: Gravity/distance/light/three axis gyro/magnetic sensor/electromagnetic pen

4180mAh

هزینه سفارش :
1.085.000

با TNT حدود 150 تومان بیشتر میشه.

سفارشی با پستت سنگاپور : 605 تومان
با پست EMS برابر740 تومانه.

باتشکر
آقا امير امروز سفارش بدم با tnt كي بدستم ميرسه
فقط ميشه با tnt فرستاد؟پست ديگري وجود نداره كه ارزونتر بشه

mymail

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اولین گوشی 8 هسته ای واقعی مجهز به پردازنده جدید مدیاتک mt6592 در نمایشگاهی در هنگ کنگ به نمایش در آمد.
mt6592 یک چیپ مجتمع برپایه معماری 32 بیتی ARM Cortex A7 است که دارای هشت هسته همزمان فعال می باشد که در کنار واحد پردازنده گرافیکی Mali 450 قرار گرفته است.
فرکانس این پردازنده بین 1.7 تا 2 گیگا هرتز متغیر است. مدل آزمایشی این پردازنده در بنچمارک آنتوتو موفق به کسب امتیاز بالاتر از 25000 شده است.
8pro.jpg
Umi X2s اولین گوشی معرفی شده مبتنی بر این پردازنده خواهد بود.
همچنین شرکت Zopo نیز وعده داده که قبل از پایان سال میلادی، خط تولید خود شامل گوشی های C2, C3, Zp980 و C7 را با این پردازنده وارد بازار می کند!

reza1391

Registered User
لایک‌ها
95
بی دلیل نیست که اینقدر قیمتش پایینه،درسته ۸ هسته ایه ولی از معماری Cortex-A7 استفاده کرده که خیلی ضعیفه ولی کم مصرفه و گرافیکش هم که متاسفانه از OpenGL ES نسخه دومش استفاده میکنه که داره قدیمی میشه چون اندروید 4.3 به بعد از ورژن سوم پشتیبانی میکنه،گوشی هایی که چیپ گرافیکشون نسخه سوم رو دارا هستن اگه به اندروید 4.3 ارتقا پیدا کنن سرعت دو برابر در گرافیک خواهند داشت،بهر حال کسی که از گوشی میخواد استفاده معمولی بکنه و پول زیادی نده،این گوشی بسیار ایده ال هستش

loven_freedem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اولین گوشی 8 هسته ای واقعی مجهز به پردازنده جدید مدیاتک mt6592 در نمایشگاهی در هنگ کنگ به نمایش در آمد.
mt6592 یک چیپ مجتمع برپایه معماری 32 بیتی ARM Cortex A7 است که دارای هشت هسته همزمان فعال می باشد که در کنار واحد پردازنده گرافیکی Mali 450 قرار گرفته است.
فرکانس این پردازنده بین 1.7 تا 2 گیگا هرتز متغیر است. مدل آزمایشی این پردازنده در بنچمارک آنتوتو موفق به کسب امتیاز بالاتر از 25000 شده است.
مشاهده پیوست 472277
Umi X2s اولین گوشی معرفی شده مبتنی بر این پردازنده خواهد بود.
همچنین شرکت Zopo نیز وعده داده که قبل از پایان سال میلادی، خط تولید خود شامل گوشی های C2, C3, Zp980 و C7 را با این پردازنده وارد بازار می کند!

فقط 25000 ؟
به نظر من یا اینکه 8 هسته ای هستش ولی از خیلی از چهار هسته ای ها عقب که هیچ زیر خط عقبه
من خودم گوشیم z ultra هستش به لطف چیپ ست =Qualcomm Snapdragon 800 و پردازنده Quad-Core Krait 400 با فرکانس 2.3 گیگا هرتز تونستم امتیاز 36000 رو کسب کنم با گوشیم
note 3 با اون همه ابهت و تعریف و تمجید که هشت هسته ای هست و فلانه بهمانه تو بنچمارک آنتوتو 33714 رو به دست آورده (تازه ورژن n9005)
به نظر من تعداد هسته اصلا مهم نیست اینکه چه نوع cpu به کار رفته و از کدوم معماری استفاده میکنه خیلی مهم تر از تعداد هسته هاست

healthstone

Registered User
لایک‌ها
13
فقط 25000 ؟
به نظر من یا اینکه 8 هسته ای هستش ولی از خیلی از چهار هسته ای ها عقب که هیچ زیر خط عقبه
من خودم گوشیم z ultra هستش به لطف چیپ ست =Qualcomm Snapdragon 800 و پردازنده Quad-Core Krait 400 با فرکانس 2.3 گیگا هرتز تونستم امتیاز 36000 رو کسب کنم با گوشیم
note 3 با اون همه ابهت و تعریف و تمجید که هشت هسته ای هست و فلانه بهمانه تو بنچمارک آنتوتو 33714 رو به دست آورده (تازه ورژن n9005)
به نظر من تعداد هسته اصلا مهم نیست اینکه چه نوع cpu به کار رفته و از کدوم معماری استفاده میکنه خیلی مهم تر از تعداد هسته هاست

خیلی خیلی تایید...
مثلا شما حساب کن Xperia SP با دوهسته ای بودنش بنچمارکش حدود 22500 تا 23000 هست ولی این گوشی با 8 هسته 25000!!!

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
خیلی خیلی تایید...
مثلا شما حساب کن Xperia SP با دوهسته ای بودنش بنچمارکش حدود 22500 تا 23000 هست ولی این گوشی با 8 هسته 25000!!!
اما من فک کنم مصرفش پایین تر از همین sp هستش.با همون قدرت تقریبا برابر

healthstone

Registered User
لایک‌ها
13
اما من فک کنم مصرفش پایین تر از همین sp هستش.با همون قدرت تقریبا برابر

البته باید ببینیم قیمتش چقدر تعیین میشه...
اگر با قیمت SP یکی باشه اونموقع میشه گفت نسبت به Sp به صرفه تر هست وگرنه...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا