akatsuki021
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 21
- لایکها
- 2
دوستان گلم lenovo a850 کسی موجود داره من لنگم اصلانم وقت ندارم
داداش این گوشیا قاب و ایناشم خودت دایر؟(چون میدونم تو فروشگاها عمرا نیست)
آخه اون چیز میزایی که پشت گوشی نوشته خیلی ضایس خداوکیلی!
قاب یا گارد و اینا داری؟
آقا قضیه این سایت amirexpressچیه؟؟؟!!! یعنی نو این سایت این گوشیا موجوده و میشه سفرش داد؟؟ میشه یکی توضیخ بده
گارانتی و ضمانت پشتیبانی این گوشی ها چطوره؟ از لحاظ آپدیت شدن نرم افزاری--موجود بودن کاستوم رام--فابلیت روت شدن......
این ارور
Please! Deactivate Adblock For this Site!
This website is living on advertisement. You need to disable Adblock in order to this page
سلام دوستان...zte v967 s دارم تو حالت فست بوت نمیره!!! ولوم پایین با پاور رو میگیرم ولی روشن میشه!!! کسی هست کمک کنه؟/
آقا امیر خودت اطلاعی داری؟
سلام به همه دوستان و امیر آقای عزیز.
یکی ممکنه راهنمایی کند که من haier w718 رو از کجا میتونم نهیه کنم؟قیمتش هم اگر بدونید بگید ممنون میشم.
با تشکر فراوان.
آقا می تونید منو راهنمایی کنید
من یه گوشی دو سیم نهایتا 5 اینچ می خوام که باطریش خیلی خوب باشه (ترجیحا 4 هسته ای)
به نظرم این zopo 990 خیلی باید بزرگ باشه
Lenovo A830 چقدر میشه هزینه سفارشش؟
a830 دیگه تولید نمیشهسلام..قیمت این گوشی هارو می خواستم..قیمیتی که گوشی میرسه دستم چقد می ایستن؟؟
می خوام بین این مدل ها یکی شونو بخرم...فقط اگه موجود ندارید هم قیمت حدودی شونو بگید
Lenovo: A830----S820-----S920-----A850
ZTE : Grand X Quad V987----Geek
Zoppo: C2----ZP980
داداش این گوشیا قاب و ایناشم خودت دایر؟(چون میدونم تو فروشگاها عمرا نیست)
آخه اون چیز میزایی که پشت گوشی نوشته خیلی ضایس خداوکیلی!
قاب یا گارد و اینا داری؟
آقا تو دو سیم ها کدوم بهتره :
1. Vivo x3
2.Zopo zp990
یعنی الان هیچکدومو نداره؟؟!! قیمتاش درست نیست؟؟و یکیم اینکه یعنی الان موجود تو ایران فقط thlw100داره؟؟ کاش یه توضیحی بذاره
گارانتی و ضمانت پشتیبانی این گوشی ها چطوره؟ از لحاظ آپدیت شدن نرم افزاری--موجود بودن کاستوم رام--فابلیت روت شدن......
خیرHTC ONE داری داداسش؟
این ارور
Please! Deactivate Adblock For this Site!
This website is living on advertisement. You need to disable Adblock in order to this page
سلام دوستان...zte v967 s دارم تو حالت فست بوت نمیره!!! ولوم پایین با پاور رو میگیرم ولی روشن میشه!!! کسی هست کمک کنه؟/
آقا امیر خودت اطلاعی داری؟
حتما به طریقه نصب رام دقت کنید
برای دانلود باید ثبت نام کنید.سعی کنید کامنتهایی که در مورد رام مورد نظر نوشته شده مطالعه کنید
..
...
بهتره تاپیکی برای مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری برای گوشیهای این تاپیک راه اندازی شه برای رفاه حال خریداران!
Sent from my zopo 980 using Tapatalk