سلام
من قيمت گوشي TCL Hero N3 را مي خواستم و اينكه چه فرقي با Alcatel OneTouch Hero داره
و آيا اين گوشي توي ايران نمايندگي فروش نداره؟
آيا مموري مي خوره؟؟؟
.والا قرار بود دو هفته ای برسه!!
گوشی thl w100 بود، ولی خیلی اعصاب خوردی داشت.. همه هی میگفتن کو پس این گوشیت که میگفتی :-/
اگه برسه تو این هفته که بعید میدونم باز میشه صبر کرد..
نمدونم چه باید کرد.. تو این مدت گوشی گیرم اومد بخرم ولی چه فایده.. یه آیفون مفتم از دستم پرید :-|
سلام
من قيمت گوشي TCL Hero N3 را مي خواستم و اينكه چه فرقي با Alcatel OneTouch Hero داره
و آيا اين گوشي توي ايران نمايندگي فروش نداره؟
آيا مموري مي خوره؟؟؟
والا قرار بود دو هفته ای برسه!!
گوشی thl w100 بود، ولی خیلی اعصاب خوردی داشت.. همه هی میگفتن کو پس این گوشیت که میگفتی :-/
اگه برسه تو این هفته که بعید میدونم باز میشه صبر کرد..
نمدونم چه باید کرد.. تو این مدت گوشی گیرم اومد بخرم ولی چه فایده.. یه آیفون مفتم از دستم پرید :-|
هااا منم بدجوری طلبه این گوشیم یه قیمتشو اگه میشه آمار بگیر امیر خان
ممنون
با سلام
میخواستم بدونم گوشی Iocean X7 Elite از نظر بدنه و صفحه نمایش گوشی خوبی هست یا نه؟
با پست سنگاپور آخرش چقدر میشه؟
توی این رنج قیمتی شما چه گوشی ای پیشنهاد میکنید که بدنه ی زیبا و باکیفیت و همچنین صفحه نمایش خوبی داشته باشه...
آقا امير لطف كنيد قيمت umi cross رنگ سفيد را همراه با پست tnt , سنگاپور را بزاريد تا اگه قيمت مناسب بود خريد را انجام بدم
دوستان ، آقای فاضل مسافرت هستند . حداکثر تا اواسط هفته آینده برمی گردند. لطفاً کمی صبرکنید.
آقا امير لطف كنيد قيمت umi cross رنگ سفيد را همراه با پست tnt , سنگاپور را بزاريد تا اگه قيمت مناسب بود خريد را انجام بدم
داداش A850داری؟؟؟ خریدارم قیمت روزشم بده
آقا امير امروز سفارش بدم با tnt كي بدستم ميرسهUMI Cross
مشاهده پیوست 472214
6.44Inch OGS IPS Capacitive Touch Screen;1920*1080
CPU:MT6589T Quad Core
CPU Speed:Max 1.5Ghz
2GB RAM;32GB ROM
Dual camera:1* Front 8MP;1*Back 13MP
OTG/FM/GPRS EDGE 3G WIFI/Bluetooth4.0/GPS/NFC/HIFI Audio
sensors: Gravity/distance/light/three axis gyro/magnetic sensor/electromagnetic pen
4180mAh
هزینه سفارش :
1.085.000
با TNT حدود 150 تومان بیشتر میشه.
سفارشی با پستت سنگاپور : 605 تومان
با پست EMS برابر740 تومانه.
باتشکر
اولین گوشی 8 هسته ای واقعی مجهز به پردازنده جدید مدیاتک mt6592 در نمایشگاهی در هنگ کنگ به نمایش در آمد.
mt6592 یک چیپ مجتمع برپایه معماری 32 بیتی ARM Cortex A7 است که دارای هشت هسته همزمان فعال می باشد که در کنار واحد پردازنده گرافیکی Mali 450 قرار گرفته است.
فرکانس این پردازنده بین 1.7 تا 2 گیگا هرتز متغیر است. مدل آزمایشی این پردازنده در بنچمارک آنتوتو موفق به کسب امتیاز بالاتر از 25000 شده است.
مشاهده پیوست 472277
Umi X2s اولین گوشی معرفی شده مبتنی بر این پردازنده خواهد بود.
همچنین شرکت Zopo نیز وعده داده که قبل از پایان سال میلادی، خط تولید خود شامل گوشی های C2, C3, Zp980 و C7 را با این پردازنده وارد بازار می کند!
فقط 25000 ؟
به نظر من یا اینکه 8 هسته ای هستش ولی از خیلی از چهار هسته ای ها عقب که هیچ زیر خط عقبه
من خودم گوشیم z ultra هستش به لطف چیپ ست =Qualcomm Snapdragon 800 و پردازنده Quad-Core Krait 400 با فرکانس 2.3 گیگا هرتز تونستم امتیاز 36000 رو کسب کنم با گوشیم
note 3 با اون همه ابهت و تعریف و تمجید که هشت هسته ای هست و فلانه بهمانه تو بنچمارک آنتوتو 33714 رو به دست آورده (تازه ورژن n9005)
به نظر من تعداد هسته اصلا مهم نیست اینکه چه نوع cpu به کار رفته و از کدوم معماری استفاده میکنه خیلی مهم تر از تعداد هسته هاست
اما من فک کنم مصرفش پایین تر از همین sp هستش.با همون قدرت تقریبا برابرخیلی خیلی تایید...
مثلا شما حساب کن Xperia SP با دوهسته ای بودنش بنچمارکش حدود 22500 تا 23000 هست ولی این گوشی با 8 هسته 25000!!!
اما من فک کنم مصرفش پایین تر از همین sp هستش.با همون قدرت تقریبا برابر