zopo c2 16GB : 740
سلام
این مدل Gorilla Glass داره ؟
و اتلا دارین چه لوازمی همراهش هست ؟
مرسی
باسلامسلام
جناب قیمت محصولات سایتتون amirexpress.ir به روز هستش ؟ چون قیمت ZTE V967S رو زدیدن 424700 ؟
و این محصول از لحاظ کیفیت ساخت و کارایی در چه حدی هستش ؟ و otg ساپورت می کند 100 درصد ؟ و با اوضاع فعلی پست سنگاپور چند وقته دستمون می رسه ؟
و معمولا گمرگی همچین موبایلی چقدر می شود ؟ قبلا یه تبلت 8 اینچی pipo داخل پست مرکزی شیراز تو مدرس 70 تومن گمرکی مارو پیاده کرد .
مرسی
سلام دوست عزیز
شما که zp980 داری، لطفا بگو که دو تا سیمش همزمان فعاله؟ یعنی وقتی داری با سیم یک مکالمه میکنی، اگر کسی به سیم 2 زنگ بزنه میاد برات یا در دسترس نیست؟ یا وقتی داری با یک سیم اینترنت میری، میتونی از اون سیم تماس دریافت کنی؟
با تشکر فراوان
پول اضافه ندارم خرج کنم ولی سیم مفتگیر اورذم تیت میکنم
Sent from my zopo 980 using Tapatalk
امتیاز Antutu برای zopo 990 حدود 16000 شد !
تا چند روز دیگه که S4 دستم برسه یک بررسی مقایسه ای بین این دوتا برای دوستان می نویسم .
--------------------------------------------------------------------------------
سایت معروف نارنجی یک ریویو از Umi X2 که امیرخان براشون فرستاده بود نوشته .اینم لینکش .
گلچینی از نکات جالب این ریویو :
- اگر چه از تلفن های همراه چینی در بازار ایران اغلب به بدی یاد می شود و کسی خاطره خوشی از آنها ندارد، اما وقتی که UMI X2 را از جعبه بیرون می آورید، متوجه می شوید که می توان یک محصول الکترونیک ساخت چین داشت و در کنار آن استحکام، کیفیت و زیبایی را هم به ارمغان آورد.
- اما خود تلفن همراه UMI X2 در دستان شما به خوبی احساس لذت کار با یک تلفن نسبتا مرغوب آسیایی را خلق می کند و مانند اغلب تبلت ها و اسمارت فون های چینی موجود در بازار، هنگام استفاده، نگران استحکام و در رفتن زهوار آن نیستید و -اگر اغراق آمیز نباشد- پلاستیک استفاده شده در بخش داخلی پشت موبایل که باتری را در برگرفته، حتی کمی از گلکسی نوت ها هم با کیفیت تر است.
- در کنار کیفیت بالای نمایشگر که تنه به تنه بسیاری از پرچمداران مشهور دیگر رقبا می زند، باید به حساسیت بالای صفحه لمسی آن هم اشاره کرد.
- با توجه به سخت افزار قدرتمند و رابط کاربری کارآمد MIUI، این اسمارت فون تقریبا بدون هیچ گیر و تاخیری به درخواست های شما پاسخ می دهد.
- به راحتی (و کمی اغماض) می تواند تمامی بازی های موجود در گوگل پلی استور را اجرا کرده و لذت آنها را به شما بچشاند.
- یکی از جذابیت های سیستم عامل مورد استفاده در یومی ایکس ۲، روت بودن اندروید آن است که دست شما را در هرگونه تغییری باز می گذارد. از جمله اینکه به سراغ سایت هایی همچون needrom.com رفته و رام دلخواه تان را جایگزین رابط کاربری نصب شده روی یومی نمایید.
- اگرچه شما با یک اسمارت فون کاملا چینی روبرو هستید، اما کیفیت ساخت آن در نگاه اول چنان شما را غافلگیر می کند که ممکن است بسیاری از پیش داوری ها را کنار بگذارید. اگر به دنبال یک اسمارت فون اندرویدی ۴ هسته ای با ۲ گیگابایت رم و نمایشگر فول اچ دی هستید، احتمالا چیزی ارزانتر از UMI X2 که چنین کیفیت ساختی را داشته باشد، در بازار نخواهید یافت.
می توان گفت به نسبت پولی که می دهید، سخت افزار قدرتمندی را صاحب می شوید که به خوبی از پس کارکرد مناسب نمایشگر فول اچ دی آن بر می آید. این اسمارت فون را می توان از نظر کیفیت ساخت با برخی از تلفن های رده بالای بازار اندروید مقایسه کرد. البته باز هم باید در نظر داشت که هنوز برخی ایرادهای یک اسمارت فون چینی را با خود به همراه دارد که از یک شرکت تازه تاسیس (۲۰۱۲) دور از انتظار نیست.
سلام دوست عزیز
شما که zp980 داری، لطفا بگو که دو تا سیمش همزمان فعاله؟ یعنی وقتی داری با سیم یک مکالمه میکنی، اگر کسی به سیم 2 زنگ بزنه میاد برات یا در دسترس نیست؟ یا وقتی داری با یک سیم اینترنت میری، میتونی از اون سیم تماس دریافت کنی؟
با تشکر فراوان
سلام،
شما دو سیم را همزمان چک کردید؟ هر دو همزمان اکتیو می باشند یا زمان استفاده از یکی، دیگری از دسترس خارج میشه؟
با تشکر
معمولا دوسبم کارت ها به این صورت کار می کنند که در حالت بدون تماس هر دو سیم فعال هستند ولی وقتی با یکی تماس میگیری ، دیگری اعلام "در دسترس نبودن" می کنه !
من روی چند دستگاه برند و غیربرند تست کردم ، همه همینطور بودن ! (خودم چندسال سامسونگ 2 سیم داشتم!)
یه سوال:
اگر یکی از سیم کارتها ، سیم کارت معمولی برای مکالمه ولی سیم کارت دوم از نوع data باشه برای فقط و فقط اینترنتش ، اونموقع گوشی مشکلی پیش نمیاره؟! یعنی وقتی داری از اینترنت سیم کارت data استفاده میکنی اگر کسی بهت زنگ بزنه اعلام "در دسترس نبودن" نمیکنه؟!
من اینو تا حالا امتحان نکردم !
ولی ببینید ساختار گوشی های چند سیم به این صورته که فقط یک رادیوی کار با آنتن شبکه دارند . یعنی در هر لحظه فقط می تونن با یک کانال ارتباط برقرار کنند . برای همین وقتی یکی از سیمها در حال ارتباط هست ، اون یکی از مدار خارج میشه . طبق این قاعده حتی اگه سیم کارت دیتا هم باشه وقتی داره با یک شبکه رد وبدل اطلاعات میکنه ، سیم دیگه بایستی از خط خارج بشه !
اگه از یک بعد دیگه به قضیه نگاه کنیم ، بکار بردن دو رادیوی فرستنده گیرنده در یک گوشی باعث بزرگتر ، سنگین تر و گرانتر شدن آن تاحد قابل ملاحظه ای می شود !
یک نکته دیگه: سازنده ها معمولا در قسمت مشخصات به اینصورت درج میکنند :Dual SIM Card Dual Standby . یعنی با ظرافت اشاره می کنند که در حالت استندبای دو سیم فعال است !
با اینحال امتحانش ضرری نداره ! ( ضرب المثل : هرچی داری بده ، یک تجربه بخر)
بدون هزینه پست سنگاپور که حدود 50 تومانهآقا امیر من میخوام این رو بخرم ولی چندتا سوال:NEO N003 32G Android Jelly Bean WCDMA Quad Core Dual Sim 5.0 inch FHD [4040] - $259.99 - Smartphone Professional - EtoTalk
NFC داره؟
کابل OTG من دیدم تو جعبه اش داره آیا دارد؟
دوربینش ساخت سونی هست؟
باتریش 3000 واقعی است؟
در ضمن تو سایتتون قیمت زده شده 812 تومن درسته؟تخفیف داره؟
ممنون امیر جان
Package Contents |
1 x Smart Phone 1 x 3000mAh Battery 1 x USB Cable 1 x Charger 1 x earphone 1 x User Manual |
بچه ها ممنون میشم برید تو سایتنارنجی و لینک زیر، رو کامنت علامت + بزنید تا بالا بیاد و نظرات یکم عوض شه، چون بخدا حیفه که پولشونو تو اون رنج قیمتها میدن به برندها......
بررسی نارنجی: UMI X II، یک چینی اصیل - نارنجی
من رفتم دیدم متاسفانه نظرها همه مخالف بود اخه شماها که حتی یک بار این گوشی رو تو دستتون نگرفتیم چرا نظر میدین اخه همون بهتر پولتونو به تبلیغات برندها بدین
سلام دوستان
گوشی ZTE V967 در بنچمارک Antutu امتیازش 13738 هست (با 1گیگ رم و سی پی یو 1.2 گیگا هرتز )
چرا UMI XII با رم 2 و CPU توربو 1.5 گیگاهرتزی امتیازش 13318 هست (برابر بررسی نارنجی)
کسی دلیلش رو میدونه؟
زیاد به بنچمارک دل نبندید.چند وقت پیش تو کلیک جام جم نوشته بود سامسونگ در امتیاز بنچمارک گوشیهاش یه غلطهایی کرده
همین که گوشیم برندی نیست که نون اسمشو بخوره بسمه!
Sent from my zopo 980 using Tapatalk