با اجازه امیر آقاامیر جان این mpکه آخر GPU ها مینویسن تعداد هسته هاس؟! powervr sgx544mp2 مثلا...
بله آقا شهاب تعداد هسته ها هست...در مورد mali هم به همین شکله
با اجازه امیر آقاامیر جان این mpکه آخر GPU ها مینویسن تعداد هسته هاس؟! powervr sgx544mp2 مثلا...
کدوم بهتره؟؟
k900 یا mi3
خب عزیز بهت که چند کد دادم که مقایسه کنی و ببینی مراحل کار رو..اینجا برات کپی میکنم دو سه کد رو.....این مرحله تو یعنی رفته به قسمت ارسال بسته ها به کشور مقصد، بعد از اون،معمول 3-8 روز بعد، دیگه ایرانهاقا امیر یعنی گوشی من الان کجاست؟ از چین رفته سنگاپور از اونجا هم فرستادن ایران؟؟ بنظرت کی میرسه؟
Mi3 بهتره ولی اگه بهترین رو بخوای، مسلما vivo 3s (انتخاب اول و آخر بهترین گوشی اگه قبل از 2014 بیاد-احتمالش زیاده-) و nubia z7 از هردو بهتر هستند...که هنوز نیومدند.....البته oppo n1 هم رقیب mi3 هستکدوم بهتره؟؟
k900 یا mi3
راستش بنده نظر خودم رو میدم تا اونجایی که اطلاع دارمکدوم بهتره؟؟
k900 یا mi3
کیفیت ساختش بالاست ولی هنوز ارایه نشده............هروقت در سایت زیر زد :In-stock بعد......فعلا هنوز out - of stock هست.امیر آقا Jiayu S1
کارش چطوره منظورم ساخت و صفحه و باتری و .... ایناشه. قیمتش چنده.
این بهتره یا zp980+ قیمت دوتاشو لطفا بدین
متشکرم
من خودم این گوشی رو داشتم، اگه واقعا میخواید معایب و محسنات این گوشی رو ببینید و بدونید، فقط ریویوهای زیر رو مطالعه کنید.....آیتی رسان اونچیزاییکه باید مد نظر میگرفت رو نگرفته بنظرم....حالا به سایتهای دیگه هم میدم، انشالله یکیشون بتونن ریویو واقعی مثل یکی از ریویو نویسهای لینکهای زیر بنویسند(حداقل از محاسن intel Clover trail و ویژگیهاش از قبل اطلاع پیدا کنند ازاونجاییکه IT Geek هستند و اطلاعات داشتن به منزله خیلی چیزه برای یک IT GEEK کار)دوستان عزیز این گوشی لنوو k900یه مدتی فکرمو مشغول کرده بود و میخواستم بخرمش ولی با خوندن بررسی سایت "ای تی رسان "بیخیالش شدم:hmm:
But I found one more interesting thing. First time I flashed .inb file after chinese rom, but now I found full pack of fastboot files and flashed it (same 47 rom).
https://mega.co.nz/#F!IJF2hLYI!GpcLinegjjcRM6puQa0GXg
Wonder, but I have less heat releasing from the phone on the load of CPU.
I don't know why.
I recommend to flash full fastboot pack first, then boot and then step 4 - root.
دوستان عزیز این گوشی لنوو k900یه مدتی فکرمو مشغول کرده بود و میخواستم بخرمش ولی با خوندن بررسی سایت "ای تی رسان "بیخیالش شدم:hmm:
" کیفیت نمایشگر واقعا عالی است، درخشندگی بالا و نمایش دقیق جزئیات هیچ حرف و حدیثی درباره کارکرد آن باقی نمیگذارد. هر چقدر به نمایشگر فول اچدی و 5.5 اینچی K900 نگاه کردم تا از آن ایرادی بگیرم، بدتر عاشقش شدم! کیفیت این نمایشگر به صورت تحسین برانگیزی بالاست. رنگها به خوبی نمایش داده میشوند، رنگ مشکی عمیق بوده و کنتراست آن نیز تحسین بر انگیز است."
"به سراغ واحد گرافیکی رفته و آزمون NenaMark 2 را اجرا کردیم. خوشبختانه GPU این فبلت را سرافراز کرد و عدد 59.9 فریم بر ثانیه را به ثبت رساند.
با یک نمایشگر فول اچدی 5.5 اینچی مشاهده عکس و فیلم لذت دو چندانی دارد. کیفیت نمایشگر واقعا عالی است، درخشندگی بالا و نمایش دقیق جزئیات هیچ حرف و حدیثی درباره کارکرد آن باقی نمیگذارد.
نکته مهم دیگر در این بخش صدا است. باید اعتراف کنیم که اسپیکر توانایی بسیار خوبی در پخش صدا دارد و حتی در صدای متوسط نیز به خوبی هر آنچه که پخش میشود، به وضوح میشنوید.
در کل K900 را میتوان یک فبلت رویایی برای پخش فیلم و کلیپ دانست که با امکاناتی کافی شما را کاملا راضی نگاه میدارد."
باسلاماطراف ۵۰۰ تومن گوشی واسه آبجیم میخوام.۱۰۰٪ سفید باشه
تاکید میکنم سفید باشه(باز خوبه نمیگه صورتی)
Sent from my ZP980 using Tapatalk 2
از برند lenovo تا 1 میلیون کدام مدل رو پیشنهاد میکنید؟
موجود خیرالان موجود چیزی دارید؟
چون معطلی از چین تا برسه اینجا دو هفته بیشتره...
هنوز عرضه رسمی تو بازار نشده(صدتاشو از طریق سایت فروخت تو کسری از یک ثانیه) بنابراین اواخر سال میلادی منتظرش باشید.....درود.
این مدل از oppo را دارید؟ Oppo N1 - Full phone specifications