amirbahalegharn
Registered User
امیر آقا ، رنگ نارنجی یا مشکی هم همین قیمت درمیاد؟ (منظور باقاب پشت به رنگ نارنجی)
این قیمت رنگ مشهورش silver gray هست..رنگ Black اش 50 هزار تومان گرونتره...رنگ نارنجیش قابل تهیه نیست.....
امیر آقا ، رنگ نارنجی یا مشکی هم همین قیمت درمیاد؟ (منظور باقاب پشت به رنگ نارنجی)
سلام
خبری از بار نشد...
مثل اینکه هفته قبل ترخیص شده و تا آخر این هفته میرسه دستمون
البته امیدوارم .... چون آخرین هفته ای هست که منتظر میمونم
بار ترخیص شده . تو همین هفته میرسه دستمون حتمن
نگران نباشین عزیزان!!!!!!
کاریه که خودمون کردیم بایدم پاش وایسیم
خواستیم گمرکو دور بزنیم حالام باید پای لرزش بشینیم
گوشی خوبی هست ولی خداییش خیلی بزرگه وگرنه حتما میخریدمشبا سلام خدمت دوستان
حدود 10 پیش یه2/32 inew i6000 سفید که سفارش داده بودم دستم رسید. کاراییش واقعاً خیلی عالیه. متاسفانه به دلیل مشکلات مالی باید بفروشمش. اگه کسی خواست در خدمتم. با فلیپ کاور و محافظ صفحه. قیمت نهایی: 1150000 تومن
حتما کدهای زیر رو بزن و دکمه expand رو بزن تا کلیه مراحل رو ببینی:دوستان چرا بار کد رو میزنم این رو نشون میده!! یعنی چی این؟
دوستان چرا بار کد رو میزنم این رو نشون میده!! یعنی چی این؟
مشاهده پیوست 476690
کلا نا امیدم کردی!!!!!دقیقا دو هفته دیگه میتونی پیگیری کنی!
۱ ماه بعد هم میرسه دستت
ولی ارزشش رو داره
Sent from my ZP980 using Tapatalk 2
کلا نا امیدم کردی!!!!!
نوشته 23 وم پست شده ولی هیچ اطلاعاتی نمیده واقعا سیستم بیخودی داره پست سنگاپور
من خودم افسر راهنمایی هستم با لباس برم شاید تخفیف خورد!!!شرمنده ولی این تاخیر بیشتر بخاطر روابط خوبیه که دولتزنان! کشورمون ایجاد کردن و الا نهایت بعد ۳ هفته قطعه باسد دمه در خونتون باشه
یادمه:صبح زود بلند شدم و راهیه گرگان شدم(مرکزاستان) ۵ تومن کرایه تا گرگان ۵ هم برگشت.همه اینا یه طرف پیدا کردن نشانی محلی که گوشیم اونجا منتظرم بود شده بود داستان.به هر کی میگفتی گمرک پستی یا اداره پست...انگار ازش پرسیدی پشه ها روزا کجا میرن بگذریم.رسیدم به اداره.اونقدر خلوت بود که حس ریکون سیتی (رزیدنت اویل) بهم دست داد.از پیر مردی که گویا پدر نوح بود محل ترخیص رو پرسیدم.وقتی به اتاق رسیدم دیدم کنجکاوی طرف اونقدر زیاد بوده که انگار میخواسته مین ضد تانک خنثی کنه.کل کارتون و گوشی و لوازمش کنار هم چیده شده بود.اولین سوال بعد سلام کردن...
اینو چند خریدی؟
۱۵۰ دلار
کجاییه؟
چینیه
چینیه؟
پ ن پ ملامینه!
هیچی دیگه یه لیست در آورد گفت چون گوشیت ارزونه ۴۵ میریزی به این حساب یه ۲۰ تومن هم بخاطر باز کردن بسته بندی گرفت!
یادتون باشه طرفتون بهش بگین گوشی زیدتون از اونور فرستاده حال میکنه شاید یه چیزی هم دستی داد بهتون...شوخی کردم
یه ۲ ماهی هست گوشی دستمه اونقدر بلا سرش اوردم که اگه سامسونگ یا اچ تی سی میبود تا الان تو تعمیرگاه میبود.از امیر جان هم ممنونم بخاطر این کارشون
دوستانی که گوشیه c2 یا zp980 بهتره تاپیکی در خصوص مشکلات نرم افزاری و نصب بازی و نرم افزار و نصب رام بزنن تا مجبور نشن مثل من هر هفته یه رام نصب کنن تا ببینن خوبه یا نه
Sent from my ZP980 using Tapatalk 2
من از یک سایت خرید و فروش سوال کردم مدیرش گفت پست سنگاپور یکم دچار اخلال شده بووده ده دوازده روزی بوده و الان دارن اطلاعات مرسوله هارو آپدیت میکنن و چون بسته
ها خیلی زیاده شاید یک هفته طول بکشه!!