• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش بهترین گوشیهای چین -Amirexpress.ir laptopstockshiraz

نظرتونون رو جویا میشیم درمورد کیفیت و کار این گوشیهاو آیا خریدشون بصرفه هست یا نه

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

babalak

Registered User
لایک‌ها
122

mansoor_djboy

Registered User
لایک‌ها
1
اقا امیر یعنی گوشی من الان کجاست؟ از چین رفته سنگاپور از اونجا هم فرستادن ایران؟؟ بنظرت کی میرسه؟

Untitled.png

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
اقا امیر یعنی گوشی من الان کجاست؟ از چین رفته سنگاپور از اونجا هم فرستادن ایران؟؟ بنظرت کی میرسه؟
خب عزیز بهت که چند کد دادم که مقایسه کنی و ببینی مراحل کار رو..اینجا برات کپی میکنم دو سه کد رو.....این مرحله تو یعنی رفته به قسمت ارسال بسته ها به کشور مقصد، بعد از اون،معمول 3-8 روز بعد، دیگه ایرانه
29-06-2013, Arrived at overseas (Country code: IR)25-06-2013, Despatched to overseas (Country code: IR)21-06-2013, Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)

04-07-2013, Product Delivered (Country code: IR)
29-06-2013, Arrived at overseas (Country code: IR)
25-06-2013, Despatched to overseas (Country code: IR)
21-06-2013, Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)

03-07-2013, Product Delivered (Country code: IR)29-06-2013, Arrived at overseas (Country code: IR)25-06-2013, Despatched to overseas (Country code: IR)21-06-2013, INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)

02-07-2013, Product Delivered (Country code: IR)
02-07-2013, Attempted Delivery (Country code: IR)
29-06-2013, Arrived at overseas (Country code: IR)25-06-2013, Despatched to overseas (Country code: IR)21-06-2013, INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)

کدوم بهتره؟؟
k900 یا mi3
Mi3 بهتره ولی اگه بهترین رو بخوای، مسلما vivo 3s (انتخاب اول و آخر بهترین گوشی اگه قبل از 2014 بیاد-احتمالش زیاده-) و nubia z7 از هردو بهتر هستند...که هنوز نیومدند.....البته oppo n1 هم رقیب mi3 هست

باتشکر

razmjoo123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
امیر آقا Jiayu S1
کارش چطوره منظورم ساخت و صفحه و باتری و .... ایناشه. قیمتش چنده.
این بهتره یا zp980+ قیمت دوتاشو لطفا بدین
متشکرم

babalak

Registered User
لایک‌ها
122
کدوم بهتره؟؟
k900 یا mi3
راستش بنده نظر خودم رو میدم تا اونجایی که اطلاع دارم
متاسفانه علی رغم قدرت سخت افزاری بسیار خوبی که گوشی لنوو داره اما پشتیبانی خوبی از سوی توسعه دهنده ها نمیشه، و حتی گفته میشه در بعضی بازی های سه بعدی لگ دیده میشه
اما این گوشی رو اگه با سایز 5.5 صفحه ش کنار بیاید در هیچ زمینه واقعا نقص نداره! در واقع لنوو گوشی ای رو داد بیرون که از زمان خودش خیلی جلوتره...
شیاومی هم گوشی فوق العاده خوبیه و تقریبا بی عیب و نقصه و 100 درصد ساپورت بهتری خواهد داشت خصوصا نسخه اسنپدراگون، چون انویدیا نشون داد که پشتیبانی خوبی از پردازنده های تگراش نداره!
اما خب سایز صفحه 5 اینچ هست دیگه...در ضمن از کیفیت ساخت بالای هر دو گوشی هم هر چی بگیم کم گفتیم...

sepehrirani

Registered User
لایک‌ها
11
دوستان عزیز این گوشی لنوو k900یه مدتی فکرمو مشغول کرده بود و میخواستم بخرمش ولی با خوندن بررسی سایت "ای تی رسان "بیخیالش شدم:hmm:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
ریویو کامل UMI cross

Umi Cross Full Review : Gizchina.com

امیر آقا Jiayu S1
کارش چطوره منظورم ساخت و صفحه و باتری و .... ایناشه. قیمتش چنده.
این بهتره یا zp980+ قیمت دوتاشو لطفا بدین
متشکرم
کیفیت ساختش بالاست ولی هنوز ارایه نشده............هروقت در سایت زیر زد :In-stock بعد......فعلا هنوز out - of stock هست.
Jiayu S1 Quad Core 5 Inch Full HD Screen RAM 2GB Unlocked Smart Phone 32GB
zopo zp980+ هزینه سفارش روزش برابر : 970 تومان
گوشی زیر هم مدنظر داشته باشید با باتری بهتر و کیفیت دوربین بهتر :
Neo n003 advance با هزینه سفارش روز 850 تومان
دوستان عزیز این گوشی لنوو k900یه مدتی فکرمو مشغول کرده بود و میخواستم بخرمش ولی با خوندن بررسی سایت "ای تی رسان "بیخیالش شدم:hmm:
من خودم این گوشی رو داشتم، اگه واقعا میخواید معایب و محسنات این گوشی رو ببینید و بدونید، فقط ریویوهای زیر رو مطالعه کنید.....آیتی رسان اونچیزاییکه باید مد نظر میگرفت رو نگرفته بنظرم....حالا به سایتهای دیگه هم میدم، انشالله یکیشون بتونن ریویو واقعی مثل یکی از ریویو نویسهای لینکهای زیر بنویسند(حداقل از محاسن intel Clover trail و ویژگیهاش از قبل اطلاع پیدا کنند ازاونجاییکه IT Geek هستند و اطلاعات داشتن به منزله خیلی چیزه برای یک IT GEEK کار)

درضمن این گوشی رقیب s4 قرار بوده باشه که تقریبا تو 75-90 درصدچیزها از اون بهتر بوده(دوربین،باتری، زیبایی و وزن،قیمت باوجود بزرگتر بودن،......) و رقیب s4 بودن در آنتوتوبنچمارک فقط با دوهسته ای بودن(هایپرترد)

Lenovo K900 Review ~ droidcn
Lenovo K900 Review: Competitive Internals, Great Camera, Superb Design | www.unbox.ph
Lenovo K900 Price & Review in India | Lenovo K900 vs Samsung Galaxy S4 | | GQ India
Detail picture of Lenovo K900 smartphone - GizmoChina
Review : Lenovo K900 | Oh! Geekz

درمورد گرمای پشتش هم(البته اگه تمام ریویوهای بالا رو خونده باشید که تو یکیش میگه از همه سریعتر خنک میشه باوجود گرمای بیشتری داشتن)، رام زیر اومده که واقعا جالب بود که گرم دیگه نمیکرد و برای منی که با قاب سیلیکونی عادت کرده بودم گرما رو تجربه کنم وقتی بازی میکردم، احساس میکردم که فنش از کار افتاده و هرلحظه امکان داره CPU داغ بشه و بسوزه!!! ولی در عمل کار این رام رو روون بودن و امتیاز بیشتر در بنچمارک دادن و همچنین گرمای این گوشی فلزی روکم کردن بوده
تو همون صفحه معروف xda-developer مربوط به k900 میبینید:
But I found one more interesting thing. First time I flashed .inb file after chinese rom, but now I found full pack of fastboot files and flashed it (same 47 rom).

https://mega.co.nz/#F!IJF2hLYI!GpcLinegjjcRM6puQa0GXg

Wonder, but I have less heat releasing from the phone on the load of CPU.
I don't know why.

I recommend to flash full fastboot pack first, then boot and then step 4 - root.

kaveh2nd

Registered User
لایک‌ها
85

آقای گلکار در مورد بررسی خود گوشی -به تنهائی - خوب عمل کرده و همانطور که از نوشته های ایشان پیداست ،K900 را تحسین کرده است ! اما در قسمت مقایسه روش خوبی را پیش نگرفته . من در کامنتی به ایشان تذکر دادم .

بنچمارک پی برای مقیاس سرعت محاسبات ریاضی CPU هست . مسلماً یک پردازنده 2 هسته ای در برابر 4 و 8 هسته ای ها کم می آورد ! در واقع بنچمارکی تک بعدی است . از انگونه بنچمارکها نه برای مقایسه گجت ها که برای مقایسه پردازنده های هم تراز استفاده می شود .
اما بنچمارک معروفتر و فراگیر تر Antutu یک دستگاه را از ابعاد مختلف تست و مجموع آنها را بعنوان امتیاز ارائه می کند. متاسفانه آی تی رسان تنها امتیاز آنتوتوی این گوشی را نوشته و نمودار مقایسه ای آن با گوشیهای شاخ دیگر را نگذاشته تا مشخص شود که این گوشی 2 هسته ای از رقبای 4 هسته ایش نه تنها کم نمی آورد که سرتر هم هست !

آقای گلکار امتیاز آنتوتوی K900 را 27238 بدست آورده اند . البته ایشان آنرا شاهکار نمی دانند ! نمی دانم با چه چیزی مقایسه کرده اند !! ولی در قیاس بسیاری از گوشی های برتر دنیا در سایت Antutu labs در این مکان تقریبی قرار می گیرد :
همانطور که می بینید از S4 چهار هسته ای سرتر و تنها کمی پائینتر از نسخه هشت هسته ای آنست !

27708126006618287090.jpg

لطفاً کلاهتان را قاضی کنید و امتیاز آنرا با HTC one ، Sony Z ، LG G pro ، Nexus 4 و ... مقایسه کنید ! به نظر شما شاهکار هست یا نیست ؟

اگر در بررسی آی تی رسان دقت کرده باشید ، K900 از لخاظ عملکرد گرافیک 2 و 3بعدی خیلی قدرتمند ظاهر شده است (با وجود 2 هسته ای بودنش ) . همینطور از لحاظ صفحه نمایش در مقایسه با Sony Z1 امان آقای گلکار - و ما را - بریده ! به این جملات ریویو نویس توجه کنید :

" کیفیت نمایشگر واقعا عالی است، درخشندگی بالا و نمایش دقیق جزئیات هیچ حرف و حدیثی درباره کارکرد آن باقی نمی‌گذارد. هر چقدر به نمایشگر فول اچ‌دی و 5.5 اینچی K900‌ نگاه کردم تا از آن ایرادی بگیرم، بدتر عاشقش شدم! کیفیت این نمایشگر به صورت تحسین برانگیزی بالاست. رنگ‌ها به خوبی نمایش داده می‌شوند، رنگ مشکی عمیق بوده و کنتراست آن نیز تحسین بر انگیز است."

اینها را کسی نوشته که S4 و G2 و P6 و Z , Z1 را هم بررسی کرده ولی عاشق صفحه نمایش هیچکدام نشده !!

از طرف دیگر ، مگر کاربران گوشی غیر از تماس تلفنی یا پیامک چه استفاده ای از آن می برند ؟ معمولاً گوش دادن به موسیقی ، دیدن کلیپ یا نهایتاً تماشای فیلم (اگر اندازه صفحه نمایش حال بدهد !) خواندن کتاب و در نهایتا در موارد ضرورت استفاده از اینترنت ! بعبارتی دیگر کاربرد مالتی مدیائی ! یعنی همان استفاده ایی که K900 در آن سرافراز بوده (به قول آقای گلکار) :

"به سراغ واحد گرافیکی رفته و آزمون NenaMark 2 را اجرا کردیم. خوشبختانه GPU این فبلت را سرافراز کرد و عدد 59.9 فریم بر ثانیه را به ثبت رساند.
با یک نمایشگر فول اچ‌دی 5.5 اینچی مشاهده عکس و فیلم لذت دو چندانی دارد. کیفیت نمایشگر واقعا عالی است، درخشندگی بالا و نمایش دقیق جزئیات هیچ حرف و حدیثی درباره کارکرد آن باقی نمی‌گذارد.
نکته مهم دیگر در این بخش صدا است. باید اعتراف کنیم که اسپیکر توانایی بسیار خوبی در پخش صدا دارد و حتی در صدای متوسط نیز به خوبی هر آنچه که پخش می‌شود، به وضوح می‌شنوید.
در کل K900 را می‌توان یک فبلت رویایی برای پخش فیلم و کلیپ دانست که با امکاناتی کافی شما را کاملا راضی نگاه می‌دارد."

بعنوان کسی که سابقه خرید و فروش و تعمیر سخت افزار داشته و از دید فنی به قضایا نگاه می کند ، ریویوی آی تی رسان را بیشتر مثبت می بینم . ایشان در نگاه کلی خود به گوشی و با توجه به تجربه ایشان با گوشیهای تاپ برندهای معروف ، احساساتش را بخوبی بیان کرده است . اما همانطور که اشاره کردم قسمت مقایسه بنچمارکها در مورد این گوشی در این بررسی را قبول ندارم ! قیاسها نادرست و ناقص است . بعنوان کسی که با هردو گوشی S4 و K900 (متعلق به امیر آقا) کار کرده به جرات می گویم که این گوشی نه تنها از لحاظ زیبائی و استحکام از رقبای جدیدش یک سر وگردن سرتر است که از نظر کارکرد مالتی مدیائی قابل مقایسه نیست ( بخاطر صفحه نمایش و اسپیکر بی نظیرش ) !

از لحاظ قیمت هم مطمئن باشید نسبت به S4 و Z و ... نه تنها با صرفه تر که خیلی بیشتر از آنچه پول می دهید آش می خورید !
مگر شما از یک گوشی چه می خواهید ؟!

از نکات مهمی که در این بررسی به آن اشاره نشده ، باتری 2500 میلی آمپری لیتیوم-پلیمری آنست که در مقایسه با باتریهای Li-ion تقریباً 2 برابر عمر میکند !

این هم لینک جراحی داخلی آن برای عزیزانی که می خواهند ساختار سخت افزاری و استحکام آنرا ببینند !
The Review of Detachment of Lenovo K900 Phone | igadgetnews.com

Last edited:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
خبر خوش برای آنها که zopo c2 Platinum میخواستند .........زوپو با همون قیمت قبلی ، این مدل رو به حافظه 32 گیگ ارتقا داده..بنابراین از این به بعد : c2 platinum = 1GB/32GB باهمون قیمت قبلی(هزینه سفارش روز:840)

دیگه هم فعلا zopo c2 4GB و zopo c2 16GB تولید نمیشه(بنابراین سفارش ندید و از کارخونه های دیگه که قیمت کمتری هم میدن، استفاده کنید(مثل neo 1/4GB و UMI x2 و iocean x7)

باتشکر

بیاتی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
هیف ک note 3 خریدم
اگه ن ی دونه mezu mx3 میخریدم
خیلی نازههههه

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
در تعداد بالا ، در چین موجوده گوشی زیر...با هزینه سفارش با پست سنگاپور:(سفارش عمده حداقل بالای 10 تا پذیرفته میشود)

Lenovo a60+ : 220 ارزانترین اندرویدی بازار از برندی آشنا و شناخته شده--قیمت محصول درسایتهای antellife و etotalk و....نزدیک 100-120 دلاره..بدلیل در تعداد 1000 تا داشتن در چین و تقریبا حذف تمامی سود واسطه، قیمت بسیار کاسته شده.....

لینک محصول :

http://www.etotalk.com/lenovo-a60-a60-plus-a60-pro-lephone-multilanguage-3g-wcdma-dual-sim-mt6575-1ghz-android_p3153.html

----------------------------------------------------------------------------
قیمت خیلی اجناس اپدیت شده و پایین اومده، در زیر همشونو میارم...مخصوصا زوپوها

Thl w11s Monkey King 2/32GB : 900
zopo c2 Platinum 1/32GB : 824
Zopo C2s 2/32GB ( zp980+ alternative) : 910
Zopo zp980+ 2/32GB : 938
zopo zp990 1/32GB Captain s:830
Zopo zp990 2/32GB captain s :1.070.000
Umi X2 1/32GB : 740
Umi x2 2/32GB : 830
Iocean X7 Elite 2/32GB : 858
Jiayu g3t : 595

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
اطراف ۵۰۰ تومن گوشی واسه آبجیم میخوام.۱۰۰٪ سفید باشه
تاکید میکنم سفید باشه(باز خوبه نمیگه صورتی):D

Sent from my ZP980 using Tapatalk 2

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
اطراف ۵۰۰ تومن گوشی واسه آبجیم میخوام.۱۰۰٪ سفید باشه
تاکید میکنم سفید باشه(باز خوبه نمیگه صورتی):D

Sent from my ZP980 using Tapatalk 2
باسلام

ThL w100 رو بردار، رنگ سفید داره و قاب ژله ای و کیف هم همراه بصورت gift از طرف کارخونه هست...با هزینه سفارش 502 تومان

باتشکر

MEGATRON0X

Registered User
لایک‌ها
34
از برند lenovo تا 1 میلیون کدام مدل رو پیشنهاد میکنید؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
از برند lenovo تا 1 میلیون کدام مدل رو پیشنهاد میکنید؟

Lenovo P780 : 805
Lenovo s820 white : 760
Lenovo s750 : 715

هرچند که پیشنهادم اینه که برندهای دیگه و مدلهایی چون Ne n003 2/32GB با هزینه سفارش 870 تومان و :
Zopo zp980+ 2/32GB : 938
jiayu g4 Advance 2/32GB : 948
Xiaomi m2a : 920

رو هم در نظر بگیرید.

shahrokh2008

Registered User
لایک‌ها
253
الان موجود چیزی دارید؟

چون معطلی از چین تا برسه اینجا دو هفته بیشتره...

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
الان موجود چیزی دارید؟
چون معطلی از چین تا برسه اینجا دو هفته بیشتره...
موجود خیر

خب چرا با TNT سفارش نگیرید که خود پست کمتر از 7 روزه و طرفمون هم طی سه روز معمولا ارسال میکنه، که کمتر از دوهفته میشه اتفاقا....
برای گوشیهای زیر 5 اینچ، مبلغ 115 تومان اضافه کنید و برای گوشیهای بالای 5 اینچ تا 6، مبلغ 150 تومان و برای 6.5 اینچیها، مبلغ 165 تومان به هزینه سفارش گفته شده اضافه کنید...(حتما هزینه سفارش گفته شده در پست اول رو با تناسب گیری به قیمت روز تبدیل کنید(براساس دلار 3300 نوشتم، الان بگیرید 3100)

در خونتون میاد و گمرکی هم ممکنه بخوره و ممکنه نخوره..اگه بخوره بین 50-90 تومانه

درود.
این مدل از oppo را دارید؟ Oppo N1 - Full phone specifications
هنوز عرضه رسمی تو بازار نشده(صدتاشو از طریق سایت فروخت تو کسری از یک ثانیه) بنابراین اواخر سال میلادی منتظرش باشید.....

باتشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا