• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
امیر آقا ، رنگ نارنجی یا مشکی هم همین قیمت درمیاد؟ (منظور باقاب پشت به رنگ نارنجی)

این قیمت رنگ مشهورش silver gray هست..رنگ Black اش 50 هزار تومان گرونتره...رنگ نارنجیش قابل تهیه نیست.....

javat1

Registered User
لایک‌ها
16
ببین 15-16 تومن واسه هزینه پستی میگرین. اون دفعه رفتم میگم مگه از کجا فرستادن که اینقدر میشه تازه اونم درب خونه هم نیومده خودم اومدم پست بگیرم. میگه هزینه پست از تهران تا مشهده :eek:
جدا از این هزینه، گمرکی کالا هم هست که واسه تبلت از گوشی کمتره
من واسه تبلت حدود 16 تومن پست دادم و 18 تومن هم گمرکی جمعا 34 تومن
واسه گوشی هم از 50 دادم تا 95 تومن. یه گوشی طرح htc داشتم لامصب هم جاش شبیه اصلیش بود حتی لوگوی بوت شدنش
از ما اصرار که چینیه و کپی از مسئول باجه هم انکار اخرشم زنگ زد قیمت روز اصلیش رو گرفت و 95 تومن ما پیاده شدیم

amibzad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
حدود 10 پیش یه2/32 inew i6000 سفید که سفارش داده بودم دستم رسید. کاراییش واقعاً خیلی عالیه. متاسفانه به دلیل مشکلات مالی باید بفروشمش. اگه کسی خواست در خدمتم. با فلیپ کاور و محافظ صفحه. قیمت نهایی: 1150000 تومن

omidhat1

Registered User
لایک‌ها
242
مثل اینکه هفته قبل ترخیص شده و تا آخر این هفته میرسه دستمون
البته امیدوارم .... چون آخرین هفته ای هست که منتظر میمونم

بار ترخیص شده . تو همین هفته میرسه دستمون حتمن
نگران نباشین عزیزان!!!!!!
کاریه که خودمون کردیم بایدم پاش وایسیم
خواستیم گمرکو دور بزنیم حالام باید پای لرزش بشینیم:eek:

hatefi

Registered User
لایک‌ها
83
بار ترخیص شده . تو همین هفته میرسه دستمون حتمن
نگران نباشین عزیزان!!!!!!
کاریه که خودمون کردیم بایدم پاش وایسیم
خواستیم گمرکو دور بزنیم حالام باید پای لرزش بشینیم:eek:

داداش من اگه میدونستم قراره دوماه بشه به طور قطع پست TNT با هرگمرکی رو بهتر میدونستم
قرار ما نهایتا 20 روز بود که شد دوماه
البته ایشالا که این هفته تمومه

ali_barsa124

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام خدمت دوستان
حدود 10 پیش یه2/32 inew i6000 سفید که سفارش داده بودم دستم رسید. کاراییش واقعاً خیلی عالیه. متاسفانه به دلیل مشکلات مالی باید بفروشمش. اگه کسی خواست در خدمتم. با فلیپ کاور و محافظ صفحه. قیمت نهایی: 1150000 تومن
گوشی خوبی هست ولی خداییش خیلی بزرگه وگرنه حتما میخریدمش

mansoor_djboy

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان چرا بار کد رو میزنم این رو نشون میده!! یعنی چی این؟
Untitled.png

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
دوستان چرا بار کد رو میزنم این رو نشون میده!! یعنی چی این؟
حتما کدهای زیر رو بزن و دکمه expand رو بزن تا کلیه مراحل رو ببینی:

RQ132874056SG
RQ134429202SG
RQ132874025SG
RQ134429193SG

اونوقت میبینی مراحل بعدی به چه صورتی خواهد بود

باتشکر

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147

mansoor_djboy

Registered User
لایک‌ها
1
دقیقا دو هفته دیگه میتونی پیگیری کنی!
۱ ماه بعد هم میرسه دستت
ولی ارزشش رو داره

Sent from my ZP980 using Tapatalk 2
کلا نا امیدم کردی!!!!!
نوشته 23 وم پست شده ولی هیچ اطلاعاتی نمیده واقعا سیستم بیخودی داره پست سنگاپور

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
کلا نا امیدم کردی!!!!!
نوشته 23 وم پست شده ولی هیچ اطلاعاتی نمیده واقعا سیستم بیخودی داره پست سنگاپور

شرمنده ولی این تاخیر بیشتر بخاطر روابط خوبیه که دولتزنان! کشورمون ایجاد کردن و الا نهایت بعد ۳ هفته قطعه باسد دمه در خونتون باشه
یادمه:صبح زود بلند شدم و راهیه گرگان شدم(مرکزاستان) ۵ تومن کرایه تا گرگان ۵ هم برگشت.همه اینا یه طرف پیدا کردن نشانی محلی که گوشیم اونجا منتظرم بود شده بود داستان.به هر کی میگفتی گمرک پستی یا اداره پست...انگار ازش پرسیدی پشه ها روزا کجا میرن بگذریم.رسیدم به اداره.اونقدر خلوت بود که حس ریکون سیتی (رزیدنت اویل) بهم دست داد.از پیر مردی که گویا پدر نوح بود محل ترخیص رو پرسیدم.وقتی به اتاق رسیدم دیدم کنجکاوی طرف اونقدر زیاد بوده که انگار میخواسته مین ضد تانک خنثی کنه.کل کارتون و گوشی و لوازمش کنار هم چیده شده بود.اولین سوال بعد سلام کردن...
اینو چند خریدی؟
۱۵۰ دلار
کجاییه؟
چینیه
چینیه؟
پ ن پ ملامینه!
هیچی دیگه یه لیست در آورد گفت چون گوشیت ارزونه ۴۵ میریزی به این حساب یه ۲۰ تومن هم بخاطر باز کردن بسته بندی گرفت!
یادتون باشه طرفتون بهش بگین گوشی زیدتون از اونور فرستاده حال میکنه شاید یه چیزی هم دستی داد بهتون...شوخی کردم
یه ۲ ماهی هست گوشی دستمه اونقدر بلا سرش اوردم که اگه سامسونگ یا اچ تی سی میبود تا الان تو تعمیرگاه میبود.از امیر جان هم ممنونم بخاطر این کارشون
دوستانی که گوشیه c2 یا zp980 بهتره تاپیکی در خصوص مشکلات نرم افزاری و نصب بازی و نرم افزار و نصب رام بزنن تا مجبور نشن مثل من هر هفته یه رام نصب کنن تا ببینن خوبه یا نه

mansoor_djboy

Registered User
لایک‌ها
1
شرمنده ولی این تاخیر بیشتر بخاطر روابط خوبیه که دولتزنان! کشورمون ایجاد کردن و الا نهایت بعد ۳ هفته قطعه باسد دمه در خونتون باشه
یادمه:صبح زود بلند شدم و راهیه گرگان شدم(مرکزاستان) ۵ تومن کرایه تا گرگان ۵ هم برگشت.همه اینا یه طرف پیدا کردن نشانی محلی که گوشیم اونجا منتظرم بود شده بود داستان.به هر کی میگفتی گمرک پستی یا اداره پست...انگار ازش پرسیدی پشه ها روزا کجا میرن بگذریم.رسیدم به اداره.اونقدر خلوت بود که حس ریکون سیتی (رزیدنت اویل) بهم دست داد.از پیر مردی که گویا پدر نوح بود محل ترخیص رو پرسیدم.وقتی به اتاق رسیدم دیدم کنجکاوی طرف اونقدر زیاد بوده که انگار میخواسته مین ضد تانک خنثی کنه.کل کارتون و گوشی و لوازمش کنار هم چیده شده بود.اولین سوال بعد سلام کردن...
اینو چند خریدی؟
۱۵۰ دلار
کجاییه؟
چینیه
چینیه؟
پ ن پ ملامینه!
هیچی دیگه یه لیست در آورد گفت چون گوشیت ارزونه ۴۵ میریزی به این حساب یه ۲۰ تومن هم بخاطر باز کردن بسته بندی گرفت!
یادتون باشه طرفتون بهش بگین گوشی زیدتون از اونور فرستاده حال میکنه شاید یه چیزی هم دستی داد بهتون...شوخی کردم
یه ۲ ماهی هست گوشی دستمه اونقدر بلا سرش اوردم که اگه سامسونگ یا اچ تی سی میبود تا الان تو تعمیرگاه میبود.از امیر جان هم ممنونم بخاطر این کارشون
دوستانی که گوشیه c2 یا zp980 بهتره تاپیکی در خصوص مشکلات نرم افزاری و نصب بازی و نرم افزار و نصب رام بزنن تا مجبور نشن مثل من هر هفته یه رام نصب کنن تا ببینن خوبه یا نه

من خودم افسر راهنمایی هستم با لباس برم شاید تخفیف خورد!!!

mansoor_djboy

Registered User
لایک‌ها
1
من از یک سایت خرید و فروش سوال کردم مدیرش گفت پست سنگاپور یکم دچار اخلال شده بووده ده دوازده روزی بوده و الان دارن اطلاعات مرسوله هارو آپدیت میکنن و چون بسته

ها خیلی زیاده شاید یک هفته طول بکشه!!

kaveh2nd

Registered User
لایک‌ها
85
بالاخره آقای گلکار (سایت آی تی رسان) بررسی کامل خود را در مورد گوشی معروف K900 منتشر کردند .

مقاله کامل را در اینجا بخوانید .

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
گوشی خاص! بررسی لنوو K900

نوشته شده توسط: پیمان گل‌کار در تاریخ: ۰۵ آبان, ۱۳۹۲ در : آزمایشگاه, تلفن همراه, دیجیتال, چکیده | دیدگاه : ۵

دنیای تلفن‌های همراه به قدری بزرگ و گسترده شده است که در آن می‌توان به تعداد تارهای موی سر افراد گوشی‌های رنگارنگ دید! دیگر بازار منحصر به چند سازنده خاص نیست و حتی با عوض شدن موقعیت جغرافیایی کاربران، شاهد تغییرات در محصولات هستیم. در یک جا آی‌فون اول است و در جای دیگر گلکسی! در محلی اکسپریا حرف نخست را می‌زند و در مکانی دیگر لومیا! در این میان بازار چین را می‌توان متنوع‌ترین دانست، جایی که تقریبا اکثر سازندگان مطرح در آنجا هستند و کمپانی‌های متفرقه و بی‌کیفیت هم در کنارشان حضور دارند! بازار چین با توجه به انبوه خریداران، هم سود زیادی دارد و هم تولید کنندگان متنوعی را در خود می‌بیند. یکی از کمپانی‌های بزرگ نیز چند وقتی است که کار خودش را در این بازار شروع کرده و کم کم در حال گسترش فعالیت‌هایش به سایر نقاط جهان است. لنوو، نامی که بیشتر آن را در دنیای لپ‌تاپ‌ها شنیده‌اید، قصد دارد تا در بازار گوشی‌های هوشمند نیز برای خودش جایی باز کند. به طور حتم این سازنده به دنبال محصولات بی‌کیفیت نخواهد رفت و تلاش زیادی در نگاه داشتن جایگاه در خور شان در دنیای اسمارت فون‌ها می‌گردد. برای آنکه ببینیم لنوو چه حرف‌هایی برای گفتن دارد، به سراغ یکی از تولیدات خاص آن رفته‌ایم، K900 محصولی است که کمتر مشابهی را برای آن می‌توان در بازار یافت، پس با آی‌تی‌رسان و نقد اختصاصی این گوشی خاص همراه باشید.

مستحکم چون پولاد!
واقعیت این است که قبل از کار کردن با گوشی لنوو، دیدگاه آنچنان مثبتی نسبت به آن نداشتم. شاید یک گوشی با ظاهر معمولی و امکانات متوسط، چیزی بود که در ذهنم می‌گذشت. اما با به دست گرفتن K900 در همان لحظه نخست، تمام این تصورات نقش بر آب شد. گوشی چنان ظاهر جذابی دارد که قبل از روشن کردنش چند باری به دقت آن را نگریستم. بدنه‌ای فلزی و خوش ساخت در کنار ضخامت بسیار کم 9.6 میلی‌متری، سبب می‌شود که از به دست داشتن آن احساس خوبی پیدا کنید.

تعدادی از عبارات جالب در این ریویو :

-- واقعیت این است که قبل از کار کردن با گوشی لنوو، دیدگاه آنچنان مثبتی نسبت به آن نداشتم. شاید یک گوشی با ظاهر معمولی و امکانات متوسط، چیزی بود که در ذهنم می‌گذشت. اما با به دست گرفتن K900 در همان لحظه نخست، تمام این تصورات نقش بر آب شد.

-- گوشی چنان ظاهر جذابی دارد که قبل از روشن کردنش چند باری به دقت آن را نگریستم.
-- در کل استحکام و زیبایی K900 را بایستی ستود.

-- به لطافت رویا !

-- هر چقدر به نمایشگر فول اچ‌دی و 5.5 اینچی K900‌ نگاه کردم تا از آن ایرادی بگیرم، بدتر عاشقش شدم !

-- کیفیت این نمایشگر به صورت تحسین برانگیزی بالاست. رنگ‌ها به خوبی نمایش داده می‌شوند، رنگ مشکی عمیق بوده و کنتراست آن نیز تحسین بر انگیز است.

-- لنوو از لنز ۱۳ مگاپیکسلی بر روی گوشی هیکلی خود استفاده کرده و باید گفت کیفیت عکاسی آن در حد بسیار مطلوبی قرار دارد.
-- هنگام عکاسی، فوکوس عملکرد خوبی دارد و با کلید صدا نیز می‌توانید عکس بگیرید.

-- با یک نمایشگر فول اچ‌دی 5.5 اینچی مشاهده عکس و فیلم لذت دو چندانی دارد. کیفیت نمایشگر واقعا عالی است، درخشندگی بالا و نمایش دقیق جزئیات هیچ حرف و حدیثی درباره کارکرد آن باقی نمی‌گذارد.

-- نکته مهم دیگر در این بخش صدا است. باید اعتراف کنیم که اسپیکر توانایی بسیار خوبی در پخش صدا دارد و حتی در صدای متوسط نیز به خوبی هر آنچه که پخش می‌شود، به وضوح می‌شنوید.
...
...

Last edited:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
------------------------------------------------------
Meizu Mx3 - هشت هسته ای سامسونگ و جایگزین S4 :

Exynos 5410 8 Cores 1.6GHz A15x4+1.2GHz A7x4, 28nm -Flyme 3.0 Based on Android 4.2
- RAM 2G DDR3 ROM 16G
-5.1Inch OGS, TOL, Gorillas Capacitive Screen 1800x1080P Touch Screen

-Dual Camera(1*Front camera:2.0MP Sony Lens,1*Back camera:8.0MP Sony Lens with flash LED and touch focus)
-Support GPS
-WIFI / WAPI(802.11 b/g/n),Support 2.4GHz/5GHz WIFI
-Bluetooth 4.0

-Dual ُSIM Card Dual Mode
-2400mAh
لینک ریویو :
Meizu MX3 : review. | Multicorechina.com

هزینه سفارش : 1.430.000 تومان

------------------------------------------------------------------------------------------
sugar ss129- گوشی نقره کاری شده با الماس....بسیار خاص--برای آنانکه خاصترین ها رو می خواهند.....

CPU : MTK6589T 1.5 GHz
RAM: 2 GB
ROM: 16 GB
SCREEN: 5 inch - FHD - 1080p - 441 ppi - OGS- 2 Side Gorilla glass ,Multi-touch,Gesture Supported
Camera : BAck=13 MP Built-in_Flash , Front=8 MP By SONY
129pieces of diamond with 15.6 crat worth-More than4hours effort of putting them
2350mAh
No memory expansion

هزینه سفارش : 1.620.000 تومان

--------------------------------------------------------------------------------

hr40c

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
داداش امیر خبری از گوشیها نشد؟

Mike2012

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من از یک سایت خرید و فروش سوال کردم مدیرش گفت پست سنگاپور یکم دچار اخلال شده بووده ده دوازده روزی بوده و الان دارن اطلاعات مرسوله هارو آپدیت میکنن و چون بسته

ها خیلی زیاده شاید یک هفته طول بکشه!!

حتما از سایت‌های دره پیتی بوده که سالی‌ یک بار جنس می‌فرسته
الکی‌ بهانه ساخته که اگه جنس ساله دیگه به دستت رسید بگه مشکل از پست سنگاپور بوده :lol:

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
امیر جان این mpکه آخر GPU ها مینویسن تعداد هسته هاس؟! powervr sgx544mp2 مثلا...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا