فقط 25000 ؟
به نظر من یا اینکه 8 هسته ای هستش ولی از خیلی از چهار هسته ای ها عقب که هیچ زیر خط عقبه
من خودم گوشیم z ultra هستش به لطف چیپ ست =Qualcomm Snapdragon 800 و پردازنده Quad-Core Krait 400 با فرکانس 2.3 گیگا هرتز تونستم امتیاز 36000 رو کسب کنم با گوشیم
note 3 با اون همه ابهت و تعریف و تمجید که هشت هسته ای هست و فلانه بهمانه تو بنچمارک آنتوتو 33714 رو به دست آورده (تازه ورژن n9005)
به نظر من تعداد هسته اصلا مهم نیست اینکه چه نوع cpu به کار رفته و از کدوم معماری استفاده میکنه خیلی مهم تر از تعداد هسته هاست
1. نوت3 هشت هسته ای نیست، 4+4 هست یعنی همزمان فقط 4 هسته فعال هستند.
2. این بنچمارک نمونه آزمایشی این چیپ بود، مطمئن باشید بعدا شرکتها با بهینه سازی هایی که روی دستگاهشون انجام می دن، این عدد بالاتر میره و براحتی اسنپدراگون 600 رو شکست میده. میشه انتظار تا 29000 رو هم ازش داشت.
3. در مورد این محصولات بحث قیمت مطرح هست. اینجا دوستان می خوان با کمترین قیمت، یه گوشی خوب بخرن. خب معلومه اگه کسی دو تومن داشته باشه مغزش معیوب نیست از برندی مثل Umi گوشی بخره!!! همون z ultra رو میخره.
4. مصرف انرژی این چیپ بسیار بهینه هست.
یک نکته دیگه اینه که این امتیاز روی کلاک 1.7 گیگاهرتز بدست اومده و این چیپ میتونه روی 2گیگاهرتز هم براحتی کار کنه و در اون صورت هم امتیاز انتوتو بالاتر خواهد رفت.